Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ama burada aktar yok ki. Kısmet olursa bu yaz domates te kurutmak istiyorum. Ne zaman taşınırım, ne zaman düzen kurarım bilmiyorum. İnşallah fırsat bulabilirim.

aktar baharatçı yokmu bazen büyük marketlerdede satılıyo ama sen yaza kendin kurut en iyisi domateside kuruturken dilimleyip bir sepete koy üzerinede tuz serp suyunu çektikten sonra sepeti ters çevirip üzerine diz güneşte kurut kahvaltılarda zeytinyağıyla sarımsakla soslayabilirsin kızartıp köfte patatesin yanında servis edebilirsin kışın yemeklere katabilirsin çok leziz oluyo

Ben kuru domatesi biraz suda bekletip, Yağlı peynir (varsa keçi peyniri tercihim), kekik ve Zeytinyağı ile karıştırıyorum. Çok güzel oluyor kahvaltıda..
Senin dediklerini yapacağım, hiç düşünmemiştim.. Ama kendim kurutamam herhalde zor gibi..

öylede güzel olur ben yıkayıp kıtır kıtır yemesini bile seviyorum

ben kuru biber ve kuru patlıcan dolmasınada bayılırım kokuları tatları enfes oluyor hem artık sebzeleri konserve yapmak yerine kurutup tüketmenin daha faydalı olduğunun bilincine varılıyor eskilerin hep böyle tüketip sağlıklı olmalarına şaşmamak lazım dimi

Evet .. Ben kuru Patlıcan/biber dolmasına bayılırım ve Antep usulü çok güzel yaparım (söylemesi ayıp

cnm ben türlü, pilav ve ayran yaptım:)) türlüye senin gibi yazdan kalma domateslerimden kattım..
afiyet olsun hayatım.
eşin çok şanslıı

Evet .. Ben kuru Patlıcan/biber dolmasına bayılırım ve Antep usulü çok güzel yaparım (söylemesi ayıp

ellerine sağlık canım çok güzel yaptığına eminim

cnm ben türlü, pilav ve ayran yaptım:)) türlüye senin gibi yazdan kalma domateslerimden kattım..
afiyet olsun hayatım.
eşin çok şanslıı

Ellerine sağlık canım afiyet olsun

Eşime şanslı olduğunu hatırlatıyorum hep

fistik nasilsin ozlediiim...

Reactions: Eua
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

suzme mercimek corba firinda patatesli tavuk pilav cacik yesillik tursu yemek sonrasi daaaaa maras usulu dondurma ile burma kadayif... ama ben seker hastasi oldugum icin kucucuk kucucuk yiyecegim...

teyzesinin kuzusuuuuuu maaaaasallah masallahhhhh

fistik nasilsin ozlediiim...
Iyiyim tatlım aynı be aaa
Sen nasılsın ben de özledim ... Hala D vitamin sonucumu öğrenemedim. Diğer testler internette ama D vitamini sonucun dış laboratuvarmış, gidip almam gerekmiş.. Artuk Perşembe gider alırım. Senin tedavi nasıl gidiyor, alıştın mı şeker ilaçlarına?
Tiroid ile ilgili testlerinden bir gelişme var mi?

Maşallah çok güzel bişey bu ... Maşallah maşallah

En büyük market A- 101. Gerisini sen düşün işte
Fırın kağıdına seriyor bizimkiler. Yapıp gönderiyorlar her yıl. Bu yıl kendim yapayım diyorum. Eşim yemiyor zaten. Kendime 2-3 kilodan yapsam ihya eder beni. Suda haşlayıp yumuşatıp sarımsaklı yoğurtla tüketiyorum. Yanına da biberli lor kavuruyorum. Aman pek bi hoş oluyor.

Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin. 41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum

bebisim tiroid temiz sukur sikinti yok, seker ilacina da alistim d vitamini mucize gibi sirt agrilarim kayboldu ya... inanilmaz.... yogun bir okul sureci icindeyim, torenler, toplantilar, proje seyehatleri ... ama sukur iyiym tatlimmm sen de iyi ol hepimiz iyi olalim

ben de 41 yasindayim... dogru yerdesin tatlimm hosgeldin dilerim sonucun pozitif olur. sakin sakin dinlenme ve bol dua zamani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…