Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

belirti icin coook rken sadece guzel ve olumlu dusun sonucunu Rabbim yardimcn olsun.

Dolma tarifini yazayım
Kuru biber ve patlıcanları sıcak suda bekletip yumuşatıyorun.
İçi için ;
Bol kuru soğan, bol sarımsak ve domates/biber salçası karışımını ve rendelenmiş bir domatesi elimle çok iyi karıştırıyorum. Elimle ovarak birbirlerine geçmelerini sağlıyorum. İçine karabiber, az kimyon (ben bütün yemeklerime kullanırım karabiber ve kimyonu), kırmızı pul biber ve eritilmiş limon tuzu ve tuz katıp yine yoğurur gibi karıştırıyorum. Etli yapacaksan kıyma da katıyorum. Biraz da Zeytinyağı .. Pirincini ekleyip karıştırdıktan sonra biber ve patlıcanları dolduruyorum. Sıkı sıkı doldurmamak Lazım. Tencereye dizip üstüne de dolma taşını koyar, suyunu ekler ve az tuz ekleyerek pişiririm..
Afiyet olsun.. Unuttuğum bişey yoktur inşallah

Hayırlı olsun, pozitif sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek ne kadar hayatımızdaysa dolma da o kadar hatta daha fazla Hayatımızda Şekerim..

Süper .. Aman iyi ol tatlım ve umdumuz gerçek olsun inşallah ..

Insallah hersey gonlunce olur. Pozitif sonuclarini bekliyoruz.

Panorama ismi, sizin bildiğiniz Harmony testin aynısı. 3 kromozomu inceliyor. Bu tür testler günümüzde, başka isimlerlede anılıyor. Panorama avrupada olan ismi. Ben sadece amniyostezi ni istemediğimi biliyordum.Karından geçip,suyu çekmek için açılan delik, 20inci haftalarda büyüyüp,bebeği düşürdüğü söylendi.Evet eskilerden beri yapılan bir yöntem. Ama bizim gibi tüp bebek yöntemiyle elde edilmiş bir gebeliği riske atılırmı? Harmony test iki tüp kan verip amerikaya gönderiliyor. Sonuç 99,9% .

anladım canım olsun snde seneye kurutursun

domates tarifin iştah açıcı duruyor sarımsaklı yoğurdu herşeyin üzerinde severim zaten

hııııııım ba yıl dım ellerine sağlık olsada yesek

Maşallah, çok sevimli, güzelliklerle büyüsün teyzesi.

missss kokusu burnuma geldiiii balimm ellerine sagliiiik mucccck.sayfa3739 da bize siir koydum bi de sayfa 3738 e baaaak sevecek misiiiin

Reactions: Eua
Hoşgeldin, hayırlı olsun, pozitifini görürsün inş. Burası yakın arkadaşların ev toplantısı gibidir aklına ne gelirse paylaşılır.

Teşekkür, inş güzel sonuçlar alırız.

doğru yere düştün:)) tüp bebiş muhabbetlerinin yanına tatlı, yemek,çiçek,böcek aklına ne gelirse sokuyoruz arada.. kafamız dağılıyor.. transferin hayırlı olsun..
nerede tedavi görüyorsun cnm..

canım benim kapımada biri ufacık bi kız bebek bıraksa direk sahiplenirim Allah getirdi derim:)) oraya buraya sokağa atacaklar beni bulsa keşke..:)) doğurup etrafa bırakanlara okadar çok kızıyorumkii Allah onları bildiği gibi yapsın.. çok çaresiz koşullardaysan zamanında çaresine baksalarya..

bu arada 3 yıl önce tedavi görürken iğne vurulmaya gittiğimde hemşirenin biri bana bebek satmayı teklif etti hemen orayı terkettim.. Konyada bi bebek var 2 aya kadar doğacak verecek aile arıyoruz sana verelim kimse bilmeden dedi.. ortalığı ayağa kaldırdım ve hastane sahibine şikayet etmiştim hemşireyi.. ama hastane sahibi umursar gibi gözüküp hiç umursamamıştı çünkü kızın işine son vermemişti..

yazmadan edemedim.. bende hamileyken ayak üşümesi çok yaşarım özellikle ilk haftalar.. içimden bir ses pozitif görüceksiniz diyor.. ben şimdiden kutliyim istedim.. inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…