- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.481
belirti icin coook rken sadece guzel ve olumlu dusun sonucunu Rabbim yardimcn olsun.Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Hayırlısı olur inşallah...belirti icin coook rken sadece guzel ve olumlu dusun sonucunu Rabbim yardimcn olsun.
Dolma tarifini yazayımbebisim tiroid temiz sukur sikinti yok, seker ilacina da alistim d vitamini mucize gibi sirt agrilarim kayboldu ya... inanilmaz.... yogun bir okul sureci icindeyim, torenler, toplantilar, proje seyehatleri ... ama sukur iyiym tatlimmm sen de iyi ol hepimiz iyi olalim
Hayırlı olsun, pozitif sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek ne kadar hayatımızdaysa dolma da o kadar hatta daha fazla Hayatımızda Şekerim..Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Süper .. Aman iyi ol tatlım ve umdumuz gerçek olsun inşallah ..bebisim tiroid temiz sukur sikinti yok, seker ilacina da alistim d vitamini mucize gibi sirt agrilarim kayboldu ya... inanilmaz.... yogun bir okul sureci icindeyim, torenler, toplantilar, proje seyehatleri ... ama sukur iyiym tatlimmm sen de iyi ol hepimiz iyi olalim
Ben de 41 yaşımdayım..Hayırlısı olur inşallah...
En vicdan azabsız yiyeceğimiz zamanlar :) Sonuç konusunda çok pozitifim herşey çok güzel olacakHayırlı olsun, pozitif sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek ne kadar hayatımızdaysa dolma da o kadar hatta daha fazla Hayatımızda Şekerim..
Insallah hersey gonlunce olur. Pozitif sonuclarini bekliyoruz.Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Panorama ismi, sizin bildiğiniz Harmony testin aynısı. 3 kromozomu inceliyor. Bu tür testler günümüzde, başka isimlerlede anılıyor. Panorama avrupada olan ismi. Ben sadece amniyostezi ni istemediğimi biliyordum.Karından geçip,suyu çekmek için açılan delik, 20inci haftalarda büyüyüp,bebeği düşürdüğü söylendi.Evet eskilerden beri yapılan bir yöntem. Ama bizim gibi tüp bebek yöntemiyle elde edilmiş bir gebeliği riske atılırmı? Harmony test iki tüp kan verip amerikaya gönderiliyor. Sonuç 99,9% .Merhaba, besinlerle ilgili alerji testi yaptırmış mıydın? Yasağı dinlememe sanırım genlerimizde var. Çok şükür biz iyiyiz teyzesi. Enişteyi birlikte uğurladık, diğer tarafta görüşmüşlerdir eniştem bebişe el vermiştir diye düşünüyorum. Dr.14 haftaya kadar riskli dediği için temkinliyim, hem havalardayım hem de dur bakalım sonra üzülme diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum, sevgiler.
Merhaba, panoramı ile harmony aynı test mi oluyor, harmony 10.haftadan sonra yaptırılıyormuş ben de yaptıracağım. Siz araştırmışsınızdır en kapsamlı test hangisidir ki? Dün tv.de dow sendromlu bir genci izledim, gece rüyama girdi etkilendim, korktum. Yaradan hepimiz için sağlık sıhhatli emanetler nasip etsin, sevgiler.
Merhaba, ışığı görmüşsün gerisi de gelir hayırlısıyla. Dün sabah midem biraz garipti sanki ekşime var gibiydi, önceden kendime söz verdim, hiç şikayet etmeyeceğim, midem bulanırsa da cee diye bööö diyeceğim. 14 haftaya kadar riskli olduğu için arafta bekliyorum, başka sitelerde araştırma da yapamıyorum, oluruna bıraktım, hepimizin hakkında güzel gelişmeler olması dileğiyle sevgiler.
En büyük market A- 101. Gerisini sen düşün işte
Fırın kağıdına seriyor bizimkiler. Yapıp gönderiyorlar her yıl. Bu yıl kendim yapayım diyorum. Eşim yemiyor zaten. Kendime 2-3 kilodan yapsam ihya eder beni. Suda haşlayıp yumuşatıp sarımsaklı yoğurtla tüketiyorum. Yanına da biberli lor kavuruyorum. Aman pek bi hoş oluyor.
Dolma tarifini yazayım
Kuru biber ve patlıcanları sıcak suda bekletip yumuşatıyorun.
İçi için ;
Bol kuru soğan, bol sarımsak ve domates/biber salçası karışımını ve rendelenmiş bir domatesi elimle çok iyi karıştırıyorum. Elimle ovarak birbirlerine geçmelerini sağlıyorum. İçine karabiber, az kimyon (ben bütün yemeklerime kullanırım karabiber ve kimyonu), kırmızı pul biber ve eritilmiş limon tuzu ve tuz katıp yine yoğurur gibi karıştırıyorum. Etli yapacaksan kıyma da katıyorum. Biraz da Zeytinyağı .. Pirincini ekleyip karıştırdıktan sonra biber ve patlıcanları dolduruyorum. Sıkı sıkı doldurmamak Lazım. Tencereye dizip üstüne de dolma taşını koyar, suyunu ekler ve az tuz ekleyerek pişiririm..
Afiyet olsun.. Unuttuğum bişey yoktur inşallah
En vicdan azabsız yiyeceğimiz zamanlar :) Sonuç konusunda çok pozitifim herşey çok güzel olacak
askimmmm evvet umudumuz gercek olsunnnn sen benim ruh ikizimsin benceeeee ve kaderdasimmmmSüper .. Aman iyi ol tatlım ve umdumuz gerçek olsun inşallah ..
Maşallah, çok sevimli, güzelliklerle büyüsün teyzesi.CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
missss kokusu burnuma geldiiii balimm ellerine sagliiiik mucccck.sayfa3739 da bize siir koydum bi de sayfa 3738 e baaaak sevecek misiiiinDolma tarifini yazayım
Kuru biber ve patlıcanları sıcak suda bekletip yumuşatıyorun.
İçi için ;
Bol kuru soğan, bol sarımsak ve domates/biber salçası karışımını ve rendelenmiş bir domatesi elimle çok iyi karıştırıyorum. Elimle ovarak birbirlerine geçmelerini sağlıyorum. İçine karabiber, az kimyon (ben bütün yemeklerime kullanırım karabiber ve kimyonu), kırmızı pul biber ve eritilmiş limon tuzu ve tuz katıp yine yoğurur gibi karıştırıyorum. Etli yapacaksan kıyma da katıyorum. Biraz da Zeytinyağı .. Pirincini ekleyip karıştırdıktan sonra biber ve patlıcanları dolduruyorum. Sıkı sıkı doldurmamak Lazım. Tencereye dizip üstüne de dolma taşını koyar, suyunu ekler ve az tuz ekleyerek pişiririm..
Afiyet olsun.. Unuttuğum bişey yoktur inşallah
Hoşgeldin, hayırlı olsun, pozitifini görürsün inş. Burası yakın arkadaşların ev toplantısı gibidir aklına ne gelirse paylaşılır.Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Teşekkür, inş güzel sonuçlar alırız.Panorama ismi, sizin bildiğiniz Harmony testin aynısı. 3 kromozomu inceliyor. Bu tür testler günümüzde, başka isimlerlede anılıyor. Panorama avrupada olan ismi. Ben sadece amniyostezi ni istemediğimi biliyordum.Karından geçip,suyu çekmek için açılan delik, 20inci haftalarda büyüyüp,bebeği düşürdüğü söylendi.Evet eskilerden beri yapılan bir yöntem. Ama bizim gibi tüp bebek yöntemiyle elde edilmiş bir gebeliği riske atılırmı? Harmony test iki tüp kan verip amerikaya gönderiliyor. Sonuç 99,9% .
Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Benim hiç hamilelik hayalim yok desem yeridir. Ama hep çocuklarımla konuştuğumu hayal ediyorum. Bugün öğle uykumda bile, bahçeye bir kız çocuğu bırakıldığını gördüm. Kapıda hazır doğurulmuş bulacağım sanırım
Taşınmayı ben de severim aslında. Yenilenme fırsatıdır benim için. son taşınmamız tuhaf ve sıkıntılı olmuştu. Umarım tekrarlamaz...
Herkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
Amin teşekkür ederiz teyzesiMaşallah, çok sevimli, güzelliklerle büyüsün teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?