- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.501
monkey tatlim ayynen ben de senin gibi oluyorum ayynen, ama bu bile bir saglik belirtisi sukur edelim ne yapalim sicak iyi geliyor bana bi de ilik dus....
maşallah kuzunuza bahtıda yüzü gibi güzel olsunCAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
@WishhDuygu elini incelerken <Maşallah.. mantıklı, sosyal,kendini bilen , duygusallığı arka planda yaşayan ve meraklı olduğuna da karar verirken> kızımın sokak kedisi tanafıNdan tırmalanıp ısırıldığını farkettim. Şaşkın, bana söylemiyor da! Her ne kadar kızım kediyi çileden çıkarttığı için böyle olsa da acile gittik . Aşı başlandı. Onun yara beresiyle uğraşırken sizden uzaklaştım hallice. Asya nın kalça ultrasonu ile de tam gün uğraştık. Az kilo almış kızım. Moralim tırt. Daha 3aylık yoğurt ver dendi. Bi ordu ilaç içircem. Kansız imiş. Seviniyordum. Kızıma anne sütü vercem 6 ay diyeeeeeeee nolcak şimdi???? ooooof of
Evet hala dipte debeleniyorum da Herşey güzel olacak inanıyorum bebekli ya da bebeksiz.. Dipte olduğumu farkettiğim an çıkış yolu gözükür ya, o haldeyim.. Iyiyim iyi..
O geleceği vakti biliyor, ben bekliyorum özlemle..
Yeğenimiz nasıl, seni rahatsız edip, yaramazlık yapıyor mu bakayım.. Onun o milimetrik vücut hatlarını severim ben.. Mucks
kızlar akşama kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam bilirmisiniz bu yemeği hani yazdan taze fasulyeleri gölgede kuruturuzda kışın kuru domatesle birlikte pişiririz taze fasulye yemeğinin kurutulmuş versiyonu çok leziz oluyor
yanınada bulgur pilavı ve salata yapacam yoğurtta çıkaracam tamamdır
bide eşime sürpriz yapıp ıspanaklı tava böreği yapmayı düşünüyorum
sizler ne yemek yapacaksınız akşama
başarılı olamazsan 3 ay hayıt tohumu kürü kullan incir kürü tarçın çörek otu omega 369 bebe aspirini folik asit hapı kullanıp hazır olarak git tüp bebeğe ALLAH hayırlısını versinHerkese merhaba, 40 yaş sonrası tüp bebek diye tıkladım ama bir dolma sohpetinin ortasına düştüm :) Yanlış yerdeysem bozmayin artık ne biliyorsanız devam edin.41 yaşında aniden karar verip ilk tüp bebek maceramiza atıldık. Cumartesi günü 2. gün transferim yapıldı. Yumurtalar 2. kaliteydi Şimdilik bir lekelenme yok sadece ellerim ve ayaklarım buz kalıbı heyecanla bekliyorum
afiyet olsun..ben patlıcan musakka yaptım, yanınada pilav..birde burda çeşitli otlar satılır salata için..çibez almıştım, onun salatası..
hayıt tohumu kürü,incir kürü,harnup pekmezi özü,tarçın,polen,çörek otu bunları üç ay düzenli kullanhep öyleyiz canım bi iniyoruz hooooooooooooop bir çıkıyoruz yuuuuuuuuuuuuuhhuuuuuu :))
canım benim kapımada biri ufacık bi kız bebek bıraksa direk sahiplenirim Allah getirdi derim:)) oraya buraya sokağa atacaklar beni bulsa keşke..:)) doğurup etrafa bırakanlara okadar çok kızıyorumkii Allah onları bildiği gibi yapsın.. çok çaresiz koşullardaysan zamanında çaresine baksalarya..
bu arada 3 yıl önce tedavi görürken iğne vurulmaya gittiğimde hemşirenin biri bana bebek satmayı teklif etti hemen orayı terkettim.. Konyada bi bebek var 2 aya kadar doğacak verecek aile arıyoruz sana verelim kimse bilmeden dedi.. ortalığı ayağa kaldırdım ve hastane sahibine şikayet etmiştim hemşireyi.. ama hastane sahibi umursar gibi gözüküp hiç umursamamıştı çünkü kızın işine son vermemişti..
Eki Görüntüle 1457124 Güzeller merhaba çok yoğunbir okul dönemi giremiyorumnete. Törenler dersler kongreler toplantılar offff.. hepinizi çok özledim okuyamadımsayfaları küçüçük bir c yapıp kaçaçağım. Umarım herkes iyi ve mutludur ben iyiyim şükür şeker ilacına alıştı sanırım bünyem;-) hayatımızmucizemiz olsun... ve size cicek cocuklarımı yolluyorum bir kac güne daha rahat olurum insallah... öptümmmm mis misEki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457145 Eki Görüntüle 1457142 Eki Görüntüle 1457138 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124
biri bendenbahsediyor sanki.... ilginç bir benzerlik var hep derim
Eua 2220 ..... yazdiklariniz beni duygulandirdi ve kayip cocuklugumu oyle guzel ifade eden murathan mu gan siirini paylasmak istedim... Aysegul siiri....Eki Görüntüle 1457403
hayıt tohumu kullanınçok şaşırdım !
ellerine sağlık canım çibez ne hiç bilmiyorum heryerin kendine özgü çeşitli otları var eminim buda güzeldir sen neredeydin canım
Valla ya .. Bazen eşim iyi dayanıyor benim iniş- çıkışlarıma diyorum.. Ben bile kendime tahammül edemezkenhep öyleyiz canım bi iniyoruz hooooooooooooop bir çıkıyoruz yuuuuuuuuuuuuuhhuuuuuu :))
Hoşgeldin .. Şifa bulmuşsun ne güzel.. Burada dediklerinin hepsini yapıyoruz aslında ama her birimizin durumu farklı.. Teşekkürler paylaştığın için..Tüp bebeğe yönlendirildim hayıt tohumuyla şifa buldum
İzmirdeyim..burda baharda çeşit çeşit otlar olur, arapsaçı, çibez aklıma gelenler :)) formül hep aynı az sıcak suda kaynatıyorsun, soğudukdan sonra zeytinyağı limon az tuz azda sarımsakla yapıyorsun çok lezzetli oluyor..burda pazarda bulabilirsin yeşillikleri izmir in köylerinden köylüler getirirler hem lezzetli hemde sağlıklı ..
Selam arkadaşlar
Hayıt tohumunu denedinizmi cevap bekliyorum ona göre size yazacağım
Tüp bebeğe yönlendirildim hayıt tohumuyla şifa buldum
başarılı olamazsan 3 ay hayıt tohumu kürü kullan incir kürü tarçın çörek otu omega 369 bebe aspirini folik asit hapı kullanıp hazır olarak git tüp bebeğe ALLAH hayırlısını versin
hayıt tohumu kürü,incir kürü,harnup pekmezi özü,tarçın,polen,çörek otu bunları üç ay düzenli kullan
hayıt tohumu kullanın
Valla ya .. Bazen eşim iyi dayanıyor benim iniş- çıkışlarıma diyorum.. Ben bile kendime tahammül edemezken
Çok güzel ve yaşanması keyifli bir şehirdesin, ne güzel .. Aman maşallah diyeyimİzmirdeyim..burda baharda çeşit çeşit otlar olur, arapsaçı, çibez aklıma gelenler :)) formül hep aynı az sıcak suda kaynatıyorsun, soğudukdan sonra zeytinyağı limon az tuz azda sarımsakla yapıyorsun çok lezzetli oluyor..burda pazarda bulabilirsin yeşillikleri izmir in köylerinden köylüler getirirler hem lezzetli hemde sağlıklı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?