Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

maşallah kuzunuza bahtıda yüzü gibi güzel olsun

çok geçmiş olsun..ilaç vermeden belki doğal besinlerle kan değerlerini yükseltebilirsin..benim bi ablam var, resmen kafayı bozmuştu yeğenimle, en son çiğ yumurtayı çocuğa içirdi, pekmez falan ööööö...ama maşallah çok akıllı oldu sonra sivri zekalı yeğenim..:))

hep öyleyiz canım bi iniyoruz hooooooooooooop bir çıkıyoruz yuuuuuuuuuuuuuhhuuuuuu :))

afiyet olsun..ben patlıcan musakka yaptım, yanınada pilav..birde burda çeşitli otlar satılır salata için..çibez almıştım, onun salatası..

başarılı olamazsan 3 ay hayıt tohumu kürü kullan incir kürü tarçın çörek otu omega 369 bebe aspirini folik asit hapı kullanıp hazır olarak git tüp bebeğe ALLAH hayırlısını versin

afiyet olsun..ben patlıcan musakka yaptım, yanınada pilav..birde burda çeşitli otlar satılır salata için..çibez almıştım, onun salatası..

ellerine sağlık canım çibez ne hiç bilmiyorum heryerin kendine özgü çeşitli otları var eminim buda güzeldir sen neredeydin canım

çok şaşırdım !

biri bendenbahsediyor sanki.... ilginç bir benzerlik var hep derim

Eua 2220 ..... yazdiklariniz beni duygulandirdi ve kayip cocuklugumu oyle guzel ifade eden murathan mu gan siirini paylasmak istedim... Aysegul siiri....Eki Görüntüle 1457403

Canım benim çiçeklerine bayıldım.. Orkidelere bakmak maharet ister diye biliyorum.
Ben hiç çiçek bakamam.. Çünkü unuturum su vermeyi falan.. Eşim çok seviyor ve alıyor, bakıyor.. Ama genelde yaşamıyorlar, çünkü fazla su veriyor.. Sonra kayınvalideme gönderip, Çiçekleri tekrar canlandırıyoruz. kayınvalidem de senin gibi çok güzel bakar..
Ayrıca çok zevkli olduğunu görüyorum. Evinden belli maşallah.. Ben hiç meraklı Değilim ev düzenine.. Rahat bi tipim aslında.. Düzenli hiç Değilim, tam tersi dağınığım.. Hijyen Önemlidir ama yerler kirlenmiş çok da takmam eşim hem titiz hem düzenli.. Nasıl tersiz, Zıt kutuplar çekiyor işte
Murathan Mungan'ın bu şiirini bilmiyordum. Çok güzelmiş ve bizi anlatıyormuş be tatlım.. Olsun biz biz olmazdık ki yaşadıklarımız olmasaydı.. Belki de bencil şımarık tipler olurduk.. O Yüzden "kaderini sev" derler ya.. Aynen onu uygulamak Lazım ki biz zaten uygulamışız ki bugünlere geldik.. Bir kitap okuyorum bugünlerde, bir arkadaşım önermişti aylar önce aldım.. Ama şimdi elim vardı okumaya.. Herşeyin bir zamanı var ya hani.." Sevginin Kökleri- Svagito R. Liebermeister"
Henüz çok az okudum ama ilginç ve bizi daha da iyileştirecek bilgiler içeriyor gibi.. Okudukça yazacağım..
Özellikle 2220 yi çok düşündüm, okurken. Ve ikimizi.. Hatta sabah olsun içinden bazı parağrafları yazayım dedim ama elim ermedi.. Yazacağım müsait bir zamanımda..
Nerden geldim ben bu konuya.. öpüyorum seni can kızkardeşim

ellerine sağlık canım çibez ne hiç bilmiyorum heryerin kendine özgü çeşitli otları var eminim buda güzeldir sen neredeydin canım

İzmirdeyim..burda baharda çeşit çeşit otlar olur, arapsaçı, çibez aklıma gelenler :)) formül hep aynı az sıcak suda kaynatıyorsun, soğudukdan sonra zeytinyağı limon az tuz azda sarımsakla yapıyorsun çok lezzetli oluyor..burda pazarda bulabilirsin yeşillikleri izmir in köylerinden köylüler getirirler hem lezzetli hemde sağlıklı ..

hıııııı izmir en sevdiğim şehir bir gün emekli olursam yerleşmek istediğim şehir çok seviyorum izmiri bostanlı pazarına gittinmi hiç bostanlının sahilide çok güzeldir akşam güneşin batışını seyretmek denizin sesini dinlemek insana nasıl huzur verir

Selam arkadaşlar
Hayıt tohumunu denedinizmi cevap bekliyorum ona göre size yazacağım

Tüp bebeğe yönlendirildim hayıt tohumuyla şifa buldum

başarılı olamazsan 3 ay hayıt tohumu kürü kullan incir kürü tarçın çörek otu omega 369 bebe aspirini folik asit hapı kullanıp hazır olarak git tüp bebeğe ALLAH hayırlısını versin

hayıt tohumu kürü,incir kürü,harnup pekmezi özü,tarçın,polen,çörek otu bunları üç ay düzenli kullan

hayıt tohumu kullanın

Hayit tohumunu bende duydum arkadasim, ayni zamanda hayit suyunuda kullanalar ayni memnuniyeti belirtmisler, siz tüp deneme asamasindasiniz sanirim, bunlari kullandiginizda yumurta sayinizda degisiklik oldumu? dilerim bebeginize kavusursunuz bizlere öneriniz icin cok sagolun.

Çok güzel ve yaşanması keyifli bir şehirdesin, ne güzel .. Aman maşallah diyeyim
Bizim de tayinimiz bi olsa Hayırlısı ile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…