Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ah bostanlı pazarı almayacağım bişey diyeni bile yoldan çıkarır..:)) bostanlı çok güzel ben pazarı çok severim, bostanlı bize ters gelsede arada gideriz..hepde bişiyler alırız :)) inşallah canım , İzmir e gelirsiniz yaşanması güzel izmirde..

Nar ekişisiiiiiiii. Unuttun işte
Dene bir kere. Çok yakışıyor. Özellikle etsiz kuru patlıcana

Hayırlı olsun, pozitif sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek ne kadar hayatımızdaysa dolma da o kadar hatta daha fazla Hayatımızda Şekerim..

Ne yani? Ben tüp bebek maceram bitti diye dolma yiyemeyecek miyim artık? Ya organik hamileler? Sende hiç insaf, vicdan yok mu kız?

Reactions: Eua

inşallah canım bir zaman ailem oradaydı karşıyakada oturuyolardı bostanlı pazarı yürüme mesafesindeydi bize pazar gezmesini bende çok severim ve alış veriş yapmasını inşallah yeniden oraya gelmek nasip olur

Hoşgeldin .. Şifa bulmuşsun ne güzel.. Burada dediklerinin hepsini yapıyoruz aslında ama her birimizin durumu farklı.. Teşekkürler paylaştığın için..
hayıt tohumu hipofiz bezini tetikleyerek normale dönmesini ve kadınsal hormonların yeterli seviyede salgılanmasını sağlıyor lütfen 3 ay düzenli kullan

Reactions: Eua
Tek yumurta oldu ama tam oldu lütfen hayıt tohumunu düzenli kullan yıkılma sağlam dur herşeyin bir vakti var bunu unutma yalnız kafandan herşeyi sil normal yaşa

sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için burda bu kürlerin çoğunu denedik, kimimiş pozitifi gördü, kimiiş yola devam ediyoruz..
hepinizin çocuğu olacak allahın izniyle yalnız kafanızdan bu düşünceyi atın hayıt tohumunu poleni balı düzenli kullanın folik asit bebe aspirini tarçın çörek otu kullanın

inşallah zaten canın sıkıldığında bostanlı yada karşıyaka vapura atlayıp alsancak yada konak kemeraltına gitsen kafan dağılır..

ben de ben deeeee

Nar ekişisiiiiiiii. Unuttun işte
Dene bir kere. Çok yakışıyor. Özellikle etsiz kuru patlıcana
Evet nar ekşisi de katıyorum arada
Ama halamdan mütevelli "dolmada nar ekşisi biraz bayık tad katıyor" dediğinden bana da öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…