- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.521
Haklısınvalla onlarda bizim kadar hormon ilaç falan alsalar nasıl olurlardı bilemiyorum yaaaaaaaaaani..
Çok güzel ve yaşanması keyifli bir şehirdesin, ne güzel .. Aman maşallah diyeyim
Bizim de tayinimiz bi olsa Hayırlısı ile ..
hıııııı izmir en sevdiğim şehir bir gün emekli olursam yerleşmek istediğim şehir çok seviyorum izmiri bostanlı pazarına gittinmi hiç bostanlının sahilide çok güzeldir akşam güneşin batışını seyretmek denizin sesini dinlemek insana nasıl huzur verir
Haklısın) dayasak mı hormonu acaba )))
Dolma tarifini yazayım
Kuru biber ve patlıcanları sıcak suda bekletip yumuşatıyorun.
İçi için ;
Bol kuru soğan, bol sarımsak ve domates/biber salçası karışımını ve rendelenmiş bir domatesi elimle çok iyi karıştırıyorum. Elimle ovarak birbirlerine geçmelerini sağlıyorum. İçine karabiber, az kimyon (ben bütün yemeklerime kullanırım karabiber ve kimyonu), kırmızı pul biber ve eritilmiş limon tuzu ve tuz katıp yine yoğurur gibi karıştırıyorum. Etli yapacaksan kıyma da katıyorum. Biraz da Zeytinyağı .. Pirincini ekleyip karıştırdıktan sonra biber ve patlıcanları dolduruyorum. Sıkı sıkı doldurmamak Lazım. Tencereye dizip üstüne de dolma taşını koyar, suyunu ekler ve az tuz ekleyerek pişiririm..
Afiyet olsun.. Unuttuğum bişey yoktur inşallah
Hayırlı olsun, pozitif sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek ne kadar hayatımızdaysa dolma da o kadar hatta daha fazla Hayatımızda Şekerim..
ah bostanlı pazarı almayacağım bişey diyeni bile yoldan çıkarır..:)) bostanlı çok güzel ben pazarı çok severim, bostanlı bize ters gelsede arada gideriz..hepde bişiyler alırız :)) inşallah canım , İzmir e gelirsiniz yaşanması güzel izmirde..
Nar ekişisiiiiiiii. Unuttun işte
Dene bir kere. Çok yakışıyor. Özellikle etsiz kuru patlıcana
hayıt tohumu hipofiz bezini tetikleyerek normale dönmesini ve kadınsal hormonların yeterli seviyede salgılanmasını sağlıyor lütfen 3 ay düzenli kullanHoşgeldin .. Şifa bulmuşsun ne güzel.. Burada dediklerinin hepsini yapıyoruz aslında ama her birimizin durumu farklı.. Teşekkürler paylaştığın için..
hayıt tohumu kürü,incir kürü,harnup pekmezi özü,tarçın,polen,çörek otu bunları üç ay düzenli kullan
hayıt tohumu kullanın
Tek yumurta oldu ama tam oldu lütfen hayıt tohumunu düzenli kullan yıkılma sağlam dur herşeyin bir vakti var bunu unutma yalnız kafandan herşeyi sil normal yaşaHayit tohumunu bende duydum arkadasim, ayni zamanda hayit suyunuda kullanalar ayni memnuniyeti belirtmisler, siz tüp deneme asamasindasiniz sanirim, bunlari kullandiginizda yumurta sayinizda degisiklik oldumu? dilerim bebeginize kavusursunuz bizlere öneriniz icin cok sagolun.
hepinizin çocuğu olacak allahın izniyle yalnız kafanızdan bu düşünceyi atın hayıt tohumunu poleni balı düzenli kullanın folik asit bebe aspirini tarçın çörek otu kullanınsağol arkadaşım verdiğin bilgiler için burda bu kürlerin çoğunu denedik, kimimiş pozitifi gördü, kimiiş yola devam ediyoruz..
inşallah canım bir zaman ailem oradaydı karşıyakada oturuyolardı bostanlı pazarı yürüme mesafesindeydi bize pazar gezmesini bende çok severim ve alış veriş yapmasını inşallah yeniden oraya gelmek nasip olur
ben de ben deeeeeCanım benim çiçeklerine bayıldım.. Orkidelere bakmak maharet ister diye biliyorum.
Ben hiç çiçek bakamam.. Çünkü unuturum su vermeyi falan.. Eşim çok seviyor ve alıyor, bakıyor.. Ama genelde yaşamıyorlar, çünkü fazla su veriyor.. Sonra kayınvalideme gönderip, Çiçekleri tekrar canlandırıyoruz.kayınvalidem de senin gibi çok güzel bakar..
Ayrıca çok zevkli olduğunu görüyorum. Evinden belli maşallah.. Ben hiç meraklı Değilim ev düzenine.. Rahat bi tipim aslında.. Düzenli hiç Değilim, tam tersi dağınığım.. Hijyen Önemlidir ama yerler kirlenmiş çok da takmameşim hem titiz hem düzenli.. Nasıl tersiz, Zıt kutuplar çekiyor işte
Murathan Mungan'ın bu şiirini bilmiyordum. Çok güzelmiş ve bizi anlatıyormuş be tatlım.. Olsun biz biz olmazdık ki yaşadıklarımız olmasaydı.. Belki de bencil şımarık tipler olurduk.. O Yüzden "kaderini sev" derler ya.. Aynen onu uygulamak Lazım ki biz zaten uygulamışız ki bugünlere geldik.. Bir kitap okuyorum bugünlerde, bir arkadaşım önermişti aylar önce aldım.. Ama şimdi elim vardı okumaya.. Herşeyin bir zamanı var ya hani.." Sevginin Kökleri- Svagito R. Liebermeister"
Henüz çok az okudum ama ilginç ve bizi daha da iyileştirecek bilgiler içeriyor gibi.. Okudukça yazacağım..
Özellikle2220 yi çok düşündüm, okurken. Ve ikimizi.. Hatta sabah olsun içinden bazı parağrafları yazayım dedim ama elim ermedi.. Yazacağım müsait bir zamanımda..
Nerden geldim ben bu konuya..öpüyorum seni can kızkardeşim
hepinizin çocuğu olacak allahın izniyle yalnız kafanızdan bu düşünceyi atın hayıt tohumunu poleni balı düzenli kullanın folik asit bebe aspirini tarçın çörek otu kullanın
inşallah zaten canın sıkıldığında bostanlı yada karşıyaka vapura atlayıp alsancak yada konak kemeraltına gitsen kafan dağılır..
Haklısın) dayasak mı hormonu acaba )))
Yok canım biz Dalaman olmazsa Çanakkale, yok daha olmadı Bodrum..izmiremi tayin istiyosunuz canım
Biz de yeni focada ciftlik alacagiz insallah. ?. Onumuzdeki. 3 yil icinde, plan bu... Yasasin izmiiiir
Evet nar ekşisi de katıyorum aradaNar ekişisiiiiiiii. Unuttun işte
Dene bir kere. Çok yakışıyor. Özellikle etsiz kuru patlıcana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?