Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne yani? Ben tüp bebek maceram bitti diye dolma yiyemeyecek miyim artık? Ya organik hamileler? Sende hiç insaf, vicdan yok mu kız?
Umutsuzluk yapana, bitti, yolun sonu diyene dolma da yok Şekerim
Yok benim hala umudum var diyorsan, gel beraber olsun ))

Yok canım biz Dalaman olmazsa Çanakkale, yok daha olmadı Bodrum..
Bana kalsa İzmir isterim de eşim küçük bir yer istiyor..

Bu yazdığın yerler bence İzmirden de güzel..temiz hava, deniz ne güzel..inşallah bebeğinizde olur, bebek için oraların havasıda mis gibi...

Reactions: Eua
hayıt tohumu hipofiz bezini tetikleyerek normale dönmesini ve kadınsal hormonların yeterli seviyede salgılanmasını sağlıyor lütfen 3 ay düzenli kullan
Canım çok teşekkür ederim.. bizimki erkek infertilitesi ve PCOS.. Ben PCOS Olduğum için ve prolaktinim zamanında yüksek olduğu için (şimdi değil çok şükür) .. Ben bu Tür kürler uygulayamıyorum.. Ben soğan kürü, arısütüne falan uyguluyorum.. Çok Sağol ilgin için ..

Mutlu kardeşim daha da mutlu olacağın haberlerini bekliyoruz.. Doğal çalışmalar en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah..

Evet nar ekşisi de katıyorum arada
Ama halamdan mütevelli "dolmada nar ekşisi biraz bayık tad katıyor" dediğinden bana da öyle geliyor

Alışkanlıktan sanırım, ben de ekşisiz dolmayı kuru bulurum. Limon ya da nar ekişisi ararım. Ama etsiz olacak.

Alışkanlıktan sanırım, ben de ekşisiz dolmayı kuru bulurum. Limon ya da nar ekişisi ararım. Ama etsiz olacak.
Ekşili olacak ama limontuzu ile.. Bol ekşili hatta.. Narekşisinin buruk tadını yakıştıramıyor..

Valla yolun sonunda oturur, kendim doldurur, bir tencere dolmayı kendim yerim. Sen ikram etme bakalım
Yolun sonu henüz gelmedi neyse ki
O sonda güzel bir bebek de oldu mu, bırak dolmayı ben sana sofra kurayım en kralından inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…