- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.561
inşallah zaten canın sıkıldığında bostanlı yada karşıyaka vapura atlayıp alsancak yada konak kemeraltına gitsen kafan dağılır..
Biz de yeni focada ciftlik alacagiz insallah. ?. Onumuzdeki. 3 yil icinde, plan bu... Yasasin izmiiiir
Yok canım biz Dalaman olmazsa Çanakkale, yok daha olmadı Bodrum..
Bana kalsa İzmir isterim de eşim küçük bir yer istiyor..
Valla yolun sonunda oturur, kendim doldurur, bir tencere dolmayı kendim yerim. Sen ikram etme bakalım
Bizim tayin bölgemiz değil oralar canım ya..
Ben hasta ve yaşlı bi kadınım, gelme üstüme öyle
Kızlar herkese iyi geceler !
Ekşili olacak ama limontuzu ile.. Bol ekşili hatta.. Narekşisinin buruk tadını yakıştıramıyor..
Tamam ya ne kızıyon ki bacak kadar çocuğa.Olsun, gezmeye gidin. Gidin görün işte yaw, yormayın beni
Evet evet toksun.. BelliLimontuzunu bir tek çaydanlık temizlerken kullanıyorum ben
Ama limon olur. O da sarmaya çok güzel oluyor. Tokum ben. Valla tokum.
Limontuzunu bir tek çaydanlık temizlerken kullanıyorum ben
Ama limon olur. O da sarmaya çok güzel oluyor. Tokum ben. Valla tokum.
Yolun sonu henüz gelmedi neyse ki
O sonda güzel bir bebek de oldu mu, bırak dolmayı ben sana sofra kurayım en kralındaninşallah
aynen canım kemeraltında alışveriş yapmak yorulunca yol üstünde oturup kahve içmek aaah aaaah özlemişim izmiri
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin
hııııı hakkınızda hayırlısı olsun canım
ooooh afiyet olsun ama insan bu bacısınada bir tabak ayırır dimi ben etli dolmaya sumak ekşisi yakıştırıyorum isterne bir dene bak çok güzel oluyor
Olmayacak nasıl olsa diye nağme yapıyorsun biliyorum ama ya tutarsa?
Bir tencere de sana yaparım ayol lafı mı olur?
Tamam ya ne kızıyon ki bacak kadar çocuğa.
Bu sene gidelim.. Hatta Mayıs başı iznimiz var, oralara mı gitsek acaba? Denize girilir mi Mayıs ın ilk haftası ?
sen sağlıklı genç ve çok güzel bir kadınsın taam mı
seni yeniden böyle neşeli görmek beni o kadar mutlu ettiki canım benim
iyi geceler canım
Masa tenisi oynayıp geldim. Mutluluk hormonum tavan yaptı. Belki tepinirken tüpler de açılır
Bak bu cümlene bayıldım, destekliyorum sonuna kadar.. Seni gaza böyle getiriyoruz demek kiOlmayacak nasıl olsa diye nağme yapıyorsun biliyorum ama ya tutarsa?
Inanıyorum ben tutacağına ... Kıvırcık Saçlı esmer kız seni seçecekOlmayacak nasıl olsa diye nağme yapıyorsun biliyorum ama ya tutarsa?
sağol gönlü bol bacım benim ben bir tabak istedim sen bir tencere yaptın inşallah çifter çifter çocukların olur gece gece içten dua ettim sana
limontuzunu çaydanlık temizlemede bende kullanıyorum müthiş kireç çözüyor
belli toksun sen ben akşam yemekten sonra çayın yanına ıspanaklı tava böreği yaptım sanada ikram edeyimmi harika demlenmiş mis gibi çayımda var
inşallah canım bellimi olur spor insana her anlamda çok iyi geliyor spor kulübünde tanıştığım bir bayan var 11 yıl çocuğu olmamış geçen sene spor yaparken hamile kalmış farkında olmadan şimdi çok tatlı bir oğlu var darısı başına canım başımıza
Masa tenisi oynayıp geldim. Mutluluk hormonum tavan yaptı. Belki tepinirken tüpler de açılır
Amin arkadaşım. Ben önümü göremesem de, Rabbim neyi nasıl uygun gördü bilmiyorum ki. İnşallah hepimize nasip eder en yakın zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?