Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah zaten canın sıkıldığında bostanlı yada karşıyaka vapura atlayıp alsancak yada konak kemeraltına gitsen kafan dağılır..

aynen canım kemeraltında alışveriş yapmak yorulunca yol üstünde oturup kahve içmek aaah aaaah özlemişim izmiri

Biz de yeni focada ciftlik alacagiz insallah. ?. Onumuzdeki. 3 yil icinde, plan bu... Yasasin izmiiiir

inşallah canım Allah gönlünüze göre versin

Yok canım biz Dalaman olmazsa Çanakkale, yok daha olmadı Bodrum..
Bana kalsa İzmir isterim de eşim küçük bir yer istiyor..

hııııı hakkınızda hayırlısı olsun canım

Valla yolun sonunda oturur, kendim doldurur, bir tencere dolmayı kendim yerim. Sen ikram etme bakalım

ooooh afiyet olsun ama insan bu bacısınada bir tabak ayırır dimi ben etli dolmaya sumak ekşisi yakıştırıyorum isterne bir dene bak çok güzel oluyor

Olsun, gezmeye gidin. Gidin görün işte yaw, yormayın beni
Tamam ya ne kızıyon ki bacak kadar çocuğa.

Bu sene gidelim.. Hatta Mayıs başı iznimiz var, oralara mı gitsek acaba? Denize girilir mi Mayıs ın ilk haftası ?

Limontuzunu bir tek çaydanlık temizlerken kullanıyorum ben
Ama limon olur. O da sarmaya çok güzel oluyor. Tokum ben. Valla tokum.

limontuzunu çaydanlık temizlemede bende kullanıyorum müthiş kireç çözüyor

belli toksun sen ben akşam yemekten sonra çayın yanına ıspanaklı tava böreği yaptım sanada ikram edeyimmi harika demlenmiş mis gibi çayımda var

Bir tencere de sana yaparım ayol lafı mı olur?

Tamam ya ne kızıyon ki bacak kadar çocuğa.

Bu sene gidelim.. Hatta Mayıs başı iznimiz var, oralara mı gitsek acaba? Denize girilir mi Mayıs ın ilk haftası ?

Önceki yıllarda Mart ayında yüzmüşlüğüm var. Mevsim normal giderse Mayısta girersiniz.

Reactions: Eua
Masa tenisi oynayıp geldim. Mutluluk hormonum tavan yaptı. Belki tepinirken tüpler de açılır

inşallah canım bellimi olur spor insana her anlamda çok iyi geliyor spor kulübünde tanıştığım bir bayan var 11 yıl çocuğu olmamış geçen sene spor yaparken hamile kalmış farkında olmadan şimdi çok tatlı bir oğlu var darısı başına canım başımıza

Yerim kız. Elinden zehir olsa yerim.

Masa tenisi oynayıp geldim. Mutluluk hormonum tavan yaptı. Belki tepinirken tüpler de açılır

Hadi inşallah..

Amin arkadaşım. Ben önümü göremesem de, Rabbim neyi nasıl uygun gördü bilmiyorum ki. İnşallah hepimize nasip eder en yakın zamanda...

herşerde bir hayır vardır muhakkak bizim içinde bir hayır kapısı açılacaktır evlatlarımızla eşlerimizle beraber mutlu mesut yaşayacağımız güzelliklere açılacak kapılar inanıyorum ben sende inan nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…