Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maşallah, nazar değmesin. Darısı başımıza. Eskiden çok hareketliydim ben. Masa tenisi, voleybol, bilardo... Arkadaş buldukça oynardım. Evlenince ya hamileysem derken hamladım. İşi de bırakınca hepten hareketsiz kaldım. Belki kistlerim, tıkanıklıklarım ondan oldu. Bilmiyorum ki...

olabilir canım hoplamaya zıplamaya spora devam hem stres atıp hem bebek yaparız fenamı olur

İlkokulda bir hikaye vardı Türkçe kitabında. Evli, iki çocuklu, zengin bir adam bir gün bir lamba buluyor. Ovalayınca içinden bir cin çıkıyor, diyor ki " gençlikte rahatlık, yaşlılıkta eziyet mi istersin, gençlikte eziyet, yaşlılıkta rahatlık mı?" Düşünüyor bizimki. "Gençlikte her şeye dayanır insan, ben yaşlılıkta rahat edeyim" diyor. Tam evinin kapısına geldiğinde düşmanların her yeri sardığını görüyor. Bir telaş iki çocuğunu ve eşini alıp kaçmaya başlıyor. Her şeyi geride kalıyor adamın. Bu arada birileri peşlerine takılıyor. Kaçarken bir uçurumun kenarına geliyorlar. Aşağıda azgın bir nehir akıyor. Arkada düşmanlar... Atlıyorlar suya. Günler sonra kendini kıyıda buluyor. Ne eşi kalmış ne çocukları. Ağlıyor bir zaman. Ama yapacak bir şey yok. Yola koyuluyor. Yolda başından bir sürü olay geçiyor aradan da yıllar geçiyor bu adam bir ülkeye padişah oluyor. Zaman içinde önce çocuklarını sonra da eşini buluyor ve ömrünün sonuna kadar bir daha ayrılmadan mutlu yaşıyorlar...
Çok etkilenmiştim ve kendim için de yaşlılıkta rahatlık dilemiştim. Böyle işte...

etkileyici bir hikayeymiş gerçekten eeeee bizimde rahat edeceğimiz zaman geldi artık bundan sonra mutlu olma zamanı
Allah razı olsun arkadaşım. Belki bir gün nasip olur.

inşallah canım

Günaydın arkadaslarrrrrrr
Kızlar muhabetin dibini bulmuşlar aksama aksam hahahh sabah sabah iştahm acildi sara_28 idolumsun yavrum yemekler on numara börek yaktı beni ki sabah konfleks yedim anla beni yani
yeteeeeer ilker pasamiza, masallah ya teyzesi koklasin onu yesin sonra oy oy kuzuma..
Eua nasıl bir dolma tarifidir o ya bi yapamadigim yemek varsa, kuru gilllerden hepsi ama yemeyi severim antalyada malum kurutulmuyor böcek düşer tamam tamam ben beceremem ama yeriiiiiimmmm eline saglik becerikli kardescem sen besle adama insallah kıymet biliyordur bu cinsler nankör olurlar, hep kadin milleti yüz veriyo hahhhah şaka iyi bak enisteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…