- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.581
Yerim kız. Elinden zehir olsa yerim.
inşallah canım bellimi olur spor insana her anlamda çok iyi geliyor spor kulübünde tanıştığım bir bayan var 11 yıl çocuğu olmamış geçen sene spor yaparken hamile kalmış farkında olmadan şimdi çok tatlı bir oğlu var darısı başına canım başımıza
Bak bu cümlene bayıldım, destekliyorum sonuna kadar.. Seni gaza böyle getiriyoruz demek ki
Şimdilik!!!Hehe 3. vites, gösterge 60 ta şimdilik
Maşallah, nazanımr değmesin. Darısı başımıza. Eskiden çok hareketliydim ben. Masa tenisi, voleybol, bilardo... Arkadaş buldukça oynardım. Evlenince ya hamileysem derken hamladım. İşi de bırakınca hepten hareketsiz kaldım. Belki kistlerim, tıkanıklıklarım ondan oldu. Bilmiyorum ki...
herşerde bir hayır vardır muhakkak bizim içinde bir hayır kapısı açılacaktır evlatlarımızla eşlerimizle beraber mutlu mesut yaşayacağımız güzelliklere açılacak kapılar inanıyorum ben sende inan nolur
Inanıyorum ben tutacağına ... Kıvırcık Saçlı esmer kız seni seçecekdua etmeyi unutma.. Onu istediğini ve beklediğini
keşke yakın olsaydık valla üşenmez bu saatte yapar getirirdim böreği
Şimdilik!!!
Bi bakmışsın Gösterge fırlamış gitmiş
olabilir canım hoplamaya zıplamaya spora devam hem stres atıp hem bebek yaparız fenamı olur
İlkokulda bir hikaye vardı Türkçe kitabında. Evli, iki çocuklu, zengin bir adam bir gün bir lamba buluyor. Ovalayınca içinden bir cin çıkıyor, diyor ki " gençlikte rahatlık, yaşlılıkta eziyet mi istersin, gençlikte eziyet, yaşlılıkta rahatlık mı?" Düşünüyor bizimki. "Gençlikte her şeye dayanır insan, ben yaşlılıkta rahat edeyim" diyor. Tam evinin kapısına geldiğinde düşmanların her yeri sardığını görüyor. Bir telaş iki çocuğunu ve eşini alıp kaçmaya başlıyor. Her şeyi geride kalıyor adamın. Bu arada birileri peşlerine takılıyor. Kaçarken bir uçurumun kenarına geliyorlar. Aşağıda azgın bir nehir akıyor. Arkada düşmanlar... Atlıyorlar suya. Günler sonra kendini kıyıda buluyor. Ne eşi kalmış ne çocukları. Ağlıyor bir zaman. Ama yapacak bir şey yok. Yola koyuluyor. Yolda başından bir sürü olay geçiyor aradan da yıllar geçiyor bu adam bir ülkeye padişah oluyor. Zaman içinde önce çocuklarını sonra da eşini buluyor ve ömrünün sonuna kadar bir daha ayrılmadan mutlu yaşıyorlar...
Çok etkilenmiştim ve kendim için de yaşlılıkta rahatlık dilemiştim. Böyle işte...
Allah razı olsun arkadaşım. Belki bir gün nasip olur.
2220 canım bak şimdilik sadece bu şekilde ikram edebiliyorum tava böreği va çay
Eki Görüntüle 1459441
Tesekkur ederim.Bursa da yapıldı tüm işlemlerimdoğru yere düştün:)) tüp bebiş muhabbetlerinin yanına tatlı, yemek,çiçek,böcek aklına ne gelirse sokuyoruz arada.. kafamız dağılıyor.. transferin hayırlı olsun..
nerede tedavi görüyorsun cnm..
İnşallah teşekkür ederimbaşarılı olamazsan 3 ay hayıt tohumu kürü kullan incir kürü tarçın çörek otu omega 369 bebe aspirini folik asit hapı kullanıp hazır olarak git tüp bebeğe ALLAH hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?