- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.601
Hosgeldin aramiza insallah bebisle taclanirsin bizde senin sonucu heyecenla bekleyecegiz rabbim en hayirlisini versinİnşallah teşekkür ederim
dün banyodan sonra bornozun içinde ıslak ıslak hepinizin yerine öptüm kokladım dualadım ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARIMIZI KOLLARIMIZI HAYATIMIZI DOLDURSUN İNŞGünaydın arkadaslarrrrrrr
Kızlar muhabetin dibini bulmuşlar aksama aksam hahahh sabah sabah iştahm acildisara_28 idolumsun yavrum yemekler on numara börek yaktı beni ki sabah konfleks yedim anla beni yani
yeteeeeer ilker pasamiza, masallah ya teyzesi koklasin onu yesin sonra oy oy kuzuma..
@Eua nasıl bir dolma tarifidir o ya bi yapamadigim yemek varsa, kuru gilllerden hepsi ama yemeyi severim antalyada malum kurutulmuyor böcek düşer tamam tamam ben beceremem ama yeriiiiiimmmm eline saglik becerikli kardescem sen besle adama insallah kıymet biliyordur bu cinsler nankör olurlar, hep kadin milleti yüz veriyo hahhhah şaka iyi bak enisteme
Teşekkür ederim canım. Margarin yerine tamamı sıvı yağ olsa olur mu? Ya da tereyag?Lulinda,
Bende mayasiz bir poaca tarifi var yazayim, sara_28 farkli varsa oda yazarsa bende alirim.
Mayasiz peynirli veya patatesli poaca
-2 adet yumurta
-100 gr, margarin eritilmis
-yarim su bardagi sivi yag
-yarim su bardagi süt
-1 paket kabartma tozu
-bir tatli kasigi tuz
Aldigi kadar un (yumusak bir hamur olacak)
Ici icin, Peynir maydonoz veya patates nasil istenirse
üzerine, cörekotu ve susam
Tüm malzemeleri karistirip yoguralim, az dinlendirelim mayasiz oldugu icin cok beklemeye gerek yok,
ufak parcalar halinde koparalim (yaklasik ceviz büyüklügünde),elimizde veya uygun bir yerde az bastirinca zaten aciliyo, acip yarim tarafina harctan koyup yarim ay seklinde kapatalim. üzerine yumurta sarisi sonrada susam, cörekotu serpistirip isitilmis firina koyalim yaklasik 180 c veya 200 derece firinlar degisebiliyor kizarana kadar pisirelim. bu
Bu malzemeden yaklasik 20 adet cikti.
Siviyag olursa belki malzemede farklilik gerekir, ben genelde tereyag kullaniyorum unutmusum yazarken, ilk tarifi aldigimda margarin yaziyordu defterden öylece yazmisim, tereyag kullanirsin unu cok koyma bir defasinda fazla koymusum güzel olmadi,unu azda koyma ele yapismayacak yumusak bir hamur olsun ben cok begendim. yarasin sana ve Ali yegenimize.Teşekkür ederim canım. Margarin yerine tamamı sıvı yağ olsa olur mu? Ya da tereyag?
Tesekkürler canikom, bugün yapacağım:)Siviyag olursa belki malzemede farklilik gerekir, ben genelde tereyag kullaniyorum unutmusum yazarken, ilk tarifi aldigimda margarin yaziyordu defterden öylece yazmisim, tereyag kullanirsin unu cok koyma bir defasinda fazla koymusum güzel olmadi,unu azda koyma ele yapismayacak yumusak bir hamur olsun ben cok begendim. yarasin sana ve Ali yegenimize.
Tarifte 2 yumurta yazmisimya, sarisini üzerine ayiracaksin unutmusum.Tesekkürler canikom, bugün yapacağım:)
Topragimm çekiyor o yüzden benziyordu olur canım mis gibi yakışıklı olur Ali paşaMerhaba kızlar,
Dün gece ne muhabbet dönmüş.sara_28 yine döktürmüşsün. Ben bugün senden mayasız poğaça tarifi istiyorum:) Yemek konusunun ulu manitusu:)
yeteeeeer Maşallah İlker ne kada büyümüş. Birşey söyliyeyim mi? Hemşerilikten mi bilmem bana benzettim. Gözler falan. Ali de İlker gibi olur mu acaba? :)
2220 Canım yeniden taşınma durumun varmış. Kolay gelsin. O kadar hayvanla zor iş bilirim. Hele kediler hiç hoşlanmaz bu durumdan. Ama belki daha iyi gelir yeni ev yeni enerji. Ben de bahçeye açılan cama kedi kapısı yaptırıyorum. Manyetik olanlardan. Tasmalarında minik bir mıknatıs olacak. Sadece benimkiler açabilecek. ( Umuyorum, tasmaları taktırırlarsa:) Kum temizlemekten gına geldi. Bir de bebe odası olunca, kapları koyacak yer kalmayacak. Ev küçük. Bakalım, inşallah olur.
Bugün aile hekimine gidip kan verdim. Tsh, serbest T3-T4, tam kan Sayımı ve açlık şekeri için. Ilk kez bir doktor, çok güzel bir yaşta anne oluyorsunuz dedi. Çıkarken de daha uzun seneler güzel E2 Ler dilerim dedi. Çok alem:)
M mercan5 Hoşgeldin, inşallah güzel bir sonuç alırsın. Sonra güzel güzel katlanır, kalp atışı ve 9 ay sonra ciyaklamalarla kucaklarsın:)
İnşallah canım inşallah sana bana hepimize rabbim mucizemizi versin en kisa zamanda[/QUOTE][QUOTE="yeteeeeer, post: yodan sonra bornozun içinde ıslak ıslak hepinizin yerine öptüm kokladım dualadım ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARIMIZI KOLLARIMIZI HAYATIMIZI DOLDURSUN İNŞ
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Merhaba kızlar,
Dün gece ne muhabbet dönmüş.sara_28 yine döktürmüşsün. Ben bugün senden mayasız poğaça tarifi istiyorum:) Yemek konusunun ulu manitusu:)
yeteeeeer Maşallah İlker ne kada büyümüş. Birşey söyliyeyim mi? Hemşerilikten mi bilmem bana benzettim. Gözler falan. Ali de İlker gibi olur mu acaba? :)
2220 Canım yeniden taşınma durumun varmış. Kolay gelsin. O kadar hayvanla zor iş bilirim. Hele kediler hiç hoşlanmaz bu durumdan. Ama belki daha iyi gelir yeni ev yeni enerji. Ben de bahçeye açılan cama kedi kapısı yaptırıyorum. Manyetik olanlardan. Tasmalarında minik bir mıknatıs olacak. Sadece benimkiler açabilecek. ( Umuyorum, tasmaları taktırırlarsa:) Kum temizlemekten gına geldi. Bir de bebe odası olunca, kapları koyacak yer kalmayacak. Ev küçük. Bakalım, inşallah olur.
Bugün aile hekimine gidip kan verdim. Tsh, serbest T3-T4, tam kan Sayımı ve açlık şekeri için. Ilk kez bir doktor, çok güzel bir yaşta anne oluyorsunuz dedi. Çıkarken de daha uzun seneler güzel E2 Ler dilerim dedi. Çok alem:)
M mercan5 Hoşgeldin, inşallah güzel bir sonuç alırsın. Sonra güzel güzel katlanır, kalp atışı ve 9 ay sonra ciyaklamalarla kucaklarsın:)
geçmiş olsun kızına canım ilaçlarla beraber anne sütünü de verirsin olmazmı üzülme canım b
Alya' ya bir kedi lazım
Ciddiyim. Mümkünse yavru olsun. Kızın sarılmaya ihtiyaç duyuyor sanırım. Yavru kediler de pek seviyor kucaklanmayı. İkisi de mutlu olur. Hem senin de gözün arkada kalmaz. Kedinin sağlıklı olduğunu bilirsin hiç değilse. Asya için de üzülme. Eski bir hemşirenin tavsiyesini okumuştum bir zamanlar. Bebeğe 3 aydan itibaren değişik yiyecekler yalatın ki ek gıdaya geçtiğinde yemek seçmesin diyordu. Kansızlık için yoğurtla pekmez karıştırabilirsin. Hem kemiklerine hem kan değerlerine iyi gelecektir. Pekmezi kaşıkla koysan yeterli. Merak etme, kısa zamanda değerleri yerine gelir. Anne sütüne ek vereceksin nasıl olsa. Hem bağışıklıkla ilgili en önemli verileri ağız sütüyle alıyor bebekler. İlk sütünü emdikten sonra gerisinden çekinme. Sarıl kızlarına. Kokla, öp. Rabbim, sağlıklı, uzun ömrüler versin ikisine de...
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Merhaba kızlar,
Günaydın arkadaslarrrrrrr
Kızlar muhabetin dibini bulmuşlar aksama aksam hahahh sabah sabah iştahm acildisara_28 idolumsun yavrum yemekler on numara börek yaktı beni ki sabah konfleks yedim anla beni yani
yeteeeeer ilker pasamiza, masallah ya teyzesi koklasin onu yesin sonra oy oy kuzuma..
@Eua nasıl bir dolma tarifidir o ya bi yapamadigim yemek varsa, kuru gilllerden hepsi ama yemeyi severim antalyada malum kurutulmuyor böcek düşer tamam tamam ben beceremem ama yeriiiiiimmmm eline saglik becerikli kardescem sen besle adama insallah kıymet biliyordur bu cinsler nankör olurlar, hep kadin milleti yüz veriyo hahhhah şaka iyi bak enisteme
Sağolasın canım, mayonez evde hiç olmaz bizde. Labne de yok şuan. Bir dahaki sefere yaparım bu tarifi. Mayonez koymasam yerine ne konabilir?lulinda çiçeği burnunda gebişim bak sana değişik bir mayasız poğaça tarifi
otlu poğaça
3 yumurta
bir çimdik tuz
yeşil soğan
maydanoz
dere otu
200 gr labne peyniri
1 paket hamur kabartma tozu
bir yemek kaşığı mayonez
bir çay bardağı sıvı yağ
un
yumurtayı tuzu labne peynirini sıvı yağı mayonezi iyice çırpıyosun yeşillikleri katıp unu ve hamur kabartma tozunu ekliyosun kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyosun sonra bundan küçük küçük parçalar koparıp elinle poğaça şekli verip kapatıyosun tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürüyosun ve 175 derecede üstü kızarana kadar pişiriyosun hem gevrek hem lezzetli hem hafif bir poğaça oluyo canım dene eminim seveceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?