Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yavrum 2 haftaya kiloma bakacak dr ben firladim sisitim zate sen aklima giriuorsun kuzum zaten dayanamam borege ben tavada gecen kalin gelen hazir yufkalari su boregi tarzinda yaptim tereyagli bide kalani tepside yaptim bayram ettim ama ispanak favorimmmm kiz kilo alacammmm ayollll komsular yetisinnn hep beraber yiyekkk ahahhhhhh

arada bir yemekle bişey olmaz ama geçen hafta yemişsen bu hafta yeme yada dur ben sana başka börek tarifleride vereyim resimli resimli olurmu

Cok uzun zamandir yoktum. Hepinizi cok opuyorum. Umarim herkes iyidir. İslerdeki sikintilardan dolayi giremedim siteye. 16 + 5 gunluk oldum. Simdilik hersey iyi gidiyor. Bir bilgi vermek istedim. Yasimizdan dolayi dr um kesinlikle amniyosentez gerekecek dedi. Yeni bir genetik tarama testi cikmis. Kan aldilar benden. Amerikaya gitti. Haftaya sonucu belli olacak. Yuzde 99 dogru sonuc veriyor. Sorun gozukmezse amniyosenteze gerek kalmayacak. Bu bilgiyi paylasmak istedim. Cok heyecanliyim. İnsallah bir sorun olmayacak. Sevgiler hepinize...

Oooo masallah size insallah hersey guzell olacak dualar seninle, bebis kizmi ilk defa icime kiz dogdu ya hahhhah hadi bakalim hayirlisi

Merhaba, sonucun inş. sağlıklı çıkar. Heyecanın hep devam etsin. Yaptırdığın testin adı nedir, kaçıncı hafta yaptırdın, son olarak ücretini de belirtebilir misin? Şimdiden teşekkür.

Oooo masallah size insallah hersey guzell olacak dualar seninle, bebis kizmi ilk defa icime kiz dogdu ya hahhhah hadi bakalim hayirlisi
Cinsiyeti daha belli olmadi bebisin. Hadi bakalim kiz mi olacak acabaaa))) Haftaya Test sonucu geldiginde dr a gidecegiz. Ozaman belli olur herhalde. Hemen paylasacagim

Merhaba, sonucun inş. sağlıklı çıkar. Heyecanın hep devam etsin. Yaptırdığın testin adı nedir, kaçıncı hafta yaptırdın, son olarak ücretini de belirtebilir misin? Şimdiden teşekkür.
Testin adi " Panaroma Testi" 1700 TL verdim. 9. Gebelik haftasindan sonra yaptirilabiliyor. İyi dilekleriniz icin tsk ederim. Sevgiler..

hoş geldin herşeyin iyi gitmesine sevindim inşallah panorama testide iyi çıkar ve amniyosenteze gerek kalmaz

ayyyy yakışıklıııı adammmmm seniii :))
@Lulinda bu senin oğlun olmasın ahahahha vallahii benziyor sana :))
teşekür ederiz balımm
canım 40 günden önce (ne alakası varsa ) tırnam kesmezler o yüzden eldivenleri duruyor

Aynen öyle, iyi düşünmüssün. Bende cevap bekliyorum. 10gün sürüyor.

Kıyamam. İlk defa verdiğin için yadırgamıştır tadını. Zamanla alışır. Önce bir kaç kaşık, sonra küçük kase derken bir bakarsın kuzun büyümüş. Meme de ver arkasından, sorun olmaz. Hatta sen de ye pekmezli yoğurt. Sütünden de faydası olur.
Kediler konusunda gerekeni yapmışsın zaten. Alya da durulur zamanla. Hele Leman doğursun önce... Belki veteriner olur büyüyünce
Duman inşallah ömrünü tamamlamamıştır. Yine de eğer niyeti söylediğin gibiyse evden çok uzaklaşmamıştır. Yakınlarda kuytu bir yerdedir.

Kuru yufka Ege' de de yapılır. Lüks evlerde, apartmanlarda bile yufka yapmak için ocaklar kurulur. Senin tava böreğini sacda pişiririz. Adı bükme olur. Tavada yapınca gözleme deriz. Her durumda severek yeriz
Ispanak yerine kabak rendesi koymayı dene. Çiğden de koysan kolay pişiyor. Sulanır dersen önceden kavur. Çökelek peyniri koyulur Ege' de. Tulum peynirinin ufalanmış hali de aynı sayılır. Çörekotu da karıştır içine biraz, çok yakışıyor. Bir tadına bak, beğenmezsen ben yerim

(durur muyum koca birkase pekmezli yoğurt götürdüm. Sağol :) )

Dumanı aramadığım yer kalmadı. Ümitli değilim çok. Yinede yaşadığını düşünmek istiyorum. Çoook akıllı kediydi..

(durur muyum koca birkase pekmezli yoğurt götürdüm. Sağol :) )

Dumanı aramadığım yer kalmadı. Ümitli değilim çok. Yinede yaşadığını düşünmek istiyorum. Çoook akıllı kediydi..

Doğru şekilde sevilen, bakılan tüm canlılar bunun karşılığını veriyor. Hepimizin ömrünün bir sonu var. Elbette gönül sevdiklerimizi hep yanımızda istiyor. Ama gittiklerinde bize kalan, sevgiyle doldurdukları, şefkatle ısıttıkları yüreklerimizde bıraktıkları hatıraları oluyor. Eğer yaşıyorsa dönecektir. Dönmese de Rabbim en iyi şekilde bakacaktır ona...

hıııııım demek Egede de yapılıyor çok büyük rahatlık oluyor kuru yufka evde elinin altında her an pişirmeye hazır aniden bir misafirin gelse çay demlenene kadar börek hazır oluyor

önerilerini değerlendirecem canım sağol kesin beğenirim sanada ikram ederim beraber yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…