- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 108
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.641
Dogru cnm hayirli saglikli olsunda ne olursa olsun. Kac haftalik hamile oldun sen...Doktorun söylediğine göre kız aslında bebişim. Ama kesin kız demek için erken olduğu için pipi göremedim diyor. Hayırlı evlat olsun da ne olursa olsun.
Gunaydin canim evet hayirli evlat olsunda , kiz erkek fark etmez yesin teyzesi onu selam söyle annesi teyzesi merakla bekliyirDoktorun söylediğine göre kız aslnda b Ama kesin kız demek için erken olduğu için pipi göremedim diyor. Hayırlı evlat olsun da ne olursa olsun.
Panaroma testini yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı düşünmedim. Zaten doktorum da amniyoyu istedi. Diğerleri tarama testi, kesin değil sonucu, her zaman bir yanılma payı vardır dedi. Ben de ona karar kıldım. Tüm riskini bilişyorum ama yaş riskim 1/84, düşük riski 1/500. Tabii ki, amniyo daha mantıklı.Panoramayı niye düşünmüyorsun? Amniyo bana çok riskli gelmişti, panorama testi yaptım. Önümüzdeki günler cevap gelcek. Bakalım nasıl çıkcak.
15 haftalık oldum.Dogru cnm hayirli saglikli olsunda ne olursa olsun. Kac haftalik hamile oldun sen...
hıııııım demek Egede de yapılıyor çok büyük rahatlık oluyor kuru yufka evde elinin altında her an pişirmeye hazır aniden bir misafirin gelse çay demlenene kadar börek hazır oluyor
önerilerini değerlendirecem canım sağol kesin beğenirim sanada ikram ederim beraber yeriz
Ben de panaroma testi yaptirdim. Sonucunu bekliyorum. Amniyosentezinde dogru sonucu cok yuksek lakin cok buyuk baska riski var. Aslinda Allah Herkeze herseyin hayirlisini versin. İcimiz nasil rahat edecekse o sekilde ilerleyelim. Yuzde yuz hicbirseyin garantisi yok,ne sonuc olarak ne de sonumuzun ne olacagina dair...Panaroma testini yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı düşünmedim. Zaten doktorum da amniyoyu istedi. Diğerleri tarama testi, kesin değil sonucu, her zaman bir yanılma payı vardır dedi. Ben de ona karar kıldım. Tüm riskini bilişyorum ama yaş riskim 1/84, düşük riski 1/500. Tabii ki, amniyo daha mantıklı.
Harmony testini yaptırmadım. Yaşadığım yerde yapan bir laboratuar yok. İstanbuldaki laboratuarın burdaki şubesine başvurdum. Görüştüğüm kişi eve bir hemşire gönderip kanımı ve paramı alacaklarını, kanı İstanbulda oradan da Amerikaya göndereceklerini, 15 gün sonra da sonucu alacağımı söyledi. Ne bir ofis var, ne bir muhatap! Parayı verdiğimi, kanı verdiğimi bile ispat edemem. Kanı göndereceklerini nereden bileyim? Şüphe duydum açıkçası ve itimat etmedim. Üstelik de 1600 lira vereceğim ve güvendiğim bir sonuç alamayacağım ve yine amniyosentez düşüneceğim. Onun için yaptırmadım. İstanbulda olsam, laboratuvara kan versem, bir kağıt verseler falan tamam da.. Home ofis ne yaa..
Aynen.. Herşey pamuk ipliğiyle bağlı aslında o şekilde bakarsan. Amniyosentezde düşmez başka bir şeyde düşüverir, test sonuçları sağlıklı çıkar, doğumda bir sorun çıkar çocuk yine engelli olabilir. Sağlıklı doğar, sonrasında bir hastalık, bir kaza ne bileyim herhangi bir şey çocuğu senden alıverir. Hayat bu.. Ama tarama testlerinin kesinlik payı yok. Benim test raporumun altında da öyle yazıyor, sadece ileri tetkiklerin yapılması için ışık tutar değilse kesin sağlıklıdır, kesin engellidir anlamına gelmez şeklinde bir ibare var. Amniyosentez daha ileri bir tetkik.Ben de panaroma testi yaptirdim. Sonucunu bekliyorum. Amniyosentezinde dogru sonucu cok yuksek lakin cok buyuk baska riski var. Aslinda Allah Herkeze herseyin hayirlisini versin. İcimiz nasil rahat edecekse o sekilde ilerleyelim. Yuzde yuz hicbirseyin garantisi yok,ne sonuc olarak ne de sonumuzun ne olacagina dair...
İstanhbuldaki merkezi aramadım da gelabın web sitesinden akdeniz bölge temsilcisini aradım, orası da bir muayenehane çıktı felan.. Ben size adamımızı yönlendiricem dedi. Böyle saçma sapan işler..Günaydın canım..
İstanbul'daki merkezi arayıp konuşabilirsin belki.. Eğer gerçekten bir aracıları varsa faturasını istersin.. orayı arayarakta takip edebilirsin.. Ama benim tahminim zaten 1600tl İstanbul fiyatı.. E şehir dışında bu işin nakliyesi filan bi tık daha pahalı olması gerekmez mi bilemedim..
İstanhbuldaki merkezi aramadım da gelabın web sitesinden akdeniz bölge temsilcisini aradım, orası da bir muayenehane çıktı felan.. Ben size adamımızı yönlendiricem dedi. Böyle saçma sapan işler..
Sen nerede yaşıyorsun?Cinsiyeti daha belli olmadi bebisin. Hadi bakalim kiz mi olacak acabaaa))) Haftaya Test sonucu geldiginde dr a gidecegiz. Ozaman belli olur herhalde. Hemen paylasacagim
Testin adi " Panaroma Testi" 1700 TL verdim. 9. Gebelik haftasindan sonra yaptirilabiliyor. İyi dilekleriniz icin tsk ederim. Sevgiler..
Kuzum ben Antalyadayım zaten. Antalya şubesini aradım işte, yaşadığım saçmalıklar da ordan gelişti.alpcemre
canım bunlar yaptırabilir yerlermiş. Adana'da yok. Ama Antalya yakın olabilir sana
İstanbul Şubelerimiz
Nişantaşı
Merkez Ihlamur Yolu No:13/8 Işıkhan Plaza 34365 Nişantaşı/İstanbul
Maçka Maçka Cad. Feza Ap. 1/1 Maçka/İstanbul
Bağdat Caddesi Bağdat Cad. No:226 Kat:3 Birgen İş merkezi Çiftehavuzlar
Etiler Tepecik Yolu Alkent Sitesi Çarşı içi F3 Blok No:6 Etiler/İstanbul
Fulya Hakkı Yeten Cad. Doğu İş Merkezi No:15 Kat:9 Daire:20 Fulya/İstanbul
Türkiye Şubelerimiz
- 0533 165 55 49
0530 119 60 40İç Anadolu Bölge Müdürlüğü
Ankara- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü
Gaziantep- 0533 347 52 67
0536 797 09 18Ege Bölge Müdürlüğü
İzmir- 0505 351 00 10Karadeniz Bölge Müdürlüğü
Samsun / Trabzon- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü
Van- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Akdeniz Bölge Müdürlüğü
Antalya- 0507 612 77 97Bursa Bölge Müdürlüğü
- 0533 866 47 03Kıbrıs Bölge Müdürlüğü
Kesinlikle büyük rahatlık. Gerçi yapması çok zahmetli. Ama ailenin tüm kadınları toplanınca keyifli oluyor. Aylık yaparlar bizde. Arkasından mutlaka bükme de yapılır. Bir de sacın altında patlıcan, soğan, patates közlenir. Bükmeyi bekleyemeyenlere dürüm yapılır. Aman nasıl özlemişim. Anneannem yapardı eskiden. Biz de civcivler gibi etrafında döner dururduk
Kabaklı tarife biraz da pul biber ekle. Çok değil ama. Hafif bir tat verecek kadar. Yola çıktım geliyorum. Hem yapmana yardım ederim hem yemene
Canımmm.. Teşekkür ederim şeker portakalım benim.. Doktorum da çok itibar etmiyor ya Harmony testine, onu yaptırsan bile benim aklımda soru işareti kalacak ve yine amniyo diyeceğim dedi. Almanyada 35 yaş üstü gebelere hiç ikili testle falan uğraşmadan direk amniyosentez yapıyorlarmış. Onları anlattı. Teorikte düşük riski geçiyor ama pratikte biz pek karşılaşmıyoruz dedi vs vs.. Artık Allaha havale edip yatacağım masaya..Anladım canım...
İçin nasıl rahat edecekse onu yap tabii... Dilersen buyur misafirim ol burda yaptıralım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?