Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hamile kalırsam trabzonda samsunda bana yakın yaptırabilirim diye düşündüm hamile kaldım da panorama testini düşünüyom

Rabbim yardımcın olsun canım içinden nasıl geliyosa öyle yap en doğru sonuca bu şekilde ulaşırsın çünkü için rahat eder inşallah hiçbir sorunu çıkmaz bebeğimizde

Rabbim yardımcın olsun canım içinden nasıl geliyosa öyle yap en doğru sonuca bu şekilde ulaşırsın çünkü için rahat eder inşallah hiçbir sorunu çıkmaz bebeğimizde
Risklerim düşük çıktı canım aslında, sadece yaşı baz alırsak risk yüksek. Biyokimyasal risklerim düşük çıktı.. Hayırlısı ya.. Allah verdi mucizemi, umarım devamını da getirir.

afiyet ocanım çok güzel bunun yanına biraz dereotu ve maydanozun üzerine limon sıkıp eklesen ooooh mis
Senin boreklerin kadar olamaz yani ooo pek severim sacda börek ya canim rahmetli annnem yapardi gelip yardim bile edemedim calismaktan doyamadim mantisina boregine anilarimi hatirlattiniz yavvv

Hakkında hayırlısı tabii.. Benim doktoruma daha önce bi arkadaşım için sorduğumda ; artık eskisi gibi riskli değil demişti.. Yapanlar daha uzmanlaştı..Neticede her şeyde bi risk vardır.. Allah'a emanet ol tatlımm:)

İleri teknik ama bebegi direk kaybetme riski var. O yuzden karar vermek cok zor, su iyi veya bu iyi dememeliyiz. İcimiz nasil rahat ederse o sekilde ilerleyim. Panaroma testi yaptiranlar da amniyosentez yaptiracaklar da iclerimiz rahat olsun. Strese girmeyelim. Herseyin riski var. Allah hayirlisini versin.

Risklerim düşük çıktı canım aslında, sadece yaşı baz alırsak risk yüksek. Biyokimyasal risklerim düşük çıktı.. Hayırlısı ya.. Allah verdi mucizemi, umarım devamını da getirir.

devam edecek doğurup kucağına alacak büyütecek okula gönderecek askere gönderecek düğününü yapacağız hep beraber tızııııım

İnşallaaaah o günleri de görür, testi nasıl yaptırcam, nasıl edeceğim dertlerin de olur.

amin inşallah olacak bende inanıyorumda çok bekletmez umarım

Senin boreklerin kadar olamaz yani ooo pek severim sacda börek ya canim rahmetli annnem yapardi gelip yardim bile edemedim calismaktan doyamadim mantisina boregine anilarimi hatirlattiniz yavvv

kıyamam anılarınımı hatırlattık Allah annenin mekanını cennet etsin canım annelerin yaptığı herşey güzel olur zaten anne eli denen şey gerçek ben bunu bilir buna inanırım

sende gel kız bizim sacda börek keyfini beraber yapalım

portakales kuzum iş yerinde lüks böyle kahvaltı yeteeeeer kuzum sanada Günaydın ilker pasayla terapi aliyon valla ne güzel sara_28 hamile kalinca hatirlatirim harmoniyi sana inşallah alpcemre testlere ben inanmiyorum 41 yasinda iki tanidigim yaptirmadan yola devam ettiler ciksada rabbim bilir kafana takma bebise stres yapma canim benim

Bak sen yap ben pisireyim giyem bi salvar oturam ocagin yanina elimde evrac derler bizde cevirem onlan iyi pisitirim yufka ve borek acmam yavas, kimse kale alip çağırmiyo pisirmeye ,hayalim bunlar....kuzum sana gelen yapam bari

Bak sen yap ben pisireyim giyem bi salvar oturam ocagin yanina elimde evrac derler bizde cevirem onlan iyi pisitirim yufka ve borek acmam yavas, kimse kale alip çağırmiyo pisirmeye ,hayalim bunlar....kuzum sana gelen yapam bari

Ben artık böreği pilav tenceresinde yapıyorum 15dk sonra hazır oluyor :)))
İyice tembele bağladım ahahaha

gel canım giyelim şalvarları oturalım bende yavaş açıyorum ama güzel pişiririm artık yoruldukça değiştiririz görevleri zanorkcumda semaverde çayı demler oooh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…