- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.661
alpcemre
canım bunlar yaptırabilir yerlermiş. Adana'da yok. Ama Antalya yakın olabilir sana
İstanbul Şubelerimiz
Nişantaşı
Merkez Ihlamur Yolu No:13/8 Işıkhan Plaza 34365 Nişantaşı/İstanbul
Maçka Maçka Cad. Feza Ap. 1/1 Maçka/İstanbul
Bağdat Caddesi Bağdat Cad. No:226 Kat:3 Birgen İş merkezi Çiftehavuzlar
Etiler Tepecik Yolu Alkent Sitesi Çarşı içi F3 Blok No:6 Etiler/İstanbul
Fulya Hakkı Yeten Cad. Doğu İş Merkezi No:15 Kat:9 Daire:20 Fulya/İstanbul
Türkiye Şubelerimiz
- 0533 165 55 49
0530 119 60 40İç Anadolu Bölge Müdürlüğü
Ankara- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü
Gaziantep- 0533 347 52 67
0536 797 09 18Ege Bölge Müdürlüğü
İzmir- 0505 351 00 10Karadeniz Bölge Müdürlüğü
Samsun / Trabzon- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü
Van- 0532 275 44 08
0532 597 12 25Akdeniz Bölge Müdürlüğü
Antalya- 0507 612 77 97Bursa Bölge Müdürlüğü
- 0533 866 47 03Kıbrıs Bölge Müdürlüğü
sabah kahvaltim Eki Görüntüle 1460834
Canımmm.. Teşekkür ederim şeker portakalım benim.. Doktorum da çok itibar etmiyor ya Harmony testine, onu yaptırsan bile benim aklımda soru işareti kalacak ve yine amniyo diyeceğim dedi. Almanyada 35 yaş üstü gebelere hiç ikili testle falan uğraşmadan direk amniyosentez yapıyorlarmış. Onları anlattı. Teorikte düşük riski geçiyor ama pratikte biz pek karşılaşmıyoruz dedi vs vs.. Artık Allaha havale edip yatacağım masaya..
Risklerim düşük çıktı canım aslında, sadece yaşı baz alırsak risk yüksek. Biyokimyasal risklerim düşük çıktı.. Hayırlısı ya.. Allah verdi mucizemi, umarım devamını da getirir.Rabbim yardımcın olsun canım içinden nasıl geliyosa öyle yap en doğru sonuca bu şekilde ulaşırsın çünkü için rahat eder inşallah hiçbir sorunu çıkmaz bebeğimizde
İnşallaaaah o günleri de görür, testi nasıl yaptırcam, nasıl edeceğim dertlerin de olur.hamile kalırsam trabzonda samsunda bana yakın yaptırabilirim diye düşündüm hamile kaldım da panorama testini düşünüyom
Senin boreklerin kadar olamaz yani ooo pek severim sacda börek ya canim rahmetli annnem yapardi gelip yardim bile edemedim calismaktan doyamadim mantisina boregine anilarimi hatirlattiniz yavvvafiyet ocanım çok güzel bunun yanına biraz dereotu ve maydanozun üzerine limon sıkıp eklesen ooooh mis
Hersey guzel olacak stres yokkkk canim
İnşallaaaah o günleri de görür, testi nasıl yaptırcam, nasıl edeceğim dertlerin de olur.
Canımmm.. Teşekkür ederim şeker portakalım benim.. Doktorum da çok itibar etmiyor ya Harmony testine, onu yaptırsan bile benim aklımda soru işareti kalacak ve yine amniyo diyeceğim dedi. Almanyada 35 yaş üstü gebelere hiç ikili testle falan uğraşmadan direk amniyosentez yapıyorlarmış. Onları anlattı. Teorikte düşük riski geçiyor ama pratikte biz pek karşılaşmıyoruz dedi vs vs.. Artık Allaha havale edip yatacağım masaya..
İleri teknik ama bebegi direk kaybetme riski var. O yuzden karar vermek cok zor, su iyi veya bu iyi dememeliyiz. İcimiz nasil rahat ederse o sekilde ilerleyim. Panaroma testi yaptiranlar da amniyosentez yaptiracaklar da iclerimiz rahat olsun. Strese girmeyelim. Herseyin riski var. Allah hayirlisini versin.Aynen.. Herşey pamuk ipliğiyle bağlı aslında o şekilde bakarsan. Amniyosentezde düşmez başka bir şeyde düşüverir, test sonuçları sağlıklı çıkar, doğumda bir sorun çıkar çocuk yine engelli olabilir. Sağlıklı doğar, sonrasında bir hastalık, bir kaza ne bileyim herhangi bir şey çocuğu senden alıverir. Hayat bu.. Ama tarama testlerinin kesinlik payı yok. Benim test raporumun altında da öyle yazıyor, sadece ileri tetkiklerin yapılması için ışık tutar değilse kesin sağlıklıdır, kesin engellidir anlamına gelmez şeklinde bir ibare var. Amniyosentez daha ileri bir tetkik.
sabah kahvaltim Eki Görüntüle 1460834
Kalacaksın ALlah'ın izniyle merak etme canım :)))hamile kalırsam trabzonda samsunda bana yakın yaptırabilirim diye düşündüm hamile kaldım da panorama testini düşünüyom
Sen nerede yaşıyorsun?
Risklerim düşük çıktı canım aslında, sadece yaşı baz alırsak risk yüksek. Biyokimyasal risklerim düşük çıktı.. Hayırlısı ya.. Allah verdi mucizemi, umarım devamını da getirir.
İnşallaaaah o günleri de görür, testi nasıl yaptırcam, nasıl edeceğim dertlerin de olur.
Senin boreklerin kadar olamaz yani ooo pek severim sacda börek ya canim rahmetli annnem yapardi gelip yardim bile edemedim calismaktan doyamadim mantisina boregine anilarimi hatirlattiniz yavvv
Oyyyy afiyett olsunnn:))
Kalacaksın ALlah'ın izniyle merak etme canım :)))
Bak sen yap ben pisireyim giyem bi salvar oturam ocagin yanina elimde evrac derler bizde cevirem onlan iyi pisitirim yufka ve borek acmam yavas, kimse kale alip çağırmiyo pisirmeye ,hayalim bunlar....kuzum sana gelen yapam barikıyamam anılarınımı hatırlattık Allah annenin mekanını cennet etsin canım annelerin yaptığı herşey güzel olur zaten anne eli denen şey gerçek ben bunu bilir buna inanırım
sende gel kız bizim sacda börek keyfini beraber yapalım
Bak sen yap ben pisireyim giyem bi salvar oturam ocagin yanina elimde evrac derler bizde cevirem onlan iyi pisitirim yufka ve borek acmam yavas, kimse kale alip çağırmiyo pisirmeye ,hayalim bunlar....kuzum sana gelen yapam bari
Bak sen yap ben pisireyim giyem bi salvar oturam ocagin yanina elimde evrac derler bizde cevirem onlan iyi pisitirim yufka ve borek acmam yavas, kimse kale alip çağırmiyo pisirmeye ,hayalim bunlar....kuzum sana gelen yapam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?