- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.681
Kucağınızın sıcacık kıpırtıyla,omzunuzun ekşimiş kusukla dolacağı günlerin yakın olması dileğiyle hepinize günaaaaaydııııııın :)
Kucağınızın sıcacık kıpırtıyla,omzunuzun ekşimiş kusukla dolacağı günlerin yakın olması dileğiyle hepinize günaaaaaydııııııın :)
gel canım giyelim şalvarları oturalım bende yavaş açıyorum ama güzel pişiririm artık yoruldukça değiştiririz görevleri zanorkcumda semaverde çayı demler oooh misss
Ben artık böreği pilav tenceresinde yapıyorum 15dk sonra hazır oluyor :)))
İyice tembele bağladım ahahaha
Aaaa biz ne olcazzz(((
Bende tiramisu yapardım çağırsaydınız
Herkesin kendi tercihi tabii ki.. Ben garanti sonuç almayı daha önemli görüyorum ve amniyosentezi riskine rağmen kabul ediyorum. Sen başka şekilde düşünebilir, davranabilirsin tabii ki.. Herkesin önceliği kendisine.. Önemli olan içimizi rahat ettirecek yoldan gitmemiz tabii ki, ama tarama testi ile genetik testler farklı kulvarlar. Ortada öyle de bir gerçek var. Onu da yadsıyamam, kendi adıma tabii ki..İleri teknik ama bebegi direk kaybetme riski var. O yuzden karar vermek cok zor, su iyi veya bu iyi dememeliyiz. İcimiz nasil rahat ederse o sekilde ilerleyim. Panaroma testi yaptiranlar da amniyosentez yaptiracaklar da iclerimiz rahat olsun. Strese girmeyelim. Herseyin riski var. Allah hayirlisini versin.
buda güzel canım çalışan kadın olunca pratik olmak zorundasın
İstanbul için sıkıntı yok işte, sorun periferde..İstanbulda yasiyorum cnm.
Ama çok lezzetli oluyor oluyor canım.. Özellikle sabah kahvaltılarında bi de bol peynirle yaparsan daha bi enfes oluyor:)
gel canım giyelim şalvarları oturalım bende yavaş açıyorum ama güzel pişiririm artık yoruldukça değiştiririz görevleri zanorkcumda semaverde çayı demler oooh misss
Bu arada.. Dün kurstan aradılar ve kuru 90 alarak tamamladığımı söylediler.Üst kura devam edeceğim şimdi.
Lutfennn ben de geleyimmmm
eminim güzel olduğuna bende kızartma tavasında yapıyorum buraya özgü kızartma tavaları var
Eki Görüntüle 1460850
Bilirim ama onlar bizde genelde hamsi için kullanılır:))
Fark etmez aynı güzellikte olur elbet..
hamside kızarır börekde akıllım iki tava olunca birini balığa birini böreğe ayırıyorum ben çok pratik oluyor
bugünde öğlene fırında levrek yapacam sabahtan sosunu hazırladım şimdi bi koşu gidip fırına verip gelecem öğlene eve gidene kadar pişer hazır olur hadi görüşürüz
Canımmm.. Teşekkür ederim şeker portakalım benim.. Doktorum da çok itibar etmiyor ya Harmony testine, onu yaptırsan bile benim aklımda soru işareti kalacak ve yine amniyo diyeceğim dedi. Almanyada 35 yaş üstü gebelere hiç ikili testle falan uğraşmadan direk amniyosentez yapıyorlarmış. Onları anlattı. Teorikte düşük riski geçiyor ama pratikte biz pek karşılaşmıyoruz dedi vs vs.. Artık Allaha havale edip yatacağım masaya..
çağırmaz olurmuyuz aşk olsun kız hepiniz gelin sen alpcemre wisshyduygu magnesya monkey Eua hepiniz çıkın çıkın gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?