Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkesin kendi tercihi tabii ki.. Ben garanti sonuç almayı daha önemli görüyorum ve amniyosentezi riskine rağmen kabul ediyorum. Sen başka şekilde düşünebilir, davranabilirsin tabii ki.. Herkesin önceliği kendisine.. Önemli olan içimizi rahat ettirecek yoldan gitmemiz tabii ki, ama tarama testi ile genetik testler farklı kulvarlar. Ortada öyle de bir gerçek var. Onu da yadsıyamam, kendi adıma tabii ki..

Bu arada.. Dün kurstan aradılar ve kuru 90 alarak tamamladığımı söylediler. Üst kura devam edeceğim şimdi.

gözün aydın canım tebrik ederim

Lutfennn ben de geleyimmmm

gel anacım sende gel tabi bütün kızlar gelsin dedimya adını unuttuğum unutmadığım kim varsa

hem senin benim umudumsun biliyosun sensiz olurmu hiç

bugünde öğlene fırında levrek yapacam sabahtan sosunu hazırladım şimdi bi koşu gidip fırına verip gelecem öğlene eve gidene kadar pişer hazır olur hadi görüşürüz

bugünde öğlene fırında levrek yapacam sabahtan sosunu hazırladım şimdi bi koşu gidip fırına verip gelecem öğlene eve gidene kadar pişer hazır olur hadi görüşürüz

Anammmm ne kadar güzellll yawww :))
Ben şimdi eve gitmeye kalksam 2 saat sürer hahah

Öncelikle içini ferah tut.benimdr.da harmony teste itibar etmemişti. Problem çıksa amniyosentez isterim demişti. Üstelik benim plasenta öndeydi. Bende amniyo yaptırdım. Masaya yattm.azıcık baticon ve acısız denecek şekilde iğneyle hemde plasente riskine rağmen 2 dakikada bitti. 10 Dakika yattım. Ve eve geldim. Üstelit hızlı bir şekilde yani 2 gün sonra sonucu aldım. Önemli olan dr.un tecrübesi. Korkacak , endişelenecek hiiiiiç bişey yok..

Fırkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inat ediyorummm iyi yapıyorumdur umarım... Geçen girdiğim gibi çıkmam gerekti hiç bir şey okuyamadan eve çufçuflandım... Bıraksam 2.80 yatarım inat ediyorum iyiymişim gibi davranıyorum hahahah burnum yara oldu onun dışında derdim yok... Gözümle burnum yarışıyor safi su akıtıyorlar :))))

En son gördüğüm mesajlara göre yemekler yapılıyor yineeee... Bayılırım kuru yufkaya off off... Yengem Ünye'lidir nefis yapar, şekerli olanından bile zor da olsa azıcık yerim... O tavalardan benim de var :) Kapakları çok işe yarıyor aslında balık tavası (nar gibi kızarmış, inci gibi dizilmiş mısır unlu hamsi için) ama bizde balık pişerecek bir kadın olmadığından başka işlere yarıyor!!! :)

Veeeee şalvar giyeriz de, ederiz de, gideriz de ohh ne ala sohbetler...
Ben yazdan giydim, hazırım! (yaşayacak köyler keşfindeyken alttan mini kot şort üstü şalvar modası yaratmıştım hahaha sonra tüm yaz bikini üstüne bir onu giydim yukarı çektim tulum, aşağı çektim üstüm güneşlendi altım korundu vs vs)

Neyse adres verin şalvarımla geliyorum...

HApşuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…