Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şimdi geriye dönüp her mesajı okursam güncel haline yetişir miyim bir deneyeyim bakalım...

Çok hijyenik değilim bana dikkat edin :)
mendiller ki özellikle mendil kullanıyorum yara yapmasın diye biber gibi kızardım ve yetmiyor... Odamın kapısını kapatıp kıvırıp deliklerine mi soksam tampon gibi :)))) Açık bırakılmış musluk mübarek sümüksüz su akıyor hahahah

aHAHAHAH deli kızzz :))
Geçmiş olsunn canım.. Salgın çok yaygın bu aralar iyi dinlenmeye bak başka türlü geçmez :)

Salgın benden korksun :)
Ayrıca benim bağışıklık sistemi alıştı hahaha geçen sene iptal edilen dondurulmuştan sonra yenisine hazırlanırken tüp bebek yerine nur topu gibi bir İnfilenza sahibi olmuştum. Heh şimdi "domuz gibiyim" derim rahat rahat demiştim, kallavi bir domuz gribi geçirmiştim... 3 gün hastaneleri dar etmiştim doktorlara başım ağrıyor geçiremediniz diye...

O yüzden korkmuyorum, yatmıyorum, zaten o zaman göre turp gibiyim vücudum kırgın değil, tek akan göz ve burun derdim var olsun direniyorum... (Diyez çıkmadı niye bilmem)

*direnkizim :)

Gecmis olsun kuzum ya aman dikkat et bol sivi aliyorsun tuvalet kagidi daha inceya burnuna iyi gelir zencefilli limon en iyisi evde yatmadanda gecmez aman dikkat tum vucuda viks sur bataniye ve sicak ne bulursan iyi gelir sen yat hizde borekleri getirek dimi sara_28 hehh hep beraber salvar gunu istiyooommm

Çoooook yaşaaa şalvar Şahane. Gülcemal itinaylan gizlenmiş.pabuçlar ve Tişört şalvarla tezat olsa da, şalvar mekanla uyumlu

Zannımca ulu bilge 2220 Özenli bir tarifle seni iyi edecektir.. çooooook geçmiş olsun..

Sevdim bunu ahahah :)
#direnkizim

Canım benim kayinbiraderinin eşi senin eltin oluyor sen kendi erkek kardeşinin esinin görümcesi oluyosun
Eskisi gibi gelmemişim bak, elti kısmını atlamışım
Amanınnn siz dahi karıştırıyorsanız ben hiççç uğraşmayayım, oldum olası anlayamıyorum bu işleri, vallahi basmıyor kafam en güzeli isimleriyle seslenmeye devam :))))))))))) çözmeye çalışırken kayınbiraderimin baldızı, eltimin görümcesi olacağım bu gidişle hepten yanacak devrelerim :)))

Hoşgeldin. Sende buradayken bir buluşma yapsak mı acaba? WishhDuygu ne dersin? Organize olalım mı?
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak gönlü boş insanları keyfine bak...
Keyfini sür canımmmmmmmmmmmmm ülkemin.
Lulinda süper olur fırkklarım geçer mi ki... Ben de aynı şeyi düşünüp daha önce ayın 20'sinde saat kaçta randevun diye sormuştum ama heyecanından kaçırmıştır... Programı yoğunsa hastaneye baskın durumu olurdu hahaha

Hoşgeldin hoşgeldin
Daha zamanın var daha da pişman olmadan hemen yola koyulmalı :)
Yumurtlamaya bakma hiç, kötüyü çağırmadan kardeşi yapmak için kolları sıvamalı...
Gönlünden ne geçiyorsa o gerçek olsun, önce göbeğin sonra kolların dolsun.
Süreçlerle ilgili bildiğimiz ne varsa paylaşalım, gelişmelerinle biz de sevinelim... Hoşgeldin tekrar

Oldun sen oldun....
Çok güzel ifade etmişsin... Duyguyu da geçirmişsin...
Gel öpeceğim en sümüklü halimle

(Görüldüğü üzere yokluğumdaki eski mesajlara bakıyorum teeee 50 sayfacık! gerideyim)

Aaaa olmaz tavalarım arasında ayrımcılık yapmam ben:) Ahaahaha

Gelmez miyim..çay servisi de benden.

anlaştık o zaman

çok yaşa hoş geldin

geçmiş olsun iyileş tızım şalvarla börek partisi yapacaz

Şu an yanımda sizi opuyor ilker

Hahahahahah ah ah yaramı deşme... Çok arızalıyım bu konuda ve biraz normalleşmem lazım... Adım bile kendimi terbiye etmek için Wishh le birleşmiş durumda.
Yazılı tshirtlerden hiç hazzetmem lakin ama fakat o gün aslında Datça'dan Bodrum'a feribota giderken gittiğimiz bir köyde direkt şalvarı geçirme olayı yaşandı ondan böyle :) Bu durumu da bilerek resmettim "altı kaval üstü şişhane" budur! diye...

Tshirt hazzetmesem de kalça altı uzunluğunda olduğundan feribotta veya gezerken şortu çıkar mini elbise modelinde olduğundan fonksiyonel olarak pek uygundu :)

Dümdüz yazısız baskısız tshirtler, iş veya özel zamanlar kıyafetleri için tekstile soyunacağım yakında...

Gülcemal e gelince hehehe kesinlikle itinalıyım..
Geneldeki hiç bir resim kaldırılamıyor, kontrolü bizde değil... Bu nedenle öyle tercih ediyorum hep :) Ama ben gülcemali ortalığa sermeden sergilemiştim o albüme nolmuş, yetkileri de tam ayarlamamış olabilirim, bilahare hallederim ceeeeeeee derim...

Ve şunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu belirtmeliyim forumlarda değil sosyal hayatta da gülcemal gizleme konusunda çooooooooook başarılıyım bak :))))))))))))))

Yağlı ekmek deriz biz de. Eşim şekerli seviyor, ben peynirli. Immmmhhhh
Valla sayende iştahım açıldı. Aç kapıyı geliyorum

Ben ancak görebildim.
Öncelikle başınız sağolsun canım...
Varlıklarına şükrettiğimiz insanların yoklukları derin oluyor. Ne mutlu ki böyle bir insanın hayatında, hayatlarınızda yeri olmuş. Geride kalan herkese mutlu anılarını hatırlayarak yaşatmalarını diliyorum, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Sana da çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş olsun ihtimamınla artık geri gelmesin. Göbeğindeki minik meleğini ağrısız sızısız taşıman lazım. Bahar tadında yepyeni, kıpır kıpır, mutlu ve enerji dolu hamilelik haftaları diliyorum...

Keşke dememek için çıktığımız bu yolun bazı yerlerinde belki de ileride iyi ki olmamış dedirtir mi acaba yaşam demiyor değilim... Öyle manyak ruh hallerimiz olabiliyor. En azından benim oluyor. Gözünün önünden gitmesini sağlayamıyor olabilirsin, dilerim gözlerin başka şeyler de görür, bu görüntüleri siler...
Çok yürekten diliyorum hayatın mucizelerinin seni bulmasını... Çok...

Böyle hani ister uzun yıllar görüşmemiş iki dostun buluştuğu anda ki, ister kavga etmiş iki sevgilinin barışmasındaki anda ki gibi olsun hani hasret ve duygu yüklü kavuşmalar olur ya... Öyle sımsıkı sarılmayı ister mi bazen insan. O bazen anı şimdi benim için geçerli... Sarılıp bir de iki yana sallanılır ya öylesinden hem de...
İçindekileri gözyaşıyla süsleyip akıtmışsın... Aksın gitsin... Yine dolarsak yine akıtırız... Hatta arızamızla dolmuyorsa doldurabiliriz sırf akıtabilmek için.

Güzel gönlünü koru kolla, o bakışları gözlerinle karşıla, gönlüne dokunamasın...
Kusurun güzel kusur bu arada :)

Eltin için methiyeler düzebilirim!!!!!! ama bol sinkaflı! :)

------------------------------------------------------------
Üzerinden zaman geçince mesajlara böyle cevap yazmak havada kalıyor gibi hissettim... Yeniden gündeme getirmek de istemiyorum sanırım. Daha 40 sayfa gerideyim... Bundan sonraki mesajları atlayarak ilerleyeceğim, kaçırdıklarım benim mazur görsün tamam mı?

oyyy kıyamamya...ben de yeni foçada çiftlik istiyorum küçük ama datlu... insallah canımya

Toptan gidelimmmmmmmmmmmmm komün kuralım :)
Ben 5 yıldır köy köy sevgilimle dolaşıyorum henüz tam şurasıdır diyemedik ama olsun ümitliyim.
Portakal cinsim de öyle, diğer arkadaşlar da öyle.
Öyle çok büyük bir yer olmasına da gerek yok... Ortada ortak yaşam alanı olsun süper olur...
Mandıra Filozofu'nu seyrettiniz mi? Onun olduğu koy gibi bir koy var satılık... (köy değil bildiğin koooy) Datça Knidos arası... Çok uygun fiyatlı... Sit alanı tabii :)))))))) Dozer kiralayıp mevcut patika yolunu büyütürüz, gerekirse arnavut kaldırımları gibi taşlarını doğadan alır koyarız... Ahşap evler yaparız... Güneş ve rüzgar paneliyle elektriği hallederiz... (çok maliyetli değil araştırdık) Bir iki sondajla suyu da çıkarırız... Toprağı güzel bol sebze meyve olur... Zeytinlik desen her yer ağaçlarıyla dolu üstüne önünde muhteşem denizli hilal şeklinde bir manzara... Daha ne olsun... Allahım düşüncesi bile beni çok tahrik ediyor :))))))

Bebekleri olanların bebeklerini salarız ortaya oh hem bebek severiz, hem de annesine postalarız gerekirse (hahahaha)

Küçükkuyu'ya da bayılırım.... Hasanaki den denize girerim güneye inerken 1-2 gün kalmışsak eğer :))))

Çok geçmiş olsun, ulu manitu sana söylemiş zaten neler yapılabileceğini... Gönlünü ferah tut her ikisi de en güzel halleriyle yüzünü güldürecek :) Her ikisini de bizim için öpücüklere boğ :) Elim için yorumlarına da sadece bende ne el varmış sende ne müthiş yorumlama diyeceğim... Vallahi harikasın :))))

Ya ama yaaaaaaaa sen hep benim sevdiğim şeyleri yapıyorsuuuuuuuuuuuuuuun. Kesinlikle yakın yerlerde yaşamalıydık! Bayılırım kurutulmuş taze fasülyeye.... Hiç şüphem yok sen sarartmadan kurutuyorsundur ve tadı da parmak yedirten cinstendir :)

Ay ya elimi yalayayım derken burnumdan akan suyu da yaladım!!!!!! (kontrolsüz akıyor hahahah)

Hadi yapalım, hemen yapalım:)

Ama ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lulinda ya benziyor İlker paşam :))))))))))))))))
yeteeeeer Lulinda akraba değilsiniz değil mi :)
Cin Can Ali'm de en az İlker abisi gibi "yakışıklıııı" sağlıklı, güler yüzlü, mis kokulu doğsun, öyle kalsın hep :)

yeteeeeer canım bahtı da kendi gibi güzel olsun ancak istirham edeceğim onun iyiliği için ikaz etmeden koyma kendime mukayet olamıyorum ısırabilirim :)))))))))))))))))

kese06 ya demiştim evet tüm bebekler güzeldir ama kızın için bu su götürmez bir durum. Gerçekten nefis bir bebek... İlker'de erkek cinsinden aynısı... Gerçekten güzel bebek :) Kendileri kadar güzel talihleri olsa yeter de artar da :)))) Hep güzel insanlar çıksın karşılarına..

Her ikisine de, diğer tüm doğmuş, doğacak bebeklerimize de maşallahhh (durumum itibariyle tükürük işini size bırakıyorum)

Hamile olsam ikisinin resmine bakardım :) rivayete göre kime bakarsan ona benziyormuş ya (genetik kodlar yalan demek ki hahahaha)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…