- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.701
English perfect iyi valla seneye senden ders alirim banada lazim hahahhhBu arada.. Dün kurstan aradılar ve kuru 90 alarak tamamladığımı söylediler.Üst kura devam edeceğim şimdi.
Fırkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inat ediyorummm iyi yapıyorumdur umarım... Geçen girdiğim gibi çıkmam gerekti hiç bir şey okuyamadan eve çufçuflandım... Bıraksam 2.80 yatarım inat ediyorum iyiymişim gibi davranıyorum hahahah burnum yara oldu onun dışında derdim yok... Gözümle burnum yarışıyor safi su akıtıyorlar :))))
En son gördüğüm mesajlara göre yemekler yapılıyor yineeee... Bayılırım kuru yufkaya off off... Yengem Ünye'lidir nefis yapar, şekerli olanından bile zor da olsa azıcık yerim... O tavalardan benim de var :) Kapakları çok işe yarıyor aslında balık tavası (nar gibi kızarmış, inci gibi dizilmiş mısır unlu hamsi için) ama bizde balık pişerecek bir kadın olmadığından başka işlere yarıyor!!! :)
Veeeee şalvar giyeriz de, ederiz de, gideriz de ohh ne ala sohbetler...
Ben yazdan giydim, hazırım! (yaşayacak köyler keşfindeyken alttan mini kot şort üstü şalvar modası yaratmıştım hahaha sonra tüm yaz bikini üstüne bir onu giydim yukarı çektim tulum, aşağı çektim üstüm güneşlendi altım korundu vs vs)
Neyse adres verin şalvarımla geliyorum...
HApşuuuu :)
Eki Görüntüle 1460874
Gecmis olsun kuzum ya aman dikkat et bol sivi aliyorsun tuvalet kagidi daha inceya burnuna iyi gelir zencefilli limon en iyisi evde yatmadanda gecmez aman dikkat tum vucuda viks sur bataniye ve sicak ne bulursan iyi gelir sen yat hizde borekleri getirek dimiŞimdi geriye dönüp her mesajı okursam güncel haline yetişir miyim bir deneyeyim bakalım...
Çok hijyenik değilim bana dikkat edin :)
mendiller ki özellikle mendil kullanıyorum yara yapmasın diye biber gibi zardımara ve yetmiyor... Odamın kapısını kapatıp kıvırıp deliklerine mi soksam tampon gibi :)))) Açık bırakılmış musluk mübarek sümüksüz su akıyor hahahah
Fırkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inat ediyorummm iyi yapıyorumdur umarım... Geçen girdiğim gibi çıkmam gerekti hiç bir şey okuyamadan eve çufçuflandım... Bıraksam 2.80 yatarım inat ediyorum iyiymişim gibi davranıyorum hahahah burnum yara oldu onun dışında derdim yok... Gözümle burnum yarışıyor safi su akıtıyorlar :))))
En son gördüğüm mesajlara göre yemekler yapılıyor yineeee... Bayılırım kuru yufkaya off off... Yengem Ünye'lidir nefis yapar, şekerli olanından bile zor da olsa azıcık yerim... O tavalardan benim de var :) Kapakları çok işe yarıyor aslında balık tavası (nar gibi kızarmış, inci gibi dizilmiş mısır unlu hamsi için) ama bizde balık pişerecek bir kadın olmadığından başka işlere yarıyor!!! :)
Ben yazdan giydim, hazırım! (yaşayacak köyler keşfindeyken alttan mini kot şort üstü şalvar modası yaratmıştım hahaha sonra tüm yaz bikini üstüne bir onu giydim yukarı çektim tulum, aşağı çektim üstüm güneşlendi altım korundu vs vs)
Eki Görüntüle 1460874
Salgın benden korksun :)
Ayrıca benim bağışıklık sistemi alıştı hahaha geçen sene iptal edilen dondurulmuştan sonra yenisine hazırlanırken tüp bebek yerine nur topu gibi bir İnfilenza sahibi olmuştum. Heh şimdi "domuz gibiyim" derim rahat rahat demiştim, kallavi bir domuz gribi geçirmiştim... 3 gün hastaneleri dar etmiştim doktorlara başım ağrıyor geçiremediniz diye...
O yüzden korkmuyorum, yatmıyorum, zaten o zaman göre turp gibiyim vücudum kırgın değil, tek akan göz ve burun derdim var olsun direniyorum... (Diyez çıkmadı niye bilmem)
*direnkizim :)
Canım benim kayinbiraderinin eşi senin eltin oluyor sen kendi erkek kardeşinin esinin görümcesi oluyosun
Amanınnn siz dahi karıştırıyorsanız ben hiççç uğraşmayayım, oldum olası anlayamıyorum bu işleri, vallahi basmıyor kafam en güzeli isimleriyle seslenmeye devam :))))))))))) çözmeye çalışırken kayınbiraderimin baldızı, eltimin görümcesi olacağım bu gidişle hepten yanacak devrelerim :)))Eskisi gibi gelmemişim bak, elti kısmını atlamışım
Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Canlar Annemleyim yaa kahvalti harikaydi kardesim gitmis simit almis ayyy bir keyif ki sormayin sedece canim gelinimize sıkıldı halen yüzünü görmedik cocuguda odadan cikarmiyor bende salak gibi cocuga dünya esya aldim simdi 7 aylim hamile herseyini alip geldim de suratimiza bakarmi bilmiyorum esimde ben sana demistim deyip firca cekiyo offf cokta hakli cikti neyse onada bozmuyorum moralimi ben Annamin yanindayim ya kimse bozamaz bu keyfimi Herkesi öptüm, öptüm, öptüm
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak gönlü boş insanları keyfine bak...Hoşgeldin. Sende buradayken bir buluşma yapsak mı acaba?WishhDuygu ne dersin? Organize olalım mı?
Hoşgeldin hoşgeldinMerhaba hanımlar...
Burada bir geçmişiniz var biliyorum. Zaman zaman okuyorum ancak kim hangi durumda pek bilmiyorum elbette.
Ben 1970 doğumluyum 3.5 yaşında bir kuzum var. Neden 2.yi düşünmedim diye çok pişman olanalrdanım. Bir yıldır sigara da içiyorum. Hani yumurtlama döneminde bir akıntı olur ya yumurta akı gibi beyaz o artık yok bendereglim bazen 25 günde bazen de 35 günd geliyor önceden 29-30 du Menapoza mı giriyorum bilmiyorum. Hormon testi yaptıracağım yüksek olduğunu gördüğüm an psikolojim beni menapoza anında sokar biliyorum. Klomen mi kullansam,zaten yaş geçti mi desem bilmiyorum. Ama yüreğim ço k sızılı kuzum yalnız. Tek çocuk büyütmenin zor olduğunu anladım. Rabbim hepinizi kuzularınızla uzun ömürler versin. Sevgiler...
Oldun sen oldun....2220
Evet benide üzüyorr kendilerii
Hayat malesef güçlü olmayı gerektiriyor..
Her şey ile savaşmayı.. Durup geriye şöyle bi bakma şansımız bile yok..
O yüzden olduğumuz yeri ve bulunduğumuz konumu kabullenip seveceğiz. Açmasada çiçeklerimiz başka bahar için umutlu olacağız..
Ben zanorkta gördüm bunları ilk geldiğim gün.. Dedim ki; kim bu kadın, hayatının baharında aşkla yaşayan, güldümü bembeyaz ışık saçan.. Verandasında rengarenk çiçekleri vardır kesin dedim.. Bahçesinde kedileriyle , köpekleriyle ve kuş sesleriyle birlikte dedim.. Evet resmen bunları hissettim ben..
Demek ki o bulunduğu yerleri eğer isterse bahar bahçe yapabiliyor...
E hazır önümüzde baharken neden açmasın gülleri değil mi..
Gene güneş olsun aydınlatsın bizlerii.. Sadece bilgeliği ile değil enerjisi ile de..
Amanınnn siz dahi karıştırıyorsanız ben hiççç uğraşmayayım, oldum olası anlayamıyorum bu işleri, vallahi basmıyor kafam en güzeli isimleriyle seslenmeye devam :))))))))))) çözmeye çalışırken kayınbiraderimin baldızı, eltimin görümcesi olacağım bu gidişle hepten yanacak devrelerim :)))
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak gönlü boş insanları keyfine bak...
Keyfini sür canımmmmmmmmmmmmm ülkemin.
Lulinda süper olur fırkklarım geçer mi ki... Ben de aynı şeyi düşünüp daha önce ayın 20'sinde saat kaçta randevun diye sormuştum ama heyecanından kaçırmıştır... Programı yoğunsa hastaneye baskın durumu olurdu hahaha
Hoşgeldin hoşgeldin
Daha zamanın var daha da pişman olmadan hemen yola koyulmalı :)
Yumurtlamaya bakma hiç, kötüyü çağırmadan kardeşi yapmak için kolları sıvamalı...
Gönlünden ne geçiyorsa o gerçek olsun, önce göbeğin sonra kolların dolsun.
Süreçlerle ilgili bildiğimiz ne varsa paylaşalım, gelişmelerinle biz de sevinelim... Hoşgeldin tekrar
Oldun sen oldun....
Çok güzel ifade etmişsin... Duyguyu da geçirmişsin...
Gel öpeceğim en sümüklü halimle
(Görüldüğü üzere yokluğumdaki eski mesajlara bakıyorum teeee 50 sayfacık! gerideyim)
Aaaa olmaz tavalarım arasında ayrımcılık yapmam ben:) Ahaahaha
Gelmez miyim..çay servisi de benden.
Eki Görüntüle 1460874
Salgın benden korksun :)
Ayrıca benim bağışıklık sistemi alıştı hahaha geçen sene iptal edilen dondurulmuştan sonra yenisine hazırlanırken tüp bebek yerine nur topu gibi bir İnfilenza sahibi olmuştum. Heh şimdi "domuz gibiyim" derim rahat rahat demiştim, kallavi bir domuz gribi geçirmiştim... 3 gün hastaneleri dar etmiştim doktorlara başım ağrıyor geçiremediniz diye...
O yüzden korkmuyorum, yatmıyorum, zaten o zaman göre turp gibiyim vücudum kırgın değil, tek akan göz ve burun derdim var olsun direniyorum... (Diyez çıkmadı niye bilmem)
*direnkizim :)
Şu an yanımda sizi opuyor ilkerportakales kuzum iş yerinde lüks böyle kahvaltı yeteeeeer kuzum sanada Günaydın ilker pasayla terapi aliyon valla ne güzel sara_28 hamile kalinca hatirlatirim harmoniyi sana inşallah @alpcemre testlere ben inanmiyorum 41 yasinda iki tanidigim yaptirmadan yola devam ettiler ciksada rabbim bilir kafana takma bebise stres yapma canim benim
Çoooook yaşaaaşalvar Şahane. Gülcemal itinaylan gizlenmiş.pabuçlar ve Tişört şalvarla tezat olsa da, şalvar mekanla uyumlu
Zannımca ulu bilge2220 Özenli bir tarifle seni iyi edecektir.. çooooook geçmiş olsun..
yapması zahmetli canım bir günü ona ayırıyosun ama dediğin gibi kalabalık olunca zevkli oluyor yeme içme gırgır şamata derken bi bakmışsın bitivermiş yorgunluktan kolunu başına kaldıramıyorsun ama yemesi unutturuyor o yorgunluğu ben yufkanın arasına azıcık sıvıyağ sürüyorum aslında tereyağı daha güzel olur ama ben tereyağını çok sevmiyorum üzerinede toz şeker serpiyorum yufkaları dörde katlayıp sacda pişiriyorum hııııım sıcak sıcak çayla bir güzel oluyorki patatesli patlıcanlı ooooh sabah sabah iştahım kabardı
gel canım ben hamuru mayaladım ocağıda kurdum sacıda üzerine oturttum seni bekliyorum odun ateşinde daha bi lezzetli olur balkonumdaki çiçeklerin mis kokusu eşliğinde saksıdaki yeşil soğan ve maydanozlarımdanda kopararak dürüm yaparsın semaverde çayda demleriz ooooh gel kız valla ne güzel olur
akşamada patlıcan biber domates patates közler mangal yakarız eşlerimizle beraber ne stres kalır ne bir şey
gel canım giyelim şalvarları oturalım bende yavaş açıyorum ama güzel pişiririm artık yoruldukça değiştiririz görevleri zanorkcumda semaverde çayı demler oooh misss
Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti. Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.
Keşke dememek için çıktığımız bu yolun bazı yerlerinde belki de ileride iyi ki olmamış dedirtir mi acaba yaşam demiyor değilim... Öyle manyak ruh hallerimiz olabiliyor. En azından benim oluyor. Gözünün önünden gitmesini sağlayamıyor olabilirsin, dilerim gözlerin başka şeyler de görür, bu görüntüleri siler...2 -3 yıl önce bir teyzeyle tanıştım. 70 li yaşlardaydı. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş. Çocukları olmamış. Eşinin kardeşlerinin çocuklarına bakmış. Babaanne diyorlar. Ama hala iki gözü iki çeşme ağlıyordu kadıncağız. İmkanı olsa, o gün doğurmak istiyordu. O gün "ben de mi böyle olacağım yaşlanınca" demiştim. O kadının hali gitmiyor gözümün önünden...
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
Eltin için methiyeler düzebilirim!!!!!! ama bol sinkaflı! :)boşver cnm hiç önemseme.. burada tüp bebek sayfalarında bile aylarca konuştuğumuz her duygu ile aynı şeyi paylaştığımız arkadaşlar hamile kalınca yeri geliyor değerlerini yazmıyor nazar değer diye.. o yüzden o bayanında böyle yapmasına hiç şaşırma.. eltim ve eşi bizden yedi ay hamileliğini sakladı.. çevremiz fesatlarla doluuu..
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.. ben bu tarz şeylerde artık iyi niyet aramıyorum.. iyi niyetli olan güzelce paylaşır ve sanada diliyorum der.. soğuk davran cnm hatasını anlasın..
Çok güzel canım, saçlarına da çok uyan bir renk. Tarzsın:)kızlar cumartesi akşam eşimle bi derneğin yemeğine gideceğiz.. elbisem ekte sizce nasılll, boyuu dizlerimde, dar kesim üzerime tam oturuyor..
yemek, çiçek, derken kıyafetde paylaşayım dedim:))
Selam kızlar,
Epey yazmışsınız. Geriye dönüp okuyayım bakalım.
Bugün eski iş yaptığım firmadaki kontrolör aradı beni. 2-3 sene evvel rahim kanseri geçirmişti ve çocuğunun olması imkansız demişlerdi. Şuan 17. Aylık bir oğlu var doğal yollarla. Istifayı basmış. Istanbul u terkedip Çanakkale Küçükkuyu ya yerleşme kararı almışlar. Istanbul büyük geliyor dedi. Çok doğru. Hele de o pis hastalığı yenmişsen, daha da burada kalınır mı bilmem. Iyice gidesim depreşti:)
oyyy kıyamamya...ben de yeni foçada çiftlik istiyorum küçük ama datlu... insallah canımya
Çok geçmiş olsun, ulu manitu sana söylemiş zaten neler yapılabileceğini... Gönlünü ferah tut her ikisi de en güzel halleriyle yüzünü güldürecek :) Her ikisini de bizim için öpücüklere boğ :) Elim için yorumlarına da sadece bende ne el varmış sende ne müthiş yorumlama diyeceğim... Vallahi harikasın :))))Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
WishhDuygu elini incelerken <Maşallah.. mantıklı, sosyal,kendini bilen , duygusallığı arka planda yaşayan ve meraklı olduğuna da karar verirken> kızımın sokak kedisi tanafıNdan tırmalanıp ısırıldığını farkettim. Şaşkın, bana söylemiyor da! Her ne kadar kızım kediyi çileden çıkarttığı için böyle olsa da acile gittik . Aşı başlandı. Onun yara beresiyle uğraşırken sizden uzaklaştım hallice. Asya nın kalça ultrasonu ile de tam gün uğraştık. Az kilo almış kızım. Moralim tırt. Daha 3aylık yoğurt ver dendi. Bi ordu ilaç içircem. Kansız imiş. Seviniyordum. Kızıma anne sütü vercem 6 ay diye eeeeeee nolcak şimdi???? ooooof of
kızlar akşama kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam bilirmisiniz bu yemeği hani yazdan taze fasulyeleri gölgede kuruturuzda kışın kuru domatesle birlikte pişiririz taze fasulye yemeğinin kurutulmuş versiyonu çok leziz oluyor
yanınada bulgur pilavı ve salata yapacam yoğurtta çıkaracam tamamdır
bide eşime sürpriz yapıp ıspanaklı tava böreği yapmayı düşünüyorum
sizler ne yemek yapacaksınız akşama
Hadi yapalım, hemen yapalım:)Toptan gidelimmmmmmmmmmmmm komün kuralım :)
Ben 5 yıldır köy köy sevgilimle dolaşıyorum henüz tam şurasıdır diyemedik ama olsun ümitliyim.
Portakal cinsim de öyle, diğer arkadaşlar da öyle.
Öyle çok büyük bir yer olmasına da gerek yok... Ortada ortak yaşam alanı olsun süper olur...
Mandıra Filozofu'nu seyrettiniz mi? Onun olduğu koy gibi bir koy var satılık... (köy değil bildiğin koooy) Datça Knidos arası... Çok uygun fiyatlı... Sit alanı tabii :)))))))) Dozer kiralayıp mevcut patika yolunu büyütürüz, gerekirse arnavut kaldırımları gibi taşlarını doğadan alır koyarız... Ahşap evler yaparız... Güneş ve rüzgar paneliyle elektriği hallederiz... (çok maliyetli değil araştırdık) Bir iki sondajla suyu da çıkarırız... Toprağı güzel bol sebze meyve olur... Zeytinlik desen her yer ağaçlarıyla dolu üstüne önünde muhteşem denizli hilal şeklinde bir manzara... Daha ne olsun... Allahım düşüncesi bile beni çok tahrik ediyor :))))))
Bebekleri olanların bebeklerini salarız ortaya oh hem bebek severiz, hem de annesine postalarız gerekirse (hahahaha)
Küçükkuyu'ya da bayılırım.... Hasanaki den denize girerim güneye inerken 1-2 gün kalmışsak eğer :))))
Çok geçmiş olsun, ulu manitu sana söylemiş zaten neler yapılabileceğini... Gönlünü ferah tut her ikisi de en güzel halleriyle yüzünü güldürecek :) Her ikisini de bizim için öpücüklere boğ :) Elim için yorumlarına da sadece bende ne el varmış sende ne müthiş yorumlama diyeceğim... Vallahi harikasın :))))
Ya ama yaaaaaaaa sen hep benim sevdiğim şeyleri yapıyorsuuuuuuuuuuuuuuun. Kesinlikle yakın yerlerde yaşamalıydık! Bayılırım kurutulmuş taze fasülyeye.... Hiç şüphem yok sen sarartmadan kurutuyorsundur ve tadı da parmak yedirten cinstendir :)
Ay ya elimi yalayayım derken burnumdan akan suyu da yaladım!!!!!! (kontrolsüz akıyor hahahah)
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?