Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yeteeeeer de Mersinli. Muhtemelen yörüklük var serde. Benziyoruz:)
Bak sana şahane bir blog. Emekli olup Datça ya yerleşen muhteşem zevkli bir kadından Datça hayatı. Köy tarzı değil ama evin dekorasyonuna bayılıyorum. Kendisi yapıyor.
sahildekiev.blogspot.com.tr

Aaa kadınlar kulübü başka site ismi yazdırmıyor:))
Google a sahildeki ev yazabilirsin.

Hehhh tam oldu şimdi... Hemen arızaya bağlayayım :)))) Genelde böyle davet, yemek, dernek, şirket, o bu şu işlerde bazen hem evsahibi hem misafir durumları da olunca psikopata bağlıyordum, burada da bağlayayım :) 2-3 elbise ile bir yerlere gitmekten helak olmuş bir kişi olarak şu anda keyifle izleyebilirim :)))

Lulinda olur vermiş :)))) Zaten bu işlerin kadını, şimdi ev kadını oldu, yarın hem ev kadını hem anne olacak dağılacak :) Zamanında yakaladın onu hahahahah

Rengi çok güzelmiş sürekli siyah giymeyi çok seven bir kadın olarak renk giyenlere bayılıyorum. Benim siyah dışında kırmızı ve saks mavisi tek renklerim ki onlar da arada :) Ki bir tane nefis saks mavisi ceketim var Lulinda nın eseri :))))) herkes bayılıyor ceketime :)

Senin saçlarınla bu elbise birleşince sıcak olacak o ortam :))))))
Elbise klasik bir dernek yemeği için ağır kaçabilir ama ufak detaylarla görkemini azaltabilirsin ya da tam tersi artırabilirsin. Straplez elbise olduğu için saçın bile etkili...
Ama tabii mekana ve katılımcılara göre değişir :) Büyük bir otel salonu gibiyse ver coşkuyu :))))

Ben bu renk elbiseleri siyah ayakkabı yerine ten/pudra rengi ayakkabıyla seviyorum.
Aksesuar istemez bence elbise kendi aksesuarını barındırıyor :)
Nasıl kombinleyeceksin?

kızlar cumartesi akşam eşimle bi derneğin yemeğine gideceğiz.. elbisem ekte sizce nasılll, boyuu dizlerimde, dar kesim üzerime tam oturuyor..
yemek, çiçek, derken kıyafetde paylaşayım dedim:))

Çok güzel canım, saçlarına da çok uyan bir renk. Tarzsın:)
Tarzsın değil de bir şey diyordu ya o programdakiler bir ara videolarına denk gelmiştim... Neydi ki o :))))

Belli zaten... Toprağınıza özgü çizgiler :)))) Genleriniz güzel, siz de güzelsiniz :))))

Ya deme demeee bilmez miyim ah...
Baktıkça depreşiyorum. Evdeki pc de kayıtlı 10-15 blog var düzenli takip ettiğimiz Ege-Akdeniz'den bir sürü kişinin birebir yazdığı bloglar.

Turkazlarına, balıklarına bitiyorum onun :) Çok aydınlık çok :) Püfür püfür hissediyorum okurken :) Güller ve çiçekler çok bizlik değil ama yastıkları bile şahaser :) Eski çıkma kapılardan masa ve sehpa yapmak için ararken onda dekorasyon için duvara dayamasıyla bulmuştum blogunu... Seyahatleri ayrı güzel...

Ben de yazarım inşallah bir gün :))))))))))))))) Potansiyel bol! :)

Ya nasil ayarlasakta bir gun bulussak. Gerceklesirmi acaba. Ne dersiniz. Cok tanismak isterim sizlerle yaa

NukteK nasılsın? Arada uğruyorsun denk gelemiyor olabilirim :) Her şey yolunda mı?
Cinsiyetiniz belli oldu mu? Neredeyse yolu yarılamak üzeresindir sanırım ve hamileliğinin keyfini sürüyorsundur umarım :))))

Ve niye olmasın biz ara ara görüştük bir çok arkadaş...
Yine yeniden ne güzel olur :))) Siz göbek tokuşturursunuz, biz de artık ne içiyorsak onuuuuuuu :)))))))))

Anaaaam ne güzel gözler onlar. Tütütüüüüüü maşallah. Renk orjinal zannımca.. kızııııım, senin lütfen kızın olsun. Gözleri senin gibi olsun. Tazesin seeeeeen. pek beğendim peeeeek.

canım sanatçılı, şarkılı ve eğlenceli bi ortam olacak.. o yüzden ağır kaçmaz.. Rumeli Hisar derneğinin gecesi.. 15 yıldır oranın yemeğine gidiyoruz bu tarzda kıyafetler giyiliyo.. takı olarak sadece küpe takacağım, ayakkabıyıda gri renk giyeceğim çünkü elbisenin kolları tonla gri savaroski taslarla süslü..
benim dolabımda hep siyah renkle dolu, ablam herşeyini siyah alıyorsun diyor.. seviyorum siyah rengi herşeyle gidiyo..
bu arada mavi ceket ilkez bu yıl bende aldım ve aynen bayılıyorum:)) hiç renkli ceket almazdım ama saks mavisi ceket dar pantalonların üzerinede güzel oluyor, içine askılı bluzla ve stiletto ayakkabı ile:)) yıllardır giydiğimiz ayakkabının adınıda ivanadan öğrendik meğer adı stiletto muşşş:))

değişiklik olacak biraz kafam dağılır cnm, yaz geliyor bu mevsimleri seviyorum yazın habercisi oluyor, temmuz doğumluyum yaza bayılırım.. 12 ay yaz olan bi yerde yaşamalıyım sanırım..
sanada mavi ve kırmızı çok yakışır cnm.. güzele ne yakışmazki..

M mercan5 :))))))))))) Her yaşını yaşayan, hayatın tüm detaylarında, tadlarında fikri, bilgisi, eğlencesi hatta geyiği bile olan, ama hep olgun yetişkin kadınların arasına öyle düşersin işte :)))) 41 kere maşallah yaşımla, akranım olan sana hoşgeldin derim :) Maceranız hayırlı uğurlu olsun... Olmazsa da kahretmeden, araştırarak, bazen üzülerek, bazen yeniden motive olarak yola devam... Şans hep senden yana olsun... Yumurtaların kalitesi kesinlikle gösterge değil (kendi tecrübelerimle bunu söyleyebilirim 6. güne gitmesi bile fark ettirmiyor) olacağı varsa 4 hücreliyken de oluyor... İnşallah test gününde mutlu haberini alır, bizleri de mutluluğuna ortak edersin. Henüz yenisin o yüzden bilmiyor olabilirsin bizlere göre transferin gerçekleştiği andan itibaren "aksi ispatlanana kadar hamilesin" umarım aksi ispatlanmaz hamileliğinin daha 9 aya uzanacağını öğrenirsin :)

Selam arkadaşlar Hayıt tohumunu denedinizmi cevap bekliyorum ona göre size yazacağım
Sağol teşekkürler :) Kendi adıma hiç gerek yok. Hiç eğip bükmeden doğrusunu söyleyeyim ben Ulu Manitu 2220 tanırım bir :) O ne derse o :))))

Didim ya da Akbük? Özellikle Akbük hala sakin. Bir ara bakın isterseniz.
Şşşşşşşşşşşşş kimselere duyurmayın burada kalsın :)))) Biz böyle yazalım yazalım sonra başımızı taşlara vuracağız :)))) Akbük hafta sonları acayip kalabalık ama hafta içi ımmmm nefis :) Deniz kendini deniz sanan göl :))))))) Bu yaz civar köylerden gelen gürbüz bir erkek çocuğu ile çok eğlenmiştik, taşlı olduğu için ben palet ya da deniz ayakkabılarımı giyip girene kadar o minnacık çıplak ayaklarıyla taşlarda sekiyordu bezelyelerine giren taşları pıt pıt çıkarıyordu ve bana da anlam veremez gözlerle bakıyordu :))))

Kamping için bu sene mevsim dışında bir değerlendireceğiz, eğer o zamanda da suyu benim girebileceğim sıcaklıktaysa tadından yenmez yer olur :)))) Mevsim de ören yeri gibi girişte bilet kesip soktuklarından yiyecek içecek işleri de bir tuhaf... Çok aç olmama rağmen en dipteki yerde sizin yapacağınız işe de, size ihaleyle burayı işlettirenin de diyerek arızaya bağlattılardı iki dakikada. Acayip tembel, beceriksiz, aman mecburlar nasıl olsa anlayışıyla hareket eden bir sürü insan var ve deli manyak gibi onların hepsini terbiye etmeye yeltenirken etrafımdakilere de hayatı zindan ediyorum. Oysa uzan şezlonguna kapa gözlerini "ittir et onları" di mi yok :))))

Dideral alıp gideceğim mevsime denk geldiğinde :) Sakin sakin...

Didim i sevemedim ben bir türlü. Şimdi daha da şehir gibi olmuş geliyor. Başkalarına orayı önereyim oraya gitsinler... HEY YABANCI Didim çok güzel, Akbük hiç güzel değil tamam mı? Didime git :)))))))

Tsk ederim iyiyim cnm., mide bulantilari ve kusmalarim haric,onlarda tuzu biberi artik yapacak birsey yok. Simdilik hersey yolunda. 16+6 haftalik oldum. Panaroma testi yaptirdim. Haftaya sonucu cikacak. Heyecanla bekliyorum. Cinsiyeti belli olmadi daha haftaya dr a gittigimizde belli olur artik diye dusunuyorum).
Ben istanbuldayim. Ayarlayalim ve bulusalim cok isterim. İstanbula tedavi icin geleceklerin gunlerini belirleyip ona gore ayarlama yapalim. Tarih koyalimmi mesela , ben baslatayim bari , 4 Nisan Cumartesi gunu. Kimler gelebilir. Hadi yazin...

kızlar cumartesi akşam eşimle bi derneğin yemeğine gideceğiz.. elbisem ekte sizce nasılll, boyuu dizlerimde, dar kesim üzerime tam oturuyor..

Harika canımm sana da çok yakışır eminim :))

Gideliimm gidelimm kendi köyümüzü kendimiz kuralımm:)))
Varım ulennnn

Yağlı ekmek deriz biz de. Eşim şekerli seviyor, ben peynirli. Immmmhhhh
Valla sayende iştahım açıldı. Aç kapıyı geliyorum

gel canım kollarımı açtım bekliyorum

öğlene yaptığım fırında levreğin resmini atacam enfes olduya yeni bir sos denedim yazacam birazdan

Tamamdır.
Bu yaz da bikini giymek masal oldu sayende. Sağol

boş ver bikiniyi şalvar giymek varken

Yaklaşık 15 yıl boyunca Akbük' te yazlığımız vardı. Akbük merkeze 5-6 km. mesafede Kerem sitesi. Ben kısıtlı zamanlarda gidebildim ama kardeşim orada büyüdü gibi birşey. Yılın 6 ayı oradaydı bizimkiler. İki yıl önce satıldı. İşletmecilerin çoğu dışarıdan gelme. Yıllar önce taksiye binmem gerekti. Benim de pazarlık yapacağım tuttu. Adam demez mi "yazlığınız varsa paranız çoktur niye pazarlık yapıyorsunuz? diye...
"Ben temizlikçiyim, üç kuruşa talim ediyorum" dedim. İndirimimi de aldım. Kötü müyüm? Kesinlikle
Ama kış gelip te ortalıkta "yazlıkçı" kalmadığında görmen lazım hallerini. Aman ağam, canım paşam... Evet, Akbük güzel değil. Didim hatta Bodrum' a gitsinler

yawww hatunlar Lulinda WishhDuygu bu sahildeki ev "para var huzur var" -ın göstergesi işte...
Herkesin hayalini kurdukları bi hayata sahipler.. Bilsem ki 1 sene sonra emekli olacağım hemen giderim bi yerlere ama olmaaar olmaarrr... 30yılım var maaş almak için!!!

Ahahahhaha heyecanlı yaaa çok seviyorum senin bu halini ahahahah :))

elbisen harika canım gri ayakkabıyla kombini süper olur eminim herkesi büyüleyeceksin

Didim'e gitmedim. Kuşadası berbat bi yer.. Bodrum güzel ama Eylül'de.. Akbük hiç duymadım.
O yüzden herkes Bodrum'a gitsin bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…