Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gel canım kollarımı açtım bekliyorum

öğlene yaptığım fırında levreğin resmini atacam enfes olduya yeni bir sos denedim yazacam birazdan

boş ver bikiniyi şalvar giymek varken

Ama bikini giyeyim ya. Şimdi giymeyecem de ne zaman giyecem.
En son 10 yıl önce giymiştim.

canım benim sende seviyosun demek kurutulmuş fasulyeyi bende çok seviyorum yazdan kış için hazırlık yapmaya bayılıyorum keşke yakın olsaydık canım çok güzel olurdu

Çalışşş köleeee
Valla 30 geçti mi, gerisi nereye gitti bilemiyorsun. Derlerdi inanmazdım. Hakikaten öyleymiş. Bir baktım 40 bile geçmiş. Tadını çıkar...

Çalışşş köleeee
Valla 30 geçti mi, gerisi nereye gitti bilemiyorsun. Derlerdi inanmazdım. Hakikaten öyleymiş. Bir baktım 40 bile geçmiş. Tadını çıkar...

Ayyy neyin tadını çıkarcam allah aşkınaa... Tadacak şey kalmamış.. 60 yaşına kadar çalıştıktan sonra çalışmasam, Datça'ya yerleşsem ne olur !!
Oyyyy ne olurrr ne olur ne olurrr!!!
Kafayı yedim bile bak:)

Didim'e gitmedim. Kuşadası berbat bi yer.. Bodrum güzel ama Eylül'de.. Akbük hiç duymadım.
O yüzden herkes Bodrum'a gitsin bence de :)

Söke'den düz devam et Borum yoluna. 30 dk. sonra Didim yol ayrımına geleceksin. Dön sağa. Döndün mü? O yoldan ayrılma git git git git... Bir köyün içinden geçeceksin. Yol sağa ve sola gidiyor. Dön sola. Git git git git... Sağında deniz... Hiç ayrılma o yoldan. Deniz karşına gelince dur.
Akbük' e gideceksen, Didim' e dönme. Bodrum- Milas yoluna devam et. Virajlı bir yokuş çıkacaksın. Yokuşun sonuna doğru, sağda virajda bir benzin istasyonu var. Yanında otel benzeri bir bina da göreceksin. Onu geçince bir göbek olacak. O göbekten sağa dön. Git git git git... Tarlaların arasından dar bir asfalattan gidiyorsun. Solda yine bir benzinlik var. Onu geçince sağa Didim yolu gidiyor. Orayı da düz geç. Sağda mermerciler, inşaat malzemeleri satanlar falan var. Geç onları. Göbekten sola devam et. Düz ilerle. Sağda Caprice Otel' i göreceksin. İlerle ilerle ilerle az kaldı. 8 - 10 km. kadar... Marketler, eczaneler, bankamatikler falan olan yer "Şehir Merkezi"
Git sen oralara. Kendin gör. Anlatmakla olmaz. Gitmişken tekne turuna katıl. Güneşlen, deniz, kızlar, kumlar... Akbük plajının düzenlenmesi için çalışmalar başlamıştı. Sahili taşlardan temizleyip kum dökeceklerdi. Bitmiştir sanırım. Akbük' ü geç, ormanın içinden devam et yola, başka sitelere, koylara götürüyor. Öyle işte.

Git git git gitt... derken gittim gerçekten.. Hatta rüzgar bile esti pöfür pöfür yelelerime :))

Valla bana kalsa yarın emeklisin. Datça' dan ev de veririm sana. Yaza kadar derle topla hazırla. Biz de gelip keyif yapalım.
Çıkarcıyım di mi?

Valla bana kalsa yarın emeklisin. Datça' dan ev de veririm sana. Yaza kadar derle topla hazırla. Biz de gelip keyif yapalım.
Çıkarcıyım di mi?

Hahahah böyle çıkara can kurban datlummm:))
Gün birgün değil der kuzenim..
O yüzdenn bekleyelim yarını :)

Akbuk mu dediniz:) Eylul sonu cimerken bendeniz:)

gidesim geldi oralara bendemi bu sene Akbükü tercih etsem acaba

Çıkarcıyım di mi?

geçerken benide al yanına tızım beraber gidek

şimdiiiii size balık sosu tarifi veriyorum belki yapanlarınız vardır ama ben bunu yeni denedim ve çok beğendim harika ötesi oldu

fırında balık sosu

10 - 12 dal maydanoz
bir limonun suyu
sarımsak
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
pulbiber

maydanozları doğrayıp sarımsaklarıda rendeleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz levreklerimizi bu sosa yatırıyoruz 15 -20 dakika bekletip tepsiye dizip fırına veriyoruz tepsiye önce halka halka kuru soğanları dizip üstünede levrekleri dizersek çok daha lezzetli oluyor

ahhh canimm ruhumuuu okumussunn.. bende instegramdan devamli anneler ve kizlari bolumunu takip ediyorumm:)) cokk ozeniyorumm kizim olursa boylee ayni kiyafetleri giyip ozell fotografcii tutmakk hayalimm:)) sagolll cnmm.. ins herkezin gonlundenn gecenler olurr.. resimler harikaaa

kızlar dün spor yaparken kalp çarpıntısı yaşadım yarıda kestim sporumu hocamda rengin kaçmış tansiyonuna baktır deyince biraz panikledim galiba eve gelince tansiyonuma baktım normaldi ama nabzım biraz yükselmişti halsizliğim devam edince erkenden uyudum sabahta biraz devam etti ama şimdi daha iyiyim neden oldu bilmiyorum ama Allahım kimseyi hasta edip korkutmasın en büyük servet SAĞLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…