- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.741
gel canım kollarımı açtım bekliyorum
öğlene yaptığım fırında levreğin resmini atacam enfes olduya yeni bir sos denedim yazacam birazdan
boş ver bikiniyi şalvar giymek varken
Toptan gidelimmmmmmmmmmmmm komün kuralım :)
Ben 5 yıldır köy köy sevgilimle dolaşıyorum henüz tam şurasıdır diyemedik ama olsun ümitliyim.
Portakal cinsim de öyle, diğer arkadaşlar da öyle.
Öyle çok büyük bir yer olmasına da gerek yok... Ortada ortak yaşam alanı olsun süper olur...
Mandıra Filozofu'nu seyrettiniz mi? Onun olduğu koy gibi bir koy var satılık... (köy değil bildiğin koooy) Datça Knidos arası... Çok uygun fiyatlı... Sit alanı tabii :)))))))) Dozer kiralayıp mevcut patika yolunu büyütürüz, gerekirse arnavut kaldırımları gibi taşlarını doğadan alır koyarız... Ahşap evler yaparız... Güneş ve rüzgar paneliyle elektriği hallederiz... (çok maliyetli değil araştırdık) Bir iki sondajla suyu da çıkarırız... Toprağı güzel bol sebze meyve olur... Zeytinlik desen her yer ağaçlarıyla dolu üstüne önünde muhteşem denizli hilal şeklinde bir manzara... Daha ne olsun... Allahım düşüncesi bile beni çok tahrik ediyor :))))))
Bebekleri olanların bebeklerini salarız ortaya oh hem bebek severiz, hem de annesine postalarız gerekirse (hahahaha)
Küçükkuyu'ya da bayılırım.... Hasanaki den denize girerim güneye inerken 1-2 gün kalmışsak eğer :))))
Çok geçmiş olsun, ulu manitu sana söylemiş zaten neler yapılabileceğini... Gönlünü ferah tut her ikisi de en güzel halleriyle yüzünü güldürecek :) Her ikisini de bizim için öpücüklere boğ :) Elim için yorumlarına da sadece bende ne el varmış sende ne müthiş yorumlama diyeceğim... Vallahi harikasın :))))
Ya ama yaaaaaaaa sen hep benim sevdiğim şeyleri yapıyorsuuuuuuuuuuuuuuun. Kesinlikle yakın yerlerde yaşamalıydık! Bayılırım kurutulmuş taze fasülyeye.... Hiç şüphem yok sen sarartmadan kurutuyorsundur ve tadı da parmak yedirten cinstendir :)
Ay ya elimi yalayayım derken burnumdan akan suyu da yaladım!!!!!! (kontrolsüz akıyor hahahah)
yawww hatunlarLulinda @WishhDuygu bu sahildeki ev "para var huzur var" -ın göstergesi işte...
Herkesin hayalini kurdukları bi hayata sahipler.. Bilsem ki 1 sene sonra emekli olacağım hemen giderim bi yerlere ama olmaaar olmaarrr... 30yılım var maaş almak için!!!
Çalışşş köleeee
Valla 30 geçti mi, gerisi nereye gitti bilemiyorsun. Derlerdi inanmazdım. Hakikaten öyleymiş. Bir baktım 40 bile geçmiş. Tadını çıkar...
Didim'e gitmedim. Kuşadası berbat bi yer.. Bodrum güzel ama Eylül'de.. Akbük hiç duymadım.
O yüzden herkes Bodrum'a gitsin bence de :)
Söke'den düz devam et Borum yoluna. 30 dk. sonra Didim yol ayrımına geleceksin. Dön sağa. Döndün mü? O yoldan ayrılma git git git git... Bir köyün içinden geçeceksin. Yol sağa ve sola gidiyor. Dön sola. Git git git git... Sağında deniz... Hiç ayrılma o yoldan. Deniz karşına gelince dur.
Akbük' e gideceksen, Didim' e dönme. Bodrum- Milas yoluna devam et. Virajlı bir yokuş çıkacaksın. Yokuşun sonuna doğru, sağda virajda bir benzin istasyonu var. Yanında otel benzeri bir bina da göreceksin. Onu geçince bir göbek olacak. O göbekten sağa dön. Git git git git... Tarlaların arasından dar bir asfalattan gidiyorsun. Solda yine bir benzinlik var. Onu geçince sağa Didim yolu gidiyor. Orayı da düz geç. Sağda mermerciler, inşaat malzemeleri satanlar falan var. Geç onları. Göbekten sola devam et. Düz ilerle. Sağda Caprice Otel' i göreceksin. İlerle ilerle ilerle az kaldı. 8 - 10 km. kadar... Marketler, eczaneler, bankamatikler falan olan yer "Şehir Merkezi"
Git sen oralara. Kendin gör. Anlatmakla olmaz. Gitmişken tekne turuna katıl. Güneşlen, deniz, kızlar, kumlar... Akbük plajının düzenlenmesi için çalışmalar başlamıştı. Sahili taşlardan temizleyip kum dökeceklerdi. Bitmiştir sanırım. Akbük' ü geç, ormanın içinden devam et yola, başka sitelere, koylara götürüyor. Öyle işte.
Ayyy neyin tadını çıkarcam allah aşkınaa... Tadacak şey kalmamış.. 60 yaşına kadar çalıştıktan sonra çalışmasam, Datça'ya yerleşsem ne olur !!
Oyyyy ne olurrr ne olur ne olurrr!!!
Kafayı yedim bile bak:)
Valla bana kalsa yarın emeklisin. Datça' dan ev de veririm sana. Yaza kadar derle topla hazırla. Biz de gelip keyif yapalım.
Çıkarcıyım di mi?
@mercan5 :))))))))))) Her yaşını yaşayan, hayatın tüm detaylarında, tadlarında fikri, bilgisi, eğlencesi hatta geyiği bile olan, ama hep olgun yetişkin kadınların arasına öyle düşersin işte :)))) 41 kere maşallah yaşımla, akranım olan sana hoşgeldin derim :) Maceranız hayırlı uğurlu olsun... Olmazsa da kahretmeden, araştırarak, bazen üzülerek, bazen yeniden motive olarak yola devam... Şans hep senden yana olsun... Yumurtaların kalitesi kesinlikle gösterge değil (kendi tecrübelerimle bunu söyleyebilirim 6. güne gitmesi bile fark ettirmiyor) olacağı varsa 4 hücreliyken de oluyor... İnşallah test gününde mutlu haberini alır, bizleri de mutluluğuna ortak edersin. Henüz yenisin o yüzden bilmiyor olabilirsin bizlere göre transferin gerçekleştiği andan itibaren "aksi ispatlanana kadar hamilesin" umarım aksi ispatlanmaz hamileliğinin daha 9 aya uzanacağını öğrenirsin :)
Sağol teşekkürler :) Kendi adıma hiç gerek yok. Hiç eğip bükmeden doğrusunu söyleyeyim ben Ulu Manitu2220 tanırım bir :) O ne derse o :))))
Şşşşşşşşşşşşş kimselere duyurmayın burada kalsın :)))) Biz böyle yazalım yazalım sonra başımızı taşlara vuracağız :)))) Akbük hafta sonları acayip kalabalık ama hafta içi ımmmm nefis :) Deniz kendini deniz sanan göl :))))))) Bu yaz civar köylerden gelen gürbüz bir erkek çocuğu ile çok eğlenmiştik, taşlı olduğu için ben palet ya da deniz ayakkabılarımı giyip girene kadar o minnacık çıplak ayaklarıyla taşlarda sekiyordu bezelyelerine giren taşları pıt pıt çıkarıyordu ve bana da anlam veremez gözlerle bakıyordu :))))
Kamping için bu sene mevsim dışında bir değerlendireceğiz, eğer o zamanda da suyu benim girebileceğim sıcaklıktaysa tadından yenmez yer olur :)))) Mevsim de ören yeri gibi girişte bilet kesip soktuklarından yiyecek içecek işleri de bir tuhaf... Çok aç olmama rağmen en dipteki yerde sizin yapacağınız işe de, size ihaleyle burayı işlettirenin de diyerek arızaya bağlattılardı iki dakikada. Acayip tembel, beceriksiz, aman mecburlar nasıl olsa anlayışıyla hareket eden bir sürü insan var ve deli manyak gibi onların hepsini terbiye etmeye yeltenirken etrafımdakilere de hayatı zindan ediyorum. Oysa uzan şezlonguna kapa gözlerini "ittir et onları" di mi yok :))))
Dideral alıp gideceğim mevsime denk geldiğinde :) Sakin sakin...
Didim i sevemedim ben bir türlü. Şimdi daha da şehir gibi olmuş geliyor. Başkalarına orayı önereyim oraya gitsinler... HEY YABANCI Didim çok güzel, Akbük hiç güzel değil tamam mı? Didime git :)))))))
Söke'den düz devam et Borum yoluna. 30 dk. sonra Didim yol ayrımına geleceksin. Dön sağa. Döndün mü? O yoldan ayrılma git git git git... Bir köyün içinden geçeceksin. Yol sağa ve sola gidiyor. Dön sola. Git git git git... Sağında deniz... Hiç ayrılma o yoldan. Deniz karşına gelince dur.
Akbük' e gideceksen, Didim' e dönme. Bodrum- Milas yoluna devam et. Virajlı bir yokuş çıkacaksın. Yokuşun sonuna doğru, sağda virajda bir benzin istasyonu var. Yanında otel benzeri bir bina da göreceksin. Onu geçince bir göbek olacak. O göbekten sağa dön. Git git git git... Tarlaların arasından dar bir asfalattan gidiyorsun. Solda yine bir benzinlik var. Onu geçince sağa Didim yolu gidiyor. Orayı da düz geç. Sağda mermerciler, inşaat malzemeleri satanlar falan var. Geç onları. Göbekten sola devam et. Düz ilerle. Sağda Caprice Otel' i göreceksin. İlerle ilerle ilerle az kaldı. 8 - 10 km. kadar... Marketler, eczaneler, bankamatikler falan olan yer "Şehir Merkezi"
Git sen oralara. Kendin gör. Anlatmakla olmaz. Gitmişken tekne turuna katıl. Güneşlen, deniz, kızlar, kumlar... Akbük plajının düzenlenmesi için çalışmalar başlamıştı. Sahili taşlardan temizleyip kum dökeceklerdi. Bitmiştir sanırım. Akbük' ü geç, ormanın içinden devam et yola, başka sitelere, koylara götürüyor. Öyle işte.
Valla bana kalsa yarın emeklisin. Datça' dan ev de veririm sana. Yaza kadar derle topla hazırla. Biz de gelip keyif yapalım.
Çıkarcıyım di mi?
Ama bikini giyeyim ya. Şimdi giymeyecem de ne zaman giyecem.
En son 10 yıl önce giymiştim.
Masallah taş bacım taş gibi dogumdan sonra hemende verirsin kilolari zate ne aldinki hahahhEki Görüntüle 1461148
Akbuk mu dediniz:) Eylul sonu cimerken bendeniz:)
Ahahahhaha heyecanlı yaaa çok seviyorum senin bu halini ahahahah :))
Eki Görüntüle 1461148
Akbuk mu dediniz:) Eylul sonu cimerken bendeniz:)
sagoll hayatimm:))Harika canımm sana da çok yakışır eminim :))
Gideliimm gidelimm kendi köyümüzü kendimiz kuralımm:)))
Varım ulennnn
ahhh canimm ruhumuuu okumussunn.. bende instegramdan devamli anneler ve kizlari bolumunu takip ediyorumm:)) cokk ozeniyorumm kizim olursa boylee ayni kiyafetleri giyip ozell fotografcii tutmakk hayalimm:)) sagolll cnmm.. ins herkezin gonlundenn gecenler olurr.. resimler harikaaaEki Görüntüle 1461061 Eki Görüntüle 1461058 Eki Görüntüle 1461059 Eki Görüntüle 1461062ensu Canım öncelikle senin ve sonra kız annesi olmayı hayal eden tüm gençler için..
sagoll cnmm benimm:)) o senin guzell bakisinnelbisen harika canım gri ayakkabıyla kombini süper olur eminim herkesi büyüleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?