Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşsllah en kısa zamanda dileğin gerçek olsun, fotoğrafçıları zengin et kızın büyüyene kadar, Albümleri doldur fotoğraflarınızla..

Gecmis olsunn tiroit varmiydi genelde carpintinin sebebi troit bendede oluyorda arada

gidesim geldi oralara bendemi bu sene Akbükü tercih etsem acaba

geçerken benide al yanına tızım beraber gidek

He valla, gidek.
Güzergahı o taraftan çizip geçerken uğrarsınız. Beğenirseniz kalırsınız. Caprice Otel civarında başka oteller de var. Akbük içinde de pansiyonlar var. Genellikle yazlık kiralıyor gelenler. Ama önceden görüşmek lazım.

hııım düşünecem canım

Hmm. Ben bekletmeden ve tencerede yapıyorum bunu. Kapağını hiç açmadan kısık ateşte. Çok lezzetli oluyor. Limonu da dilimleyerek koyuyorum. Fırında denediğimde unutup yaktım balıkları. Ayıp oldu

Geçmiş olsun. Her ihtimale karşı bir kardiyologla görüş. Önemli olduğunu sanmam. İlaçların etkisidir büyük ihtimalle. Ama tedbir almak her zaman iyidir.

Canım geçmiş olsun..
Spor yaparken nabzına her zaman dikkat etmen gerekir.. Yürüyüşler yanında biriyle sohbet edebilecek kıvamda olmalıdır mesela.. Bir de doğru nefes aldığından emin ol..

Kızlar annem ve teyzem birlikte yaşıyorlar.. 3 yıla kadar da bi sahil kasabasına yerleşmek istiyorlar..
Var mı tavsiye ve öneriler..
İkiside özgür ruhtur.. Hemde çılgın.. Hatta yanlarında anne olan biz oluruz genelde :)
Yaşlar 55-60 arası ahahahha koca arıyormuş gibi oldu bu ayol:)

Hmm. Ben bekletmeden ve tencerede yapıyorum bunu. Kapağını hiç açmadan kısık ateşte. Çok lezzetli oluyor. Limonu da dilimleyerek koyuyorum. Fırında denediğimde unutup yaktım balıkları. Ayıp oldu

ben saatini ayarlayıp bırakıyorum canım yanma riskine karşı

Geçmiş olsun. Her ihtimale karşı bir kardiyologla görüş. Önemli olduğunu sanmam. İlaçların etkisidir büyük ihtimalle. Ama tedbir almak her zaman iyidir.

sağol canım bende önemli olduğunu sanmıyorum ama korkmadım desem yalan olur bide dün öğlende dışarıda yemek yedik biraz ağır bir yemek yedim yağlıydı biraz yemekten sonrada halsizleşmiştim belkide ondan oldu

Çekeriz bikinileri de. Ooooh missss

Canım geçmiş olsun..
Spor yaparken nabzına her zaman dikkat etmen gerekir.. Yürüyüşler yanında biriyle sohbet edebilecek kıvamda olmalıdır mesela.. Bir de doğru nefes aldığından emin ol..

sağol canım burundan alıp ağızdan veriyorum nefesimi doğrusuda bu ama inşallah tekrarlamaz

Evet pek güzel canım..
Bende yapıyorum fırında fıleto şeklinde..
zeytınyagı,limon suyunu karıştıyorum. Defne yapragı, ınce kesilmiş sarımsak, karabıber,tuz ile balıgı susluyorum sonra sosu dokuyorum.. Ama sos ne kadar beklerse o kadar güzel oluyor..
SOnra fırın tepsisine yaglı kagıt ve üstüne halka halka kesilmiş soğanları ekliyorum. Onun üstüne balıklar :)
Bir de tavsiyem kırmızı biber de eklemeniz kokusu çok iyi oluyor. ( Acı severler meksika biberide koysun)
Enfes bir koku yayılıyor vallahı eve 20 dk sonra tabakta:))

acıktım

akşama merulcan haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökecem yanınada bol soğanlı maydanozlu barbunya pilaki yapacam yeter

Ahahhaha ohhhh afiyett olsun canım:) Merulcan nasıl bişi?
Benım evde
acılı tarhana çorbası ( içine ben kuru sebze ve sutlu brokolı corbası da karıstırıyorum)
zeytınyaglı taze fasulye var..
Birde salata:)

afiyet olsun canım
merulcan dikenucu menevcan gibi isimleride var buraya özgü bir bitki ensucum ve dugucum bilirler dur bakam resim varsa nette sana resmini gösterem belki sende tanırsın da ismini farklı biliyosundur

çoooom isterim çok hem ne çooook... yapalım yapalımmmm

ayyyy babannemin melocanları bunlar... ben Orduluyum bizde melocan denir bu bitkiye, haşlar kavururdu rahmetli... ay duygulandım ya bak... bi de zor toplanır ki çalılıktır aslında uclarında da bu kısmı vardır... melocan...

ayyy afiyet olsun ama ben pek sevmedim bu melocanı..
Kuzenim Melis var. Biz ona deriz Melocan diye haahah :)
Otlarla aram çok iyi değilldir. Isırgan otu, deniz börülcesi hiç yemedim diyim..
Ben bilindik şeyler..
Lahana, pazı,ıspanak :)

Bugun kandaki DHEA orani olculdu bayagi dusuk cikti. Simdi doktor DHEA hapi almami istiyor. Bu ilaci kullanan oldumu hic? Faydasi veya zararini goren oldumu? Gunde kac kere kullandiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…