- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.781
wooooow süpeeeeeeer
Ahanda bir taze daha! O daldığın suları iliklerime kadar hissettim.. ne tekim çooook özledim çimmeyi ..oooy oy..
Sağolun kızlar, şimdiden top yutmuş gibi duruyorum azıcık:) Kilo dert değil, nasılsa veririz arkadaşlar. Hepimiz sağlıklı olalım da.Masallah taş bacım taş gibi dogumdan sonra hemende verirsin kilolari zate ne aldinki hahahh
Hamile olmayasın?kızlar dün spor yaparken kalp çarpıntısı yaşadım yarıda kestim sporumu hocamda rengin kaçmış tansiyonuna baktır deyince biraz panikledim galiba eve gelince tansiyonuma baktım normaldi ama nabzım biraz yükselmişti halsizliğim devam edince erkenden uyudum sabahta biraz devam etti ama şimdi daha iyiyim neden oldu bilmiyorum ama Allahım kimseyi hasta edip korkutmasın en büyük servet SAĞLIK
Nasıl bir mevsim isterler? Kışı biraz sert kabul ederlerse Asos, Küçükkuyu tarafı olabilir. Esinti severlerse Ege de Foça, Çeşme, Urla, Sığacık olabilir. Tam yaz Fethiye ve aşağısı olabilir.Kızlar annem ve teyzem birlikte yaşıyorlar.. 3 yıla kadar da bi sahil kasabasına yerleşmek istiyorlar..
Var mı tavsiye ve öneriler..
İkiside özgür ruhtur.. Hemde çılgın.. Hatta yanlarında anne olan biz oluruz genelde :)
Yaşlar 55-60 arası ahahahha koca arıyormuş gibi oldu bu ayol:)
ben saatini ayarlayıp bırakıyorum canım yanma riskine karşı
sağol canım bende önemli olduğunu sanmıyorum ama korkmadım desem yalan olur bide dün öğlende dışarıda yemek yedik biraz ağır bir yemek yedim yağlıydı biraz yemekten sonrada halsizleşmiştim belkide ondan oldu
sağol canım burundan alıp ağızdan veriyorum nefesimi doğrusuda bu ama inşallah tekrarlamaz
Hamile olmayasın?
Pek kolay yemek yakmam aslında. O gün nasip değilmiş sanırım. Tencerede daha yumuşak kalıyor ama seviyorum ben.
Yemek sonrası ağırlık ve çarpıntı bende de var. Ama bir şey çıkmadı çok şükür. Bir ara tekrar baktırsam iyi olacak...
aaaaaaaaaaaaaaaaa neden olmasınCanım reglim biteli 10 gun oluyor az surdu iki gun kadar midemde bulanıyor burnuma garip kokular geliyor bazen iyi guzel bazen çok kötü garibim biraz bu aralar ama hamile olduğumu sanmıyorum olabilirmiki
Söke'den düz devam et Borum yoluna. 30 dk. sonra Didim yol ayrımına geleceksin. Dön sağa. Döndün mü? O yoldan ayrılma git git git git... Bir köyün içinden geçeceksin. Yol sağa ve sola gidiyor. Dön sola. Git git git git... Sağında deniz... Hiç ayrılma o yoldan. Deniz karşına gelince dur.
Akbük' e gideceksen, Didim' e dönme. Bodrum- Milas yoluna devam et. Virajlı bir yokuş çıkacaksın. Yokuşun sonuna doğru, sağda virajda bir benzin istasyonu var. Yanında otel benzeri bir bina da göreceksin. Onu geçince bir göbek olacak. O göbekten sağa dön. Git git git git... Tarlaların arasından dar bir asfalattan gidiyorsun. Solda yine bir benzinlik var. Onu geçince sağa Didim yolu gidiyor. Orayı da düz geç. Sağda mermerciler, inşaat malzemeleri satanlar falan var. Geç onları. Göbekten sola devam et. Düz ilerle. Sağda Caprice Otel' i göreceksin. İlerle ilerle ilerle az kaldı. 8 - 10 km. kadar... Marketler, eczaneler, bankamatikler falan olan yer "Şehir Merkezi"
Git sen oralara. Kendin gör. Anlatmakla olmaz. Gitmişken tekne turuna katıl. Güneşlen, deniz, kızlar, kumlar... Akbük plajının düzenlenmesi için çalışmalar başlamıştı. Sahili taşlardan temizleyip kum dökeceklerdi. Bitmiştir sanırım. Akbük' ü geç, ormanın içinden devam et yola, başka sitelere, koylara götürüyor. Öyle işte.
Geçmiş olsun geçmiş olsun geçmiş olsunnnnn....kızlar dün spor yaparken kalp çarpıntısı yaşadım yarıda kestim sporumu hocamda rengin kaçmış tansiyonuna baktır deyince biraz panikledim galiba eve gelince tansiyonuma baktım normaldi ama nabzım biraz yükselmişti halsizliğim devam edince erkenden uyudum sabahta biraz devam etti ama şimdi daha iyiyim neden oldu bilmiyorum ama Allahım kimseyi hasta edip korkutmasın en büyük servet SAĞLIK
Kızlar annem ve teyzem birlikte yaşıyorlar.. 3 yıla kadar da bi sahil kasabasına yerleşmek istiyorlar..
İkiside özgür ruhtur.. Hemde çılgın.. Hatta yanlarında anne olan biz oluruz genelde :)
Kesin öyle oluruz, bizler de bekar olsak kesin yanında olurdum... Çok matrak olacakları kesin :))))Nasıl bir mevsim isterler? Kışı biraz sert kabul ederlerse Asos, Küçükkuyu tarafı olabilir. Esinti severlerse Ege de Foça, Çeşme, Urla, Sığacık olabilir. Tam yaz Fethiye ve aşağısı olabilir.
afiyet olsun canım
merulcan dikenucu menevcan gibi isimleride var buraya özgü bir bitki ensucum ve dugucum bilirler dur bakam resim varsa nette sana resmini gösterem belki sende tanırsın da ismini farklı biliyosundur
Eki Görüntüle 1461390
Hemşehri mi çıkacağız hahahahaha anne tarafım Ünye'li :) Ordu'lu :)))))))ayyyy babannemin melocanları bunlar... ben Orduluyum bizde melocan denir bu bitkiye, haşlar kavururdu rahmetli... ay duygulandım ya bak... bi de zor toplanır ki çalılıktır aslında uclarında da bu kısmı vardır... melocan...
Ben ancak görebildim.
Öncelikle başınız sağolsun canım...
Varlıklarına şükrettiğimiz insanların yoklukları derin oluyor. Ne mutlu ki böyle bir insanın hayatında, hayatlarınızda yeri olmuş. Geride kalan herkese mutlu anılarını hatırlayarak yaşatmalarını diliyorum, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Sana da çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş olsun ihtimamınla artık geri gelmesin. Göbeğindeki minik meleğini ağrısız sızısız taşıman lazım. Bahar tadında yepyeni, kıpır kıpır, mutlu ve enerji dolu hamilelik haftaları diliyorum...
Keşke dememek için çıktığımız bu yolun bazı yerlerinde belki de ileride iyi ki olmamış dedirtir mi acaba yaşam demiyor değilim... Öyle manyak ruh hallerimiz olabiliyor. En azından benim oluyor. Gözünün önünden gitmesini sağlayamıyor olabilirsin, dilerim gözlerin başka şeyler de görür, bu görüntüleri siler...
Çok yürekten diliyorum hayatın mucizelerinin seni bulmasını... Çok...
Böyle hani ister uzun yıllar görüşmemiş iki dostun buluştuğu anda ki, ister kavga etmiş iki sevgilinin barışmasındaki anda ki gibi olsun hani hasret ve duygu yüklü kavuşmalar olur ya... Öyle sımsıkı sarılmayı ister mi bazen insan. O bazen anı şimdi benim için geçerli... Sarılıp bir de iki yana sallanılır ya öylesinden hem de...
İçindekileri gözyaşıyla süsleyip akıtmışsın... Aksın gitsin... Yine dolarsak yine akıtırız... Hatta arızamızla dolmuyorsa doldurabiliriz sırf akıtabilmek için.
Güzel gönlünü koru kolla, o bakışları gözlerinle karşıla, gönlüne dokunamasın...
Kusurun güzel kusur bu arada :)
Eltin için methiyeler düzebilirim!!!!!! ama bol sinkaflı! :)
------------------------------------------------------------
Üzerinden zaman geçince mesajlara böyle cevap yazmak havada kalıyor gibi hissettim... Yeniden gündeme getirmek de istemiyorum sanırım. Daha 40 sayfa gerideyim... Bundan sonraki mesajları atlayarak ilerleyeceğim, kaçırdıklarım benim mazur görsün tamam mı?
Canım ben de beğendim.. Çok şık ve güzel olacağına eminim..kızlar cumartesi akşam eşimle bi derneğin yemeğine gideceğiz.. elbisem ekte sizce nasılll, boyuu dizlerimde, dar kesim üzerime tam oturuyor..
yemek, çiçek, derken kıyafetde paylaşayım dedim:))
Inşallah bu ay sağlıklı bir Bebeğin hayata ilk çırpınışları senin rahminde olsun ve gebe kal.. Inşallah canı gönülden diliyorum canımben ben ben ben kız annesi olmak istiyorum kızım olsun istiyorum hep hayalimdir kızım olunca onunla beraber anne kız takım giyinmek oğlum oluncada baba oğul giydirecem
hemen hamile olmak istiyorum Allahım lütfen nolur bu ay hamile kalayım
öğle yemeği için eve gitmek!!!!gel canım kollarımı açtım bekliyorum
öğlene yaptığım fırında levreğin resmini atacam enfes olduya yeni bir sos denedim yazacam birazdan
boş ver bikiniyi şalvar giymek varken
Taşmışsın ya sen bildiğinEki Görüntüle 1461148
Akbuk mu dediniz:) Eylul sonu cimerken bendeniz:)
Geçmiş olsun dikkat et kendine canımkızlar dün spor yaparken kalp çarpıntısı yaşadım yarıda kestim sporumu hocamda rengin kaçmış tansiyonuna baktır deyince biraz panikledim galiba eve gelince tansiyonuma baktım normaldi ama nabzım biraz yükselmişti halsizliğim devam edince erkenden uyudum sabahta biraz devam etti ama şimdi daha iyiyim neden oldu bilmiyorum ama Allahım kimseyi hasta edip korkutmasın en büyük servet SAĞLIK
Çok tatlı bir ikili gibiKızlar annem ve teyzem birlikte yaşıyorlar.. 3 yıla kadar da bi sahil kasabasına yerleşmek istiyorlar..
Kısım sen Nesin böyle ya.. Benim bir haftada anca ya yaptığım ya yapamadığım yemekleri bir gunde yapıyırsun.. Helal olsun maşallah diyorum başka da bişey demiyorum ya ..akşama merulcan haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökecem yanınada bol soğanlı maydanozlu barbunya pilaki yapacam yeter
aaaaaaaaaaaaaaaaa neden olmasın
ohh yemekler hazırlanmış ben bu gün bir şey yapmadım kız kardeşlerim içli köfte yaptılar ( ben beceremiyorum da)bende bol bolilker paşam ve cimcimle vakit geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?