- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.801
Ben Akyaka'ya aşığım resmen..Kızlar Akbükler karışmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş galiba :)))))))))))))))
Ben su akıtırken burnumdan (fırkkk) beynimide akıttım kesin hahahah
Akbük'de göl gibi denizde mutlaka yüzmeli, Azmak'ta ayaklar soğuk suya illa ki girmeli :) Bu nedenle benim bahsettiğim Akyaka'da... Bayılırım oraya da :) Akyaka'ya yerleşşek diye Datça, Kaş sıralamasından sonra heveslenmiştik sonra vazgeçtik o ayrı :)
Şimdilerde diziyle birlikte Güzel Köy diye meşhur olmuş civarında çok güzel yerler olan Bozüyük tarafından gidiyoruz :) Bu sene yol tahminimizden uzayınca Şirince vs de işin içine girip büyük tur yapınca Bozüyük de konakladık, hatta çekimlere denk gelmiştik çok kalabalıktı... Umarım dokusu ileride iyice bozulmaz :) Muğla'ya özgü evden bozma sadece 2 odalı müze ev şeklinde bir yerde kalmak yola devam ederken mola vermek isterseniz Hacı Şükrü Evi ya da Collage House diye ararsanız müthiş bir yerde uyuyup uyanma şansına sahip olursunuz... Sahibi İstanbul'dan gitme sanatçı :)
Benim bahsettiğim Akbük için resimler vardı onları aradım, ne varsa yolluyorum :)
Biri de videoya çekmiş manzara güzel arada kendini çekmeseymiş daha iyiymiş :))))
Eki Görüntüle 1461564 Eki Görüntüle 1461566 Eki Görüntüle 1461567 Eki Görüntüle 1461568
Geçmiş olsun geçmiş olsun geçmiş olsunnnnn....
Bunlar hep nazar :))))))) öyle derdi büyüklerim. Kendini yormadan keyif yaparak uzan sporda zorlama kendini... Hem bünyeni zorluyorsun, diyet yapıyorsun, spor yapıyorsun, üzerine TSH dengelemek için ilaç alıyorsun biri bile zaten denge bozar... Çok yüklenme kendine
Kesin öyle oluruz, bizler de bekar olsak kesin yanında olurdum... Çok matrak olacakları kesin :))))
Nasıl yer aradıklarına bağlı aynen @Lulinda'nın dediği gibi... Uzun süreli yaz havası istiyorlarsa daha güney elbette... ama Küçükkuyu (Altınoluk tatilci cenneti olması bakımından daha hareketli eğer seviyorlarsa orası da) Altınova kesinlikle yaşanacak yerlerden... Mis gibi Kaz Dağları havası da var...
Ben olsam yönlendirirdim onları Datça'ya doğru hahahahaha
Datça'ya yerleşsinler sende bir taş iki kuş durumu temelli gidene kadar ayağının biri orada olur, temelli giderken de onlar yaşadığı için her şeyi kolay halledersin :))))))))) Ama esprisi bir yana emekli öğretmen, subay vb. güruhu ile benim benzerini henüz göremediğim yer :)
Bilmez miyim hiç :)))) İtinayla ayrılmış temizlenmiş mis mis missssssssssssssss bizimkilerden bildiğim şekliyle menevcen :) bayılırım. Tüm otlara bayılırımmmm :) Misler gibi ye... Afiyet bal şeker olsun.
Hemşehri mi çıkacağız hahahahaha anne tarafım Ünye'li :) Ordu'lu :)))))))
Daha yeni dayımlar geldi dünyanın otunu, fındığını vs. ni getirmişler üşenmemişler, daha geçen akşam hasın hası karalahana çorbamı içtim... Mis misss :)
Bu arada yanlışım olabilir teyit etmeden yazdım karalahanın trioid e olumsuz etkisi olduğunu söylemişlerdi. Teyit etmeli ya da Ulu Manitu bizi tüm şüphelerimizden arındırır :)
Geçmiş olsun geçmiş olsun geçmiş olsunnnnn....
Bunlar hep nazar :))))))) öyle derdi büyüklerim. Kendini yormadan keyif yaparak uzan sporda zorlama kendini... Hem bünyeni zorluyorsun, diyet yapıyorsun, spor yapıyorsun, üzerine TSH dengelemek için ilaç alıyorsun biri bile zaten denge bozar... Çok yüklenme kendine
Kesin öyle oluruz, bizler de bekar olsak kesin yanında olurdum... Çok matrak olacakları kesin :))))
Nasıl yer aradıklarına bağlı aynen @Lulinda'nın dediği gibi... Uzun süreli yaz havası istiyorlarsa daha güney elbette... ama Küçükkuyu (Altınoluk tatilci cenneti olması bakımından daha hareketli eğer seviyorlarsa orası da) Altınova kesinlikle yaşanacak yerlerden... Mis gibi Kaz Dağları havası da var...
Ben olsam yönlendirirdim onları Datça'ya doğru hahahahaha
Datça'ya yerleşsinler sende bir taş iki kuş durumu temelli gidene kadar ayağının biri orada olur, temelli giderken de onlar yaşadığı için her şeyi kolay halledersin :))))))))) Ama esprisi bir yana emekli öğretmen, subay vb. güruhu ile benim benzerini henüz göremediğim yer :)
Bilmez miyim hiç :)))) İtinayla ayrılmış temizlenmiş mis mis missssssssssssssss bizimkilerden bildiğim şekliyle menevcen :) bayılırım. Tüm otlara bayılırımmmm :) Misler gibi ye... Afiyet bal şeker olsun.
Hemşehri mi çıkacağız hahahahaha anne tarafım Ünye'li :) Ordu'lu :)))))))
Daha yeni dayımlar geldi dünyanın otunu, fındığını vs. ni getirmişler üşenmemişler, daha geçen akşam hasın hası karalahana çorbamı içtim... Mis misss :)
Bu arada yanlışım olabilir teyit etmeden yazdım karalahanın trioid e olumsuz etkisi olduğunu söylemişlerdi. Teyit etmeli ya da Ulu Manitu bizi tüm şüphelerimizden arındırır :)
Inşallah bu ay sağlıklı bir Bebeğin hayata ilk çırpınışları senin rahminde olsun ve gebe kal.. Inşallah canı gönülden diliyorum canım
öğle yemeği için eve gitmek!!!!
Bi de öğle yemeği yapmak!!! Inanılır gibi değil maşallah ne güzel..
Tayin işimiz olsun ben de öyle yapacağım, inşallah inşallah olsun hayırlı olsun..
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım
Kısım sen Nesin böyle ya.. Benim bir haftada anca ya yaptığım ya yapamadığım yemekleri bir gunde yapıyırsun.. Helal olsun maşallah diyorum başka da bişey demiyorum ya ..
Dün araştırdım biraz ben Tiroidi.. Dereotu en iyi dengeleyicisiymiş..
İbrahim Saraçoğlu Tiroid Tedavisi için Dereotu Kürü
İbrahim Saraçoğlu, dereotu kürünün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirmenizi tavsiye ediyor. Çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekli olabilir. Sakın ilaç azaltımını hekiminize danışmadan kendi kendinize karar vermeyiniz.
Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya ilerlemesinde de bu dereotu kürü oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse küre daha uzun zaman devam edebilirsiniz.
NOT: Hekimlerin kontrol ve önerilerini ihmal etmemelisiniz.
Tiroid hastaları için İbrahim Saraçoğlu ayrıca bitkisel bir kür daha öneriyor. Yoğurt otunun özel bir türü ile yapılan bu kür, İbrahim Saraçoğlu’nun sitesinde satılmaktadır.
Tiroid hastaları için beslenme önerileri
Şu besinler tiroid hastalarına önerilmez. Lütfen bu yiyeceklere karşı ölçülü olunuz.
- Brokoli
- Lahana
- Kırmızı ve karalahana
- Brüksel lahanası
- Karnabahar
- Soya
- Ispanak
- Yerfıstığı
- Böğürtlen
- Turp
- Darı
- Şeftali
Bunları az tüketmeye çalışmakta fayda var. Dereotunu 2 gün sabah aç karnına yarım Demet yedim. Ve o günlerde kendimi hem daha dinç hem de daha Fit hissettim. Olumlu etkisi oldu bende. 2 gündür evde bitince yiyemedim ama yarın depolayacağım . Her öğün öncesi olmasa da her sabah aç karnına yiyeceğim..amin canım çok sağol inşallah hepimiz hamile kalalım bu ay
tatlım benim evim iş yerime çok yakın yürüyerek beş dakika ben genelde akşamdan yapıyorum yemeklerimi öğlene kolaylık olsun diye ama akşamdan yapmamışsam sabahtan ne yapacağıma karar verip iki dakka eve geçip yemeğimi fırına koyuyorum saatinide ayarlayıp gidiyorum öğlen geldiğimizde hazır oluyor hem arada gelip bakma imkanımda oluyor buradan taşınırsak bu şansım kalkacak ortadan en çokda ona üzülüyorum
inşallah seninde tayin işin istediğin gibi olur sende öyle yapma imkanına kavuşursun
sağol canım
heee maşallah dimi bana ama tatlım öyle ahım şahım şeyler yapmıyorumki bunlar basit şeyler aslında bizim yöresel yemeklerimiz çok uğraştırıcıdır o yüzden bunlar bana basit geliyor
dereotunu çok seviyorum sabah kahvaltısında bile yerim
ancak bu saydığın sebzelerden en fazla ıspanak ve karalahana tüketiyorum ıspanak değilde karalahana yiyince rahatsız olduğumun farkındayım kaç zamandır
Evet ya çok eglendik banada cookkkk iyi geliyorlarbilmiyorumki canım hiç ihtimal vermiyorum du bakalım bu ay regl olacakmıyım
İnş hamşsindir
en güzelini sen yapmışsın canım bol bol bebek kokusunu içine çekmek onlarla oynamak gibisi varmı
Ellerine saglikişte fırında levrek ve salata siz sormadan ben söyliyim balığın üzerindeki siyah görünen yerler maydanoz
Eki Görüntüle 1461715
Evet ya çok eglendik banada cookkkk iyi geliyorlar
Ellerine saglik
Canım eşim ameliyattan sonra hipofiz bezi çalışmadığı için tiroit ortaya çıktı çok yüksek dozda ilaç kullanırken öğrendim dere otunu biz bir kaç kullandık ve 300 lük ilaclarimiz 125 kadar düştü kısacası dere otu tavsiye ederimDün araştırdım biraz ben Tiroidi.. Dereotu en iyi dengeleyicisiymiş..
İbrahim Saraçoğlu Tiroid Tedavisi için Dereotu Kürü
İbrahim Saraçoğlu, dereotu kürünün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirmenizi tavsiye ediyor. Çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekli olabilir. Sakın ilaç azaltımını hekiminize danışmadan kendi kendinize karar vermeyiniz.
Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya ilerlemesinde de bu dereotu kürü oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse küre daha uzun zaman devam edebilirsiniz.
NOT: Hekimlerin kontrol ve önerilerini ihmal etmemelisiniz.
Tiroid hastaları için İbrahim Saraçoğlu ayrıca bitkisel bir kür daha öneriyor. Yoğurt otunun özel bir türü ile yapılan bu kür, İbrahim Saraçoğlu’nun sitesinde satılmaktadır.
Tiroid hastaları için beslenme önerileri
Şu besinler tiroid hastalarına önerilmez. Lütfen bu yiyeceklere karşı ölçülü olunuz.
- Brokoli
- Lahana
- Kırmızı ve karalahana
- Brüksel lahanası
- Karnabahar
- Soya
- Ispanak
- Yerfıstığı
- Böğürtlen
- Turp
- Darı
- Şeftali
tatlimmmmmmmmmmmmm cok gecmis olsunnnnGidip burnumu pişik kremlerine yatırayım biraz hırt hırt ses çıkıyor elimi sürünce o kadar vahim :)))) Görüşürüz bilahare, iyi akşamlar
Ben 2 günde bile beni rahatlattığını hissettim ki kolay kolay aa bu bana şöyle yaptı diye etkilenmem.. En azından sabahları Yemeğe çalışacağım.. Düzenli yemek alışkanlığım olmadığı ve nerde ve ne zaman yiyeceğim belli olmadığından en iyisi sabahları yarım bağ tüketmek sanırım.. Hatta kendi sitesinde Saraçoğlu sağlıklı insanlarında yılda 3-4 kez birer hafta Kür olarak yapmalarının faydalı olacağını yazıyor..Canım eşim ameliyattan sonra hipofiz bezi çalışmadığı için tiroit ortaya çıktı çok yüksek dozda ilaç kullanırken öğrendim dere otunu biz bir kaç kullandık ve 300 lük ilaclarimiz 125 kadar düştü kısacası dere otu tavsiye ederim
Yok canım iyileşmedim bir kaç aydır sol kasigimda beline veran sırtına kadar ilerleyen bir ağrı var bayagida şiddetli geçen hafta kadın dogumcuya gittim bir şey yok dedi (devlet has Dr idi çok guvenmiyorum ama )dahiliye ve ürologa gitmemi önerdi bu gu. Urologa gittim böbrekle ilgili bir şey bulamadı mesanede bir sıkıntı var (sık idrara çıkıyordum)dedi ilaç başladık ama ağrım devam ederse ne yapacağım bilmiyorumnasılsın yeterim iyileştinmi biraz
Sen nasılsın canım? Alerji ne alemde ?Ellerine saglik
Çok benzer bir Ağrı bende de 1,5 Yıldır var ve doktorlar bişey yok diyor.. Arada geçiyor arada artıyor.. Benim kasıklarımda arada belime vuruyor hatta daha çok kalçalarının üst kısmında.. Bazen Hayatımı etkiliyor gerçekten.. Hele yorulunca iyice artıyor ..Yok canım iyileşmedim bir kaç aydır sol kasigimda beline veran sırtına kadar ilerleyen bir ağrı var bayagida şiddetli geçen hafta kadın dogumcuya gittim bir şey yok dedi (devlet has Dr idi çok guvenmiyorum ama )dahiliye ve ürologa gitmemi önerdi bu gu. Urologa gittim böbrekle ilgili bir şey bulamadı mesanede bir sıkıntı var (sık idrara çıkıyordum)dedi ilaç başladık ama ağrım devam ederse ne yapacağım bilmiyorum
Canım ben kahvaltıda üzerine limon sıkıyorum peynirli börek poaçalarda kulaniyoru. ve cacık salatalik yerine dere otu koyup yapabilirsin kabak havuç patates rendeleyip sote yapıyorsun üzerine dere otu ve biraz ceviz serpistirip tuketebilirsinBen 2 günde bile beni rahatlattığını hissettim ki kolay kolay aa bu bana şöyle yaptı diye etkilenmem.. En azından sabahları Yemeğe çalışacağım.. Düzenli yemek alışkanlığım olmadığı ve nerde ve ne zaman yiyeceğim belli olmadığından en iyisi sabahları yarım bağ tüketmek sanırım.. Hatta kendi sitesinde Saraçoğlu sağlıklı insanlarında yılda 3-4 kez birer hafta Kür olarak yapmalarının faydalı olacağını yazıyor..
Aynı beraber yaşayıp gidiyoruzSen nasılsın canım? Alerji ne alemde ?
Belindeki ağrının kas ağrısı olabileceğini söyledi ama kasigimdada var ve ikisi birbiriyle bağlantılıÇok benzer bir Ağrı bende de 1,5 Yıldır var ve doktorlar bişey yok diyor.. Arada geçiyor arada artıyor.. Benim kasıklarımda arada belime vuruyor hatta daha çok kalçalarının üst kısmında.. Bazen Hayatımı etkiliyor gerçekten.. Hele yorulunca iyice artıyor ..
Kabak Havuç patatesi hemen yarın yapacağım.. Harikasınız ne güzel Şeyler öğreniyorum .. Hadi be. Kaçtım çalışayım biraz.. Öptüm siziCanım ben kahvaltıda üzerine limon sıkıyorum peynirli börek poaçalarda kulaniyoru. ve cacık salatalik yerine dere otu koyup yapabilirsin kabak havuç patates rendeleyip sote yapıyorsun üzerine dere otu ve biraz ceviz serpistirip tuketebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?