Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun canım bel fıtığından şüphelenmedinmi hiç kasığındaki ağrı kadınsal olabilir ama bel fıtığı içinde bir MR çektir bence

aaaa cok sevindimmm hemsom benimmmmm tatlim merkez turnasuyu.. Sahil cocuguyum ben ve oralari coook severim cok... Bu arada evet kara lahanaya bayiliyorum ama tiroid korkusuna azcik azcik yiyorum senede bir en fazla iki... aa aaaaaa

sağol canımm:)) öptümm

İnşsllah en kısa zamanda dileğin gerçek olsun, fotoğrafçıları zengin et kızın büyüyene kadar, Albümleri doldur fotoğraflarınızla..

canım yok nerde bi sefer tutarım oda 2-3 yaşına gelince aynı kıyafetlerden satın alınca:)) sonrasında günlük özçekimler yeter..
çok heveslerim var ama unutmaya başladım hepsini yaşlılık malum:)) listemi yapsam napsam unutmamak içinn

merulcan otunu haşladım sarımsaklı yoğurt ekledim birde barbunya haşladım bol soğanla kavurdum ama ben ne yedim biliyomusunuz bir domates bir salatalık bir dilim peynir üç dilim ekmek canım yemek istemedi baktım eşimde sıcacık çıtır çıtır ekmek getirmiş bende bu şekilde yedim iyimi yaptım iyi yaptım heralde zaten ağzımın hiç tadı yok

kisssssss yoksaaaaaa bebisli misin acabaaa ayyyyy allahim inssallah!

Evet, evet Akbük' ler karışmış
Benim bahsettiğim burası değil. Didim- Akbük diye geçiyor genellikle. "Saplı Ada" sı var bir de.
Ama senin Akbük te güzelmiş. Ben de burayı görmemiştim. Tatile çıkabilirsek alırım senden yol tarifini...

Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba

kızlar cumartesi akşam eşimle bi derneğin yemeğine gideceğiz.. elbisem ekte sizce nasılll, boyuu dizlerimde, dar kesim üzerime tam oturuyor..
yemek, çiçek, derken kıyafetde paylaşayım dedim:))

çok güzel canım,rengide güzel.. size şimdiden iyi eğlenceler..

E ben bunların hepsini yiyorum kabak çekirdeği hariç. Kabağı da yemek olarak sever tüketirim.

sanada geçmiş olsun canım aslında TSH referans aralığında normal ama tüp bebek için 2,5 altına düşmesi gerektiğinden ilaç kullanıyorum
Yeni basladiysan levetron ilk altı ay hormonal kalp ritiminde carpinti fazla atim yapiyor ben ilk kullandigimda dolusta kalbim firliyordu ani heyecana gelemiyordum ve strese girince ara kanamalarim bile oldu .kafana takma tedaviye az kaldi hersey daha guzel olacak insallah

Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba

20. haftada net belli oluyor. Öncesinde karışıklık olabiliyor. Yarın çok net değil diyebilirler. Bir sonraki kontrolde emin olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…