Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

üç ay oldu başlayalı ama bu ay dozu 50 mg çıkardı doktorum çünkü TSH değerim 5,31 fırlamıştı ilaç kullanmama rağmen levotronun böyle bir etkisi varmıydı hiç bilmiyodum canım Allah yardımcımız olsun hep hormon alıyoruz inşallah herşey güzel olacak

tatlim ustune gorme diye bisey varmis.... yani hamis oluyosun ama regl de oluyosun o ay... bakslim en hayirlisi ne ise o olsun melosum..

hayırlısı canım da meloş kim

sara_28 ah saram ah 1.5 yil oldu ben baslayalı kanda benim hersey normal ilk 3 ay zaten hamile kalma düşük olur dedi sanki kalıyordum benim düşük lerden sonra endokrine gitmeye basladim bide tutunma icin suan pek bisey degismedi bakalim bende yaza bi tup bebek denemek istiyorum kismet insallah tüp bebekte bize fayda getirir deger cektigimiz sıkıntılarda bebisimiz gelir.bu arada tabiki hamilede olabilirsin farklı bir adet gördüysen tahlil yaptir kuzum yada bir dr ultrason da baksın hadiiii inşallah

senin değerin kaç çıktı canım

inşallah tüpe gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeklerimiz doktorlardan bıktım inanki

hani. Kanatli melekler var ya iste onun kisaltilmis haliii

[QUO"sara_28, post: 40048167, member: 238516"]senin değerin kaç çıktı canım

inşallah tüpe gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeklerimiz doktorlardan bıktım inanki[/QUOTE]
sara_28
Tsh 1.77 en son iki ay once yaptirdim 2 hafta sonra tekrar kontrol kandaki degerlere gore baska dr bana ilac vermez cok dusuk ve yavas yavas artarak gidiyoruz ben dusuklerimin sebebini troide bagladim yani drlarda enn sonra yapabilir diyor insallah rabbim mucizelerimizi bize yasatsin kac gundur bebis videolarina bakiyorum ikiz üçüz dördüz hamilelikler bizde olabilecekmiyiz ya insallah insallah olacağız rabbim bize bebislerimizi gondersin en hayirli zamanda

senin değerin çok iyi canım tüp bebek için özellikle çok çok iyi bir değer inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun

Bu degerler onemli degil kafana takma bisey ..rabbim ol desin ve olsun hepimizinnn sende insallah bebisine kavusacaksin buna inanalim
senin değerin çok iyi canım tüp bebek için özellikle çok çok iyi bir değer inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun

Günaydın hanımlar.
Gidip burnumu pişik kremlerine yatırayım biraz hırt hırt ses çıkıyor elimi sürünce o kadar vahim :)))) Görüşürüz bilahare, iyi akşamlar
Çokkk geçmiş olsun. Bahar çarpmıştır, daha daha daha güzel dileklerimle yenilenmeni dilerim. Eniştem için de teşekkür, hepimizin asıl dünyadaki yakınlarına da Rahmet diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…