- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.841
Kiz kacak nasil oldun iyilestinmi ?harika olacaksiiiiin.
Yeni basladiysan levetron ilk altı ay hormonal kalp ritiminde carpinti fazla atim yapiyor ben ilk kullandigimda dolusta kalbim firliyordu ani heyecana gelemiyordum ve strese girince ara kanamalarim bile oldu .kafana takma tedaviye az kaldi hersey daha guzel olacak insallah
tatlim ustune gorme diye bisey varmis.... yani hamis oluyosun ama regl de oluyosun o ay... bakslim en hayirlisi ne ise o olsun melosum..
E ben bunların hepsini yiyorum kabak çekirdeği hariç. Kabağı da yemek olarak sever tüketirim.
sara_28 ah saram ah 1.5 yil oldu ben baslayalı kanda benim hersey normal ilk 3 ay zaten hamile kalma düşük olur dedi sanki kalıyordum benim düşük lerden sonra endokrine gitmeye basladim bide tutunma icin suan pek bisey degismedi bakalim bende yaza bi tup bebek denemek istiyorum kismet insallah tüp bebekte bize fayda getirir deger cektigimiz sıkıntılarda bebisimiz gelir.bu arada tabiki hamilede olabilirsin farklı bir adet gördüysen tahlil yaptir kuzum yada bir dr ultrason da baksın hadiiii inşallah
hani. Kanatli melekler var ya iste onun kisaltilmis haliiiüç ay oldu başlayalı ama bu ay dozu 50 mg çıkardı doktorum çünkü TSH değerim;-) 5,31 fırlamıştı ilaç kullanmama rağmen levotronun böyle bir etkisi varmıydı hiç bilmiyodum canım Allah yardımcımız olsun hep hormon alıyoruz inşallah herşey güzel olacak
hayırlısı canım da meloş kim
tatlimmmm seker ilaci epey benle olacak buna da sukur iyiyim ya... inadina daha iyi olacagimmmm severim seniii beni merak ettin demek tatmsiiin sen nasilsin cannKiz kacak nasil oldun iyilestinmi ?
hani. Kanatli melekler var ya iste onun kisaltilmis haliii
Tsh 1.77 en son iki ay once yaptirdim 2 hafta sonra tekrar kontrol kandaki degerlere gore baska dr bana ilac vermez cok dusuk ve yavas yavas artarak gidiyoruz ben dusuklerimin sebebini troide bagladim yani drlarda enn sonra yapabilir diyor insallah rabbim mucizelerimizi bize yasatsin kac gundur bebis videolarina bakiyorum ikiz üçüz dördüz hamilelikler bizde olabilecekmiyiz ya insallah insallah olacağız rabbim bize bebislerimizi gondersin en hayirli zamanda
tatlimmmm seker ilaci epey benle olacak buna da sukur iyiyim ya... inadina daha iyi olacagimmmm severim seniii beni merak ettin demek tatmsiiin sen n/QUOTE]
Aman iyi olun olalim saglik onemli ben gluforce kullaniyorum canim zor biliyorum sen ignelere basladin ama gecici insallah duzelecek biraz dikkat sadece oyyyy kuzum sen tatlisin bize lazimsinn ama öğrencilerine daha lazimsin kuzum kocaman öptüm
senin değerin çok iyi canım tüp bebek için özellikle çok çok iyi bir değer inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun
Ulu manitu cum benim durumuma birde sen yorum yapsan topiğin şifacı başı olaraktan
İnşallah bir sürpriz de sen yaparsın arkadaşım. Tüpün hemen arkasından ilaca başlamıştın. Son adet biteli 10 gün oldu diyorsun. Olur mu olur. Seviniriz valla.
Bu degerler onemli degil kafana takma bisey ..rabbim ol desin ve olsun hepimizinnn sende insallah bebisine kavusacaksin buna inanalim
Çokkk geçmiş olsun. Bahar çarpmıştır, daha daha daha güzel dileklerimle yenilenmeni dilerim. Eniştem için de teşekkür, hepimizin asıl dünyadaki yakınlarına da Rahmet diliyorum.Gidip burnumu pişik kremlerine yatırayım biraz hırt hırt ses çıkıyor elimi sürünce o kadar vahim :)))) Görüşürüz bilahare, iyi akşamlar
Merhaba can kardeşlerim,
Umarım Herşey yolundadır.. Bugün biraz okudum ama yazamadım. Yoğun bir gün devam ediyor.. D vitamini değerimi bir hafta sonra öğrenebildim. Hiç sorun yok dedi Dr. D vltamin değerim 59 çıktı.. Harika di mi..bu kadar beklemiyordum.. Gerçi tam orta değer. 26-95 arasıymış normal D vitamini seviyesi.. Ben her ay bir D-vit 3 ampule devam edeyim. Ilkini geçen hafta almıştım.. Bir de paylaşımım olacak
HAMİLE KALMANIZA YARDIMCI OLACAK 7 MUHTEŞEM YİYECEK
Hamile kaldığınızda neler yemeniz veya neler yememeniz konusunda pek çok kural olduğunu elbet biliyorsunuz. Peki ya gebe kalmaya çalışırken ne yapmalı? Gerçekten yediğiniz yiyecekler bebek yapma yeteneğinizi arttırabilir mi? Elbette .
Sorunuzun cevabını verecek 7 doğurganlığı arttıran yiyeceği günlük diyet listenize eklemeniz yeterli.
Sağlıklı beslenme tabiiki çok çok önemli, sızma zeytinyağını bir kaşık içmenizi tavsiye ederim. Çaba sarfedildikten sonra inş. kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerinizi alacağımı hissediyorum.
Geçmiş olsun, farketmeden ters hareket yapıyor musun? Eğilip kalkarken, eşya kaldırırken gibi. Su ile aran nasıldı? Bol su içersen mikrop varsa gönderirsin. Safra kesene de baktır istersen. İlker'e öpücükler.Yok canım iyileşmedim bir kaç aydır sol kasigimda beline veran sırtına kadar ilerleyen bir ağrı var bayagida şiddetli geçen hafta kadın dogumcuya gittim bir şey yok dedi (devlet has Dr idi çok guvenmiyorum ama )dahiliye ve ürologa gitmemi önerdi bu gu. Urologa gittim böbrekle ilgili bir şey bulamadı mesanede bir sıkıntı var (sık idrara çıkıyordum)dedi ilaç başladık ama ağrım devam ederse ne yapacağım bilmiyorum
Neden olmasın? Hadi bir teste ne dersin? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ben zaten inanıyorum olacak biliyorum artık dogru zaman gelmiş olsun diye dua ediyorum
kizim ve benden sizlere kocaman bi gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.
Eki Görüntüle 1462026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?