Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sara_28 amin canim amin. Allahim hayirli omurler versin kizima cumlemize.

saracim kizimdan onceki hamileligimde bende 2-3 gun adet gormustum ama hamileydim bi test yap istersen. kim bilir :)

kizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.

Eki Görüntüle 1462026
Masallah teyzesi koklayarak opsun onu canim rabbim bahtina guzel etsin saglikla hep beraber insallah amin bizede boyle minak bi fistik versinnnnn amin rabbim insallah

sara_28 amin canim amin. Allahim hayirli omurler versin kizima cumlemize.

saracim kizimdan onceki hamileligimde bende 2-3 gun adet gormustum ama hamileydim bi test yap istersen. kim bilir :)

gerçektenmi canım umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama aklımın bir köşeside ya varsa diyor kasık ağrıları ve batmaları mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet ve severek yaptığım yemeği midemin almaması gibi durumlar yaşıyorum ağzımın hiç tadı yok halsizim bıraksalarda uyusam diyorum

belirtilere baksan hamileyim ama adetim iki gün sürdü sonra leke leke bitti bugün 14 gün oldu biraz daha bekliyeyim devam ederse bu durum test yaparım belkide psikolojiktir bilmiyorum

hadi hayirlisi insallah vardir bebis...

Sen kendini bilirsin arkadaşım. Psikolojik bu kadar belirti olur mu? Hakkında hayırlı güzel haberler bekliyoruz.

Nasıl bir mevsim isterler? Kışı biraz sert kabul ederlerse Asos, Küçükkuyu tarafı olabilir. Esinti severlerse Ege de Foça, Çeşme, Urla, Sığacık olabilir. Tam yaz Fethiye ve aşağısı olabilir.

Çok tatlı bir ikili gibi altın kızlar olma yolunda ilerliyorsa

Kızlarr teşekkür ederimm.. Bende Datça dedim ama hiç gitmediğim için bilemiyorum..
Bunlar daha çok güneye yakın ege istiyor.. Birazda modern kafaların oldugu yer olması lazım.. Benim kiler bikiniyle denize girer. Şortla gezer.. Anacığım İstanbul'da bile askılı tişört ve deli saçması dövmeleriyle dolaştığından ( 40 ından sonra bişi olanı bişi paklar derler yaa haahhaa) aklımızın rahat olması gerekiyor..
Anlayacağınızz kafadan öte kafalardır.. Annem oturup içmeyide sever de Allahtan teyzemde mide rahatsızlıgı oldugu için o içmiyor.. Kışın bi kaç ayı bizimle geçirirler geri kalan zamanları oralarda deniz kum olayları işte...

kizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.

Eki Görüntüle 1462026
ahhhh kızzz one gözler o ne güzellikk bebeğim maşallah sanaa:))
Tam benim ağzıma layık ısır ısır dur hahahaha:))
Ama kibar olacagım söz benim yerimede kokla:)

teşekür ederim portakales evet yaaa çok şanslıyım çok şükür çokkkk iyi geliyorlar bana ömrüm uzuyor onlarla birlikteyken

Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba

Canım biraz geç oldu ama :))
Normalde 3 aylık yani 12 haftada belli oluyor ama neden bilmiyorum 16. haftadan önce söylemiyorlar..
Yani senin ki için gereksiz bir inat ediyor doktor. Belli ki kızçemiz olacak:))

geçmiş olsun canım bel fıtığından şüphelenmedinmi hiç kasığındaki ağrı kadınsal olabilir ama bel fıtığı içinde bir MR çektir bence
hımm nörolojiye gittimde (daha önce ) mr çekildi boyun fıtığı var ama belde bir şey yok du

Uzasınn canımm daha da güzel olacak inşallahh buna eminim:))
güzelikler hepimizn hayatında olsun inşş dualrımda her zaman allahım kimin neye ihtiyacı varsa diyorum inşşş rabbim bu kadar duayı (hepimizin duasını )geri çevirmeyecektir diye inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…