- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.861
Masallah teyzesi koklayarak opsun onu canim rabbim bahtina guzel etsin saglikla hep beraber insallah amin bizede boyle minak bi fistik versinnnnn amin rabbim insallahkizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.
Eki Görüntüle 1462026
Erkekse belli olabilir ama değilse yine kesin net değil derler muhtemelen.. Kızlar daha geç belli oluyormuş.Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba
sara_28 amin canim amin. Allahim hayirli omurler versin kizima cumlemize.
saracim kizimdan onceki hamileligimde bende 2-3 gun adet gormustum ama hamileydim bi test yap istersen. kim bilir :)
Masallah teyzesi koklayarak opsun onu canim rabbim bahtina guzel etsin saglikla hep beraber insallah amin bizede boyle minak bi fistik versinnnnn amin rabbim insallah
gerçektenmi canım umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama aklımın bir köşeside ya varsa diyor kasık ağrıları ve batmaları mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet ve severek yaptığım yemeği midemin almaması gibi durumlar yaşıyorum ağzımın hiç tadı yok halsizim bıraksalarda uyusam diyorum
belirtilere baksan hamileyim ama adetim iki gün sürdü sonra leke leke bitti bugün 14 gün oldu biraz daha bekliyeyim devam ederse bu durum test yaparım belkide psikolojiktir bilmiyorum
Sen kendini bilirsin arkadaşım. Psikolojik bu kadar belirti olur mu? Hakkında hayırlı güzel haberler bekliyoruz.gerçektenmi canım umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama aklımın bir köşeside ya varsa diyor kasık ağrıları ve batmaları mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet ve severek yaptığım yemeği midemin almaması gibi durumlar yaşıyorum ağzımın hiç tadı yok halsizim bıraksalarda uyusam diyorum
belirtilere baksan hamileyim ama adetim iki gün sürdü sonra leke leke bitti bugün 14 gün oldu biraz daha bekliyeyim devam ederse bu durum test yaparım belkide psikolojiktir bilmiyorum
Nasıl bir mevsim isterler? Kışı biraz sert kabul ederlerse Asos, Küçükkuyu tarafı olabilir. Esinti severlerse Ege de Foça, Çeşme, Urla, Sığacık olabilir. Tam yaz Fethiye ve aşağısı olabilir.
Geçmiş olsun geçmiş olsun geçmiş olsunnnnn....
Bunlar hep nazar :))))))) öyle derdi büyüklerim. Kendini yormadan keyif yaparak uzan sporda zorlama kendini... Hem bünyeni zorluyorsun, diyet yapıyorsun, spor yapıyorsun, üzerine TSH dengelemek için ilaç alıyorsun biri bile zaten denge bozar... Çok yüklenme kendine
Kesin öyle oluruz, bizler de bekar olsak kesin yanında olurdum... Çok matrak olacakları kesin :))))
Nasıl yer aradıklarına bağlı aynen @Lulinda'nın dediği gibi... Uzun süreli yaz havası istiyorlarsa daha güney elbette... ama Küçükkuyu (Altınoluk tatilci cenneti olması bakımından daha hareketli eğer seviyorlarsa orası da) Altınova kesinlikle yaşanacak yerlerden... Mis gibi Kaz Dağları havası da var...
Ben olsam yönlendirirdim onları Datça'ya doğru hahahahaha
Datça'ya yerleşsinler sende bir taş iki kuş durumu temelli gidene kadar ayağının biri orada olur, temelli giderken de onlar yaşadığı için her şeyi kolay halledersin :))))))))) Ama esprisi bir yana emekli öğretmen, subay vb. güruhu ile benim benzerini henüz göremediğim yer :)
Bilmez miyim hiç :)))) İtinayla ayrılmış temizlenmiş mis mis missssssssssssssss bizimkilerden bildiğim şekliyle menevcen :) bayılırım. Tüm otlara bayılırımmmm :) Misler gibi ye... Afiyet bal şeker olsun.
Hemşehri mi çıkacağız hahahahaha anne tarafım Ünye'li :) Ordu'lu :)))))))
Daha yeni dayımlar geldi dünyanın otunu, fındığını vs. ni getirmişler üşenmemişler, daha geçen akşam hasın hası karalahana çorbamı içtim... Mis misss :)
Bu arada yanlışım olabilir teyit etmeden yazdım karalahanın trioid e olumsuz etkisi olduğunu söylemişlerdi. Teyit etmeli ya da Ulu Manitu bizi tüm şüphelerimizden arındırır :)
Çok tatlı bir ikili gibialtın kızlar olma yolunda ilerliyorsa
ahhhh kızzz one gözler o ne güzellikk bebeğim maşallah sanaa:))kizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.
Eki Görüntüle 1462026
kizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.
Maşallah, milyonlarca maşallah, bahtı da güzel olsun inş.
Gençlik başka güzel. Çocukların 18 Mart'a bilinçli bakabiliyorlar mı?Canlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
Canlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
maşallah yerim ben onu yerimmmmmkizim ve benden sizlere kocaman gunaydinlar ve hayirli cumalar. Rabbim sizinde kucaginizi doldursun gonlunuzdekini bekletmeden versin insallah.
Eki Görüntüle 1462026
teşekür ederimAminn canım..
Bu arada geçmiş olsun tatlım... Kendini çok sıktın bu aralar. Ama İlker'in sana iyi geldiğini düşünüyorum..
Hem çok da şanslısın yiğenlerin var.. Ve kardeşlerin en büyük destekcin:))
Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba
teşekür ederimportakales evet yaaa çok şanslıyım çok şükür çokkkk iyi geliyorlar bana ömrüm uzuyor onlarla birlikteyken
hımm nörolojiye gittimde (daha önce ) mr çekildi boyun fıtığı var ama belde bir şey yok dugeçmiş olsun canım bel fıtığından şüphelenmedinmi hiç kasığındaki ağrı kadınsal olabilir ama bel fıtığı içinde bir MR çektir bence
güzelikler hepimizn hayatında olsun inşş dualrımda her zaman allahım kimin neye ihtiyacı varsa diyorum inşşş rabbim bu kadar duayı (hepimizin duasını )geri çevirmeyecektir diye inanıyorumUzasınn canımm daha da güzel olacak inşallahh buna eminim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?