Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canlarım merhabaaaa çocukla18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
Ogretmenim koraya beni de al ozledim ya koro bando takimindaydimmm hey gidi günler hey
Cok guzelsiniz bu arada kutsal bir meslek arkadasim senmisin siyahli ayol cok guzelsin arkadasim
Bu arada rabbim sehitlerimiz hurmetine vatanimizi korusun

tesekkur ederiz teyzeleri cok tatli benim kizim cok masallah. darisi sizlere insallah.

bu arada altinoluku cok iyi bilirim. 6 senem gecti orda. yazligimiz vardi. maalesef ayrilinca karsi taraf aldi yazligi.
simdide kocami ikna edemiyorum oralara gitmek icin. cok ozledim cok...
kucukkuyuda super orayada gittim gunubirlik. zaten altinolukla dipdibe.

Günaydın günaydınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün ne güzel gün...
Güzel olsun herkese, güzel geçsin, güzel kalsın, güzel bitsin, güzelliğini ertesi gün ve günlere devretsin....

Hey evren! bugün erkenden sana mesajım :)))) öncelik ver :)

yeteeeeer cimden;

"Tevekküldeyim Rabbim.
Sabırla bekliyorum.
İndireceğin hayra öyle muhtacım ki, elimden geleni yaptım.
Elimden gelmeyenler için sana el açtım.
Dualarımı cuma hürmetine kabul et. "
Gözlerim doldu desemm yeridir..
Amin.
Çok etkilendim. İnsan bir şeyler söylemek ister dili lal olur ya söyleyemez. Ama söylesem bu cümleleri kurmak isterdim..
Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin.

Altınoluk yazın çok kalabalık oluyor canım.. Benimde kuzenlerimin yazlığı var ve kayınvalidem Ayvalık'ta yaşadığı için çok sık gidiyoruz. Her defasında denize girmek içinde Assos u tercih ediyoruz. Kadırga koyu vazgeçilmezimiz:)
Ben daha çok sakin yer arıyorum..

assos doga harikasi. behramkale :)
ayvalik'a da gittim.
ozlemim depresti

Eua

Eua sara_28 tü tü tüüüü maşallah önce ne 1 haftası ne 1 haftası! Ay hatta yılın yarısı benim için, hazır olunca yiyenlerdenim ben maalesef
Kısım sen Nesin böyle ya.. Benim bir haftada anca ya yaptığım ya yapamadığım yemekleri bir gunde yapıyırsun.. Helal olsun maşallah diyorum başka da bişey demiyorum ya ..

sara_28 ne kadar şanslı olduğunu biliyorsun değil mi? ;Günde en az 3-3.5 saatini (40 km gidiş-40 km geliş) sadece ev-iş arasında harcayan benim için bu durum muhteşem bir şey :) Hiç bozulmasın düzenin inşallah :) Hoş öyle bir imkanım olsa yemek yapar mıydım, keşke öyle olsa ama o zaten senin maharetin...

kuddus hemşoooo yanında bir de toprağım mı deniyordu bu durumda :) Ben yaz tatillerinde çok giderdim küçükken büyüdükten sonra çok gidemedim ama Ünye sahilinde yüzmüşlüğüm çoktur... Şimdilerde genel durum itibariyle değişmiş her şey... Eskiden bizim yanımızda annelerimiz de "deniz giysileriyle!" denize girerdi.... Ah o güzel zamanlarımız...
aaaa cok sevindimmm hemsom benimmmmm tatlim merkez turnasuyu.. Sahil cocuguyum ben ve oralari coook severim cok... Bu arada evet kara lahanaya bayiliyorum ama tiroid korkusuna azcik azcik yiyorum senede bir en fazla iki... aa
aaaaaa

Göstermiyorsa kız derler hep :))))) Gönlünden geçen olsun, cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı, akıllı, bahtı güzel olsun :))))
Ben hamile kaldığımda cinsiyetini öğrenmemek üzere hazırlıklıyım :) Sürprizli olmasını istiyorum... E önce hamilelik sürprizi lazım :)))))))))) E isteyenin bir yüzü durumunda beklemeye devam :)

Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba

Tabiiki içine nasıl siniyorsa öyle yapcaksın. Ben sadece doktorunun yorumuna biraz çelişkili kaldım. Amniyo testi bizdende eski. Yani çok çok eskilerdende yapılıyordu ve halen yapılıyor. Ama tüm uzmanlar çok profesyonelce yapılması gerektiğini, aksi taktirde tehlikeyle karşı karşı olduğunu biliyor. Türkiyede varmı bilmiyorum ama, yurtdışında doktorun veya hastane sonra dan hiçbir sorumluluk kabul etmediğine dair, yapmadan önce evrak imzalatıyor. Kan tarama testleri daha çok yeni, ve ben çok araştırdım. Ama senin doktorunun yaptığı güvensiz yorumlarını kimse bahsetmedi. Aksine hepsi, hatta türkiyedeki ler dahil, yüzde 99,9 % dediler. En son gerisi yüce allaha kalmiş, allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

6. Günüm transferde hiçbirsey hissetmiyorum sadece çok çizim varmışta yapmamışım gibi kazıklar ağrı oluyor oda bazen bekliyoruz bakalım
sevdiğin şeyleri yap canım evde oturma canım belirtii için erken daha inşş hayırlı ahberler alacaksın

aynen canim bende okuyunca cok sasirdim alpcemre arkadasimizin doktoruna. tuhaf geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…