- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.881
Ogretmenim koraya beni de al ozledim ya koro bando takimindaydimmm hey gidi günler heyCanlarım merhabaaaa çocukla18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
çok güzel görünüyorsunuzCanlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
M mercan5 :))))))))))) Her yaşını yaşayan, hayatın tüm detaylarında, tadlarında fikri, bilgisi, eğlencesi hatta geyiği bile olan, ama hep olgun yetişkin kadınların arasına öyle düşersin işte :)))) 41 kere maşallah yaşımla, akranım olan sana hoşgeldin derim :) Maceranız hayırlı uğurlu olsun... Olmazsa da kahretmeden, araştırarak, bazen üzülerek, bazen yeniden motive olarak yola devam... Şans hep senden yana olsun... Yumurtaların kalitesi kesinlikle gösterge değil (kendi tecrübelerimle bunu söyleyebilirim 6. güne gitmesi bile fark ettirmiyor) olacağı varsa 4 hücreliyken de oluyor... İnşallah test gününde mutlu haberini alır, bizleri de mutluluğuna ortak edersin. Henüz yenisin o yüzden bilmiyor olabilirsin bizlere göre transferin gerçekleştiği andan itibaren "aksi ispatlanana kadar hamilesin" umarım aksi ispatlanmaz hamileliğinin daha 9 aya uzanacağını öğrenirsin :)
Sağol teşekkürler :) Kendi adıma hiç gerek yok. Hiç eğip bükmeden doğrusunu söyleyeyim ben Ulu Manitu @2220 tanırım bir :) O ne derse o :))))
Şşşşşşşşşşşşş kimselere duyurmayın burada kalsın :)))) Biz böyle yazalım yazalım sonra başımızı taşlara vuracağız :)))) Akbük hafta sonları acayip kalabalık ama hafta içi ımmmm nefis :) Deniz kendini deniz sanan göl :))))))) Bu yaz civar köylerden gelen gürbüz bir erkek çocuğu ile çok eğlenmiştik, taşlı olduğu için ben palet ya da deniz ayakkabılarımı giyip girene kadar o minnacık çıplak ayaklarıyla taşlarda sekiyordu bezelyelerine giren taşları pıt pıt çıkarıyordu ve bana da anlam veremez gözlerle bakıyordu :))))
Kamping için bu sene mevsim dışında bir değerlendireceğiz, eğer o zamanda da suyu benim girebileceğim sıcaklıktaysa tadından yenmez yer olur :)))) Mevsim de ören yeri gibi girişte bilet kesip soktuklarından yiyecek içecek işleri de bir tuhaf... Çok aç olmama rağmen en dipteki yerde sizin yapacağınız işe de, size ihaleyle burayı işlettirenin de diyerek arızaya bağlattılardı iki dakikada. Acayip tembel, beceriksiz, aman mecburlar nasıl olsa anlayışıyla hareket eden bir sürü insan var ve deli manyak gibi onların hepsini terbiye etmeye yeltenirken etrafımdakilere de hayatı zindan ediyorum. Oysa uzan şezlonguna kapa gözlerini "ittir et onları" di mi yok :))))
Dideral alıp gideceğim mevsime denk geldiğinde :) Sakin sakin...
Didim i sevemedim ben bir türlü. Şimdi daha da şehir gibi olmuş geliyor. Başkalarına orayı önereyim oraya gitsinler... HEY YABANCI Didim çok güzel, Akbük hiç güzel değil tamam mı? Didime git :)))))))
tesekkur ederiz teyzeleri cok tatli benim kizim cok masallah. darisi sizlere insallah.
bu arada altinoluku cok iyi bilirim. 6 senem gecti orda. yazligimiz vardi. maalesef ayrilinca karsi taraf aldi yazligi.
simdide kocami ikna edemiyorum oralara gitmek icin. cok ozledim cok...
kucukkuyuda super orayada gittim gunubirlik. zaten altinolukla dipdibe.
Moral verdi yazdıkların teşekkür ederim. Artık günlerdir evde olmanın oksijen yetersizliği ile bi öyleyim bi boyle
Altınoluk yazın çok kalabalık oluyor canım.. Benimde kuzenlerimin yazlığı var ve kayınvalidem Ayvalık'ta yaşadığı için çok sık gidiyoruz. Her defasında denize girmek içinde Assos u tercih ediyoruz. Kadırga koyu vazgeçilmezimiz:)
Ben daha çok sakin yer arıyorum..
assos doga harikasi. behramkale :)
ayvalik'a da gittim.
ozlemim depresti
Amannnnn sakinleşmiştim, sevginin böyle güzel yansımandan bi daha Ağladım iyi miTeşekkür ederim canım.. Bu arada geçmiş olsun, bu seneki grip zor geçiyor diyorlar. Dikkat et, iyş dinlen ..
Canım ben de beğendim.. Çok şık ve güzel olacağına eminim..
Kısım sen Nesin böyle ya.. Benim bir haftada anca ya yaptığım ya yapamadığım yemekleri bir gunde yapıyırsun.. Helal olsun maşallah diyorum başka da bişey demiyorum ya ..
tatlım benim evim iş yerime çok yakın yürüyerek beş dakika ben genelde akşamdan yapıyorum yemeklerimi öğlene kolaylık olsun diye ama akşamdan yapmamışsam sabahtan ne yapacağıma karar verip iki dakka eve geçip yemeğimi fırına koyuyorum saatinide ayarlayıp gidiyorum öğlen geldiğimizde hazır oluyor hem arada gelip bakma imkanımda oluyor buradan taşınırsak bu şansım kalkacak ortadan en çokda ona üzülüyorum
inşallah seninde tayin işin istediğin gibi olur sende öyle yapma imkanına kavuşursun
aaaa cok sevindimmm hemsom benimmmmm tatlim merkez turnasuyu.. Sahil cocuguyum ben ve oralari coook severim cok... Bu arada evet kara lahanaya bayiliyorum ama tiroid korkusuna azcik azcik yiyorum senede bir en fazla iki... aa
aaaaaa
Kizlar kac haftalikken cinsiyet belli olur sizce. Ben 16+6 oldum. Yarin dr a gitsem belli olurmu acaba
Merhaba haber var mı senden yana?
Neden çıkıp hava almıyorsun? Hem hazır son sogukl
Tabiiki içine nasıl siniyorsa öyle yapcaksın. Ben sadece doktorunun yorumuna biraz çelişkili kaldım. Amniyo testi bizdende eski. Yani çok çok eskilerdende yapılıyordu ve halen yapılıyor. Ama tüm uzmanlar çok profesyonelce yapılması gerektiğini, aksi taktirde tehlikeyle karşı karşı olduğunu biliyor. Türkiyede varmı bilmiyorum ama, yurtdışında doktorun veya hastane sonra dan hiçbir sorumluluk kabul etmediğine dair, yapmadan önce evrak imzalatıyor. Kan tarama testleri daha çok yeni, ve ben çok araştırdım. Ama senin doktorunun yaptığı güvensiz yorumlarını kimse bahsetmedi. Aksine hepsi, hatta türkiyedeki ler dahil, yüzde 99,9 % dediler. En son gerisi yüce allaha kalmiş, allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Canımmm.. Teşekkür ederim şeker portakalım benim.. Doktorum da çok itibar etmiyor ya Harmony testine, onu yaptırsan bile benim aklımda soru işareti kalacak ve yine amniyo diyeceğim dedi. Almanyada 35 yaş üstü gebelere hiç ikili testle falan uğraşmadan direk amniyosentez yapıyorlarmış. Onları anlattı. Teorikte düşük riski geçiyor ama pratikte biz pek karşılaşmıyoruz dedi vs vs.. Artık Allaha havale edip yatacağım masaya..
Evet canımm Behramkale harıka.. Ayvalık her dem terk edilmiş havasıyla bıraktıgın yerden buluyorsun..
Bende özlüyorum canım.. Sessizlik istiyorum araba sesi olmayan yerler arıyorum :))
sevdiğin şeyleri yap canım evde oturma canım belirtii için erken daha inşş hayırlı ahberler alacaksın6. Günüm transferde hiçbirsey hissetmiyorum sadece çok çizim varmışta yapmamışım gibi kazıklar ağrı oluyor oda bazen bekliyoruz bakalım
Tabiiki içine nasıl siniyorsa öyle yapcaksın. Ben sadece doktorunun yorumuna biraz çelişkili kaldım. Amniyo testi bizdende eski. Yani çok çok eskilerdende yapılıyordu ve halen yapılıyor. Ama tüm uzmanlar çok profesyonelce yapılması gerektiğini, aksi taktirde tehlikeyle karşı karşı olduğunu biliyor. Türkiyede varmı bilmiyorum ama, yurtdışında doktorun veya hastane sonra dan hiçbir sorumluluk kabul etmediğine dair, yapmadan önce evrak imzalatıyor. Kan tarama testleri daha çok yeni, ve ben çok araştırdım. Ama senin doktorunun yaptığı güvensiz yorumlarını kimse bahsetmedi. Aksine hepsi, hatta türkiyedeki ler dahil, yüzde 99,9 % dediler. En son gerisi yüce allaha kalmiş, allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?