Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım biliyorumda taşınma durumumuz var bu yüzden biraz stresliyim bu aralar ben hem ev kadınlığını hem iş kadınlığını seviyorum yıllardır çalıştığım için evde olsam sıkılıyorum işte olsam şimdi evde olsam şu işimi yapsam diyorum ama şükür ikisinide bir arada güzel götürüyorum çocukda yaparsam kariyerde yaptım çocukda sloganı bana uyacak

yemek pasta börek yaparken o kadar zevk alıyorumki dün gece mesela canım çekti kalktım limonlu kek yaptım beyaz çayla çokda güzel gitti

inşallah sende sürpriz hamilelik yaşarsın canım bu sene güzel sürprizlerin senesi olsun hepimiz için

sara_28 canım umutlanmak hepimize iyi geliyor eğer sonrasında keyfimizi bozmayacaksak...
Olabilmesi ne kadar mümkünse olmaması da mümkün... Sen kendin değerlendir durumu, ancak sana şu kadar söyleyeyim; benim tekne kazıntım "balım" 19 yıl küççücüüüük kardeşim öyle geldi...
Öğrendiğimizde 4. aylık olmuştu :) Annemin aylık periyotlarında herhangi bir değişiklik yoktu... (Gerçi o dönem o menepoz tedavisindeydi onun da arasında kaynadı)

Benim de biliyorsun dondurulmuş transferi için onca ilaca rağmen kaç ay boyunca yumurtlamam durdurulamamıştı... Rutinim devam etmişti. Doktorun söylediği "halk arasında üzerine görme denilen şekilde hamile de olsanız vücudunuz kendi rutinini devam ettirecek görünüyor" demişti.

Demem o ki regl olmak hamile olmamanın belirtisi değil... Aksi de olabilir ama biz dileyelim, isteyelim, ümit ve umut edelim hamile ol :)))) Şikayetçi olmayız, "manyak" seviniriz :)

tatlim ustune gorme diye bisey varmis.... yani hamis oluyosun ama regl de oluyosun o ay... bakslim en hayirlisi ne ise o olsun melosum..

İnşallah bir sürpriz de sen yaparsın arkadaşım. Tüpün hemen arkasından ilaca başlamıştın. Son adet biteli 10 gün oldu diyorsun. Olur mu olur. Seviniriz valla.

Inşallah canım ağzın bal yesin

Ben zaten inanıyorum olacak biliyorum artık dogru zaman gelmiş olsun diye dua ediyorum

dnzdry canım test yapmak istemiyorum bekleyelim görelim nolacak inşallah meleğim gelmiştir

sara_28 amin canim amin. Allahim hayirli omurler versin kizima cumlemize.

saracim kizimdan onceki hamileligimde bende 2-3 gun adet gormustum ama hamileydim bi test yap istersen. kim bilir :)

Sizlere çok ama çok ihtiyacı var canımmm ülkemin, bizlerin, gelecek nesillerin...
Bu yüzden önce hürmetle eğiliyorum önünüzde...

Sonra bizzat seni, değerlerin bu kadar çarpıtıldığı, yok edilmeye çalışıldığı zamanda sahip çıkan, aktaran, anlatan, idrak ettirmeye çalışan tüm eğitmenlerin, öğretmenlerin adına kutluyorum çok bir de öpüyorum çok İyi ki varsınız

Tam da bu durumda herkesin sus pus olabildiği, yasaklarla ecdatlar karmaşası yaratmaya çalışanlara inat, ismi olmazsa fikri de olmaz diyerek var olmamızın temellerinin yaratıcısından öcü gibi korkanlara ve hatta günümüzde geldiğimiz noktayı hepimize tokat gibi hatırlatan bir konuşmayı paylaşmak istedim... Trt'nin yayınına kedi girdiğinden!!!!! büyük patron cızzz yapar diye yarım kesmişlerdi... O kadar vehamet içerisindeydiler...

İçimde alkışlarım, gözümde yaşlarımla şükrettim... Dik durabilen, korkmayan insanlar var oldukça biz çok iyi şeyler göreceğiz...

Canlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100

20. haftada net belli oluyor. Öncesinde karışıklık olabiliyor. Yarın çok net değil diyebilirler. Bir sonraki kontrolde emin olursun.

cnm genelde 12. 13. haftada belli oluyor.. tam olarakta 16. hafta gibi. kesin belli olur yarin..

Erkekse belli olabilir ama değilse yine kesin net değil derler muhtemelen.. Kızlar daha geç belli oluyormuş.

Canım biraz geç oldu ama :))
Normalde 3 aylık yani 12 haftada belli oluyor ama neden bilmiyorum 16. haftadan önce söylemiyorlar..
Yani senin ki için gereksiz bir inat ediyor doktor. Belli ki kızçemiz olacak:))

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar. Bugun gitmeye karar verdim. Bakalim kizmi erkekmi , belli edecekmi kendini

aynen canim bende okuyunca cok sasirdim alpcemre arkadasimizin doktoruna. tuhaf geldi bana da.

Benimde tam olarak anlatmak istedigim buydu. Su anki en gelismis teknoloji olan ve herkezin %99,9 dogru sonuc veriyor dedigi bir teste Doktorun bu kadar net konusmasi ve yorumu sasirtti. Tabii ki Allahim herseyin hayirlisini versin sonuc olarak. Ve Ne yaptirirsak yaptiralim strese girmeyelim.

Ne vakittir izleyeeğim bi fırsat bulamamıştım.. İyi ettin paylaşmakla canımm:)

Benimde tam olarak anlatmak istedigim buydu. Su anki en gelismis teknoloji olan ve herkezin %99,9 dogru sonuc veriyor dedigi bir teste Doktorun bu kadar net konusmasi ve yorumu sasirtti. Tabii ki Allahim herseyin hayirlisini versin sonuc olarak. Ve Ne yaptirirsak yaptiralim strese girmeyelim.[/QUOTE]
Benim muayene olduğum dr. da "maddi anlamda sorununuz yoksa tavsiye ederim, ancak riskli çıkarsa amniyosentez yapılmak zorunda" demişti. Zamanı gelince harmony mi, panorama mı yaptırsam diye düşünüyorum. İkisi arasında internette yaptığım araştırmada kimsenin yoğurdum ekşi demeyeceği gibi en güvenilir kendi testleri olduğunu belirtmişler. Şimdiki düşüncem en çok güvendiğim dr.un tavsiyesine uymak olacak.
Tatlıya mı, tuzluya mı düşkünsün. Hadi bebişin cinsiyeti için tahmin yürütelim. Bence kız olacak. Hakkında hayırlısı olsun, sevgiler.

Evet, burada da imzalatıyorlar o bahsettiğin evrakı. Eşime de, bana da.. Amniyosentezin uzmanlar tarafından yapılması şart tabii ki.. Perinatologun yapmasında fayda var. Eskiye göre görüntüleme teknikleri çok geliştiği için düşük riski kitaplardakinden de düşük artık dedi doktorum. Benim doktorum tarama testinden ziyade genetik teste güvendiğini söyledi. Üstelik burda yapılma koşulları da anlattığım gibi sıkıntılı biraz. Açıkçası kanımı Amerikaya göndereceklerinden bile şüphe ediyorken doğumu bekleyemem ben sakin şekilde. Benim tercihim bu oldu o nedenle.. Herkes neye inanıyorsa, nasıl iyi hissediyorsa, önceliği neyse ona uygun karar alır tabii ki.. Şu doğru, bu yanlış diyemem kimsenin kararı için. Ben bunu doğru buldum ve amniyosentez yaptıracağım.

belli olur canim. burda ozel yerler 15.haftadan itibaren bakiyorlar. normal kontrollerde 20.haftadan once bakmiyorlar. eger ki israr edersen ucret karsilig 17.haftada bakiyorlar ama garanti vermiyorlar. benim en yakin arkadasim gecen sene 17.haftada baktirdi erkek dediler. bunlar havalar uctu uctu erkek diye deliriyorlardi. bize sakalar yaptilar kiziniz olursa biz aliriz gibilerinden. 20.hafta ultrasonda kiz dendi. Allahim ne buyuk hayal kirikligi yasadilar...
bana gelince bende 17.haftada baktirdim ozel yerde. kiz dediler halen kiz :)

seni cesaretinden dolayi tebrik ederim arkadasim. ben cesaret edememistim ve test yaptirmamistim.
sorunsuz gecirir tertemiz sonuclar alirsin insallah.

Belediye Başkanı duygularımıza tercüman olmuş, çok acı bir durum nerelerden nerelere gelemedik. Gençlere güveniyoruz.

hadi inşallah sürpriz bebekler gelir benide bulur canım bir kaç gün daha bekleyip durumuma bakayım olmazsa test yaparım ve ilk müjdeyi sizlere vereceğim

Belediye Başkanı duygularımıza tercüman olmuş, çok acı bir durum nerelerden nerelere gelemedik. Gençlere güveniyoruz.

Ben güvenmiyorum ne yazık ki(
Daha ogün İnstagram'da takip ettiğim ayakkabı satışı yapan bir kadın oğlunu okula götürken arkadan çekilmiş fotograflarını koymuş. ( Şişli Terakki 'de okuyor) Çocugun giydiği montun arkası sırf İngiliz bayragı resmi taşıyordu..
Ben utandım hemde çokk.. Sonra yapılan yorumlardan olacak ki sildi kadın fotografı..
Yanii şuursuz insanlar topluluğu olmuşuz. Tek amaç tabanı kırmızı stiletto giyip sarı saçları dağıtarak 34 beden pantolonun içinde sallanmak.. Kiminin de tek derdi padişah olmak.. Gençliğin tek derdi babam bana araba alsın ama onu alsın şunu alsın.. Alamayanın tek derdi bak onun osu var busu var..
Ben hep bunları görüyorum çevremde malesef o yüzden gençlerden umutlu filan değilim.. Zaten umut vaad edecek eğitimide almıyorlar. Alanlarda yurtdışına kaçıyor..

İçimizden geçen ve budur dediğimiz neyse o testlerle ilerlenmeli :)

Ben sesli düşünüyorum "iğne fobim" nedeniyle en az iğne yiyeceğim şekil neyse onu yapardım diyorum... Ama sonra arkasından riski yeni veya eski teknoloji en kesin tespit edecek neyse onu da yaptırırdım diyorum. Sonra her şey iyi olsa tersinin olması, kötü olsa tersinin olması da muhtemel diyorum, doğduktan sonra da her an her şey olabilir diyorum... Anlıyorum ki zor... Şu aşamada iyi ki hamile değilim diyecek aşamaya geldim :)))) sesli düşünürken hayal etmişim hata etmişim tırstım :))))))

Gönlünüzden gelen sesle, en kolay en sağlıklı yöntemle, içinize sinen sonuçlarla buluşun inşallah....

Bir de cinsiyetlerle ilgili bir şey diyeceğim, malum ben seviyorum hamileler başlıklarını da okumayı :) Orada sanırım ikili testin bir sonucunun değeri cinsiyeti tahmin etmeye yarıyordu. Yüksek yüzdelerle doğru çıkıyordu. Ama fakat lakin neydi neye göreydi unuttum 50 ve üzeri olursa kız deniliyordu galiba hayal meyal hatırladım.

Hamileliklerinde ileri haftada olanlar siz denk geldiyseniz belki hatırlarsınız?

Onlarda yürek vardı imkan yoktu.. Şimdi imkan var ama yürek yok..
Öyle tabii biz varız en azından e başkalarıda var olacaktır :))

Ogretmenim koraya beni de al ozledim ya koro bando takimindaydimmm hey gidi günler hey
Cok guzelsiniz bu arada kutsal bir meslek arkadasim senmisin siyahli ayol cok guzelsin arkadasim
Bu arada rabbim sehitlerimiz hurmetine vatanimizi korusun
HEE BENİMMM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…