Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zaten ikili de kesin belli oluyor. Birde bebeğin leğen kemiğinden tahmin ediyorlar imiş:)

içimden geçenlere tecrube olan güzel yürekli topraaaam... aaah ah içim kan ağlıyor ve denecek o kadar söz var ki.... Allahım sen bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırma....!

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.

Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1927'den tespit!

Hem yok olmaya yüz tutmuş bir millet için ülke olma-yaşam şansı üreteceksin, imkansızlıklara rağmen o ülkeyi var etmeyi sağlayacak aksiyonları alacaksın, yaptım oldu bitti keyfime bakayım demek varken ilelebet varolması için durmadan, dinlenmeden didineceksin, üstüneeeee ileride neler olabileceğini ilmek ilmek, hece hece yazacaksın...
Eşi benzeri olmayan bir dahinin izindeyiz...

Damarlarımda izini taşıyan asil kanım var!
Tatlıyım, sevimliyim ama şirret yanım çok pistir, kendim kendimden korkarım... :)))))))))
İmkanlara yürek oluruz, yüreklere imkan yaratırız... Ama isterim bunlara gerek olmasın...!

kuddus onca zamandır hiç bu kadar içten, bağır çağır "amin" dememiştim, hiç....
Sizler içindesiniz neler olup bittiğinin, neler döndüğünün, nelerin altyapısının hazırlandığını en çok sizler biliyorsunuz... Gücünüz çok olsun...!

Onlarda yürek vardı imkan yoktu.. Şimdi imkan var ama yürek yok..
Öyle tabii biz varız en azından e başkalarıda var olacaktır :))

içimden geçenlere tecrube olan güzel yürekli topraaaam... aaah ah içim kan ağlıyor ve denecek o kadar söz var ki.... Allahım sen bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırma....!

Mevcut tarama testlerinden daha güvenilir olan bu testler spesifiklik ve hassasiyet açısından amniyosentez vb invaziv testlere yaklaşmış olsa da henüz tanı amacıyla kullanılacak güvenilirlik oranlarına (%99,9) ulaşmamıştır. Bu nedenle de tarama testi olarak kullanılması önerilmektedir. Bununla birlikte, yakın gelecekte gerekli koşulları sağlayarak tanı amaçlı kullanılacağı düşünülmektedir.
Gelab'ın kendi web sitesinde yazıyor arkadaşlar bu ibare. Doktorumun söylediği de tam olarak bu. Harmony test ile amniyosentez farklı şeyler. İkisi aynı kulvarda değil. O nedenle amniyosenteze güvendiğini ancak yeni nesil tarama testleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğini söyledi.

Hadi bakalım gelsin uygulamalar, tahminler
Benim bu zamana kadar duyduklarımın altını çizdim :)

Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır.
Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır.
Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur.
Annenin meme uçları çok karardıysa oğlu olur.
Hamilelikte kadının sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır.
Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak.
Karnınız sivri ve basketbol topu gibi şiş ise bebek erkektir.
Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir.
Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kızdır.
Hamilelik döneminde bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkektir.
Bebek anne karnında yukarda duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkektir.
Annenin yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kızdır.
Anne süt ve peynir gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızdır.
Hamilelik anneyi güzelleştirdiyse bebek erkek, annenin güzelliğini aldıysa ve cildi bozulduysa kızdır.
Anne, kiloyu kalça ve basenden aldıysa bebek kızdır.
Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir.
Annenin idrarı açık sarı ise erkek, koyu sarı ise kızıdır.
Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir.
Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir.
Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur.
Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir.

Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur.
Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

Bunlara göre ben erkeğim

aaaaa....
Benim bildiğim atasözü de şöyle der:
Ye ekşiyi doğur Ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkıyı.

Öyleleri de var hem de çok, ama hani geziparktaki gibi gençlerimiz de var. Geziden sonra gençlere güvenim geldi.

güneş tutulmasını izleyebildinizmi burada hava bulutlu olduğundan bişey izleyemedik netten baktım sadece ne muhteşem bir şey

güneş tutulması süper ay ve ekinoks tarihi üç doğa olayı aynı günde oluyor bugün özel bir gün

herşeyin hepimiz için çok güzel olmasını diliyorum hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmayı onları eşlerimizle beraber büyütmeyi eşlerimizle birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu ve de sağlıklı olarak yaşamayı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…