- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.941
güneş tutulmasını izleyebildinizmi burada hava bulutlu olduğundan bişey izleyemedik netten baktım sadece ne muhteşem bir şey
güneş tutulması süper ay ve ekinoks tarihi üç doğa olayı aynı günde oluyor bugün özel bir gün....
Burada da öyle... Bazı atraksiyonist arkadaşlarımız 3D gözlüklerini falan getirmiş, ama hava izin vermedi :))) Az biraz karardık dediler bilmem artık...
Şöyle olmuş:
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...nes-ve-Ay-in-muhtesem-dansi-Zu45go33dryx.html
bunlar bugun yaptigim pudingler kizlar.. saracigin senin gibi marifetli degilim artik boyle basit seylerle idare ett canim:))
bunlar bugun yaptigim pudingler kizlar.. saracigin senin gibi marifetli degilim artik boyle basit seylerle idare ett canim:))
astrologlar 1999 yılındaki, tutulmayla aynı olduğunu deprem tehlikesinin olacağını yazmışlar inşallah öyle bir şey olmaz bu kadar muhteşem bir doğa olayının altına olumsuz şeyler yazmak doğru değil bence insanlara umut aşılamanın çok önemli olduğu şu günlerde karamsarlığı doğru bulmuyorum
ıhlamur içiyorum isteyen varmı kızlar
Eki Görüntüle 1462300
benim çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk içmem lazım...
Fırkkkkları durdurdum üstelik ilaçsız, 41 yıllık hayatımda bir dönüm noktası!
Ama sanki dün bir şişe şarap içmişim, car car açık havada soğuğu yuta yuta konuşmuşum, paket paket sigarayı içmişim gibi paslı, boğuk, batış batış bir boğazım var :)))
Strefene talim :)
bal ye canım mümkünse doğal arı balı yada kestane balı ye çok iyi geliyor boğaz ağrısına öksürüğe gribe
Yok artık! Birisi can sıkıntısından yazmış değil mi?
Yoksa ben bu kız çocuğunun karılığından,
erkek çocuğunun da kocalığından şüphe ederim.
Ağlıyormuşmuş da, yastığının yanına koyuyormuş da hey allahım!
Karı kocalık denmez buna, öküz tren denir hahahahahah
:)) sağoll canımm bende spora başlamalıyım acilen biraz kilo aldım galiba.. bugün ilkkez gidip kendime korse aldım.:))ensucum harika görünüyolar ne demek basit emek vermiş zaman harcamış güzel bir sunum hazırlamışsın eminim tadıda lezizdir ellerine sağlık canım bir kupta bana gönder diyecem ama akşam spor var yine rahatsız olmak istemiyorum
Yok artık! Birisi can sıkıntısından yazmış değil mi?
Yoksa ben bu kız çocuğunun karılığından,
erkek çocuğunun da kocalığından şüphe ederim.
Ağlıyormuşmuş da, yastığının yanına koyuyormuş da hey allahım!
Karı kocalık denmez buna, öküz tren denir hahahahahah
la laaa lalalaaaay olleyyy pasamaaaa Allahim hayirlarla sonuna erdirsin insallahKizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?