Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize

Ohhh ohh maşallahh allah bozmasın utandirmasin hayirlisiyla saglikli bi bebek aliver kucağina:))

Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Ooooooo pipili geliyorrrrrr oleyyy 6 hisde ilk defa yanildim rabbim hayirli evlat eylesin sonuclarda guzel ciksin masallah daha keyiflenelim canim

Hadi maşallah sağlıkla bir paşa daha mı geliyor

Maşallah maşallah gelsin, sağlıkla gelsin.. Hayırlarla gelsin, uğurla gelsin.. Bahtı açık olsun beyimizin, Ömrü de uzun.. ))))

Nerdeyse hiç yabancı şarkı dinlemeyen ben, bu aralar takıldım bu şarkılara

gecen seneki proje sarkimdi askimmmm suppersinnn cocuklarla irlandaya gitmistik ve fillandiyaya... sahane sahaneeee simdi mayis sonu da isvec var sirada

Reactions: Eua
gecen seneki proje sarkimdi askimmmm suppersinnn cocuklarla irlandaya gitmistik ve fillandiyaya... sahane sahaneeee simdi mayis sonu da isvec var sirada
Oo harika ya.. Ne güzel, mesleğini harika yapan bir öğretmensin.. Son yıllardaki bazı öğretmenler yüzünden saygım azalmıştı.. Yerine getirdin..
Buradaki bütün kadınların ne kadar harika olduklarını ve harikalar yarattıklarını hergün tekrar Anlıyorum.. Tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum hocam..

ayyyy utandim yaaa aaaaaaa askiiiim guzel bakiyorsun guzel goruyorsun cunki sen guzelsiiiin. okkadaaar

Reactions: Eua

Gozun aydın canım paşa geliyor desene hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…