- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.961
Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Ooooooo pipili geliyorrrrrr oleyyy 6 hisde ilk defa yanildim rabbim hayirli evlat eylesin sonuclarda guzel ciksin masallah daha keyiflenelim canimKizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Hadi maşallahKizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Harikasın canım.. Hem de çok güzel..Canlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
tatlim cicegim sensin guzeeeel, kalbimiz guzel bizimmmHarikasın canım.. Hem de çok güzel..
Yok artık! Birisi can sıkıntısından yazmış değil mi? Ya kim yazmis kime yazmis bulamadiiiiim :-(
Yoksa ben bu kız çocuğunun karılığından,
erkek çocuğunun da kocalığından şüphe ederim.
Ağlıyormuşmuş da, yastığının yanına koyuyormuş da hey allahım!
Karı kocalık denmez buna, öküz tren denir hahahahahah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...riyor-ve-banyo-yapmiyor.806699/#post-40010186Kim yazmis kime yazmis bulamadiiiim
seninlee muzikk ogretmenlerini sevmeye basladim canim.. resim cok hoss gecmise gittim..Canlarım merhabaaaa çocuklarımla 18 mart çanakkale şehitleri töreni yaptııııık... Eki Görüntüle 1462100
gecen seneki proje sarkimdi askimmmm suppersinnn cocuklarla irlandaya gitmistik ve fillandiyaya... sahane sahaneeee simdi mayis sonu da isvec var siradaNerdeyse hiç yabancı şarkı dinlemeyen ben, bu aralar takıldım bu şarkılara
sagol,canimmmm yasasin bana o zaamaaaanseninlee muzikk ogretmenlerini sevmeye basladim canim.. resim cok hoss gecmise gittim..
nekadar guzelsin cnmm.. turk sanat musikisinin unlu sanatcilarina benzer bi havan varr.. umut akyurek varya ona benzettim seni..sagol,canimmmm yasasin bana o zaamaaaan
Oo harika ya.. Ne güzel, mesleğini harika yapan bir öğretmensin.. Son yıllardaki bazı öğretmenler yüzünden saygım azalmıştı.. Yerine getirdin..gecen seneki proje sarkimdi askimmmm suppersinnn cocuklarla irlandaya gitmistik ve fillandiyaya... sahane sahaneeee simdi mayis sonu da isvec var sirada
ayyyy utandim yaaa aaaaaaa askiiiim guzel bakiyorsun guzel goruyorsun cunki sen guzelsiiiin. okkadaaarOo harika ya.. Ne güzel, mesleğini harika yapan bir öğretmensin.. Son yıllardaki bazı öğretmenler yüzünden saygım azalmıştı.. Yerine getirdin..
Buradaki bütün kadınların ne kadar harika olduklarını ve harikalar yarattıklarını hergün tekrar Anlıyorum.. Tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum hocam..
ya sen guzelsin siz guzelsiniz oyle olunca da bana da yansiyor iste. muuuuucccccck tatlinekadar guzelsin cnmm.. turk sanat musikisinin unlu sanatcilarina benzer bi havan varr.. umut akyurek varya ona benzettim seni..
Ensu'm nasılsın canım?nekadar guzelsin cnmm.. turk sanat musikisinin unlu sanatcilarina benzer bi havan varr.. umut akyurek varya ona benzettim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?