Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) sağoll canımm bende spora başlamalıyım acilen biraz kilo aldım galiba.. bugün ilkkez gidip kendime korse aldım.:))
yaz gelsede eski basenlere geri dönsek..

Spor yapınca rahatlıyor insan hem stres atıyorsun hem kilo veriyorsun sende başla spor yapmaya

Kızlar güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu bilen varmı,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,tedavisindeyim zaten ben.yarın gitçem eğer bakıyorsa bilgisi olan?

Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Günaydın gözünaydın, sağlık sıhhatle büyüsün oğluşun. Tahminim tutmadı, tatlı mı, ekşi mi seviyorsun?

Günaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...

Semra Kahramanla nigayet tanistim % 5sansla baslayalim dedi baslarsak bugün saat 10.30 randevumuz sanaha kadar yatmadim esim hic begenmemis inanmiyorum ben demelere basladi Selman Lacin daha Senpatikmis ayy nasil ikna edicem hadi etim ya tutmasa ne olacak saskinim...
Semra hanimin onerisi embiryolara genetik tani yapacak bozuksa zaten tedavi iptal labaratuarlari cok iyi nasol anlatirim bilmiyorum sasirdim kaldim son sansimda gidiyo sinirlerim bozuk kizlar ...

Kalkip gidiyorum sormak istedigim sorular hep kaldi olmasa Mayisa tedavi diyicem ben zaten bu gelusimi rahim filmi ve ön görüsme diye ayarlamistim ozamana kadar kocada ikna olacak baskada caremiz yok

Günaydın acmila hayirlisi olsun canim ya insallah bebis getirecek secim olsun kuzum moral sart yoksa bize guvenip nasil gelecek bebis güçlü olalım her başlangıç yeni bir heyecan

canım, nereye gidersen git tedavinin sonucunun pozitif olacağına dair garanti yok, bu hepimiz için geçerli çünkü yaş itibariyle embriyoların tutunma oranı zaten düştü, bunun bilincinde olarak %10-%5 lerin peşinden koşuyoruz hepimiz.. sırayla merkezleri dolaşıyoruz görüyorsun.. Selman beyde denemelerin oldu, farklı bi merkez farklı bi laboratuvarda denemek daha faydalı olabilir ama tabi yinede hangi kararı verirsen hakkında hayırlısı olsun.. eşin neden sana stres yaratıyor onu anlamadım, tedaviyi olan sensin.. sussun ve peşinden merkez merkez dolaşsın cnm..:)

Canim gec oldu ama elbette normal muayenede yapiyor.. gecmis olsunn

acmila canim kalbini ferah tut.. semra hnm soguk bi kadin ama sizin icin bu onemli olmasin.. %1bile olsa ihtimal kim vaz gecer denemekten... allah büyük eminim verdigin emegin cabanin karsiligini alacaksin. Alamazsanda canin sagolsun. En azindan kesken olmaz..

Sogukkkk Ankara gununden selammm guzel kardesler... Hava buzzzz balkon ucuruyor soguktan. Ama kalpler sicacik olsun sarildim sevdicegim aldim kahvemi de ohhh missss sukur rabbim... Her sey icin coook sukur. Tum gunumuz guzelll ve mucizelerle dolu gecsin.

Ya tatlim doktorun nezaketi ve inceligimbenim icin o kadar onemli ki... Zaten stresten uzak olmamiz gereken bi donemde dr d da strese sokmasin biraz ilgi ve sevecenlik bekliyor o ruh haliyle insan ya... Zaten verilen ilaclar saoitiyor dengemizi... Ne bileyim bisey diyemedim tabi ki isinin ehli olmasi cooook ve cok onemli ama bu sevecen ve ehil olmasina da mani degil hani. Lutfeeeen kimse bizi kasmasiiiin. Benim dr um sahanefir. Dr Cihangir CAKİCİ. ?. Onu cok seviyor ve ona cok guveniyorum... İnsallah secimletimiz bizi mucizelerimize bir adim daha yaklastirsin...

İçini ferah tut acmila. Keske eşinede soyleyebilsek. Ama semra hanima hast güven. İşini bilir o bayan.hiç biseyde atlamazlar. Ben negativ almama rağmen keşke yine orda yaptirabilsem. İçin rahat olsun

Merhaba arkadaslar. Ben de 39 yasimin icindeyim. 3 yildir ugrasiyorum bebek icin. Evlenir evlenmez 1 hamileligim oldu ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan sonra hic olmadi ama sanirim kimyasal birkac gebeliklerim oldu. Artik tup bebek yolundayiz. Allah nadip ederse, tutarsa o da bilemiyorum . Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin.

hoşgeldin cnm, ilk tedavinde bebişine kavuşmanı dilerim.. nerede tedavi oluyorsun..

En zor konu bu zaten.. Kendi halimi gördüm sende.. Benim de eşim herkese kolay ısınmaz... Emre beye ısınmıştı Allah'tan ama ilk gün oradaki görevli ile tartışmıştı ve beni sinir etmişti. Sonra biz kavga etmiştik.. Sonra sonra ikna ettşm ben onu..
Önemli olan senin Semra Hanım'a ısınmış olman, öyle düşün.. Eşini ikna edersin o zaman.. Bu konuda doktor önemli, daha da önemlisi laboratuvar.. Zateb embriyo ile işlemi (nerdeyse bütün işi) yapan laboratuvar. Bunu anlat. Embrşyolog ile randevu al ve görüşün eşinle birlikte.. O zaman rahatlayacaktır. Ben çok pişman olmuştum embriyolog ile görüşmediğime..
İşin kolaylaşacaktır.. Sen kalbini bozma sakın.. Beraber ve inanarak yola çıkmanız önemli..
Sen inandıysan, eşini de inandırırsın... Merak etme kalbin ferah olsun, karnında sağlıklı bir can gelişip size hayırlı evlat olsun.. Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…