- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.981
:)) sağoll canımm bende spora başlamalıyım acilen biraz kilo aldım galiba.. bugün ilkkez gidip kendime korse aldım.:))
yaz gelsede eski basenlere geri dönsek..
Günaydın gözünaydın, sağlık sıhhatle büyüsün oğluşun. Tahminim tutmadı, tatlı mı, ekşi mi seviyorsun?Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Günaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...
Semra Kahramanla nigayet tanistim % 5sansla baslayalim dedi baslarsak bugün saat 10.30 randevumuz sanaha kadar yatmadim esim hic begenmemis inanmiyorum ben demelere basladi Selman Lacin daha Senpatikmis ayy nasil ikna edicem hadi etim ya tutmasa ne olacak saskinim...
Semra hanimin onerisi embiryolara genetik tani yapacak bozuksa zaten tedavi iptal labaratuarlari cok iyi nasol anlatirim bilmiyorum sasirdim kaldim son sansimda gidiyo sinirlerim bozuk kizlar ...
Ensu'm nasılsın canım?
Kızlar güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu bilen varmı,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,tedavisindeyim zaten ben.yarın gitçem eğer bakıyorsa bilgisi olan?
acmila canim kalbini ferah tut.. semra hnm soguk bi kadin ama sizin icin bu onemli olmasin.. %1bile olsa ihtimal kim vaz gecer denemekten... allah büyük eminim verdigin emegin cabanin karsiligini alacaksin. Alamazsanda canin sagolsun. En azindan kesken olmaz..
İçini ferah tut acmila. Keske eşinede soyleyebilsek. Ama semra hanima hast güven. İşini bilir o bayan.hiç biseyde atlamazlar. Ben negativ almama rağmen keşke yine orda yaptirabilsem. İçin rahat olsunGünaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...
Semra Kahramanla nigayet tanistim % 5sansla baslayalim dedi baslarsak bugün saat 10.30 randevumuz sanaha kadar yatmadim esim hic begenmemis inanmiyorum ben demelere basladi Selman Lacin daha Senpatikmis ayy nasil ikna edicem hadi etim ya tutmasa ne olacak saskinim...
Semra hanimin onerisi embiryolara genetik tani yapacak bozuksa zaten tedavi iptal labaratuarlari cok iyi nasol anlatirim bilmiyorum sasirdim kaldim son sansimda gidiyo sinirlerim bozuk kizlar ...
Merhaba arkadaslar. Ben de 39 yasimin icindeyim. 3 yildir ugrasiyorum bebek icin. Evlenir evlenmez 1 hamileligim oldu ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan sonra hic olmadi ama sanirim kimyasal birkac gebeliklerim oldu. Artik tup bebek yolundayiz. Allah nadip ederse, tutarsa o da bilemiyorum . Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
En zor konu bu zaten.. Kendi halimi gördüm sende.. Benim de eşim herkese kolay ısınmaz... Emre beye ısınmıştı Allah'tan ama ilk gün oradaki görevli ile tartışmıştı ve beni sinir etmişti. Sonra biz kavga etmiştik.. Sonra sonra ikna ettşm ben onu..Günaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...
Iyi haftasonları olsun canım.. Iyiyim Hamd olsun.. Tayin için uğraşı içindeyiz bakalım Hayırlısı..sağoll canımcığımm iyiyimm sen nasılsın hayatım:)) iyi hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?