Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin .. Inşallah kısa sûrede Bebeğin sana ulaşır..

Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Allah tamamına erdirsin. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın.

Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Gözün aydın, pipicana da maşallah:)

Bakıyor canım, bende de vardı. Hamilelikten ötürü Sirkeli su kullan dedi ve cok işe yaradı. Sende gitmeden deneyebilirsin. Bir litre suya bir fincan sirke. Bununla yıkanacak. Kesinlikle duşta bile kozmetik kullanılmayacak. Ama tabii çok ilerlemişse mutlaka fitil gibi birşey verecektir.

sağol bilgiler için gittim bugün muayene olmadım ama anlattım şikayetlerimi fitil verdi 7 gunlUk.

Neyi beğenmedi acaba? Semra hanımın verdiği cevaplar hep aydınlatıcı gelmişti. Sadece bilimsel değil,mantıkla da fikirler yürütmüştü. Ekibi iyi. Mesela embryolog Benim tümünde en çok beğendiğim olayda, şuydu. 5. Gün embryosu en fazla iki adet yasal olan. Bu olaydaki mantık çok iyiydi. Hiç unutmuyorum. Adam demiştiki: bence 3 adet koyalım. Yaş dolayısıyla hepsinin tutması mümkün değil. Riskliydi. Ama değdi. Bunları anlat eşine.

Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun

#ummuseleme
kelebek meraba yazini okuyunca bildim ikimizde guvenc beyinkapisinda bekliyorduk sen iceri girdin bana rapor gibi bir sey duzenledi calistigim icin yani karsilastik seninle.☺]

aaa eveeettt tesadüfe bak. Bilseydim konuşurduk.Bende çalışıyorum sen ne için rapor alıyorsun. Hangi asamadaydin sen.

Ben adanadan geliyorum ogretmenim git gellerden cok yoruldum bu defasinda 12 gun boyunca klinigimizde tedavi olacaktir dutum bildirim raporu..sen ist.dasin degilmi.insallah yine karsilasiriz.persembe kontrolum var yeni basladik benimde bu sefer hic yumi gorulmedi igne ve ilac verdi bakalim hayirlisi..

Anladım canım. Rapor durumunu. Evet ıstanbuldayım ben. Evet ya bugün ben eşime beklerken dedim ki bizim k. K den kimler var acaba diye sen var misin hemde karsimda. Himm benimde adet duzenliyicim var carsamba bitiyo ama adet olunca gitcem. Ama persembe olmaz hemen. Ama ben gorsem tanirim belki sima olarak. Ilk tedavinmi senin, degil sanki dimi guvenc beyle. bendede yumi hic gorunmemisti pas gecti gecen ayi igne ilac vermedi bana

Merhaba arkadasim. Bende 42 yasindayim. 39 yasimda evlendim. Allah bir gun nasip edecek insallah bizlere, saglikli uzun omurlu bir evlat.

Reactions: Eua

Karsilasirsak taniriz gibi..☺canim ben 1.5yilfir bahcecideyim iki transfer bir asilama oldu .gecen ay kist oldu baskiladi yumi buyumedi bu ayda boyle basladik sen klomen kullandin diye aklimda kalmis .ama canim hic belli olmuyor yumi gozuksede buyumeyebiliuor..

Evet geçen ay folikul olmadığı için sadece klomen vermişti olursa diye ama klomenle de olmayınca pas geçtik. Evvelki ay iğne ile tedavi m olmuştu 1 dondurulmusum var

İçini ferah tut acmila. Keske eşinede soyleyebilsek. Ama semra hanima hast güven. İşini bilir o bayan.hiç biseyde atlamazlar. Ben negativ almama rağmen keşke yine orda yaptirabilsem. İçin rahat olsun

Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun

kizlar hepinize tesekür ederim ...
Harika bir pazar olsun

Esiminde kafada cok soru isaretleri varmis dün cikip gitik sevinc hanimala tekrar konustuk tedaviyi mayisa erteledik zaten adetin gecikmesi beni deli etmisti .
Sevinc hanimda olumlu karsiladi zaten bir kistvar hormon salgilarsa basliyamayiz demisti iki ay kendine iyi bak Q10 vitemin D vede iki ay cyclo verdi mayista gel dedi hayirlisi kizlar
Esimin problemi oda bikkti cok yoruldu aslinda tamda bizim istedigimiz tedavi ptotokolu dedi sonunda hahaha cok gicik erkekler yaa
simdi ben kafaya taktigim rahim filmini cekip takviyelerimi alip mayista ya kismet diycem
hepinize cok Tesekür ederim sizleri seviyorum
canlarim firsat buldukca yazarim

Yeni tedavi sürecin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebegine kavusursun

canimmm cok gecmis olsun insallah gonlune gore olsun tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…