- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.001
Hoşgeldin .. Inşallah kısa sûrede Bebeğin sana ulaşır..Merhaba arkadaslar. Ben de 39 yasimin icindeyim. 3 yildir ugrasiyorum bebek icin. Evlenir evlenmez 1 hamileligim oldu ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan sonra hic olmadi ama sanirim kimyasal birkac gebeliklerim oldu. Artik tup bebek yolundayiz. Allah nadip ederse, tutarsa o da bilemiyorum . Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
Ama bu da çok güzel bir şarkıdır canım.. Çok severim.Nerdeyse hiç yabancı şarkı dinlemeyen ben, bu aralar takıldım bu şarkılara
Allah tamamına erdirsin. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın.Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Gözün aydın, pipicana da maşallah:)Kizlarrrrr. Pipi gozuktuuuuuu. Oglus geliyorrr. Ohh bir uzanmis sirt ustu. Ellerini kafasinin altina koymus, sereserpe yatiyor essek. Hayirlisiyla haftaya birde guzel bir test sonucu cikarsa amann iste ozaman bakalim keyfimize
Bakıyor canım, bende de vardı. Hamilelikten ötürü Sirkeli su kullan dedi ve cok işe yaradı. Sende gitmeden deneyebilirsin. Bir litre suya bir fincan sirke. Bununla yıkanacak. Kesinlikle duşta bile kozmetik kullanılmayacak. Ama tabii çok ilerlemişse mutlaka fitil gibi birşey verecektir.Kızlar güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu bilen varmı,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,tedavisindeyim zaten ben.yarın gitçem eğer bakıyorsa bilgisi olan?
sağol bilgiler için gittim bugün muayene olmadım ama anlattım şikayetlerimi fitil verdi 7 gunlUk.Bakıyor canım, bende de vardı. Hamilelikten ötürü Sirkeli su kullan dedi ve cok işe yaradı. Sende gitmeden deneyebilirsin. Bir litre suya bir fincan sirke. Bununla yıkanacak. Kesinlikle duşta bile kozmetik kullanılmayacak. Ama tabii çok ilerlemişse mutlaka fitil gibi birşey verecektir.
Neyi beğenmedi acaba? Semra hanımın verdiği cevaplar hep aydınlatıcı gelmişti. Sadece bilimsel değil,mantıkla da fikirler yürütmüştü. Ekibi iyi. Mesela embryolog Benim tümünde en çok beğendiğim olayda, şuydu. 5. Gün embryosu en fazla iki adet yasal olan. Bu olaydaki mantık çok iyiydi. Hiç unutmuyorum. Adam demiştiki: bence 3 adet koyalım. Yaş dolayısıyla hepsinin tutması mümkün değil. Riskliydi. Ama değdi. Bunları anlat eşine.Günaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...
Semra Kahramanla nigayet tanistim % 5sansla baslayalim dedi baslarsak bugün saat 10.30 randevumuz sanaha kadar yatmadim esim hic begenmemis inanmiyorum ben demelere basladi Selman Lacin daha Senpatikmis ayy nasil ikna edicem hadi etim ya tutmasa ne olacak saskinim...
Semra hanimin onerisi embiryolara genetik tani yapacak bozuksa zaten tedavi iptal labaratuarlari cok iyi nasol anlatirim bilmiyorum sasirdim kaldim son sansimda gidiyo sinirlerim bozuk kizlar ...
Günaydin kizlar hic ugrayamadim topige kudura bakmayin adetim 5 günlük bir gecikmeyle dün geldi zaten kist varmis normalmis ...
Semra Kahramanla nigayet tanistim % 5sansla baslayalim dedi baslarsak bugün saat 10.30 randevumuz sanaha kadar yatmadim esim hic begenmemis inanmiyorum ben demelere basladi Selman Lacin daha Senpatikmis ayy nasil ikna edicem hadi etim ya tutmasa ne olacak saskinim...
Semra hanimin onerisi embiryolara genetik tani yapacak bozuksa zaten tedavi iptal labaratuarlari cok iyi nasol anlatirim bilmiyorum sasirdim kaldim son sansimda gidiyo sinirlerim bozuk kizlar ...
sağol bilgiler için gittim bugün muayene olmadım ama anlattım şikayetlerimi fitil verdi 7 gunlUk.[/QUOTE
kelebek meraba yazini okuyunca bildim ikimizde guvenc beyinkapisinda bekliyorduk sen iceri girdin bana rapor gibi bir sey duzenledi calistigim icin yani karsilastik seninle.☺]
#ummuseleme
kelebek meraba yazini okuyunca bildim ikimizde guvenc beyinkapisinda bekliyorduk sen iceri girdin bana rapor gibi bir sey duzenledi calistigim icin yani karsilastik seninle.☺]
aaa eveeettt tesadüfe bak. Bilseydim konuşurduk.Bende çalışıyorum sen ne için rapor alıyorsun. Hangi asamadaydin sen.
Anladım canım. Rapor durumunu. Evet ıstanbuldayım ben. Evet ya bugün ben eşime beklerken dedim ki bizim k. K den kimler var acaba diye sen var misin hemde karsimda. Himm benimde adet duzenliyicim var carsamba bitiyo ama adet olunca gitcem. Ama persembe olmaz hemen. Ama ben gorsem tanirim belki sima olarak. Ilk tedavinmi senin, degil sanki dimi guvenc beyle. bendede yumi hic gorunmemisti pas gecti gecen ayi igne ilac vermedi banaBen adanadan geliyorum ogretmenim git gellerden cok yoruldum bu defasinda 12 gun boyunca klinigimizde tedavi olacaktir dutum bildirim raporu..sen ist.dasin degilmi.insallah yine karsilasiriz.persembe kontrolum var yeni basladik benimde bu sefer hic yumi gorulmedi igne ve ilac verdi bakalim hayirlisi..
Merhaba arkadasim. Bende 42 yasindayim. 39 yasimda evlendim. Allah bir gun nasip edecek insallah bizlere, saglikli uzun omurlu bir evlat.Merhaba arkadaslar. Ben de 39 yasimin icindeyim. 3 yildir ugrasiyorum bebek icin. Evlenir evlenmez 1 hamileligim oldu ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan sonra hic olmadi ama sanirim kimyasal birkac gebeliklerim oldu. Artik tup bebek yolundayiz. Allah nadip ederse, tutarsa o da bilemiyorum . Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
Anladım canım. Rapor durumunu. Evet ıstanbuldayım ben. Evet ya bugün ben eşime beklerken dedim ki bizim k. K den kimler var acaba diye sen var misin hemde karsimda. Himm benimde adet duzenliyicim var carsamba bitiyo ama adet olunca gitcem. Ama persembe olmaz hemen. Ama ben gorsem tanirim belki sima olarak. Ilk tedavinmi senin, degil sanki dimi guvenc beyle. bendede yumi hic gorunmemisti pas gecti gecen ayi igne ilac vermedi bana
Evet geçen ay folikul olmadığı için sadece klomen vermişti olursa diye ama klomenle de olmayınca pas geçtik. Evvelki ay iğne ile tedavi m olmuştu 1 dondurulmusum varKarsilasirsak taniriz gibi..☺canim ben 1.5yilfir bahcecideyim iki transfer bir asilama oldu .gecen ay kist oldu baskiladi yumi buyumedi bu ayda boyle basladik sen klomen kullandin diye aklimda kalmis .ama canim hic belli olmuyor yumi gozuksede buyumeyebiliuor..
İçini ferah tut acmila. Keske eşinede soyleyebilsek. Ama semra hanima hast güven. İşini bilir o bayan.hiç biseyde atlamazlar. Ben negativ almama rağmen keşke yine orda yaptirabilsem. İçin rahat olsun
En zor konu bu zaten.. Kendi halimi gördüm sende.. Benim de eşim herkese kolay ısınmaz... Emre beye ısınmıştı Allah'tan ama ilk gün oradaki görevli ile tartışmıştı ve beni sinir etmişti. Sonra biz kavga etmiştik.. Sonra sonra ikna ettşm ben onu..
Önemli olan senin Semra Hanım'a ısınmış olman, öyle düşün.. Eşini ikna edersin o zaman.. Bu konuda doktor önemli, daha da önemlisi laboratuvar.. Zateb embriyo ile işlemi (nerdeyse bütün işi) yapan laboratuvar. Bunu anlat. Embrşyolog ile randevu al ve görüşün eşinle birlikte.. O zaman rahatlayacaktır. Ben çok pişman olmuştum embriyolog ile görüşmediğime..
İşin kolaylaşacaktır.. Sen kalbini bozma sakın.. Beraber ve inanarak yola çıkmanız önemli..
Sen inandıysan, eşini de inandırırsın... Merak etme kalbin ferah olsun, karnında sağlıklı bir can gelişip size hayırlı evlat olsun.. Öpüyorum
Neyi beğenmedi acaba? Semra hanımın verdiği cevaplar hep aydınlatıcı gelmişti. Sadece bilimsel değil,mantıkla da fikirler yürütmüştü. Ekibi iyi. Mesela embryolog Benim tümünde en çok beğendiğim olayda, şuydu. 5. Gün embryosu en fazla iki adet yasal olan. Bu olaydaki mantık çok iyiydi. Hiç unutmuyorum. Adam demiştiki: bence 3 adet koyalım. Yaş dolayısıyla hepsinin tutması mümkün değil. Riskliydi. Ama değdi. Bunları anlat eşine.
Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun
kizlar hepinize tesekür ederim ...
Harika bir pazar olsun
Esiminde kafada cok soru isaretleri varmis dün cikip gitik sevinc hanimala tekrar konustuk tedaviyi mayisa erteledik zaten adetin gecikmesi beni deli etmisti .
Sevinc hanimda olumlu karsiladi zaten bir kistvar hormon salgilarsa basliyamayiz demisti iki ay kendine iyi bak Q10 vitemin D vede iki ay cyclo verdi mayista gel dedi hayirlisi kizlar
Esimin problemi oda bikkti cok yoruldu aslinda tamda bizim istedigimiz tedavi ptotokolu dedi sonunda hahaha cok gicik erkekler yaa
simdi ben kafaya taktigim rahim filmini cekip takviyelerimi alip mayista ya kismet diycem
hepinize cok Tesekür ederim sizleri seviyorum
canlarim firsat buldukca yazarim
hemmen kivi ye tatlimmmm gecmis olsun...Günaydın kızlar
Grip oluyorum galiba genizlerim yanıyor halsizim ağzımın hiç tadı yok
canimmm cok gecmis olsun insallah gonlune gore olsun tatlim.kizlar hepinize tesekür ederim ...
Harika bir pazar olsun
Esiminde kafada cok soru isaretleri varmis dün cikip gitik sevinc hanimala tekrar konustuk tedaviyi mayisa erteledik zaten adetin gecikmesi beni deli etmisti .
Sevinc hanimda olumlu karsiladi zaten bir kistvar hormon salgilarsa basliyamayiz demisti iki ay kendine iyi bak Q10 vitemin D vede iki ay cyclo verdi mayista gel dedi hayirlisi kizlar
Esimin problemi oda bikkti cok yoruldu aslinda tamda bizim istedigimiz tedavi ptotokolu dedi sonunda hahaha cok gicik erkekler yaa
simdi ben kafaya taktigim rahim filmini cekip takviyelerimi alip mayista ya kismet diycem
hepinize cok Tesekür ederim sizleri seviyorum
canlarim firsat buldukca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?