- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.021
Gecmis olsun canim iyi bak kendine sen hamaratsindir yapiver söyle güzel bir hasta corbasi bende öpem senide cabuk iğleşGünaydın kızlar
Grip oluyorum galiba genizlerim yanıyor halsizim ağzımın hiç tadı yok
hemmen kivi ye tatlimmmm gecmis olsun...
Gecmis olsun canim iyi bak kendine sen hamaratsindir yapiver söyle güzel bir hasta corbasi bende öpem senide cabuk iğleş
Yavas yavas Semra hanimla görüşmem aklima geliyor cok bilgili ama olumlu bir bayan benden rahim filmi istemedi tek sorun iyi bir kalite embiryo onuda arayip bulcaz insallah dedi.biz burda % 1sansla da ciftleri anne baba yaptik sizinde olabilir dedi öncelikle kendi ekibime ve labaratuarlarimiza guvenip bu sansi zize taniyoruzki sizde gelip bizi buluyorsunuz benim acimdan iyiydi bu hörüsme kizlar sorasi bir pismalik yasamam olcaksa burasi yoksa yok heee fiyat diyorsanizz asagi yukari biraz fazla okadarda olcak yani tecrübe önde
Günaydın kızlar
Grip oluyorum galiba genizlerim yanıyor halsizim ağzımın hiç tadı yok
Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun
tedavinn hayırlı olsun canımm..
geçmiş olsun canım ıhlamura tarçın, elma kabuğu, nane katıp biraz demleyince.. ballı limonlu içersen kesin fayda eder..
süper o torpili bende isterim banane :)Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nefis bir hafta olsun...
Ne istediğimizi bildiğimiz, istediğimiz için -inanırsak başaracağımıza inançla- çaba sarf ettiğimiz
(Evren bana torpil yapar mısın? bugün tembel hissediyorum kendimi)
günaydın herkese mutlu olalım mutlu edelim mutluluk hormonları tavan yapsın hiç gözyaşı akmasın akacaksada mutluluktan aksın
ne demişler
elinde defi
yerinde keyfi
boş ver biter mi
dünyanın derdi
Günaydın canımm melatonin, serotonin, endorfinnnn vb. manyağı olalım toptan :))))))
Daha iyi misin? Geçmiş gitmiş olsun, h.sonu keyfin yokmuş pek, kırgınlığın geçti mi?
Ben hala hasta olamadım, süper de değilim ama iyiyim... Boğazım batışıyor burnumun suyu kesildi ama sadece su aktı o da enteresan bir durum oldu..
hahahaha araftayım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?