Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende her tavuğun suyunu sevmiyorum ama bu markanın gerçekten güzel ve hiç kötü kokmuyor içine bir baş kuru soğan ve az birazda karabiber atarsan bir tanede iri doğranmış havuç hiç koku falan kalmıyor ayrıca lezzetide artıyor

ahhh ben senin yakınında olacaktımki bak ben sana nasıl içiriyodum o çorbayı

Harikasın...
Ben bir şey diyeyim mi samimiyetle; yeni doğan bebek haberi, hamilelik haberi, bebeği varken yenisinin müjdesini paylaşanlar o bu şu hiç biri etkilemiyor... Seviniyorum çok mutlu oluyorum, üzüntü hissettiğimi bilmiyorum.

Ama şu var ki; biri ne zaman eşine hamilelik haberini veriş anından, o anda yaşadıklarından, eşinin tepkilerinden, sarılmalarından, birlikte göbek okşamalarından bahsediyor ya o zaman işte bir şey içimde cız ediyor, boğazıma bir yumru oturuyor... En çok bizim için o anı düşününce, keşke bizim de olsa diyorum...

Sonra bir dahaki bahsine kadar geçiyor gidiyor neyse ki

Tamam ben sıramı sana veririm :)))))))))))) Evren B bebeklerve için yap sürprizlerini :))
Hava sizin oralarda ne güzeldir şimdi...
Dün İstanbul'da çok güzeldi, bugün henüz kararsız :)))))))
ay sıranı verdiğin için tşk fedakar arkadaşım :) burada havalar güzel bir bahar havası ama yinede kışın çırpınışını anımsatan soğuk esen rüzgar var allah kısmet ederse 10 gün sonra bende istanbuldayım :)

Süpersin :) Sen de benim gibi aynı kitabı bir daha sipariş ediyor musun? Yer kalmadı diye çift sıra yapmaktan, orada burada tutmaktan, okumak için bekletiyor olmaktan aynı kitapları sipariş edebiliyorum :)))))

Bir doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu okunmayı bekleyen kitaba rağmen yine de duramıyorum... Kıyafet alışverişinden daha yararlı bir durum olduğundan eşim ses çıkarmıyor. Sadece nereye sığacaklar diyip duruyor :))))

En son siparişin kitapları burada ofiste duruyor henüz eve götürmeye cesaret edemedim, daha önce de iki üç şezlong romanı ile Fi-Çi serisi arabanın bagajında :)))) Sipariş sepetimde beklettiğim kitaplar var, senin sayende onlara da şimdi sipariş oluşturayım. Artık onları nerede tutarım bilmiyorum :))))

Şezlong kitaplarım az... Mayıs başı da bir seyahate gideriz kesin o zaman hepsini bitiririm. Eylül'e kadar biriktirmem lazım... Bol kitapla gidiyorum çünkü tatile :) Biyografik roman, roman veya gerilim türünde varsa önerilerin alabilirim. Mis gibi güneş altında Tess Gerritsen veya Michael Connelly de okuyabilen bir arızalıyım :) Ama çok sürükleyiciler şezlongda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)))

Ben artık sozcukitapevinden sipariş veriyorum :)

bu arada hafta sonu kendime netten bir sürü kitap sipariş ettim bugün geliyolar çok mutlu oldum kitap alınca çocuklar gibi şen oluyorum

Günaydınn olsun benden de..
Telefonumu evde unutmuşum
Ofisteki bilgisayar çökmüş
Şuan başka bi masadan yazıyorum merak etmeyin diye
Öylee işteee...
Bende bi arkadaşımın fotograflarına bakarken kardeşinin ördüğü battaniyeyi görünce gayrı ihtiyarii bana mı ördü diyee espiri patlattım..
Yaa dedim onlar düşünmüyor mu cocuk? Bi kızardı sana söylemeye çekindim ama hamile dedi ahahah :)

Merhabalar, akş dolu, sağlık-sıhhatli, ilim-irfan dolu, huzurlu ve bereketli, bebişli bir hafta dilerim.

Hoş geldin, Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.
Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun
Bahçecideki başlangıcın hayırlı olsun. Kader kısmette varsa hangi merkez olursa olsun bir şekilde gelir. İnş. tedavi sürecinde organiğinden gelir.
Merhaba arkadasim. Bende 42 yasindayim. 39 yasimda evlendim. Allah bir gun nasip edecek insallah bizlere, saglikli uzun omurlu bir evlat.
Sen de hoş geldin. Tedavi görüyor muydun? Zamanı gelince sağlıklı hayırlı bir evladın olur inş.

Günaydın kızlar

Grip oluyorum galiba genizlerim yanıyor halsizim ağzımın hiç tadı yok

Geçmiş gitmiş olsun. Belirtilerinde değişiklik var mı? En az senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz.

Vatanına hoş geldin, tedavin hayırlı olsun. Süreçte kadınlar üzerinde işlem yapılıyor, eşin de sana destek olacaktır. Makul mantıklı senin de kafana yatan eleştirilileri varsa değerlendirirsin, yoksa O zamanı gelince görevini yerine getirsin ve gerisini merak etmesin, demek kolay da yaşamak başkadır. İnş. tedavi sürecin güzel geçer ve beklemede organik gelir. Sevgiler.

aynen canım okunmayı bekleyen çift sıra halinde dizilen ve yer kalmayan bir durum bende de var benim hayalim güzel bir kütüphane oluşturmak evimin bir odasını kütüphaneye çevirmek içinde akvaryumum ve envay çeşit canlı çiçeklerimle içinde huzur bulacağım bir yer yapmak küçük bir şadırvandan su şırıltısı eşliğinde akvaryumdaki balıklarımı seyretmek kahvemi yudumlarken kitabımı okumak ..............................

son siparişimde Fi- Çi serisi aldım bende Tuna Kiremitçi Uçan Halıların Ayro Dinamik sorunlarını aldım merak ediyorum nasıl bir kitap Can Dündar okuyorum bu sıralar okumadıysan Yağmurdan Sonra çok güzel Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık İskender Pala Bülbülün Kırk Şarkısı Laurent Gounelle Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer son aldıklarımdan bir kaçı Gerilim türünde okumuyorum canım daha çok yakın tarih biyografi kişisel gelişim psikolojik macera türünde okuyorum şiir çok seviyorum

ayrıca ben bir yazarı sevdimmi onun serisini yapıyorum böylede bir arızam var

Merhabalar, akş dolu, sağlık-sıhhatli, ilim-irfan dolu, huzurlu ve bereketli, bebişli bir hafta dilerim.

Geçmiş gitmiş olsun. Belirtilerinde değişiklik var mı? En az senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz.

belirtilerim grip olma yönüne doğru ilerliyor canım ama önlemimi alıyorum

güzel haber vermeyi bende çok istiyorum canım

günaydın herkese mutlu olalım mutlu edelim mutluluk hormonları tavan yapsın hiç gözyaşı akmasın akacaksada mutluluktan aksın

ne demişler

elinde defi
yerinde keyfi
boş ver biter mi
dünyanın derdi

Harika bir hafta olsun kizlar papatyalar kelebekler aldi beni benden tatilde nereye gedelim diye düsünüyoruz Avm.gezmelerinden biktim tedavide iptal olunca kaldik böyle tenbel tembel nerye gidelim diyoruz kaliyoruz hicbir fikrim yok
Persembe rahim filmi cektirmek icin randevumu aldim sabah 9 da sonrasi Ankaraya ucuyoruz
"Evren w.Duyguya torpil yaparken bizide unutma ayyy torpil nolur bir torpile ihtiyacim var herkese torpil yap bende en sona kalayim yeterki torpil olsun"

Bugun aile hekiminin duvarinda gordum. Dogurganlik yasina gore tetanoz takvimi. Devlet 49 olarak belirlemis son dogurganlik yasini

Eklentiler

• image.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 101

tatlım İstanbulda Balmumundan Heykeller Müzesine gittinmi gitmediysen tavsiye ederim ayrıca Oyuncak Müzesine git Sunay Akın tarafından açılmış ve bir şair tarafından açılan ve sahne tasarımcısı tarafından tasarlanma özelliğiyle dünyada ilk olma özelliğine sahip başkaaaaa sahaflar çarşısına git kapalı çarşıyı gez yada galata kulesinde kahvaltı yapıp boğazı seyret kız kulesine git

ben bir şehre gittinmi tarihi yerlerini müzelerini gezmeyi çok seviyorum canım sanada bir fikir olabilir belki

Ben de tavsiye isterim. Çok germeyen, sürükleyici, pambuk gibi kitaplar. :))))
Ha bir de yabancı dizi tavsiyesi. Muhtemelen bir sürü eskiden kaçırdığım vardır.

kızlar modemim bozuldu gittim yeni modem aldım dün ama oda arzalı çıktı bu gün onu garantiye gönderdiler ödünç bir modem verdiler şimdilik giremedim kk ye o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…