- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.041
Hmmm benim de öyle.
Bende en çok en çok ennnnnnnnnnnnnnnnn çok papatya severim...
Çok sevindim, benim öyle tavuksuyuna çorba vb. iyi alışkanlıklarım yok maalesefArızalıyım yiyemem, içemem... Tavuğun kendisini yerim, yeni pişmiş ise... Ama sulu yemek veya çorba veya suyuna pilav mümkün değil... 2 metre öteden geliyor kokusu burnuma :) Bu da "denişik" arızalarımdan bir başkası :)
Enerjimizi yüksek tutalım hastalık korkmaya, gelmemeye devam etsin :)
hafta sonu bir sürü akraba cinsinin hamile haberlerini aldım yeni bir insanın dünyaya gelişine sevinsemde içten içe bu insanlar nasıl kolay hamile kalıyor diyede düşündüm düşündükçe üzüldüm üzüldükçe baktım hasta olacam zaten halsizim kırgınım hastalık etrafımda göz kırpıyor amaaaaaan boş ver dedim gelirse cennet kokulum melek yüzlüm prensesim yada prensim gelirse benide babasınıda çok mutlu eder ama gelmezse de canı sağolsun ben babasıyla zaten mutluyum o derdine yansın hııııh
ay sıranı verdiğin için tşk fedakar arkadaşım :) burada havalar güzel bir bahar havası ama yinede kışın çırpınışını anımsatan soğuk esen rüzgar var allah kısmet ederse 10 gün sonra bende istanbuldayım :)Tamam ben sıramı sana veririm :)))))))))))) Evren B bebeklerve için yap sürprizlerini :))
Hava sizin oralarda ne güzeldir şimdi...
Dün İstanbul'da çok güzeldi, bugün henüz kararsız :)))))))
bu arada hafta sonu kendime netten bir sürü kitap sipariş ettim bugün geliyolar çok mutlu oldum kitap alınca çocuklar gibi şen oluyorum
Gecmi? Sen hamilesin yavrum bol bol uyu biz napak uyanmamis gozlerle sabahmi aksammi mod karistiGünaydınnn, günaydınnn biraz geç oldu ama:)
Hoş geldin, Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.Merhaba arkadaslar. Ben de 39 yasimin icindeyim. 3 yildir ugrasiyorum bebek icin. Evlenir evlenmez 1 hamileligim oldu ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan sonra hic olmadi ama sanirim kimyasal birkac gebeliklerim oldu. Artik tup bebek yolundayiz. Allah nadip ederse, tutarsa o da bilemiyorum . Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
Bahçecideki başlangıcın hayırlı olsun. Kader kısmette varsa hangi merkez olursa olsun bir şekilde gelir. İnş. tedavi sürecinde organiğinden gelir.Hayirli olsun acmila insallah ugurlu gelsin bugun bende bahcecideydim yeni tedavi sayiliuomus donmus embriyomuzda kalmadigi icin muayene ucreti aldilar icimden semra hanima gitmeliydim dedim.her sey kismet insallah hayirli ugurlu olsun
Sen de hoş geldin. Tedavi görüyor muydun? Zamanı gelince sağlıklı hayırlı bir evladın olur inş.Merhaba arkadasim. Bende 42 yasindayim. 39 yasimda evlendim. Allah bir gun nasip edecek insallah bizlere, saglikli uzun omurlu bir evlat.
Günaydın kızlar
Grip oluyorum galiba genizlerim yanıyor halsizim ağzımın hiç tadı yok
Vatanına hoş geldin, tedavin hayırlı olsun. Süreçte kadınlar üzerinde işlem yapılıyor, eşin de sana destek olacaktır. Makul mantıklı senin de kafana yatan eleştirilileri varsa değerlendirirsin, yoksa O zamanı gelince görevini yerine getirsin ve gerisini merak etmesin, demek kolay da yaşamak başkadır. İnş. tedavi sürecin güzel geçer ve beklemede organik gelir. Sevgiler.Yavas yavas Semra hanimla görüşmem aklima geliyor cok bilgili ama olumlu bir bayan benden rahim filmi istemedi tek sorun iyi bir kalite embiryo onuda arayip bulcaz insallah dedi.biz burda % 1sansla da ciftleri anne baba yaptik sizinde olabilir dedi öncelikle kendi ekibime ve labaratuarlarimiza guvenip bu sansi zize taniyoruzki sizde gelip bizi buluyorsunuz benim acimdan iyiydi bu hörüsme kizlar sorasi bir pismalik yasamam olcaksa burasi yoksa yok heee fiyat diyorsanizz asagi yukari biraz fazla okadarda olcak yani tecrübe önde
Süpersin :) Sen de benim gibi aynı kitabı bir daha sipariş ediyor musun? Yer kalmadı diye çift sıra yapmaktan, orada burada tutmaktan, okumak için bekletiyor olmaktan aynı kitapları sipariş edebiliyorum :)))))
Bir doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu okunmayı bekleyen kitaba rağmen yine de duramıyorum... Kıyafet alışverişinden daha yararlı bir durum olduğundan eşim ses çıkarmıyor. Sadece nereye sığacaklar diyip duruyor :))))
En son siparişin kitapları burada ofiste duruyor henüz eve götürmeye cesaret edemedim, daha önce de iki üç şezlong romanı ile Fi-Çi serisi arabanın bagajında :)))) Sipariş sepetimde beklettiğim kitaplar var, senin sayende onlara da şimdi sipariş oluşturayım. Artık onları nerede tutarım bilmiyorum :))))
Şezlong kitaplarım az... Mayıs başı da bir seyahate gideriz kesin o zaman hepsini bitiririm. Eylül'e kadar biriktirmem lazım... Bol kitapla gidiyorum çünkü tatile :) Biyografik roman, roman veya gerilim türünde varsa önerilerin alabilirim. Mis gibi güneş altında Tess Gerritsen veya Michael Connelly de okuyabilen bir arızalıyım :) Ama çok sürükleyiciler şezlongda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)))
Ben artık sozcukitapevinden sipariş veriyorum :)
Merhabalar, akş dolu, sağlık-sıhhatli, ilim-irfan dolu, huzurlu ve bereketli, bebişli bir hafta dilerim.
Geçmiş gitmiş olsun. Belirtilerinde değişiklik var mı? En az senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nefis bir hafta olsun...
Ne istediğimizi bildiğimiz, istediğimiz için -inanırsak başaracağımıza inançla- çaba sarf ettiğimiz
(Evren bana torpil yapar mısın? bugün tembel hissediyorum kendimi)
günaydın herkese mutlu olalım mutlu edelim mutluluk hormonları tavan yapsın hiç gözyaşı akmasın akacaksada mutluluktan aksın
ne demişler
elinde defi
yerinde keyfi
boş ver biter mi
dünyanın derdi
Harika bir hafta olsun kizlar papatyalar kelebekler aldi beni benden tatilde nereye gedelim diye düsünüyoruz Avm.gezmelerinden biktim tedavide iptal olunca kaldik böyle tenbel tembel nerye gidelim diyoruz kaliyoruz hicbir fikrim yok
Persembe rahim filmi cektirmek icin randevumu aldim sabah 9 da sonrasi Ankaraya ucuyoruz
"Evren w.Duyguya torpil yaparken bizide unutma ayyy torpil nolur bir torpile ihtiyacim var herkese torpil yap bende en sona kalayim yeterki torpil olsun"
Ben de tavsiye isterim. Çok germeyen, sürükleyici, pambuk gibi kitaplar. :))))Süpersin :) Sen de benim gibi aynı kitabı bir daha sipariş ediyor musun? Yer kalmadı diye çift sıra yapmaktan, orada burada tutmaktan, okumak için bekletiyor olmaktan aynı kitapları sipariş edebiliyorum :)))))
Bir doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu okunmayı bekleyen kitaba rağmen yine de duramıyorum... Kıyafet alışverişinden daha yararlı bir durum olduğundan eşim ses çıkarmıyor. Sadece nereye sığacaklar diyip duruyor :))))
En son siparişin kitapları burada ofiste duruyor henüz eve götürmeye cesaret edemedim, daha önce de iki üç şezlong romanı ile Fi-Çi serisi arabanın bagajında :)))) Sipariş sepetimde beklettiğim kitaplar var, senin sayende onlara da şimdi sipariş oluşturayım. Artık onları nerede tutarım bilmiyorum :))))
Şezlong kitaplarım az... Mayıs başı da bir seyahate gideriz kesin o zaman hepsini bitiririm. Eylül'e kadar biriktirmem lazım... Bol kitapla gidiyorum çünkü tatile :) Biyografik roman, roman veya gerilim türünde varsa önerilerin alabilirim. Mis gibi güneş altında Tess Gerritsen veya Michael Connelly de okuyabilen bir arızalıyım :) Ama çok sürükleyiciler şezlongda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)))
Ben artık sozcukitapevinden sipariş veriyorum :)
selam ben kullanıyorum ama bir sorun olmadı bende ilaçla ilgili midede,ama acaip sivilce yaptı.Kizlar Cyclo-Progynova kulanan varmi midem acayip kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?