- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.061
Harika bir hafta olsun kizlar papatyalar kelebekler aldi beni benden tatilde nereye gedelim diye düsünüyoruz Avm.gezmelerinden biktim tedavide iptal olunca kaldik böyle tenbel tembel nerye gidelim diyoruz kaliyoruz hicbir fikrim yok
Persembe rahim filmi cektirmek icin randevumu aldim sabah 9 da sonrasi Ankaraya ucuyoruz
"Evren w.Duyguya torpil yaparken bizide unutma ayyy torpil nolur bir torpile ihtiyacim var herkese torpil yap bende en sona kalayim yeterki torpil olsun"
Daha vaktimiz var desene hahahahaha 39 dan gün alınca destek vermiyor ama 49 a kadar iğneye uygun görüyor... Bu işleri de tutarsız! :)))))))Bugun aile hekiminin duvarinda gordum. Dogurganlik yasina gore tetanoz takvimi. Devlet 49 olarak belirlemis son dogurganlik yasini
Pambuk kitap çok :) Şimdi filmi çekilmiş Kocan kadan konuşşş 1 saatte bitecek kadar puf puff akıcı... Biraz daha dingin ama içeriği dolu olsun dersen Nar Ağacı severek okuduğum, en çok aklımda kalan kitap... Bu aralar siyaset ve gerilim çok okuduğumdan bilemiyorum diğer kitapları :) Ayşe Kulin serileri de kolaydır, su gibi akar ama genelde okumuş oluyor herkes... Hoş Bora'dan sonra onun da eski tadını alamadım ben :) Hande Altaylı'nın Delicesi'ni aldım ama okumadım henüz :) Sen bu aralar örgü mörgü işine sardın örgünün çok yer ettiği bir seri vardı adını unuttum... Geçmiş yıllardaki şezlong kitaplarından dı ay ya mutfaklı mutfaklı bir şeydi galiba. Hatırlarsam yazarım :))))Ben de tavsiye isterim. Çok germeyen, sürükleyici, pambuk gibi kitaplar. :)))) Ha bir de yabancı dizi tavsiyesi. Muhtemelen bir sürü eskiden kaçırdığım vardır.
Çok iyi ol yeter ki... Her şey yolunda değil mi? Kullanıcı ismini değiştireceğini ilan edersen değiştirdiğinde anlamı olacak mı :)))) Hayırlı olsun...Slm kızlar.uzun süredir siteye giremedim.hepinizi özledim.kaçırdığım haberlerin hepsini okumaya çalışcam.umarım hepiniz iyisinizdir.öncelikle kullanıcı ismimi değiştircem.öpt hepinizi
Bu modemlerin bozulunca bozukla değişme gibi bir huyu var sanırım. Daha dün bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı, yenisi geldi o da arızalı geçici ile duruyormuş... Nasıl iş anlamadım. Kolay halledersiniz umarım.kızlar modemim bozuldu gittim yeni modem aldım dün ama oda arzalı çıktı bu gün onu garantiye gönderdiler ödünç bir modem verdiler şimdilik giremedim kk ye o yüzden
Yoksa profil resmindekiler gerçekleşti mi? 4 ve 5 numara:)Slm kızlar.uzun süredir siteye giremedim.hepinizi özledim.kaçırdığım haberlerin hepsini okumaya çalışcam.umarım hepiniz iyisinizdir.öncelikle kullanıcı ismimi değiştircem.öpt hepinizi
Yoksa profil resmindekiler gerçekleşti mi? 4 ve 5 numara:)
Çok sevindim canım, dilerim kolay bir hamilelik geçirirsin.Slm kızlar ben sabanur42 :) WishhDuygu cnm kayınvalimin ismini çağrıştırdığı için değiştirdim yani çok anlam kazandı :)))
Lulinda teyzesi çok şükür 4 numara geliyo.bugün 10+0 oldu her hafta usg deyim dr hareketli olduğunu söylüyo kalbi pıt pıt atıyo.çok güzel bi duygu.rabbim dileyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.zor bi süreç yaşadım nerdeyse kütaj olma sınırındaydım.eşimde ben de daha dingin ve mutluyuz çok şükür
Canim tekrar hosgeldinnnn ooooo masallah size ikiz gibi profilinde hayirlisi hersey guzel ve kolay olsun insallahSlm kızlar ben sabanur42 :) WishhDuygu cnm kayınvalimin ismini çağrıştırdığı için değiştirdim yani çok anlam kazandı :)))
Lulinda teyzesi çok şükür 4 numara geliyo.bugün 10+0 oldu her hafta usg deyim dr hareketli olduğunu söylüyo kalbi pıt pıt atıyo.çok güzel bi duygu.rabbim dileyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.zor bi süreç yaşadım nerdeyse kütaj olma sınırındaydım.eşimde ben de daha dingin ve mutluyuz çok şükür
valla canım ben 5 6 yıldır kulanıyorum ilk kez başıma geldi dün öğleden sonra sürekli müşteri hizmetleri ile görüşme halindeydim bu gün de bayide çok sinirlendim ama geçici olarak halletiler garantiden gelince bakacağızGezecek yer çok sen yeter ki nereye gitmek istiyorsun onu kararlaştırın :))) Hangi yakadasınız ya da semtte?
Rahim filmini nerede çektiriyorsun bizim meşhur DR. Cevat Şişli'ye geçmiş ekibiyle artık Fındıkzade'de değilmiş...
Daha vaktimiz var desene hahahahaha 39 dan gün alınca destek vermiyor ama 49 a kadar iğneye uygun görüyor... Bu işleri de tutarsız! :)))))))
Pambuk kitap çok :) Şimdi filmi çekilmiş Kocan kadan konuşşş 1 saatte bitecek kadar puf puff akıcı... Biraz daha dingin ama içeriği dolu olsun dersen Nar Ağacı severek okuduğum, en çok aklımda kalan kitap... Bu aralar siyaset ve gerilim çok okuduğumdan bilemiyorum diğer kitapları :) Ayşe Kulin serileri de kolaydır, su gibi akar ama genelde okumuş oluyor herkes... Hoş Bora'dan sonra onun da eski tadını alamadım ben :) Hande Altaylı'nın Delicesi'ni aldım ama okumadım henüz :) Sen bu aralar örgü mörgü işine sardın örgünün çok yer ettiği bir seri vardı adını unuttum... Geçmiş yıllardaki şezlong kitaplarından dı ay ya mutfaklı mutfaklı bir şeydi galiba. Hatırlarsam yazarım :))))
Dizi konusuna gelince çoğunu izlemiştin konuşmuştuk :) Ben bu ara Downton Abbey i izliyorum :) 1. dünya savaşı dönemindeki İngiliz aristokratlarının evindeki hizmetliler gözünden bir dizi :) Enteresan yanları oluyor ara ara :) henüz tam not veremedim :)
Zaman geçirmek için izleyeceksen eskilerden sex and city le anı tazeleyebilirsin, sabun köpüğü gibi dizi yormuyordu yayıla yayıla izlemiştim dizilerini de filmlerini de mr. big! :)))
Biraz aksiyon olsun, enteresan olsun dersen White Collar :) gay olmasaydı Neal karakteri 50 tonlu grinin Grey'i için adayımdı :)))))
Çok iyi ol yeter ki... Her şey yolunda değil mi? Kullanıcı ismini değiştireceğini ilan edersen değiştirdiğinde anlamı olacak mı :)))) Hayırlı olsun...
Bu modemlerin bozulunca bozukla değişme gibi bir huyu var sanırım. Daha dün bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı, yenisi geldi o da arızalı geçici ile duruyormuş... Nasıl iş anlamadım. Kolay halledersiniz umarım.
Gezecek yer çok sen yeter ki nereye gitmek istiyorsun onu kararlaştırın :))) Hangi yakadasınız ya da semtte?
Rahim filmini nerede çektiriyorsun bizim meşhur DR. Cevat Şişli'ye geçmiş ekibiyle artık Fındıkzade'de değilmiş...
Daha vaktimiz var desene hahahahaha 39 dan gün alınca destek vermiyor ama 49 a kadar iğneye uygun görüyor... Bu işleri de tutarsız! :)))))))
Pambuk kitap çok :) Şimdi filmi çekilmiş Kocan kadan konuşşş 1 saatte bitecek kadar puf puff akıcı... Biraz daha dingin ama içeriği dolu olsun dersen Nar Ağacı severek okuduğum, en çok aklımda kalan kitap... Bu aralar siyaset ve gerilim çok okuduğumdan bilemiyorum diğer kitapları :) Ayşe Kulin serileri de kolaydır, su gibi akar ama genelde okumuş oluyor herkes... Hoş Bora'dan sonra onun da eski tadını alamadım ben :) Hande Altaylı'nın Delicesi'ni aldım ama okumadım henüz :) Sen bu aralar örgü mörgü işine sardın örgünün çok yer ettiği bir seri vardı adını unuttum... Geçmiş yıllardaki şezlong kitaplarından dı ay ya mutfaklı mutfaklı bir şeydi galiba. Hatırlarsam yazarım :))))
Dizi konusuna gelince çoğunu izlemiştin konuşmuştuk :) Ben bu ara Downton Abbey i izliyorum :) 1. dünya savaşı dönemindeki İngiliz aristokratlarının evindeki hizmetliler gözünden bir dizi :) Enteresan yanları oluyor ara ara :) henüz tam not veremedim :)
Zaman geçirmek için izleyeceksen eskilerden sex and city le anı tazeleyebilirsin, sabun köpüğü gibi dizi yormuyordu yayıla yayıla izlemiştim dizilerini de filmlerini de mr. big! :)))
Biraz aksiyon olsun, enteresan olsun dersen White Collar :) gay olmasaydı Neal karakteri 50 tonlu grinin Grey'i için adayımdı :)))))
Çok iyi ol yeter ki... Her şey yolunda değil mi? Kullanıcı ismini değiştireceğini ilan edersen değiştirdiğinde anlamı olacak mı :)))) Hayırlı olsun...
Bu modemlerin bozulunca bozukla değişme gibi bir huyu var sanırım. Daha dün bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı, yenisi geldi o da arızalı geçici ile duruyormuş... Nasıl iş anlamadım. Kolay halledersiniz umarım.
Slm kızlar ben sabanur42 :) WishhDuygu cnm kayınvalimin ismini çağrıştırdığı için değiştirdim yani çok anlam kazandı :)))
Merhabalar, akş dolu, sağlık-sıhhatli, ilim-irfan dolu, huzurlu ve bereketli, bebişli bir hafta dilerim.
Hoş geldin, Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.
Bahçecideki başlangıcın hayırlı olsun. Kader kısmette varsa hangi merkez olursa olsun bir şekilde gelir. İnş. tedavi sürecinde organiğinden gelir.
Sen de hoş geldin. Tedavi görüyor muydun? Zamanı gelince sağlıklı hayırlı bir evladın olur inş.
Geçmiş gitmiş olsun. Belirtilerinde değişiklik var mı? En az senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz.
Vatanına hoş geldin, tedavin hayırlı olsun. Süreçte kadınlar üzerinde işlem yapılıyor, eşin de sana destek olacaktır. Makul mantıklı senin de kafana yatan eleştirilileri varsa değerlendirirsin, yoksa O zamanı gelince görevini yerine getirsin ve gerisini merak etmesin, demek kolay da yaşamak başkadır. İnş. tedavi sürecin güzel geçer ve beklemede organik gelir. Sevgiler.
Hepsi sağlıklı, uzun Ömürlü, merhametli ve sevgi dolu çocuklar olsun inşallah. Çok güzeller.TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Günaydın, maşallah, çok sevimliler Allah bağışlasın, bahtları da güzel olsun inş.TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Hepsi sağlıklı, uzun Ömürlü, merhametli ve sevgi dolu çocuklar olsun inşallah. Çok güzeller.
Günaydın, maşallah, çok sevimliler Allah bağışlasın, bahtları da güzel olsun inş.
maşallah canım Allah bahtlarını açık ömürlerini bereketli etsin
Günaydın teyzesi ilkeri koklasin sonra iki bıdışı minciklayarak öpsün amin insallaah rabbim bizede nasip etsin[/QUOTE]yeteeeeer, post: 40112439, member: 102829"]TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?