- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.081
TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Heee bak birde sicilce yapuyor desene yandim midem gecti hep ayni saate alinacakmis bazen zamani kaciriyorum aliscam sagol arkadasim cevabin icinselam ben kullanıyorum ama bir sorun olmadı bende ilaçla ilgili midede,ama acaip sivilce yaptı.
teşekürler teyzesiii bıdıkın öğretmeni has okula gitmiyecek bu gün hep birlikte gün boyu şımaracağız bol bol onları mıcıklayıp sırtıma alıp yerlere yatırıp gıdılayacağımm ilker küçük onu sadece öpeceğiz çok güzel bir gün olacakAmin Amin ayyy cok tatlilar yaa Maşallah hepside hayirli evlat olsunlar bahtlari acik olsun. Analari, babalari,halalari, teyzeleri cokkk sansli cokk bali lokma bunlar yaa sabah sabah ye hepsini
Canim hava kötü olunca cikmak istemiyoruz yoksa istanbulun her yeri harika ama bu gicik yağmur deli ediyor bizi birkere taksiye gidelim dedik trafikde saatlerce bekle dur esim asla taksi isteme benden diyor araba kiraladik geldigimizde iki gün sonra bozuldu geri verdikGezecek yer çok sen yeter ki nereye gitmek istiyorsun onu kararlaştırın :))) Hangi yakadasınız ya da semtte?
Rahim filmini nerede çektiriyorsun bizim meşhur DR. Cevat Şişli'ye geçmiş ekibiyle artık Fındıkzade'de değilmiş...
Daha vaktimiz var desene hahahahaha 39 dan gün alınca destek vermiyor ama 49 a kadar iğneye uygun görüyor... Bu işleri de tutarsız! :)))))))
Pambuk kitap çok :) Şimdi filmi çekilmiş Kocan kadan konuşşş 1 saatte bitecek kadar puf puff akıcı... Biraz daha dingin ama içeriği dolu olsun dersen Nar Ağacı severek okuduğum, en çok aklımda kalan kitap... Bu aralar siyaset ve gerilim çok okuduğumdan bilemiyorum diğer kitapları :) Ayşe Kulin serileri de kolaydır, su gibi akar ama genelde okumuş oluyor herkes... Hoş Bora'dan sonra onun da eski tadını alamadım ben :) Hande Altaylı'nın Delicesi'ni aldım ama okumadım henüz :) Sen bu aralar örgü mörgü işine sardın örgünün çok yer ettiği bir seri vardı adını unuttum... Geçmiş yıllardaki şezlong kitaplarından dı ay ya mutfaklı mutfaklı bir şeydi galiba. Hatırlarsam yazarım :))))
Dizi konusuna gelince çoğunu izlemiştin konuşmuştuk :) Ben bu ara Downton Abbey i izliyorum :) 1. dünya savaşı dönemindeki İngiliz aristokratlarının evindeki hizmetliler gözünden bir dizi :) Enteresan yanları oluyor ara ara :) henüz tam not veremedim :)
Zaman geçirmek için izleyeceksen eskilerden sex and city le anı tazeleyebilirsin, sabun köpüğü gibi dizi yormuyordu yayıla yayıla izlemiştim dizilerini de filmlerini de mr. big! :)))
Biraz aksiyon olsun, enteresan olsun dersen White Collar :) gay olmasaydı Neal karakteri 50 tonlu grinin Grey'i için adayımdı :)))))
Çok iyi ol yeter ki... Her şey yolunda değil mi? Kullanıcı ismini değiştireceğini ilan edersen değiştirdiğinde anlamı olacak mı :)))) Hayırlı olsun...
Bu modemlerin bozulunca bozukla değişme gibi bir huyu var sanırım. Daha dün bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı, yenisi geldi o da arızalı geçici ile duruyormuş... Nasıl iş anlamadım. Kolay halledersiniz umarım.
çok şıklar güle güle kulanCanim hava kötü olunca cikmak istemiyoruz yoksa istanbulun her yeri harika ama bu gicik yağmur deli ediyor bizi birkere taksiye gidelim dedik trafikde saatlerce bekle dur esim asla taksi isteme benden diyor araba kiraladik geldigimizde iki gün sonra bozuldu geri verdik
Kaldik yaya haa yaya jalmak sorun degil artik istanbulda metro ve metrobus Almanyadan bile cokk gelismis bayildik birerde istanbul kart aldik skıntı biti
Ben bakirköydeyim canim Radyomarda rahim filmi cekilcek Findikzade suan yapmiyormus zaten bizim evin Altinda radyomar komsumuz yani dün tekrardan konustum yarina aldim randevumu Semra Kahraman hic gerek yok dedi ama ben cektircem yanimda bulunsun
Bugün evin arkasi sali pazari bayilirim pazar gezmelerine gecen hafta harika yüzüklrr aldim bu hafta bakalim ne bulurumEki Görüntüle 1466692
Semra hanimin sekreterleri cok begendiler gidersem götürcem onlara sözverdim varmi isteyen kizlarrr
Harika canim tadini cikar bir bizdikta bende şu an "hala kel" diyor derdi kari halasi biz dans ediyoruz yani beni gördügü her yerde eller havada Allah bizlerede hayirli evlat nasipteşekürler teyzesiii bıdıkın öğretmeni has okula gitmiyecek bu gün hep birlikte gün boyu şımaracağız bol bol onları mıcıklayıp sırtıma alıp yerlere yatırıp gıdılayacağımm ilker küçük onu sadece öpeceğiz çok güzel bir gün olacak
amin canım biz bilikte çok güzel vakit geçiriyoruz bir yeri acıdığında gelip öptürür caniiim yaparız başını koyar omzuna sarılıp oh mis gibiHarika canim tadini cikar bir bizdikta bende şu an "hala kel" diyor derdi kari halasi biz dans ediyoruz yani beni gördügü her yerde eller havada Allah bizlerede hayirli evlat nasip
etsin canim
Canim hava kötü olunca cikmak istemiyoruz yoksa istanbulun her yeri harika ama bu gicik yağmur deli ediyor bizi birkere taksiye gidelim dedik trafikde saatlerce bekle dur esim asla taksi isteme benden diyor araba kiraladik geldigimizde iki gün sonra bozuldu geri verdik
Kaldik yaya haa yaya jalmak sorun degil artik istanbulda metro ve metrobus Almanyadan bile cokk gelismis bayildik birerde istanbul kart aldik skıntı biti
Ben bakirköydeyim canim Radyomarda rahim filmi cekilcek Findikzade suan yapmiyormus zaten bizim evin Altinda radyomar komsumuz yani dün tekrardan konustum yarina aldim randevumu Semra Kahraman hic gerek yok dedi ama ben cektircem yanimda bulunsun
Bugün evin arkasi sali pazari bayilirim pazar gezmelerine gecen hafta harika yüzüklrr aldim bu hafta bakalim ne bulurumEki Görüntüle 1466692
Semra hanimin sekreterleri cok begendiler gidersem götürcem onlara sözverdim varmi isteyen kizlarrr
Benim koca e-kitaba geçmemi şiddetle tavsiye ediyor, onun da derdi nereye sığacakları. Yalnız şöyle bir durum var, kitaplığım zaten annemin evinde duruyor.Süpersin :) Sen de benim gibi aynı kitabı bir daha sipariş ediyor musun? Yer kalmadı diye çift sıra yapmaktan, orada burada tutmaktan, okumak için bekletiyor olmaktan aynı kitapları sipariş edebiliyorum :)))))
Bir doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu okunmayı bekleyen kitaba rağmen yine de duramıyorum... Kıyafet alışverişinden daha yararlı bir durum olduğundan eşim ses çıkarmıyor. Sadece nereye sığacaklar diyip duruyor :))))
En son siparişin kitapları burada ofiste duruyor henüz eve götürmeye cesaret edemedim, daha önce de iki üç şezlong romanı ile Fi-Çi serisi arabanın bagajında :)))) Sipariş sepetimde beklettiğim kitaplar var, senin sayende onlara da şimdi sipariş oluşturayım. Artık onları nerede tutarım bilmiyorum :))))
Şezlong kitaplarım az... Mayıs başı da bir seyahate gideriz kesin o zaman hepsini bitiririm. Eylül'e kadar biriktirmem lazım... Bol kitapla gidiyorum çünkü tatile :) Biyografik roman, roman veya gerilim türünde varsa önerilerin alabilirim. Mis gibi güneş altında Tess Gerritsen veya Michael Connelly de okuyabilen bir arızalıyım :) Ama çok sürükleyiciler şezlongda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)))
Ben artık sozcukitapevinden sipariş veriyorum :)
Ayyyy.. Benim de hayalimdir evimin bir odasını kütüphane yapmak, çocuğumun mutlaka kütüphane olan bir evde büyümesi. Bir odanın 4 duvarı birden kitaplık olacak, yerden tavana kadar, yüksek kitaplıklar. Merdiven olacak, seyyar dolaşan, üst raflardaki kitaplara erişmek için. Ortada bir de okuma divanı.. Yemyeşil çiçekler.. Fonda da kısık sesle özellikle klasik müzik..aynen canım okunmayı bekleyen çift sıra halinde dizilen ve yer kalmayan bir durum bende de var benim hayalim güzel bir kütüphane oluşturmak evimin bir odasını kütüphaneye çevirmek içinde akvaryumum ve envay çeşit canlı çiçeklerimle içinde huzur bulacağım bir yer yapmak küçük bir şadırvandan su şırıltısı eşliğinde akvaryumdaki balıklarımı seyretmek kahvemi yudumlarken kitabımı okumak ..............................
son siparişimde Fi- Çi serisi aldım bende Tuna Kiremitçi Uçan Halıların Ayro Dinamik sorunlarını aldım merak ediyorum nasıl bir kitap Can Dündar okuyorum bu sıralar okumadıysan Yağmurdan Sonra çok güzel Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık İskender Pala Bülbülün Kırk Şarkısı Laurent Gounelle Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer son aldıklarımdan bir kaçı Gerilim türünde okumuyorum canım daha çok yakın tarih biyografi kişisel gelişim psikolojik macera türünde okuyorum şiir çok seviyorum
ayrıca ben bir yazarı sevdimmi onun serisini yapıyorum böylede bir arızam var
Benim koca e-kitaba geçmemi şiddetle tavsiye ediyor, onun da derdi nereye sığacakları. Yalnız şöyle bir durum var, kitaplığım zaten annemin evinde duruyor.1000'i aşkın kitabım var ve 3 gün önce yeni grup geldi. Fi-Çi'yi ben de aldım, herkes ondan bahsediyor, merak ettim. Ahmet Ümit, vazeçilmezim. Her siparişte mutlaka bir kitabını alırım. Geç tanıştım kitaplarıyla, geriden gelip açığı kapatıyorum şimdi. Kitap okumanın zevki bambaşka...
Ayyyy.. Benim de hayalimdir evimin bir odasını kütüphane yapmak, çocuğumun mutlaka kütüphane olan bir evde büyümesi. Bir odanın 4 duvarı birden kitaplık olacak, yerden tavana kadar, yüksek kitaplıklar. Merdiven olacak, seyyar dolaşan, üst raflardaki kitaplara erişmek için. Ortada bir de okuma divanı.. Yemyeşil çiçekler.. Fonda da kısık sesle özellikle klasik müzik..
Kesinlikle...aynen canım klasik müzik olarak gitar konçertolarına bayılıyorum özellikle Rodrigonun gitar konçertosunun ikinci bölümüne o tam yavaş yavaş çalarken bir anda çıkışı varya çok seviyorum
az önce iki de çocuk kitabı sipariş ettim küçük prens ve şeker portakalıyakında masal kitaplarıda almaya başlarım bebeğim gelince hazır olsunlar dimi ama
Bunları ortadan başlayıp sağlı sollu yemek Lazım,çok tatlılar maşallah.TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Hoşgeldin,en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.
benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte
Geçmiş olsun,cinsiyet belli oldumu canım,zaman ne kadar hızlı dört aylık olmuşsun,maşallah.Şu hamilelik takvimindeki bilgiler gerçekten çok isabetli. 3-4 gündür burnum kanıyor ve tıkanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?