Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİK
ALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM

Amin Amin ayyy cok tatlilar yaa Maşallah hepside hayirli evlat olsunlar bahtlari acik olsun. Analari, babalari,halalari, teyzeleri cokkk sansli cokk bali lokma bunlar yaa sabah sabah ye hepsini

Amin Amin ayyy cok tatlilar yaa Maşallah hepside hayirli evlat olsunlar bahtlari acik olsun. Analari, babalari,halalari, teyzeleri cokkk sansli cokk bali lokma bunlar yaa sabah sabah ye hepsini
teşekürler teyzesiii bıdıkın öğretmeni has okula gitmiyecek bu gün hep birlikte gün boyu şımaracağız bol bol onları mıcıklayıp sırtıma alıp yerlere yatırıp gıdılayacağımm ilker küçük onu sadece öpeceğiz çok güzel bir gün olacak

Canim hava kötü olunca cikmak istemiyoruz yoksa istanbulun her yeri harika ama bu gicik yağmur deli ediyor bizi birkere taksiye gidelim dedik trafikde saatlerce bekle dur esim asla taksi isteme benden diyor araba kiraladik geldigimizde iki gün sonra bozuldu geri verdik
Kaldik yaya haa yaya jalmak sorun degil artik istanbulda metro ve metrobus Almanyadan bile cokk gelismis bayildik birerde istanbul kart aldik skıntı biti
Ben bakirköydeyim canim Radyomarda rahim filmi cekilcek Findikzade suan yapmiyormus zaten bizim evin Altinda radyomar komsumuz yani dün tekrardan konustum yarina aldim randevumu Semra Kahraman hic gerek yok dedi ama ben cektircem yanimda bulunsun
Bugün evin arkasi sali pazari bayilirim pazar gezmelerine gecen hafta harika yüzüklrr aldim bu hafta bakalim ne bulurum
Semra hanimin sekreterleri cok begendiler gidersem götürcem onlara sözverdim varmi isteyen kizlarrr

çok şıklar güle güle kulan

Harika canim tadini cikar bir bizdikta bende şu an "hala kel" diyor derdi kari halasi biz dans ediyoruz yani beni gördügü her yerde eller havada Allah bizlerede hayirli evlat nasip
etsin canim

Harika canim tadini cikar bir bizdikta bende şu an "hala kel" diyor derdi kari halasi biz dans ediyoruz yani beni gördügü her yerde eller havada Allah bizlerede hayirli evlat nasip
etsin canim
amin canım biz bilikte çok güzel vakit geçiriyoruz bir yeri acıdığında gelip öptürür caniiim yaparız başını koyar omzuna sarılıp oh mis gibi

canım rahim filmin inşallah sorunsuz çekilir ve hiç sıkıntı çıkmaz

yüzüklerine gelince bayıldım aynılarından bende de var çünkü ve daha niceleri çok seviyorum takıp takıştırmayı sende güle güle kullan canım

Bakırköy pazarına herkes bayılıyor canım bi dahaki gelişimde bende gidecem bende çok severim pazar gezmelerini hem ilginç hem değişik hem uygun fiyatlı çok güzel şeyler oluyor seviyorum pazar gezmelerini

Benim koca e-kitaba geçmemi şiddetle tavsiye ediyor, onun da derdi nereye sığacakları. Yalnız şöyle bir durum var, kitaplığım zaten annemin evinde duruyor. 1000'i aşkın kitabım var ve 3 gün önce yeni grup geldi. Fi-Çi'yi ben de aldım, herkes ondan bahsediyor, merak ettim. Ahmet Ümit, vazeçilmezim. Her siparişte mutlaka bir kitabını alırım. Geç tanıştım kitaplarıyla, geriden gelip açığı kapatıyorum şimdi. Kitap okumanın zevki bambaşka...

Ayyyy.. Benim de hayalimdir evimin bir odasını kütüphane yapmak, çocuğumun mutlaka kütüphane olan bir evde büyümesi. Bir odanın 4 duvarı birden kitaplık olacak, yerden tavana kadar, yüksek kitaplıklar. Merdiven olacak, seyyar dolaşan, üst raflardaki kitaplara erişmek için. Ortada bir de okuma divanı.. Yemyeşil çiçekler.. Fonda da kısık sesle özellikle klasik müzik..

Fi - Çi serisinin devamı Pi oda sanırım nisan ayında çıkacak çıkar çıkmaz onuda alacam çünkü kitabın sonu onda belli olacakmış

kitap okumanın zevki bambaşka canım katılıyorum sana

aynen canım klasik müzik olarak gitar konçertolarına bayılıyorum özellikle Rodrigonun gitar konçertosunun ikinci bölümüne o tam yavaş yavaş çalarken bir anda çıkışı varya çok seviyorum

az önce iki de çocuk kitabı sipariş ettim küçük prens ve şeker portakalı yakında masal kitaplarıda almaya başlarım bebeğim gelince hazır olsunlar dimi ama

Kesinlikle... Evren boşlukları sevmez, oraları hemen dolduruverirmiş.. Sen bebişinin yerini aç hayatında, o da geliversin bir an önce.. Ben de geçen sene hamilelik ve bebek bakımı kitapları almış ve okumuştum. İlk düşüğümden sonra.

Şu hamilelik takvimindeki bilgiler gerçekten çok isabetli. 3-4 gündür burnum kanıyor ve tıkanıyor.

bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.

benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte

Hoşgeldin,en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…