- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.101
aynen canım klasik müzik olarak gitar konçertolarına bayılıyorum özellikle Rodrigonun gitar konçertosunun ikinci bölümüne o tam yavaş yavaş çalarken bir anda çıkışı varya çok seviyorum
az önce iki de çocuk kitabı sipariş ettim küçük prens ve şeker portakalıyakında masal kitaplarıda almaya başlarım bebeğim gelince hazır olsunlar dimi ama
Hoş geldin arkadaşım. Değerlerin çoğumuza göre çok iyi, yaşında genç. Niye yaş paniğin var ki? Hamile kalabiliyor olman da güzel. Zaten rahim filmin de temizmiş. Beslenme takviyeleriyle kaliteli yumurta elde edip bile hamile kalabilirsin bence.. Senin yerinde olsam beslenmeme dikkat edip, stresten arınıp 4-5 ay daha beklerdim. Tabii sen bilirsin yine de..bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.
benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte
Merhaba, hoş geldin. Dr.ların da söylemiştir öncelikle kendiliğinden gebeliğin gerçekleşmesi çok güzel. Düşüğün nedenlerini araştırdınız mı? İnş. iyi bir merkeze denk gelirsin ve düşüğün sebebi anlaşılarak bebişine kavuşursun. Bol şanslar, moral önemli, strese girmeden amacına ulaşmanı dilerim.bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.
benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte
Sağol canım, zaman çabuk geçiyor gerçekten. 4 ay bitecek bu hafta. Cinsiyeti henüz net değil canım. En son kızdı. Dün randevum vardı ama iptal oldu, haftaya kaldı. Sanırım önümüzdeki hafta belli olur.Geçmiş olsun,cinsiyet belli oldumu canım,zaman ne kadar hızlı dört aylık olmuşsun,maşallah.
Merhaba, hoş geldin. Dr.ların da söylemiştir öncelikle kendiliğinden gebeliğin gerçekleşmesi çok güzel. Düşüğün nedenlerini araştırdınız mı? İnş. iyi bir merkeze denk gelirsin ve düşüğün sebebi anlaşılarak bebişine kavuşursun. Bol şanslar, moral önemli, strese girmeden amacına ulaşmanı dilerim.
MTFR 677 HETERİZİGOT çıktı ama genetik test de bu ay çıkacak yani ama doktorlar yaş sebebiyle olabilir belkide kan pıhtılaşması diyorlar
Düşüğe yol açan herhangi bir etken olup olmadığını araştır bance.. Pıhtılaşma sorunu, genetik bozukluklar gibi.. Öyle bir şey yok ise yaşa bağlı kalite sorunu var ise ona göre durumu düşünüp değerlendirirsin. Tüp bebek tedavisiyle de kesin hamile kalacağının, kaliteli yumurta elde edeceğinin bir garantisi yok sonuçta. Adetlerin düzenliyse, başka bir hastalığın yok ise (kalp, tansiyon, şeker, guatr vs. sistemik hastalıklar)... Bence doktorunla kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra durumu değerlendir. Ama yaşa takılma. Olmaz diye bir şey yok.Hoş geldin arkadaşım. Değerlerin çoğumuza göre çok iyi, yaşında genç. Niye yaş paniğin var ki? Hamile kalabiliyor olman da güzel. Zaten rahim filmin de temizmiş. Beslenme takviyeleriyle kaliteli yumurta elde edip bile hamile kalabilirsin bence.. Senin yerinde olsam beslenmeme dikkat edip, stresten arınıp 4-5 ay daha beklerdim. Tabii sen bilirsin yine de..
Ben 41 yaşındayım, 39 yaşında evlendim. evlenir evlenmez 1 ay sonra hamile kaldım, düşük yaptım. sonra 4-5 ay korunduk. tekrar denemeye başladıktan tam 6 ay sonra yine hamile kaldım ve yine düştü. Kürtaj oldum ve kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım. Doktorum bana yaştan dolayı kaliteli yumurta elde etme sıklığımın düştüğünü, kaliteli yumurtaya denk geldiğimizde hamile kalacağımı söyledi. 40,75 yaşında olmama rağmen bana kendisi "sen hamile kalabiliyorsun, 6 ay daha bekleyelim, hemen tüp bebeğe başlamayalım" diyen de kendisiydi. En güzeli bir doktor bulup durumunu değerlendirip öyle karar vermen. Umarım neye karar verirsen ver sonunda bebeğine kavuşursun canım.
Ben birde genetik test de yaptırdım mtfr 677 heterizigot çıktı.
Bu güzel yazı için size çok teşekkür ederim.
Evet çok haklısınız ama kendimi çok çaresiz hissediyorum yani geç evlenmek de kader diyorum bazen boğulucak gibi oluyorum ama sizin yazınız bana çok moral verdi Allah razı olsun
Düşüğe yol açan herhangi bir etken olup olmadığını araştır bance.. Pıhtılaşma sorunu, genetik bozukluklar gibi.. Öyle bir şey yok ise yaşa bağlı kalite sorunu var ise ona göre durumu düşünüp değerlendirirsin. Tüp bebek tedavisiyle de kesin hamile kalacağının, kaliteli yumurta elde edeceğinin bir garantisi yok sonuçta. Adetlerin düzenliyse, başka bir hastalığın yok ise (kalp, tansiyon, şeker, guatr vs. sistemik hastalıklar)... Bence doktorunla kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra durumu değerlendir. Ama yaşa takılma. Olmaz diye bir şey yok.
Amh değerin de çok yüksek ya.. O kadar yumurtanın içinde mutlaka kaliteli yumurta vardır. Ben 0,73 ile hamile kaldım. Bence beslenmene dikkat edip stresten arınıp inanarak dene. Bu yaşlarda doğum yapan bir sürü kişi tanıyorum. Kendini 40 yaşından sonra olmaz diye şartlarsan olmaz. İnancın çok etkili olduğunu düşünüyorum.evet adetlerim düzenli bir sorun yok kalite ve yaş deniyor, bu konuda da yapılacak birşey yok sanırım kalite için
Olur muuu? Onkolog Erkan TOPUZ'u dinlediniz mi? Tüp bebek patlamasının beslenmeyle çok ilgili olduğunu iddia ediyor ki bence de doğru. Eski kadınlardan çook var 40'ından sonra da doğum yapmaya devam eden.. Beslenme kaliteli yumurta elde etmek için önemli. Protein ağırlıklı beslenmek, spor yapmak ve en önemlisi stresten, korkudan kaygıdan arınmak önemli.. Benim çok yakın bir arkadaşım var, 82 doğumlu, 6 senedir evli ve sebebsiz infertilite.. Yumurtaları kalitesizmiş onun da. 2 kez de tüp bebek denedi ama olmadı. Yaşı saplantı yapma canım, genç de evlensen başka bir sorun nedeniyle yine uğraşabilirdin çocuk için.evet adetlerim düzenli bir sorun yok kalite ve yaş deniyor, bu konuda da yapılacak birşey yok sanırım kalite için
aynen canım klasik müzik olarak gitar konçertolarına bayılıyorum özellikle Rodrigonun gitar konçertosunun ikinci bölümüne o tam yavaş yavaş çalarken bir anda çıkışı varya çok seviyorum
az önce iki de çocuk kitabı sipariş ettim küçük prens ve şeker portakalıyakında masal kitaplarıda almaya başlarım bebeğim gelince hazır olsunlar dimi ama
Kan pıhtılaşması için trombofili paneli testi yaptırabilirsin.
Geçmişi evlilik yaşını ve kafana takdığın diğer sorunlar senin önüne engel olarak çıkıyor. Bazı şeyler kader kısmettir, değiştiremezsin ve kafanı bu sorunlarla yormanın sana ve durumları değiştirmeye faydası olmayacaktır. (Falcıların söylemi gibi oldu değil mi?) Öncelikle bakış açını değiştirmeyi denesen. Mevcut durumun tespiti ve bebiş için ne yapabilirsin diye düşünmek daha faydalı olacaktır bence. Bu arada 42 yaşında evlendim ve tüp tedavisinde iken organik filizim gelişiyor, moralini hiç bozma, iyi bir dr.a denk gelirsen hayırlısıyla bebişine kavuşma ihtimalin yaşına göre oldukça yüksek. Sevgiler.[/QUOTE]Ben birde genetik test de yaptırdım mtfr 677 heterizigot çıktı.
Bu güzel yazı için size çok teşekkür ederim.
Evet çok haklısınız ama kendimi çok çaresiz hissediyorum yani geç evlenmek de kader diyorum bazen boğulucak gibi oluyorum ama sizin yazınız bana çok moral verdi Allah razı olsun
Benim de gözlerim doldu.Eki Görüntüle 1466848 Sen küçük prens deyince, benim de vardı bir yerlerde deyip aradım. Tekrar okuyayım diye. İçinden yazdığımı unuttuğum bu not çıktı. Ağla ağla bir hal oldum. Kahrolsun bağzı hormonlar:)
Yani? Bunun anlamı neymiş, normal bir sonuç mu, yoksa sorun var mı?Yaptırdım MTFR 677 HETERİZİGOT çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?