Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok etkileyici .. Off duygu duygu Yük Yük bu ne yaaa.. Ali'miz okuyacak inşallah.. Okuduğunda aaa diyecek ben doğmadan yıllar önce geleceğimi biliyormuydun anne?

Günadınn kızlar..
Kurumlardan kurtulup sonunda bilgisayarıma kavuştumm :))
yazmadan da şöyleee bi göz attım..

Lulinda kuzucumm benide ağlattınn yaaa zaten çok kötüyüm kaç gündürr.. Ucunda duruyor yaşlarr(

yeteeeeer o üçü bir aradayıı çok sevdimm.. Allah ayırmasın onları maşallahh:))

acmila yüzler pek şık canım ama benim eller küçük hihihiih pek durmuyor parmaklarımda:)

Slm kızlar.uzun süredir siteye giremedim.hepinizi özledim.kaçırdığım haberlerin hepsini okumaya çalışcam.umarım hepiniz iyisinizdir.öncelikle kullanıcı ismimi değiştircem.öpt hepinizi

Ahhh ne sevindim her şeyin yolunda olmasına canımm:)
Çok merak etmiştim seni.. Bir daha terk etme bizi ahahahah :)

çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz[/QUOTE]
Hangi şehirde yaşıyorsun? Benim dr.um bahçeci de Mustafa by.di. Memorial'de Semra hn.dan da arkadaşlar memnun, tüp düşünmüyorsan üniversitelerin ilgili bölümlerinin prof.ları ile görüşebilirsin. Beslenme önemli, vitamin takviyelerine başlayabilirsin, akapunkturu şiddetle tavsiye ederim. Dr.ismi olarak diğer arkadaşlarda isim önerebilirler.

Yani? Bunun anlamı neymiş, normal bir sonuç mu, yoksa sorun var mı?
Bu hastalık genetik bir hastalık trombofoli panelinde bakılan bir gen. Tek taraflı kan pıhtılaşması ama İkiye ayrılıyor doktorlar kimi düşük nedeni 9 ay iğne diyor ; kimi sadece yüksek doz folic asid diyor fazla etken olmaz ciddi pıhtılaşma olmaz diyorlar. genetik doktoruda fazla düşük nedeni değildir sadece ciddi folik asid eksikliği yapar diyor.

Hoşgeldin ve geçmiş olsun diliyorum..
Yeter ki sorunlar belli olsun mutlak bir çözüm vardır.. Folik asit için zaten hap kullanılıyor belki sende ki 2 katına çıkarılabilir..

çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz
Hangi şehirde yaşıyorsun? Benim dr.um bahçeci de Mustafa by.di. Memorial'de Semra hn.dan da arkadaşlar memnun, tüp düşünmüyorsan üniversitelerin ilgili bölümlerinin prof.ları ile görüşebilirsin. Beslenme önemli, vitamin takviyelerine başlayabilirsin, akapunkturu şiddetle tavsiye ederim. Dr.ismi olarak diğer arkadaşlarda isim önerebilirler.[/QUOTE]

İstanbul feneryolunda oturuyorum. Zaten mtfr 677 heterizigottan dolayı yüksek doz folic asid ve coraspin ve b12 kullanıyorum. Doktorum da normal bir kadın doğumcu ama tüp bebek ile ilgili bir doktor arıyorum,
akapuntur nasıl fayda ediyor?

Hoşgeldin ve geçmiş olsun diliyorum..
Yeter ki sorunlar belli olsun mutlak bir çözüm vardır.. Folik asit için zaten hap kullanılıyor belki sende ki 2 katına çıkarılabilir..

Teşekkür ederim inanın çok moral veriyorsunuz o kadar kendimi kötü hissediyordum ki...

çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz[/QUOTE]
Hoşgeldin Aramıza, inşallah en kısa zamanda gebe kalıp gebelik hallerini paylaş burada...
Evet önce bakış açımızı değiştirmeliyiz.. Neyse o olacak, bu sürede elimizden geleni yapacağız.. Değerlerin maşallah güzel ve gebe de kalabilmişsin.. Bu sağlıklı bir gebelik yaşayacağının en önemli göstergesi zaten.. Ben 40 yaşımda evlendim. 41 yaşımdayım şimdi.. Biz de uğraşıyoruz Allah nasip ederse..
Çocuk Herşey demek değil.. Önemli olan senin hayattan nasıl keyif aldığın aslında.. Elbette hepimiz bebeğiniz olsun istiyoruz.. Hayırlı olanı istiyoruz öncelikle ama..
Bunu takıntı haline getirmemeliyiz.. Olursa güzel olsun olmazsa da güzel olsun Herşey..
Geç evlendim mevzuu ise, bir kere bunu deme.. Ben 40 Yaşında evlendim ve iyi ki bu yaşta evlendim diyorum. Geç diye birşey yok.. Haklısın doğurganlık için biraz geç kalmış gibi görünüyoruz doğal Akışa göre.. Doğuramayız diye bişey yok.. Istatistik yapılsa, sanki yirmili yaşlarla çok da farkımız yoktur.. Tüp bebek yaptıranlara bak çoğunluğu yirmili yaşlarda ya da otuzların başında.. Ben fark görmüyorum, belki hemen olmuyor ama olacak inşallah.. Sen yeter ki kendini 'yok ben geç evlendim, yok yaşım şu oldu, bu oldu' gibi eksik hissetme..
Biz burada 'acaba gerçekten istiyormuyuz' uda Konuşuyoruz.. Ben hala onu düşünüyorum doğrusu.. Ama kendimi tam hazırlamak için kendimle bunun terapisini de yapıyorum.. Olursa naparım hı! gibi.. O Yüzden kendine dert etme ama araştır.. Burada çok şey öğrenirsin.. Sen beslenme alışkanlığını bile değiştirerek organik gebe kalabilirsin..
Ne ise onu kabullenmek en Güzeli..
Daha önce yazmıştım, 2 sene önce 'neden evlenmiyorum ben, neden karşıma abuk, subuk tipler çıkıyor' deyip deyip dertleniyordum. Şimdi o dertlendiğim günlere acıyorum doğrusu.. Herşeyin bir vakti varmış.. 'Bilseydim bu yaşta evleneceğim, aşkkımı bulacağım, hiç dert etmezdim.' Herşeyin bir vakti zamanı olduğunu öğrendim çok şükür.
Arkadaşlarım var, iyi birini bulup evlenmek isteyen, benim yaşıtlarım. Ben şimdi onlardan daha şanslıyım di mi
Bebek olmuyor diye kahrolmayalım, hepimizin kucakları dolsun. Sağlıklı bebişlerimiz olsun uykusuzluktan bitap düşelim ama mutlu olup, mutlu edip, mutlu çocuklar yetiştirelim.. En önce kendimizi sevelim. Amma yazdım ya. Duygusal olarak zor bir haftasonu geçirdim de öpüyorum

çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz
Hoşgeldin Aramıza, inşallah en kısa zamanda gebe kalıp gebelik hallerini paylaş burada...
Evet önce bakış açımızı değiştirmeliyiz.. Neyse o olacak, bu sürede elimizden geleni yapacağız.. Değerlerin maşallah güzel ve gebe de kalabilmişsin.. Bu sağlıklı bir gebelik yaşayacağının en önemli göstergesi zaten.. Ben 40 yaşımda evlendim. 41 yaşımdayım şimdi.. Biz de uğraşıyoruz Allah nasip ederse..
Çocuk Herşey demek değil.. Önemli olan senin hayattan nasıl keyif aldığın aslında.. Elbette hepimiz bebeğiniz olsun istiyoruz.. Hayırlı olanı istiyoruz öncelikle ama..
Bunu takıntı haline getirmemeliyiz.. Olursa güzel olsun olmazsa da güzel olsun Herşey..
Geç evlendim mevzuu ise, bir kere bunu deme.. Ben 40 Yaşında evlendim ve iyi ki bu yaşta evlendim diyorum. Geç diye birşey yok.. Haklısın doğurganlık için biraz geç kalmış gibi görünüyoruz doğal Akışa göre.. Doğuramayız diye bişey yok.. Istatistik yapılsa, sanki yirmili yaşlarla çok da farkımız yoktur.. Tüp bebek yaptıranlara bak çoğunluğu yirmili yaşlarda ya da otuzların başında.. Ben fark görmüyorum, belki hemen olmuyor ama olacak inşallah.. Sen yeter ki kendini 'yok ben geç evlendim, yok yaşım şu oldu, bu oldu' gibi eksik hissetme..
Biz burada 'acaba gerçekten istiyormuyuz' uda Konuşuyoruz.. Ben hala onu düşünüyorum doğrusu.. Ama kendimi tam hazırlamak için kendimle bunun terapisini de yapıyorum.. Olursa naparım hı! gibi.. O Yüzden kendine dert etme ama araştır.. Burada çok şey öğrenirsin.. Sen beslenme alışkanlığını bile değiştirerek organik gebe kalabilirsin..
Ne ise onu kabullenmek en Güzeli..
Daha önce yazmıştım, 2 sene önce 'neden evlenmiyorum ben, neden karşıma abuk, subuk tipler çıkıyor' deyip deyip dertleniyordum. Şimdi o dertlendiğim günlere acıyorum doğrusu.. Herşeyin bir vakti varmış.. 'Bilseydim bu yaşta evleneceğim, aşkkımı bulacağım, hiç dert etmezdim.' Herşeyin bir vakti zamanı olduğunu öğrendim çok şükür.
Arkadaşlarım var, iyi birini bulup evlenmek isteyen, benim yaşıtlarım. Ben şimdi onlardan daha şanslıyım di mi
Bebek olmuyor diye kahrolmayalım, hepimizin kucakları dolsun. Sağlıklı bebişlerimiz olsun uykusuzluktan bitap düşelim ama mutlu olup, mutlu edip, mutlu çocuklar yetiştirelim.. En önce kendimizi sevelim. Amma yazdım ya. Duygusal olarak zor bir haftasonu geçirdim de öpüyorum[/QUOTE]

çok teşekkür ediyorum bu güzel yazı için inanın güçlendim hepinize teşekkürler... öpüyorum sevgiler :)

TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİK
ALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Yerim ben sizi çok manyak bunlar yaa.. Maşallah hepsine.. Bahtları açık, ömürleri uzun, rızıkları bol olsun.

Heee bak birde sicilce yapuyor desene yandim midem gecti hep ayni saate alinacakmis bazen zamani kaciriyorum aliscam sagol arkadasim cevabin icin
Canım ben çok kullandım bu ilacı.. Çok etkisi olmadı bende.. Biraz şişkinlik belki..
Gerçi benim vücut bu küçük hormonlara Alışık 18 Yaşımdan beri.. Adet düzensizliği ile mücade ederek gecince Hayatım. O Yüzden farklı da olabilir.. Bildiğim kadarıyla çok düşük doz hormon içeriyor.. Kullanırken Endişe etme..

Günaydın beybi, nasılsın?

Merhaba canım, nasılsın?
Iyiyim çok şükür Hayatım.. Haftasonu duygusal olarak zor oldu.. Bir kere daha ne kadar yalnız olduğumu anladım.. Abimden yardım istedim ve beni çok kırdı. Canı sağolsun..
Atlatmaya çalışıyorum geçti gitti ben anlayacağımı anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…