- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.121
Çok etkileyici .. Off duygu duygu Yük Yük bu ne yaaa.. Ali'miz okuyacak inşallah.. Okuduğunda aaa diyecek ben doğmadan yıllar önce geleceğimi biliyormuydun anne?Eki Görüntüle 1466848 Sen küçük prens deyince, benim de vardı bir yerlerde deyip aradım. Tekrar okuyayım diye. İçinden yazdığımı unuttuğum bu not çıktı. Ağla ağla bir hal oldum. Kahrolsun bağzı hormonlar:)
Kızlar tüp bebek topiği editörü @egunal dün transfer olmuş. Haber vermek istedim.
Slm kızlar.uzun süredir siteye giremedim.hepinizi özledim.kaçırdığım haberlerin hepsini okumaya çalışcam.umarım hepiniz iyisinizdir.öncelikle kullanıcı ismimi değiştircem.öpt hepinizi
Geçmişi evlilik yaşını ve kafana takdığın diğer sorunlar senin önüne engel olarak çıkıyor. Bazı şeyler kader kısmettir, değiştiremezsin ve kafanı bu sorunlarla yormanın sana ve durumları değiştirmeye faydası olmayacaktır. (Falcıların söylemi gibi oldu değil mi?) Öncelikle bakış açını değiştirmeyi denesen. Mevcut durumun tespiti ve bebiş için ne yapabilirsin diye düşünmek daha faydalı olacaktır bence. Bu arada 42 yaşında evlendim ve tüp tedavisinde iken organik filizim gelişiyor, moralini hiç bozma, iyi bir dr.a denk gelirsen hayırlısıyla bebişine kavuşma ihtimalin yaşına göre oldukça yüksek. Sevgiler.
Bu hastalık genetik bir hastalık trombofoli panelinde bakılan bir gen. Tek taraflı kan pıhtılaşması ama İkiye ayrılıyor doktorlar kimi düşük nedeni 9 ay iğne diyor ; kimi sadece yüksek doz folic asid diyor fazla etken olmaz ciddi pıhtılaşma olmaz diyorlar. genetik doktoruda fazla düşük nedeni değildir sadece ciddi folik asid eksikliği yapar diyor.Yani? Bunun anlamı neymiş, normal bir sonuç mu, yoksa sorun var mı?
Bu hastalık genetik bir hastalık trombofoli panelinde bakılan bir gen. Tek taraflı kan pıhtılaşması ama İkiye ayrılıyor doktorlar kimi düşük nedeni 9 ay iğne diyor ; kimi sadece yüksek doz folic asid diyor fazla etken olmaz ciddi pıhtılaşma olmaz diyorlar. genetik doktoruda fazla düşük nedeni değildir sadece ciddi folik asid eksikliği yapar diyor.
Hangi şehirde yaşıyorsun? Benim dr.um bahçeci de Mustafa by.di. Memorial'de Semra hn.dan da arkadaşlar memnun, tüp düşünmüyorsan üniversitelerin ilgili bölümlerinin prof.ları ile görüşebilirsin. Beslenme önemli, vitamin takviyelerine başlayabilirsin, akapunkturu şiddetle tavsiye ederim. Dr.ismi olarak diğer arkadaşlarda isim önerebilirler.[/QUOTE]çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz
Hoşgeldin ve geçmiş olsun diliyorum..
Yeter ki sorunlar belli olsun mutlak bir çözüm vardır.. Folik asit için zaten hap kullanılıyor belki sende ki 2 katına çıkarılabilir..
Geçmişi evlilik yaşını ve kafana takdığın diğer sorunlar senin önüne engel olarak çıkıyor. Bazı şeyler kader kısmettir, değiştiremezsin ve kafanı bu sorunlarla yormanın sana ve durumları değiştirmeye faydası olmayacaktır. (Falcıların söylemi gibi oldu değil mi?) Öncelikle bakış açını değiştirmeyi denesen. Mevcut durumun tespiti ve bebiş için ne yapabilirsin diye düşünmek daha faydalı olacaktır bence. Bu arada 42 yaşında evlendim ve tüp tedavisinde iken organik filizim gelişiyor, moralini hiç bozma, iyi bir dr.a denk gelirsen hayırlısıyla bebişine kavuşma ihtimalin yaşına göre oldukça yüksek. Sevgiler.
Dualarımıza katalım hemen o halde.. Inşallah tüp bebek editörlüğünden anneliğe terfi etsin..Kızlar tüp bebek topiği editörü @egunal dün transfer olmuş. Haber vermek istedim.
Hoşgeldin Aramıza, inşallah en kısa zamanda gebe kalıp gebelik hallerini paylaş burada...çok sağol teşekkürler doktor önerebilirmisiniz
Yerim ben sizi çok manyak bunlar yaa.. Maşallah hepsine.. Bahtları açık, ömürleri uzun, rızıkları bol olsun.TEYZELERİM İYİ AKŞAMLAR BEN İLKER ABİM (bıdık ) ABLAM (cimcime ) SİZE SLM VERMEYE GELDİKALLAHIM BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLAR VERSİN SİZE TEYZELERİM
Canım ben çok kullandım bu ilacı.. Çok etkisi olmadı bende.. Biraz şişkinlik belki..Heee bak birde sicilce yapuyor desene yandim midem gecti hep ayni saate alinacakmis bazen zamani kaciriyorum aliscam sagol arkadasim cevabin icin
Merhaba canım, nasılsın?Kızlar .. Merhaba ..
Günaydın beybi, nasılsın?Günadınn kızlar..
Kurumlardan kurtulup sonunda bilgisayarıma kavuştumm :))
yazmadan da şöyleee bi göz attım..
Lulinda kuzucumm benide ağlattınn yaaa zaten çok kötüyüm kaç gündürr.. Ucunda duruyor yaşlarr (
yeteeeeer o üçü bir aradayıı çok sevdimm.. Allah ayırmasın onları maşallahh:))
acmila yüzler pek şık canım ama benim eller küçük hihihiih pek durmuyor parmaklarımda:)
Iyiyim çok şükür Hayatım.. Haftasonu duygusal olarak zor oldu.. Bir kere daha ne kadar yalnız olduğumu anladım.. Abimden yardım istedim ve beni çok kırdı. Canı sağolsun..Merhaba canım, nasılsın?
Ben gayet iyiyim canım, göbek büyütüyorum. Nasıl oluyor anlamadım, sadece 1 kilo almışım ama göbek bildiğin 6 aylık.Lulinda alpcemre D dnzdry NukteK CapsLocked sevgili topic gebelerimiz nasılsınız?
portakales kuzum iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?