Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben gayet iyiyim canım, göbek büyütüyorum. Nasıl oluyor anlamadım, sadece 1 kilo almışım ama göbek bildiğin 6 aylık. sen nasılsın?
Harika işte maşallah .. Demek ki mevcut kilodan kullanıp göbeğe veriyor senin vücut
Savaşçı bebek, hayata Katılmak için herşeyi kullanıyor.. Aferim ona

Ayyy.. Kıyamam.. Kırıldığın yerleri öpeyim. Ve çok ilginç ki ben de aynen o duygu durumundayım biliyor musun.. Yalnızım, hayatta tek başımayım, destekten yoksunum, tırnağım varsa kafamı kaşırım. Hormonlardan mı ne bilmiyorum, güvenle yaslanmak istiyorum birilerine bu aralar ve herkes arkasını dönüyor gibi sanki ya da bana dağ gibi biri gerekli. Bilemiyorum. Kendimi de sorgulamıyor değilim..

Harika işte maşallah .. Demek ki mevcut kilodan kullanıp göbeğe veriyor senin vücut
Savaşçı bebek, hayata Katılmak için herşeyi kullanıyor.. Aferim ona
Bilmiyorum ki napıyor benim vücut. 10 hafta çok iştahlıydım, daha doğrusu midemi bastırmak için ha bire bişiiler yiyordum ama şimdi iştah sıfır. Zorla yiyorum çoğu zaman, sırf hamileyim diye.. Kilo almıyorum da sanırım çok gaz oluyo ve hormonlardan göbek saldı bıraktı kendini iyice.. Bebiş karnını doyursun da..

Folik asit kullanıyorsun zaten canım hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren.. Eğer düşük nedeni ise de tedavisi basit zaten onun, iğne yaptırıyorsun ya da kan sulandırıcı ilaç kullanıyorsun. Bence kaliteli yumurtayı yakalayınca hepsi hikaye olacak, içini ferah tut sen.

Senin oynak halini de severim, canım yaa.. Sevgi pıtırcığı.. Hormonlarda oynasın, sen de oyna zıpla çtır kelebek..

Yalnızlık ömürboyuuuuuuuuuu :))
Yahuu kim dedi size bu kadar güçlü olun diye

Canım hayırdırr varsa bi durum ben yardım edeyimmm boşver abini
İyiyim diyeli iyi olalımm cinsindenim:)
Canımsın canım.. Manevi yardım istedim ve hiç beklemediğim (hiç aklıma gelmeyen) bir tepkiyle karşılaştım.. Ve bu kaçıncı oluyor.. Akıllanmamışım demek ki.. :)
Ben kendim "çok güzel aile ilişkilerimiz var Dünyam" aslında benim kendimi inandırdığım içi çok da dolu olmayan bir olguymuş... tekrar anladım.. Benim mutlu olmam umurlarında değilmiş.. Can'ları sağolsun.. Işleri Güçleri rast gelsin..
Bir işim ve gelirim olduğu için ve eşimi bulduğum için Allah'ın bana ne kadar çok yardım ettiğini anladım.. İşim olmasaymış hakkaten ne kadar çok mutsuz olacakmışım.. Eşim için de, İşim için de, gücüm için de Allah'a ne kadar Hamd etsem şükretsem azmış..hiç bir şeyin garantisi yok elbet ama şikayet etmeye hakkım yok.. Böyle işte Ayrıntı gereksiz..

Hormonlara teslim olmayacak ve moralimizi, enerjimizi en üst düzeyde tutacağız. Şeker portakalım benim..

hanımlar kocaman bir MERHABA :) E ertorun hoşgeldin. Herşey çok güzel olcak de.. olur o zaman. E egunal hadi hayırlısı olsun. Usul usul büyüsün minnakın. alpcemre kızına isim aramaya başla bence. Bir bakacaksın doğum çantası hazırlıyorsun:) @wishduygu iyileştin mi kuzum? 2220 ev halin nicedir? Inşallah moralin iyidir. Inşallah!!!! yeteeeeer üç yakışıklı teyzesimiydin sen?? sara_28 tak takıştır şimdi..sonra benim gibi özlemle bakarsın takılarına ,, M mercan5 transfer olalı kaç gün oldu. Umarım pozitif alırsın. Lulinda kocaman selam sanada. portakales seninde günün güzel olsun.
Tüüüüüm topik arkadaşları herkese kocaman selam.. annem ameliyat oldu. 83 Yaşında. Safrası alındı. Onunlaydım şükür iyi. Bu arada annem beni benim Asya mı doğuduğum yaşta doğurmuş. Asya dedim. Ağlıyo şimdi.. agu diyeyim biraz. Öptüm sizi..

Ben de kendimi çok sorguluyorum ama değil.. Sen ne kadar uğraşırsan Uğraş yanında olup dağ gibi duracaklarsa duruyorlar..
Hep ben çok güçlü durduğum için böyle yalnız hissediyorum, ondan dolayı bana destek Olmayı düşünmüyorlar diyordum.. Ama yok öyle birşey..
Yanında olması ve senin mutluluğunu Düşünen insanlar sen nasıl olursan ol, yanında oluyorlar..
Ben kendimi kandırdım bunca zaman.. Kardeşlerim hep beni yalnız bıraktılar.. Ben izin vermedim yaklaşmalarına sanıyordum ama ne zaman bişeye ihtiyacım olsa kendim çözdüm.. Kendimi aşı yardım istediğimde ise duvara tosladım.. Tırnağın varsa başını kaşı...
O Yüzden biz güçlü olmalıyız.. Yalnız hissetme durumu ağır ama napalım bacım...

Canım Asya'yı öp kokla lütfeeeeeennnnnnn

Canimmm cok gecmiss olsun. Allahim anneni bagislasin sizlere saglikli uzun omurler versin.. ne güzel ne mutlu gözlerim doldu Asya mı kokla benim yerimede:)

Canım geçmiş olsun annene.. Biram önce sağlığına kavuşmasını dilerim..

'Gün birgün değil' der benim canim kuzenim, ablam:)) herkes incittigi yerden incelecek adalet var.. elimizdekilere çok şükür bin şükür tabii..

'Gün birgün değil' der benim canim kuzenim, ablam:)) herkes incittigi yerden incelecek adalet var.. elimizdekilere çok şükür bin şükür tabii..
Yok incelenmesinler canım.. Benim sadece onlarım var hayatta.. Ben her koşulda Hakkımı helal ederim kardeşlerime..
Evren Boşluğu sevmez ya biraz da gelecek bebişine yer ayarlayayım ben. Diye düşünüyorum.. Sen daha iyi söylersin bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…