- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.161
Gobek degil o canim, bebek:) Ben de 3,5 kilo aldim. 3 aylik gibi hala gobegim. Kimse bana metroda yer vermiyorBen gayet iyiyim canım, göbek büyütüyorum. Nasıl oluyor anlamadım, sadece 1 kilo almışım ama göbek bildiğin 6 aylık.sen nasılsın?
Canım ufak bir hayal kırıklığı.. Geçti, gibi ben öğrendim bişeyler.. O kadar ..Biz iyiyiz canim, seni sormali? Hey heyli hafta gecirdim demissin? :)
Haklısın Bond kardeşim .. Oluyor böyle Şeyler.. Oluyor, öğretiyor, geçiyormagnesya gecmis olsun annen iyidir umarım ne guzel 3 kusak asyayi öp kokla bizim icin
portakales kuzum hormonlar tavanmi yapti kullandigin karisimlar iyi geliyordur umarım mucize gelebilirrr hahhhhh
Eua canim ya tek geldik tek gideceğiz zaten sen kendine güven gerisi boş biz güçlüyüz ya ondan arkamizda duracak saglam biri yok dayamayada gerek yok insallah yine olacagina varır herşey
magnesya gecmis olsun annen iyidir umarım ne guzel 3 kusak asyayi öp kokla bizim icin
portakales kuzum hormonlar tavanmi yapti kullandigin karisimlar iyi geliyordur umarım mucize gelebilirrr hahhhhh
Eua canim ya tek geldik tek gideceğiz zaten sen kendine güven gerisi boş biz güçlüyüz ya ondan arkamizda duracak saglam biri yok dayamayada gerek yok insallah yine olacagina varır herşey
Aaaaaa kızdım bak şimdi.. Mucizelere inan..Mucizelere inanmayı bırakalı cok oldu canim:)
Beklentim sifirin altinda ahahahah
Ee verecekse Allah veriyor işte.. O Yüzden umut her zaman Olmalı.. FSH ını düşürecek besin takviyeleri almanı da tavsiye ederim.. Tam hatırlamıyorum araştır istersen hayır tohumu ve Civan perçemi galiba.. Emin değil.. Ulu manitukafam karisik hangi hastaneye gitsem sastim fsh yuksek normal yolla hamilr kalamam tup bebeye yonlendirdiler . Ama tup bebeye bas vurmadim henuz amcamizin kizi kirk uc yasinda evlendi suanda 46 yasinda 40 gunluk kizi var normal yolla hamile kaldi rabbimverine oluyo
Hayat ogrenilenlerle guzel. Gelip gecsin, bir daha olmasin.Canım ufak bir hayal kırıklığı.. Geçti, gibi ben öğrendim bişeyler.. O kadar ..
Ali'm nasıl.. Yıllar önce Ali için aldığın kitaba yazdığın beni çok duygulandırdı..
Okusun okusun teyzeleri sevsin onu... Göbişini bir de benim için okşa..
Maşallah maşallah Ali'me.. Severim ben onun organlarını da kendisini de:)Hayat ogrenilenlerle guzel. Gelip gecsin, bir daha olmasin.
Ali'm iyi teyzesi. Artik tekmelerini hissetmeye basladim. Hatta esimde hissediyor artik. 2 hafta sonra detayli ultrasona girecegim. Organlarini inceleyecekler. Insallah guzel bir sonucla doneriz evimize.
Mucize ordan geliyor zaten bekleyis bize mucize getirsin diye arada hormonlardan degerler dusebilir hahahh ama takviyelerden bisey olabilir yaniMucizelere inanmayı bırakalı cok oldu canim:)
Beklentim sifirin altinda ahahahah
Ooooooyy tekmeliyomus bide annesini insallah bizde hissederiz bir gun insallahHayat ogrenilenlerle guzel. Gelip gecsin, bir daha olmasin.
Ali'm iyi teyzesi. Artik tekmelerini hissetmeye basladim. Hatta esimde hissediyor artik. 2 hafta sonra detayli ultrasona girecegim. Organlarini inceleyecekler. Insallah guzel bir sonucla doneriz evimize.
Inşallah canım inşallahOoooooyy tekmeliyomus bide annesini insallah bizde hissederiz bir gun insallah
Canim iyi diyek iyi olak hahhaah basim agriyor iste klomende kahverengi akinti yapiyor arda kan sinir bisey ama takmiyacam diyorum adet olsamda duzene girse bakalim[/QUOTE]E="Eua, post: 40121473, member: 58aaklısın Bond kardeşim .. Oluyor böyle Şeyler.. Oluyor, öğretiyor, geçiyor
Sen nasılsın kuzum?
Pişt
Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Heh gördüm ki kaçaklar daha az bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?