Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

magnesya gecmis olsun annen iyidir umarım ne guzel 3 kusak asyayi öp kokla bizim icin
portakales kuzum hormonlar tavanmi yapti kullandigin karisimlar iyi geliyordur umarım mucize gelebilirrr hahhhhh
Eua canim ya tek geldik tek gideceğiz zaten sen kendine güven gerisi boş biz güçlüyüz ya ondan arkamizda duracak saglam biri yok dayamayada gerek yok insallah yine olacagina varır herşey

Biz iyiyiz canim, seni sormali? Hey heyli hafta gecirdim demissin? :)
Canım ufak bir hayal kırıklığı.. Geçti, gibi ben öğrendim bişeyler.. O kadar ..
Ali'm nasıl.. Yıllar önce Ali için aldığın kitaba yazdığın beni çok duygulandırdı..
Okusun okusun teyzeleri sevsin onu... Göbişini bir de benim için okşa..

Haklısın Bond kardeşim .. Oluyor böyle Şeyler.. Oluyor, öğretiyor, geçiyor
Sen nasılsın kuzum?

Mucizelere inanmayı bırakalı cok oldu canim:)
Beklentim sifirin altinda ahahahah

kafam karisik hangi hastaneye gitsem sastim fsh yuksek normal yolla hamilr kalamam tup bebeye yonlendirdiler . Ama tup bebeye bas vurmadim henuz amcamizin kizi kirk uc yasinda evlendi suanda 46 yasinda 40 gunluk kizi var normal yolla hamile kaldi rabbimverine oluyo

Mucizelere inanmayı bırakalı cok oldu canim:)
Beklentim sifirin altinda ahahahah
Aaaaaa kızdım bak şimdi.. Mucizelere inan..
Ve Herşeyin vakti var zamanı var.. Senin bebiş olacak inşallah.. Vaktini bekliyor..
Neyse ki hayat sadece bizim gördüklerimizden ibaret değil.. Iyi ki şimdi geldin bebeğim diyeceksin... Sadece sabır.. Hayatı olduğu gibi kabul etmek.. Bunu sen öğretiyorsun ya bize.. Acı biber sürecim ağzına, parmaklarına.. Bilirsin parmak daha tehlikeli

Ee verecekse Allah veriyor işte.. O Yüzden umut her zaman Olmalı.. FSH ını düşürecek besin takviyeleri almanı da tavsiye ederim.. Tam hatırlamıyorum araştır istersen hayır tohumu ve Civan perçemi galiba.. Emin değil.. Ulu manitu 2220 bilgi verir sana..
2220 canım ya nerelerdesin ? Nasılsın?

Hayat ogrenilenlerle guzel. Gelip gecsin, bir daha olmasin.
Ali'm iyi teyzesi. Artik tekmelerini hissetmeye basladim. Hatta esimde hissediyor artik. 2 hafta sonra detayli ultrasona girecegim. Organlarini inceleyecekler. Insallah guzel bir sonucla doneriz evimize.

Maşallah maşallah Ali'me.. Severim ben onun organlarını da kendisini de:)
Inşallah Herşey en güzel ve en sağlıklı şekliyle devam etsin.. O güçlü (maşallah) ayaklarıyla tekmelerini devam ettirsin canım... Ali çok güzel bir çocuk olup büyüyecek inşallah.. Teyzeleri sevecek onu. Aaa anne ya diyecek ne beni anlatıp duruyorsun kadınlar Kulübü'nde diyecek ?

E="Eua, post: 40121473, member: 58aaklısın Bond kardeşim .. Oluyor böyle Şeyler.. Oluyor, öğretiyor, geçiyor
Sen nasılsın kuzum?[/QUOTE]
Canim iyi diyek iyi olak hahhaah basim agriyor iste klomende kahverengi akinti yapiyor arda kan sinir bisey ama takmiyacam diyorum adet olsamda duzene girse bakalim

Ooooooyy tekmeliyomus bide annesini insallah bizde hissederiz bir gun insallah

[QUOTa, post: 40121543, member: 582915"]Aaaaaa kızdım bak şimdi.. Mucizelere inan..
Ve Herşeyin vakti var zamanı var.. Senin bebiş olacak inşallah.. Vaktini bekliyor..
Neyse ki hayat sadece bizim gördüklerimizden ibaret değil.. Iyi ki şimdi geldin bebeğim diyeceksin... Sadece sabır.. Hayatı olduğu gibi kabul etmek.. Bunu sen öğretiyorsun ya bize.. Acı biber sürecim ağzına, parmaklarına.. Bilirsin parmak daha tehlikeli[/QUOTE]
Eau
Isot canım daha iyi hahhhhha cıız pozitif enerjiiii

Reactions: Eua
E="Eua, post: 40121473, member: 58aaklısın Bond kardeşim .. Oluyor böyle Şeyler.. Oluyor, öğretiyor, geçiyor
Sen nasılsın kuzum?
Canim iyi diyek iyi olak hahhaah basim agriyor iste klomende kahverengi akinti yapiyor arda kan sinir bisey ama takmiyacam diyorum adet olsamda duzene girse bakalim[/QUOTE]
Ya ne dengesiz hatunlarız böyle
Başını ov biraz olmadı ilaç al. Ben öyle yapıyorum canım.. Geçmiş olsun..

magnesya geçmişler olsun, bu aralar üstüste geliyor gibi her şey ama öyle değil de tamam mı... Annenin ellerinden öperiz, sıhhat dileriz. Keyfi ve sağlığı daim olsun... Kızlarına bizim için de sarıl :)))) Süslü anne olmaya ha gayret...

alpcemre Eua güçlü olmaya devam başka türlüsü mümkün olmayacak, karakteriniz bu :) Hem yalnız değilsiniz sadece yeterince sahiplenilmediğinizi hissettiğiniz anlarınızdasınız... Sahip olduklarınız çok kıymetli...

alpcemre Cinsiyet için prenses ağırlığı var sanırım. Gönlündeki olsun :) Diğer organik filiz sahibi D dnzdry sizde de bugün yarın cinsiyet tahminlerimiz başlar... Gönlündeki olsun :)

Teyzeleri olarak sağlıklı olsunlar istedikleri cinsiyette olsunlar hepsi kabul :)

Lulinda Ali ye notlarını kulağına fısıldayacağın günlerine az kaldı... O da sana, size notlarını tekmeleriyle söylüyor :))))) Yuvarlanıp gidiyorsunuz işte anne oğul, baba oğul maile :) Sağlıkla haberlerini alıp, detaylıdan mutlu mesut eve gidin inşallah :))))

acmila çok güzel geçsin zamanların... Rahim filminde pür-i pak olsun :) Yüzüklerin efendisi ilan ediyorum seni :)
Ben takı konusunda kötüyüm. Her şeyi kaybetme huyum var. Sıkıntılıyım aram yok, takı tutamıyorum üstümde çıkarıp hep bir yere bırakıyorum. O nedenle bir takarım yarım saate kalmaz hoop bir yerlere tıkarım. Telefonla konuşurken küpe bile çıkarıyorum sonradan fark ediyorum. O yüzden ya kaybolurlar ya da bulamam. Takı çekmecem bu nedenle facia durumda. Karmakarışık :))))

yeteeeeer keyifleri, sağlıkları, talihleri kendileri kadar güzel olsun... Çok "fırlama" görünüyorlar... Minik İlker'e de Ali'nin abisi gibi bakıyorum malum Lulinda'ya benzettiydim onu :))))

portakales Portakalım sana nolduu niye keyfini kaçırdılar senin... PC arızası tamam ama tadın yok sanki, tatsız portakal mı olurmuş hiç. Şeker Portakalı'nı yeniden sipariş ettim geçen gün, senin kulaklarını da çınlattım :)

Bond bond Yasebond :) yase07 geçmiş olsun baş ağrısını tetikleyen hormonlar kahrolsun... İyi haberlerin olsun hep.

sara_28 çocuk odası olabilecek yer kitaplık ve yedek giysi dolabı ile dolu :) E şimdilik sıkıntı yok... İlerideki gelişmelere göre ya tümden kitaplığa döner ya da kitaplıklar başka alanlara peyder pey dağıtılır :) Bekleyelim görelim...

Yüzlerce kitabım var ve onlar benim eeeeeeeeeen büyük zenginliğim... (Fiyatları bakımından da öyle hahahaha)
Sen hatırlamışsın yaşa mutfaklı örgücü mucizeci dükkanı :))))

Ben de sericiyim :) Yazarı sevdim mi seriye bağlarım. Tersi bir durum olduğunda da aynen yayınevine iade yollarım. Arızalıyım. Can Dündar'ın, üstelik adıma imzalı kitaplarına öyle yapmıştım. Pişman değilim...

Ahmet Ümit severim diyen kimdi :)))) Geç kalmışsın evet ama tadına varmışsın... Bir iki tanesi daha farklı olsa da hepsi çok güzel... Beyoğlu Rapsodi'si ile tanışmıştım 2000'lerin başında o zamana kadar olanların tümünü almıştım. Nevzat karakterinin olduğu kitapları farklı tatta :) Son zamanlarda ki Sultan'ı Öldürmek biraz yavan kalsa da İstanbul Hatırası tam filmlikti :)Yaparlar dedim ama yapmadılar şimdiye kadar.

Dan Brown kitaplarının çoğunu google ile birlikte okuyordum. Kitabı daha iyi özdeşleştirmek için. İstanbul Hatırası'nda da aynı şeyi yapmıştım :)))

ensu nerelerde göz kamaştırıcı saks mavisi ile ortalığı kasıp kavurdu sanırım yorgun düştü :)))))
2220 ev işlerinden başını mı kaşıyamıyor, pinpona mı verdi kendini göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…