Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

"Eua, post: 40122192, member: 582915"]Canim iyi diyek iyi olak hahhaah basim agriyor iste klomende kahverengi akinti yapiyor arda kan sinir bisey ama takmiyacam diyorum adet olsamda duzene girse bakalim[/QUOTE]
Ya ne dengesiz hatunlarız böyle
Başını ov biraz olmadı ilaç al. Ben öyle yapıyorum canım.. Geçmiş olsun..[/QUOTE]
Sanirim Grip bu ofiste herkes sümüklü bende baş agrısıýla geçiştircem herhalde zira gözler damladı damlayacak bulanık bakıyorum parol almak sart zira migren de olabilir

Kızlar tüp bebek topiği editörü @egunal dün transfer olmuş. Haber vermek istedim.

evet canım haberim var inşallah bu sefer yüzü güle canım arkadaşımın

@Lulinda @alpcemre D dnzdry @NukteK @CapsLocked sevgili topic gebelerimiz nasılsınız?
portakales kuzum iyi misin?

hani bana hani bana beni sormamışsın

Canım hayırdırr varsa bi durum ben yardım edeyimmm boşver abini
İyiyim diyeli iyi olalımm cinsindenim:)

neyin var kuzum niye keyifsizsin

annene çok geçmiş olsun canım

evet kızım olursa o zamanda ana kız takıp takıştıracaz

inşallah meleğin gelirde sen ona ayrı bir oda yaparsın o odada ona bırakacağın en büyük hazinen olur canım

Debbie Macomber serisi var bendede ilk beş kitabını almıştım sonra baktım konular hep aynı diğer kitaplarını almadım

sendemi Şeker Portakalını sipariş ettin benimkiler kargoda bugün yarın elime ulaşır sabahta yazmıştım bide Küçük Prensi istedim Bir kızım Bir oğlum olacak ikizlerim geliyor ya onlara yatırım yapıyorum buda benim evrene mesajım Evren duy beni ikizlerimi hayırla sağlıkla yolla bana ve babasına

Son düzenleme:
Akapunktur ile rahim bölgesinin kan akımı hızlanarak tutunmayı kolaylaştırıyor. Gözün korkmasın iğneleri acıtmıyor. Bu konuda da içinin rahat edeceği uzman bir dr. bulmalısın. Bol şanslar.

@Lulinda @alpcemre D dnzdry @NukteK @CapsLocked sevgili topic gebelerimiz nasılsınız?
portakales kuzum iyi misin?
Merhaba, biz iyiyiz teyzesi. Gündüzleri de uyku ağır basmaya başladı, şu an kafamı bir yere uzatsam saatlerce uyuyabilirim. Hafta sonun tazsız geçmiş, abin bilerek seni incitmemiştir diye düşünüyorum. Kendisinin de aklı başka yerlerdedir. Kendince bir sebebi vardır. Biz güçlü olunca yardım istediğin kişilerde şaşırıyor panik oluyor, yardımcı olamıyorlar. Sonra her insan yalnız aslında, gece yastığa kafanı koyduğunda kendi kendine kalmıyor musun? Bunlarda geçer ve seni yıpratmadan mazide kalmasını dilerim, sevgiler.
Annene çok geçmiş olsun. Annem de beni 40 yaşında doğurmuş, bana sen de inş.40'ında anne olursun diyordu ama ben onun rekorunu da kırdım. İnş. bebişim genç yaşta anne yada baba olur. Asya'ya da öpücükler.
Mucizelere inanmayı bırakalı cok oldu canim:)
Beklentim sifirin altinda ahahahah
Ne o karamsarlık sana yakışmıyor, bahar mı çarptı? Düşününce her bir nefesimiz büyük bir mucize. Artı sonsuzlara bekliyoruz.Sevgiler.
WisshDuygu; teşekkür teyzesi. 8. haftadayız, cinsiyeti ne olur bilmem de, filizim yeşermeden önceden itibaren Eua'nın profilindeki yakışıklı bizi etkilediği için ona benzeyecek diye düşünüyorum. Sevimli gözümün önünden gitmiyor. Sevgiler.

bebişimiz büyüyor annesi büyürkende dünyaya gelince nasılsa uyutmayacak diye annesi şimdi uyusun dinlensin istiyor

sara_28 Ne güzel dedin en büyük hazinelerimize mutlaka bir yer bulur, birlikte yaşayacakları bir ortamda hazinemizi en kıymetlilerimize bırakırız :)

Biz "köve" yerleşmek istiyoruz ya kitaplarla birlikte toptan gideriz inşallahhhhhhhh...
"Bu horoz beni kovalıyorrrrrrrrr" diye bağırdığında kitaptan kafamı kaldırıp "sen de onu rahatsız etmişsindir" diyebilmek istiyorum :)))) Bizim hayalimiz bu aşamada bakalım kısmette ne varsa onu yaşayacağız :))))

Evren mesajları sümen altı etmiyorsun değil mi? sara_28 e biri kız biri erkek sağlıklı, akıllı ikizlerini ver, bize şimdilik yaşayacağımız kövü bulup mutlu mesut yaşamamıza imkan ver :)))) Horozla diyoloğu olan bir evlat da verirsen hayır demeyiz, müteşekkir oluruz :)))))))))

Ben bir o mucize dükkanlı kitabı almıştım, sonrasındakileri de birlikte tatile gittiğimiz arkadaşlarımızla şezlong değiştokuşu yaparken okumuştum. Tatil arkadaşı seçerken benim gibi yarım bavul kitapla gidenleri tercih ediyorum :)))) Bu arada biz hep çocuksuz arkadaşlarımızla tatilleri bir araya getiriyorduk, özellikle tercih ediyorduk. Geçen fark ettik ki öyle bir çift kalmadı etrafımızda Ya çocuğu yapacağız ya yeni arkadaşlar edineceğiz :)))))))))))

Şeker Portakalı'nı okumamıştım, kitaplığımda yoktu o yüzden diğer bekleyenlerle sipariş ettim. Okunmayı bekleyenler arasına katılacak bakalım :)))

Sen nasıl oldun? Kırgınlığın azaldı mı? Ağzının tadı geldi mi yerine?
Ben halen hastalanmakla hastalanmamak arası araftayım. Sularım kesildi :)))))
Lakin sesim için yapılan yorum "travesti" o kadar feci ama hasta değilim :))))
Geçen Cumartesi kızlarla dışarıda çoook uzun kaldık ve feci kar soğuğu vardı... Hepsi yatıyor evde, soğuğu direk kafamıza, yüzümüze yedik hep onların getirisi... Beremi fönüm bozulacak diye takmazsam böyle olur! Ne iyi ne kötü sürünürsün :))) Müstehak bize!

[QUOTE="WishhDuygu, post: 40123891, member: 505194"ER=238516] sara_28 [/USER] Ne güzel dedin en büyük hazinelerimize mutlaka bir yer bulur, birlikte yaşayacakları bir ortamda hazinemizi en kıymetlilerimize bırakırız :)

Biz "köve" yerleşmek istiyoruz ya kitaplarla birlikte toptan gideriz inşallahhhhhhhh...
"Bu horoz beni kovalıyorrrrrrrrr" diye bağırdığında kitaptan kafamı kaldırıp "sen de onu rahatsız etmişsindir" diyebilmek istiyorum :)))) Bizim hayalimiz bu aşamada bakalım kısmette ne varsa onu yaşayacağız :))))

Evren mesajları sümen altı etmiyorsun değil mi? sara_28 e biri kız biri erkek sağlıklı, akıllı ikizlerini ver, bize şimdilik yaşayacağımız kövü bulup mutlu mesut yaşamamıza imkan ver :)))) Horozla diyoloğu olan bir evlat da verirsen hayır demeyiz, müteşekkir oluruz :)))))))))

Ben bir o mucize dükkanlı kitabı almıştım, sonrasındakileri de birlikte tatile gittiğimiz arkadaşlarımızla şezlong değiştokuşu yaparken okumuştum. Tatil arkadaşı seçerken benim gibi yarım bavul kitapla gidenleri tercih ediyorum :)))) Bu arada biz hep çocuksuz arkadaşlarımızla tatilleri bir araya getiriyorduk, özellikle tercih ediyorduk. Geçen fark ettik ki öyle bir çift kalmadı etrafımızda Ya çocuğu yapacağız ya yeni arkadaşlar edineceğiz :)))))))))))

Şeker Portakalı'nı okumamıştım, kitaplığımda yoktu o yüzden diğer bekleyenlerle sipariş ettim. Okunmayı bekleyenler arasına katılacak bakalım :)))

Sen nasıl oldun? Kırgınlığın azaldı mı? Ağzının tadı geldi mi yerine?
Ben halen hastalanmakla hastalanmamak arası araftayım. Sularım kesildi :)))))
Lakin sesim için yapılan yorum "travesti" o kadar feci ama hasta değilim :))))
Geçen Cumartesi kızlarla dışarıda çoook uzun kaldık ve feci kar soğuğu vardı... Hepsi yatıyor evde, soğuğu direk kafamıza, yüzümüze yedik hep onların getirisi... Beremi fönüm bozulacak diye takmazsam böyle olur! Ne iyi ne kötü sürünürsün :))) Müstehak bize!
[/QUOTE]
WishhDuygu
Kiz seni köyde hic düşünemiyorum ancak bir çiftlik hanım ağlık yakışır sana hahhhhhh

Kuzum seni sormazmıyım canım benim. Ortamdakileri sordum o an için, bir de hamilelerimizi ..
Iyi misin? Iyi haberler bekliyorum senden inşallah..

Yok yok ben ezelden beridir orada yaşarmış gibi "kırmızı yanaklı, gürbüz, beyaz efil efil gömlekli, altında şalvarlı, saçları örülmüş, aklı da kahveye uğramayıp evde kalan kocasından dolayı havalara uçacak kadar dünya dertlerinden uzak" kadın olabilmek istiyorum... Mümkün olursa bu olmak istiyorum. Hahaha 40 yıllık karakter değişir mi bilmiyorum ama çoook istiyorum :)

Ne bir şeyleri yönetmek, düzenlemek, organize etmek, dominant kalmak vs. hiççç istemiyorum...
Güdülebilirim bile hatta :))))

El birliği ile coşturduk yine bastırılmış duygularımı :)))
Ben gidip 1 Mayıs a yer varsa birleştirilmiş bir tatil yapıp nerelere gidebiliriz ona bakayım.

Mayıs sonu- Eylül başı iki tatil yapıyoruz. Hem tatil hem keşif :) Bu sene için Milas taraflarında 4-5 köy belirlemiştik. Evdeki pc de kayıtlı lokasyonları ama Kıyıkışlacık ve Pınarbelen aklımda kalan yerler. Biri kıyı köyü biri orman içinde... Sürekli değişiyor olasılıklar... Bir büyük diğer etken yaşayan köy olması, ahalisi... Sıyırayım kolları marş marş...

Hayırlısı olacağı için dert etmeye gerek yok.. Öğrendik işte bugün ne oluyorsa bizim hayrımıza olmuş ..
Benim hormonlar alt üst, Bel ağrısı, o ağrı, bu ağrı derken anı kolluyorum :))

sara_28 bir şeyim yok canım :) Eua seni sordu da hamileler katogorisinden sordu o yüzden fark etmedin sen

WishhDuygu ŞekerPortakalı yeniden aldımda okumak kısmet olmadı :)
Dönemim geçiyor ya tadım kaçıyor besbelli ahahahahah :)
Yap bakalım tatil programını bizide ver önümüzdeki tatiller için örnek rota olur:)
Fethiye'ye de gidin birgün mutlaka.. Ben shambala'yı ziyaret etmeyi çok istiyorum ama kocam sen böceklerle yaşayamazsın 5dk bile dediği için hiç cesaret edemedim

Hahahahah ah canım eşin doğru demiş... Akrepleri meşhur :)))) Manzara süper tamam ama deniz teeeeeeeeeeee neyse :) bilahare sana Kabak koyu maceramızı anlatayım... Yolun Sonu'nda arabayı bırakıp nasıl ring servisle indiğimizi, Sea Valley kampına girip aynı işkenceyle geri çıkmamızı vs... Hintli irticacılar gibiydik :))) Kamyonetten bozma cip! in tavanında seyahat ettiydi sevgililerimiz, iyi ki düşmediler! :))))

O tarafa kadar gidiliyorsa tam tersi koyda, yolu düşenler için Adrasan tarafı derim başka da bir şey demem... Revaçta olmayan, herkesin hemen bilmediği ama cennetten olma :))))

Akrepten korkmamda ucan bocekler ve orumcekler fobimdir vallahii...
Evet denize uzak biliyorum ben sadece 1 gece kalmak isterdim ahahaha iyi macera olurdu ...
Senin gezgin yanini seveyimm yaaa maşallahhh sizee:))

Gitti gene bilgisayarimmmmm

Telefondan da takılıyor yazarken sürekli...
Neyse ben Mabel Matiz dinliyimmm Gel desin:)

evren mesajları sümen altı etmezde inşallah bize torpil geçip ön sıralara alır canım

inşallah sende istediğin gibi hayallerine kavuşursun bizde senin köyüne gezmeye geliriz eeeee çocuksuz kimse kalmadığına göre çocuk yapma zamanı gelmiştir marş marş (o kadar kolaydıda yapmadık sanki desene)

ben iyiyim canım soğuk algınlığı hapları ıhlamur ballı ısırgan otu ve tavuk suyu çorba derken toparladım tam hasta olmadan önlemimi aldığım için atlatmam kolay oldu sende sesin için ılık su iç ballı süt iç iyi gelecektir canım limon gibi asidik şeyler yeme bir müddet boğazın daha fazla tahriş olmasın

duygucum çok sıcakkanlı içten samimi ve sevecen bir insansın yüreğin kocaman inşallah senin gibi bir kızın olur bu dünyaya senden çok lazım seni çok seviyorum ben arkadaşım bunu söylemek istedim

Kuzum seni sormazmıyım canım benim. Ortamdakileri sordum o an için, bir de hamilelerimizi ..
Iyi misin? Iyi haberler bekliyorum senden inşallah..

iyi haberler gelecek az kaldı

sende iyi ol canım kardeşlerimiz canlarımız ciğerlerimizde olsalar bazen bizim gibi düşünemeyebiliyorlar dert etme üzülme canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…