Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sendemi Şeker Portakalını aldım ne tesadif hepimiz bu ara bu kitabı almışız buda evrenin bir mesajımı bize acaba

bişeyin olmasın biz senin neşeli pozitif hallerine alışığız tızım negatiflik yok

Bazen "hepsi patlasa şu cırcır böceklerinin" dedirtecek kadar doğanın içinde oluyorsun orada... uçanı, kaçanı, sokan cinsi bol o yüzden :)))))))))) benim için sorun değildi ama yine de kalmadık başka nedenlerle hahaha denize inmek için ruhumuzu teslim edemeyiz dedik :)

Egzotik keyif olsun ama börtü böcek olmasın diyorsan birazın üstü tuzlu ama Bozburun Sabrina House öneririm... Ama 1 gece konaklama yapılamıyor :)))) Bir sürü yer var ilk aklıma orası geldi.

Yok ben böyle 1 gece kalayım yine egzotik olsun diyorsan o kadar uzağa gitmeden Büyükada Aya Nikola var :) Böceksiz möceksiz yaz kalabalığı olmadan gidilebilir :))))

Sen yeter ki lokasyon ve ne istediğini söyle, kişiden kişiye değişiyor her zaman istekler... Bizim bile bazı zamanlar kendimizle çelişiyor hahaha

Bördübet tarafı mesela sessizdir sakindir evet ama yani orada da denize gitmek için illa bir şeyler şart. Atraksiyon olarak kano var hahahaha yedek mayoyu, havluyu nereye koyacaksın, yok burun kremi, yok dudak üstü kremi, yok vucut kremi, olmazsa olmaz kitaplar başlı başına dert! vs. istersem atraksiyon olsun ama atraksiyon mecburi olmasın benim için her daim :))))) denizi görmek yetmiyor istediğimde denize de girebilmeliyim. Yoksa sittin sene otururum oradan inmem denize :)))))) öyle de pis tarafım var.

Tümden arızalıyız :) deniz uzak diye tembellikten kös kös oturabiliyorken, dağ taş tepe tepe tarih dolaşmak için deniz tatilini değiştirip 3 gün Bergama'da kalabilen tipleriz biz :))))

canımm sorma okadar yoruldumki, sanıım çok hammışım iki gün kendime gelemedim:))
1 mayıs tatil fikri banada çok cazip geldi cuma gününe geliyor hafta sonu ile birleştirirsek harika olur..
o tarihte tedavide olmazsam bende bi yerlere kaçım:))
sen nasılsın cnm yazılarını okucam şimdi bakalım yeni maceraların neler:)

1 Mayıs cumaya geliyomuş şimdi siz söyleyince baktım bende budaaaa üç günlük tatil demek bizde Uzungölemi gitsek diye düşündüm şimdi oraya gitmedim henüz

canımm sen tam bi anne profiliyle bakıyorsun kardeşlerine o yüzden böyle üzüntü yaşıyorsun..
ne yazıkki yaşlar ilerleyince hayatlar değişince ilişkilerde değişebiliyor..
o sebepten sana geçen ay kardeşlerin için tedavini ertelememeni söylemiştim..
boşver iyi olsunlarda yardımcı olmasınlar..

Reactions: Eua
1 Mayıs cumaya geliyomuş şimdi siz söyleyince baktım bende budaaaa üç günlük tatil demek bizde Uzungölemi gitsek diye düşündüm şimdi oraya gitmedim henüz
23 nisan benim bayramımmm, hem de perşembeye rastlıyor, cuma da kafa izni, şimdilik Bordrumu düşünüyorum, bekleriz teyzeleri.

23 nisan benim bayramımmm, hem de perşembeye rastlıyor, cuma da kafa izni, şimdilik Bordrumu düşünüyorum, bekleriz teyzeleri.

23 Nisanda var cuma kafa izni yaparsak dört gün tatilde o zaman var hemen bir tatil planı yapmalıyım yaza daha çok var çünkü aradaki küçük tatilleri değerlendirmek ilazım

teyzesi öper koklar filizini

Yaptırdım MTFR 677 HETERİZİGOT çıktı

heterezigot C677 mutant ikinci derecede sıkıntı cnm, doğuştan genetik olmuyor sonradan oluşan bi kan pıhtılaşması rahatsızlığı.. folic asit ve clexan ile gebeliğini rahatça geçirebilirsin.. birçok arkadaşta var bu sıkıntı..
homozigot olanlar çok daha ağır ve sıkıntılı geçiyor doğuştan genetik olduğu için..

Arı karasinek sivrisinek karınca uğurböceği dışında alışamadım hala...
Hatta yemeginden kıl çıkan olayan yaratıklari keşfeden hep ben olduğumdan gitmemekle iyi etmişim... ben deniz yanimda olsun iaterim ama oyle dagda bayirda kaldiysamda gitmemeyi tercih ederim ahahahah... organik pazar, çilek di reçeldi almaktan zaten aklima denize inmek gelmez..
Bu sene izinlerimi kardi kisti tüptü diye yedim yedim bitirdim.. bi Italya kadar kaldi. Belki bende Bodrum a giderim 1 mayista kuzenime ziyarete hemen bakayim uçak biletlerine:))

cnm yaa normal yolla gebe kalanları kendimize örnek alırsak yıllarımız bekleyerek geçebilir.. yaşla ilgili değil bebek konuları, bünyeyle alakalı.. kimimiz 30 yaşında olup 50 yaşındakinin yumurtasına ve fsh değerlerine sahibiz, kimimizde 45 yaşında olupda 30 yaşındaki bayanın iyi kaliteli yumurtalarına güzel değerlerine sahibiz..
sadece fsh yüksekliğinden dolayı bebek sahibi olamayan bayanlarda çok, fsh ı yüksek olduğu halde gebe kalanlarda çok..
ama yaşımız ilerlediği için bekledikçe diğer değerlerde kötüye doğru gidiyor.. en iyisi biran önce tüp bebek tedavilerine başlamak..

Doktorlar düşük nedeni olmaz dediler folic asid b12 eksikliği yaparmış.

Doktorlar düşük nedeni olmaz dediler folic asid b12 eksikliği yaparmış.

cnm kan pıhtılaşması gebelikte bi düşük sebebi olabiliyor.. ama bu clexan ve folik asitle çok sıkı takiple engellenebiliyor..
senin pıhtılaşma derecen ağır bi derece değil.. 5 ayrı trombofili paneli var seninkisi hafif olanlar arasında.. yinede gebe kalırsan ihmal etmeyip mutlaka sulandırıcılarını yada folik asitlerini kullanmanda fayda var.. ekte bizim gibi bayanların topikleri var...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/page-9013

teşekkür ederim, takip edeceğim...

üstüne bir de çatlakmışsın sen.... bana gel bana! caanım horozum cama çıkmış içeri bakıyor. badem ağacım çiçekten meyveye döndü. . bahçenin bellenmesi de lazım. e domates biber ekecez.. bahçenin dip bucak derlenmesi lazım. malum evlatlar için haşerelerden arınması gerek heryerin..meyve ağaçlarının dipleri de havalandırılacak... bana içinden çatlamaya başlamış, bu işleri organize edecek birileri lazım...... Ayrıca dağın dibindeyiz.. keçileri rahatlıkla kaçırabilirsin.... 5 km .ileride at çiftliği var. Şener Şen misali ata binip o dağlarda gezebilirsin... :))))) eheee heeeyt

Ama doktorlar yaşın daha önemli olduğunu söylüyorlar. ben 38 yaşındayım eylülde 39 olcam ve ahm 3.56 fsh 5.53 ama yinede yaş önemliymiş

Ayyyyyyyyyyyy bende gelem mi bebelere bakiveririm... Yemeği de ocağa koyuveririm herbir şeyi yapıvererim:)))
Dütfenn dütfenn dütfennn

Ama doktorlar yaşın daha önemli olduğunu söylüyorlar. ben 38 yaşındayım eylülde 39 olcam ve ahm 3.56 fsh 5.53 ama yinede yaş önemliymiş

canım tabiki önemli ama tek başına bir faktör değil onu anlatmak istemiştim.. tüm aynı yaştakileride gebelik konusunda bir tutmamak gerekli..
değerlerin çok iyi.. hatta fazla iyi cnm.. bu değerlerle neden gebe kalamıyorsun, eşinde sorun varmı semen testi yaptırdınızmı.. tüplerine baktırdınmı rahim filmiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…