- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.201
sara_28 bir şeyim yok canım :) @Eua seni sordu da hamileler katogorisinden sordu o yüzden fark etmedin sen
WishhDuygu ŞekerPortakalı yeniden aldımda okumak kısmet olmadı :)
Dönemim geçiyor ya tadım kaçıyor besbelli ahahahahah :)
Yap bakalım tatil programını bizide ver önümüzdeki tatiller için örnek rota olur:)
Fethiye'ye de gidin birgün mutlaka.. Ben shambala'yı ziyaret etmeyi çok istiyorum ama kocam sen böceklerle yaşayamazsın 5dk bile dediği için hiç cesaret edemedim
Eki Görüntüle 1467222
magnesya geçmişler olsun, bu aralar üstüste geliyor gibi her şey ama öyle değil de tamam mı... Annenin ellerinden öperiz, sıhhat dileriz. Keyfi ve sağlığı daim olsun... Kızlarına bizim için de sarıl :)))) Süslü anne olmaya ha gayret...
@alpcemre @Eua güçlü olmaya devam başka türlüsü mümkün olmayacak, karakteriniz bu :) Hem yalnız değilsiniz sadece yeterince sahiplenilmediğinizi hissettiğiniz anlarınızdasınız... Sahip olduklarınız çok kıymetli...
@alpcemre Cinsiyet için prenses ağırlığı var sanırım. Gönlündeki olsun :) Diğer organik filiz sahibi D dnzdry sizde de bugün yarın cinsiyet tahminlerimiz başlar... Gönlündeki olsun :)
Teyzeleri olarak sağlıklı olsunlar istedikleri cinsiyette olsunlar hepsi kabul :)
@Lulinda Ali ye notlarını kulağına fısıldayacağın günlerine az kaldı... O da sana, size notlarını tekmeleriyle söylüyor :))))) Yuvarlanıp gidiyorsunuz işte anne oğul, baba oğul maile :) Sağlıkla haberlerini alıp, detaylıdan mutlu mesut eve gidin inşallah :))))
@acmila çok güzel geçsin zamanların... Rahim filminde pür-i pak olsun :) Yüzüklerin efendisi ilan ediyorum seni :)
Ben takı konusunda kötüyüm. Her şeyi kaybetme huyum var. Sıkıntılıyım aram yok, takı tutamıyorum üstümde çıkarıp hep bir yere bırakıyorum. O nedenle bir takarım yarım saate kalmaz hoop bir yerlere tıkarım. Telefonla konuşurken küpe bile çıkarıyorum sonradan fark ediyorum. O yüzden ya kaybolurlar ya da bulamam. Takı çekmecem bu nedenle facia durumda. Karmakarışık :))))
@yeteeeeer keyifleri, sağlıkları, talihleri kendileri kadar güzel olsun... Çok "fırlama" görünüyorlar... Minik İlker'e de Ali'nin abisi gibi bakıyorum malum Lulinda'ya benzettiydim onu :))))
portakales Portakalım sana nolduu niye keyfini kaçırdılar senin... PC arızası tamam ama tadın yok sanki, tatsız portakal mı olurmuş hiç. Şeker Portakalı'nı yeniden sipariş ettim geçen gün, senin kulaklarını da çınlattım :)
Bond bond Yasebond :) @yase07 geçmiş olsun baş ağrısını tetikleyen hormonlar kahrolsun... İyi haberlerin olsun hep.
sara_28 çocuk odası olabilecek yer kitaplık ve yedek giysi dolabı ile dolu :) E şimdilik sıkıntı yok... İlerideki gelişmelere göre ya tümden kitaplığa döner ya da kitaplıklar başka alanlara peyder pey dağıtılır :) Bekleyelim görelim...
Yüzlerce kitabım var ve onlar benim eeeeeeeeeen büyük zenginliğim... (Fiyatları bakımından da öyle hahahaha)
Sen hatırlamışsın yaşa mutfaklı örgücü mucizeci dükkanı :))))
Ben de sericiyim :) Yazarı sevdim mi seriye bağlarım. Tersi bir durum olduğunda da aynen yayınevine iade yollarım. Arızalıyım. Can Dündar'ın, üstelik adıma imzalı kitaplarına öyle yapmıştım. Pişman değilim...
Ahmet Ümit severim diyen kimdi :)))) Geç kalmışsın evet ama tadına varmışsın... Bir iki tanesi daha farklı olsa da hepsi çok güzel... Beyoğlu Rapsodi'si ile tanışmıştım 2000'lerin başında o zamana kadar olanların tümünü almıştım. Nevzat karakterinin olduğu kitapları farklı tatta :) Son zamanlarda ki Sultan'ı Öldürmek biraz yavan kalsa da İstanbul Hatırası tam filmlikti :)Yaparlar dedim ama yapmadılar şimdiye kadar.
Dan Brown kitaplarının çoğunu google ile birlikte okuyordum. Kitabı daha iyi özdeşleştirmek için. İstanbul Hatırası'nda da aynı şeyi yapmıştım :)))
ensu nerelerde göz kamaştırıcı saks mavisi ile ortalığı kasıp kavurdu sanırım yorgun düştü :)))))
@2220 ev işlerinden başını mı kaşıyamıyor, pinpona mı verdi kendini göremedim.
Canımsın canım.. Manevi yardım istedim ve hiç beklemediğim (hiç aklıma gelmeyen) bir tepkiyle karşılaştım.. Ve bu kaçıncı oluyor.. Akıllanmamışım demek ki.. :)
Ben kendim "çok güzel aile ilişkilerimiz var Dünyam" aslında benim kendimi inandırdığım içi çok da dolu olmayan bir olguymuş... tekrar anladım.. Benim mutlu olmam umurlarında değilmiş.. Can'ları sağolsun.. Işleri Güçleri rast gelsin..
Bir işim ve gelirim olduğu için ve eşimi bulduğum için Allah'ın bana ne kadar çok yardım ettiğini anladım.. İşim olmasaymış hakkaten ne kadar çok mutsuz olacakmışım.. Eşim için de, İşim için de, gücüm için de Allah'a ne kadar Hamd etsem şükretsem azmış..hiç bir şeyin garantisi yok elbet ama şikayet etmeye hakkım yok.. Böyle işte Ayrıntı gereksiz..
Hormonlara teslim olmayacak ve moralimizi, enerjimizi en üst düzeyde tutacağız. Şeker portakalım benim..
23 nisan benim bayramımmm, hem de perşembeye rastlıyor, cuma da kafa izni, şimdilik Bordrumu düşünüyorum, bekleriz teyzeleri.1 Mayıs cumaya geliyomuş şimdi siz söyleyince baktım bende budaaaa üç günlük tatil demek bizde Uzungölemi gitsek diye düşündüm şimdi oraya gitmedim henüz
23 nisan benim bayramımmm, hem de perşembeye rastlıyor, cuma da kafa izni, şimdilik Bordrumu düşünüyorum, bekleriz teyzeleri.
Yaptırdım MTFR 677 HETERİZİGOT çıktı
Bazen "hepsi patlasa şu cırcır böceklerinin" dedirtecek kadar doğanın içinde oluyorsun orada... uçanı, kaçanı, sokan cinsi bol o yüzden :)))))))))) benim için sorun değildi ama yine de kalmadık başka nedenlerle hahaha denize inmek için ruhumuzu teslim edemeyiz dedik :)
Egzotik keyif olsun ama börtü böcek olmasın diyorsan birazın üstü tuzlu ama Bozburun Sabrina House öneririm... Ama 1 gece konaklama yapılamıyor :)))) Bir sürü yer var ilk aklıma orası geldi.
Yok ben böyle 1 gece kalayım yine egzotik olsun diyorsan o kadar uzağa gitmeden Büyükada Aya Nikola var :) Böceksiz möceksiz yaz kalabalığı olmadan gidilebilir :))))
Sen yeter ki lokasyon ve ne istediğini söyle, kişiden kişiye değişiyor her zaman istekler... Bizim bile bazı zamanlar kendimizle çelişiyor hahaha
Bördübet tarafı mesela sessizdir sakindir evet ama yani orada da denize gitmek için illa bir şeyler şart. Atraksiyon olarak kano var hahahaha yedek mayoyu, havluyu nereye koyacaksın, yok burun kremi, yok dudak üstü kremi, yok vucut kremi, olmazsa olmaz kitaplar başlı başına dert! vs. istersem atraksiyon olsun ama atraksiyon mecburi olmasın benim için her daim :))))) denizi görmek yetmiyor istediğimde denize de girebilmeliyim. Yoksa sittin sene otururum oradan inmem denize :)))))) öyle de pis tarafım var.
Tümden arızalıyız :) deniz uzak diye tembellikten kös kös oturabiliyorken, dağ taş tepe tepe tarih dolaşmak için deniz tatilini değiştirip 3 gün Bergama'da kalabilen tipleriz biz :))))
23 Nisanda var cuma kafa izni yaparsak dört gün tatilde o zaman var hemen bir tatil planı yapmalıyımyaza daha çok var çünkü aradaki küçük tatilleri değerlendirmek ilazım
teyzesi öper koklar filizini
Hahahaha bizim icindee koklaa :))
kafam karisik hangi hastaneye gitsem sastim fsh yuksek normal yolla hamilr kalamam tup bebeye yonlendirdiler . Ama tup bebeye bas vurmadim henuz amcamizin kizi kirk uc yasinda evlendi suanda 46 yasinda 40 gunluk kizi var normal yolla hamile kaldi rabbimverine oluyo
heterezigot C677 mutant ikinci derecede sıkıntı cnm, doğuştan genetik olmuyor sonradan oluşan bi kan pıhtılaşması rahatsızlığı.. folic asit ve clexan ile gebeliğini rahatça geçirebilirsin.. birçok arkadaşta var bu sıkıntı..
homozigot olanlar çok daha ağır ve sıkıntılı geçiyor doğuştan genetik olduğu için..
Doktorlar düşük nedeni olmaz dediler folic asid b12 eksikliği yaparmış.
cnm kan pıhtılaşması gebelikte bi düşük sebebi olabiliyor.. ama bu clexan ve folik asitle çok sıkı takiple engellenebiliyor..
senin pıhtılaşma derecen ağır bi derece değil.. 5 ayrı trombofili paneli var seninkisi hafif olanlar arasında.. yinede gebe kalırsan ihmal etmeyip mutlaka sulandırıcılarını yada folik asitlerini kullanmanda fayda var.. ekte bizim gibi bayanların topikleri var...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/page-9013
Yok yok ben ezelden beridir orada yaşarmış gibi "kırmızı yanaklı, gürbüz, beyaz efil efil gömlekli, altında şalvarlı, saçları örülmüş, aklı da kahveye uğramayıp evde kalan kocasından dolayı havalara uçacak kadar dünya dertlerinden uzak" kadın olabilmek istiyorum... Mümkün olursa bu olmak istiyorum. Hahaha 40 yıllık karakter değişir mi bilmiyorum ama çoook istiyorum :)
Ne bir şeyleri yönetmek, düzenlemek, organize etmek, dominant kalmak vs. hiççç istemiyorum...
Güdülebilirim bile hatta :))))
cnm yaa normal yolla gebe kalanları kendimize örnek alırsak yıllarımız bekleyerek geçebilir.. yaşla ilgili değil bebek konuları, bünyeyle alakalı.. kimimiz 30 yaşında olup 50 yaşındakinin yumurtasına ve fsh değerlerine sahibiz, kimimizde 45 yaşında olupda 30 yaşındaki bayanın iyi kaliteli yumurtalarına güzel değerlerine sahibiz..
sadece fsh yüksekliğinden dolayı bebek sahibi olamayan bayanlarda çok, fsh ı yüksek olduğu halde gebe kalanlarda çok..
ama yaşımız ilerlediği için bekledikçe diğer değerlerde kötüye doğru gidiyor.. en iyisi biran önce tüp bebek tedavilerine başlamak..
üstüne bir de çatlakmışsın sen.... bana gel bana! caanım horozum cama çıkmış içeri bakıyor. badem ağacım çiçekten meyveye döndü. . bahçenin bellenmesi de lazım. e domates biber ekecez.. bahçenin dip bucak derlenmesi lazım. malum evlatlar için haşerelerden arınması gerek heryerin..meyve ağaçlarının dipleri de havalandırılacak... bana içinden çatlamaya başlamış, bu işleri organize edecek birileri lazım...... Ayrıca dağın dibindeyiz.. keçileri rahatlıkla kaçırabilirsin.... 5 km .ileride at çiftliği var. Şener Şen misali ata binip o dağlarda gezebilirsin... :))))) eheee heeeyt
Ama doktorlar yaşın daha önemli olduğunu söylüyorlar. ben 38 yaşındayım eylülde 39 olcam ve ahm 3.56 fsh 5.53 ama yinede yaş önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?