Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimle ilgili herşey yapıldı, rahim filmimde bu ay çekildi, hatta kromozon testi bile verdik eşimle bekliyoruz. eşimden de spremmigorgam istendi onuda verdik bekliyoruz. Doktor her şeyi iyi sen fazla stres yapma oluruna bırak dedi

Ayyyyyyyyyyyy bende gelem mi bebelere bakiveririm... Yemeği de ocağa koyuveririm herbir şeyi yapıvererim:)))
Dütfenn dütfenn dütfennn

valla gel billa gel.. sen bebelere bak. ben ata binip bi kaç saat dağlara kaçayım... zaten bi kaç keçiyi kaçırdım....:) izmir e bir iki izmire bir iki..... hadi kızlar ....

Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştim İçim endişe dolu........

biz burada herşeyi paylaşıyoruz.. ben de 38 yaşında erkek infertilitesi ile tüp bbek tedavisi oldum. ayrıca prolaktin yüksekti. tedaviden bir kızım oldu. 41 yaşımda tekrar tüp bebek için başvurduk. tahliller yapıldı. adet beklerken doğal yolla ( imkansız dedi dr.lar) gebe kaldım fakat kese içinde embrio gelişmediği için kürtaj oldum.. çok üzüldüm... bir kaç ay sonra tekrar tedavi için tahliller yapıldı. yine adet gecikti ve ben yine gebelik yaşadım... dr um onu şaşırtığımı söyledi... bebeğim iyiydi. herşey yolundaydı fakat 2 aylıkken kalp atımı durdu.. yine kürtaj oldum... çok ağladım.. .. inat ettim bekleme süresi sonunda tekrar tedaviye başlayacaktım... hatta topikteki arkadaşlarla paylaştım.. son kürtajdan 2 ay sonra yine bir gebelik yaşadım.. çok üzüldüm. çünkü bu da düşecek diye korktum... allahıma şükür kızım doğdu. o yüzden umutsuz olmamak lazım dr. seni literatüre yazmak lazım dedi.. :)))

hoşgeldin kirpi kardeş. doğru yerdesin. öncelikle burada umutsuzluğa yer yok... senin yaşın hele ki değerlerin iyi ise hiç problem değil. eşin de dr kontrolündeymiş zaten. bebek için bir tane sağlam sperm yetiyor... onu ve çoğunu bulacaksınız bence... sen içini rahat tut..... hele eşin Ankaradan iyi haberlerle dönsün de.... umutla kal :)

geçmiş olsun canım hayır hayır 3 YAKIŞIKLI DEĞİL ONLAR BİR KEREE (bu resimdekiler ) 1 GÜZEL 2 YAKIŞIKLI AMA bunlar buz dagının görünen yüzü birde diğer yüzü var oradada 1 kız (ki artık ünvrt okuyor) 2yakışıklı teyzesiyim ve 3 yakışıklı 1 güzelİN de halasıyım

hoş geldin canımmm

gerçekten doğru yerdeyim, çünkü hiç kimseyle paylaşamıyordum. eşim, kardeşi haricinde kimseye anlattırmıyor. onu da anlıyorum. psikolojisi etkilendi tabii. böyle şeyleri içinde tutmak zormuş. burayı bir senedir, dışarıdan okuyordum. şimdi içindeyim. şu sözleriniz bile bana hemencik umut oldu. çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım, doktordan haberlerimiz gelsin, bir de o yorumlasın sonuçlarımızı. O bir tanecik bebeciği biz de bulacağız inşallah..

arkadaş naptın ya? zaten matematik tırt bende. ünv. kazandım da devlet matematikten af etti beni:) şimdi toplam 3 kız ve 7 delikanlı mı var....

Geçmiş olsun arkadaşım. Annene acil şifalar dilerim.
Ev halimde henüz bir değişiklik yok. Alıcılar tekrar gelmedi. Eşim bir evden bahsediyor. Kısmetse haftasonu bakarız. Olmazsa da acelemiz yok henüz. İçime sine bir yer buluruz inşallah. Pek gelemiyorum. Daha doğrusu zamansız geliyorum, kimse olmuyor. Uyku düzenim saçma sapan bu ara. Yarasa gibi yaşıyorum. O yüzden de okuyup çıkıyorum sadece. Sarıl, kokla kızlarını. Teyzeleri için de fazladan bir kucak, bir öpücük lütfen

ha haaaaaaaa!!! KIZLAR DİLEĞİM ŞUDUR: sol avucum içine doluşan pırt pırtlardan ,etrafa yayılan şu mis kokudan tez zamanda sizin de olsun.... acı yemiş gibi kızaran bu minik surat gibisi size ıkına ıkına baksın... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Bugün ben de aynı duygular içindeyim. Zalimlik gibi geliyor söylenenler, yapılanlar. En çok ta aileden gelince yaralıyor insanı. Ama kimsemiz yoksa, Rabbimiz var...

anında uygulandı canım.....
okuduğunu bilmek de güzel.. bizimle ol da sen..inşallah gönlüne göre yeniliklere açık bir ev çıkar karşınıza... herşey çok güzel olsun:)

Hoşgeldinnnnn:)

Sadece fsh sorun ise üzme kendini. Hayıt suyu şifa oluyor genellikle. İstersen 3 adet dönemi dene. Adtin ikinci günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakılıyor. Sabah akşam. Bir kahve fincanı hayıt suyunu bir bardağa tamamlayacak şekilde su ekleyip açken içmek fsh yi düşürüyor. Bu arada zihnini boşaltmak ve kendini mutlu hissetmek te önemli. Sadece kendin için yaşadığın zaman dilimleri ayarlayıp sonuna kadar tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Bu arada kendini hazır hissettiğinde başlarsın tedaviye. Merkezler bir yere kaçmıyor. Anne olmak kaderinde varsa, her şey seni o yola sokuyor zaten... Dilerim yüreğin acımadan, tedaviler hakkında tecrübe edinmeden kavuşursun yavruna...

Reactions: Eua
anında uygulandı canım.....
okuduğunu bilmek de güzel.. bizimle ol da sen..inşallah gönlüne göre yeniliklere açık bir ev çıkar karşınıza... herşey çok güzel olsun:)

Amin. Hevesleniyorum taşınmak için. Ne yalan söyleyeyim bu evde çok acı çektim üstüste. Neyse ki bahar yeni başlıyor. Mutlak tazelenme zamanı...

Buradayım arkadaşım. Siz uyurken geliyorum, okuyup çıkıyorum. Uyku düzenim evden kaçtı. İlan verdim gazeteye. Bakalım dönecek mi

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…