- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.221
canım tabiki önemli ama tek başına bir faktör değil onu anlatmak istemiştim.. tüm aynı yaştakileride gebelik konusunda bir tutmamak gerekli..
değerlerin çok iyi.. hatta fazla iyi cnm.. bu değerlerle neden gebe kalamıyorsun, eşinde sorun varmı semen testi yaptırdınızmı.. tüplerine baktırdınmı rahim filmiyle..
Ayyyyyyyyyyyy bende gelem mi bebelere bakiveririm... Yemeği de ocağa koyuveririm herbir şeyi yapıvererim:)))
Dütfenn dütfenn dütfennn
Ama doktorlar yaşın daha önemli olduğunu söylüyorlar. ben 38 yaşındayım eylülde 39 olcam ve ahm 3.56 fsh 5.53 ama yinede yaş önemliymiş
canım benim....imkansız olup gebe kalanlardanım ben.... yaş 43...... içini ferah tut.. 38 olsam bidaaa yapardım :)[/QUOT
Maşallah Suphanallah Ne güzel siz neler yaşadınız eğer özel değilse yazarmısınız nasıl bir tedavi geçirdiniz.
Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
geçmiş olsun canım hayır hayırhanımlar kocaman bir MERHABA :) E ertorun hoşgeldin. Herşey çok güzel olcak de.. olur o zaman. @egunal hadi hayırlısı olsun. Usul usul büyüsün minnakın. @alpcemre kızına isim aramaya başla bence. Bir bakacaksın doğum çantası hazırlıyorsun:) @wishduygu iyileştin mi kuzum?2220 ev halin nicedir? Inşallah moralin iyidir. Inşallah!!!! yeteeeeer üç yakışıklı teyzesimiydin sen?? @sara_28 tak takıştır şimdi..sonra benim gibi özlemle bakarsın takılarına ,,@mercan5 transfer olalı kaç gün oldu. Umarım pozitif alırsın. Lulinda kocaman selam sanada. @portakales seninde günün güzel olsun.
Tüüüüüm topik arkadaşları herkese kocaman selam.. annem ameliyat oldu. 83 Yaşında. Safrası alındı. Onunlaydım şükür iyi. Bu arada annem beni benim Asya mı doğuduğum yaşta doğurmuş. Asya dedim. Ağlıyo şimdi.. agu diyeyim biraz. Öptüm sizi..
hoş geldin canımmmMerhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
gerçekten doğru yerdeyim, çünkü hiç kimseyle paylaşamıyordum. eşim, kardeşi haricinde kimseye anlattırmıyor. onu da anlıyorum. psikolojisi etkilendi tabii. böyle şeyleri içinde tutmak zormuş. burayı bir senedir, dışarıdan okuyordum. şimdi içindeyim. şu sözleriniz bile bana hemencik umut oldu. çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım, doktordan haberlerimiz gelsin, bir de o yorumlasın sonuçlarımızı. O bir tanecik bebeciği biz de bulacağız inşallah..hoşgeldin kirpi kardeş. doğru yerdesin. öncelikle burada umutsuzluğa yer yok... senin yaşın hele ki değerlerin iyi ise hiç problem değil. eşin de dr kontrolündeymiş zaten. bebek için bir tane sağlam sperm yetiyor... onu ve çoğunu bulacaksınız bence... sen içini rahat tut..... hele eşin Ankaradan iyi haberlerle dönsün de.... umutla kal :)
hoşbulduuummmmmhoş geldin canımmm
geçmiş olsun canım hayır hayır3 YAKIŞIKLI DEĞİL ONLAR BİR KEREE (bu resimdekiler ) 1 GÜZEL 2 YAKIŞIKLI AMA bunlar buz dagının görünen yüzü birde diğer yüzü var oradada 1 kız (ki artık ünvrt okuyor) 2yakışıklı teyzesiyim ve 3 yakışıklı 1 güzelİN de halasıyım
hanımlar kocaman bir MERHABA :) E ertorun hoşgeldin. Herşey çok güzel olcak de.. olur o zaman. @egunal hadi hayırlısı olsun. Usul usul büyüsün minnakın. @alpcemre kızına isim aramaya başla bence. Bir bakacaksın doğum çantası hazırlıyorsun:) @wishduygu iyileştin mi kuzum?2220 ev halin nicedir? Inşallah moralin iyidir. Inşallah!!!! yeteeeeer üç yakışıklı teyzesimiydin sen?? @sara_28 tak takıştır şimdi..sonra benim gibi özlemle bakarsın takılarına ,,@mercan5 transfer olalı kaç gün oldu. Umarım pozitif alırsın. Lulinda kocaman selam sanada. @portakales seninde günün güzel olsun.
Tüüüüüm topik arkadaşları herkese kocaman selam.. annem ameliyat oldu. 83 Yaşında. Safrası alındı. Onunlaydım şükür iyi. Bu arada annem beni benim Asya mı doğuduğum yaşta doğurmuş. Asya dedim. Ağlıyo şimdi.. agu diyeyim biraz. Öptüm sizi..
Ben de kendimi çok sorguluyorum ama değil.. Sen ne kadar uğraşırsan Uğraş yanında olup dağ gibi duracaklarsa duruyorlar..
Hep ben çok güçlü durduğum için böyle yalnız hissediyorum, ondan dolayı bana destek Olmayı düşünmüyorlar diyordum.. Ama yok öyle birşey..
Yanında olması ve senin mutluluğunu Düşünen insanlar sen nasıl olursan ol, yanında oluyorlar..
Ben kendimi kandırdım bunca zaman.. Kardeşlerim hep beni yalnız bıraktılar.. Ben izin vermedim yaklaşmalarına sanıyordum ama ne zaman bişeye ihtiyacım olsa kendim çözdüm.. Kendimi aşı yardım istediğimde ise duvara tosladım.. Tırnağın varsa başını kaşı...
O Yüzden biz güçlü olmalıyız.. Yalnız hissetme durumu ağır ama napalım bacım...
Geçmiş olsun arkadaşım. Annene acil şifalar dilerim.
Ev halimde henüz bir değişiklik yok. Alıcılar tekrar gelmedi. Eşim bir evden bahsediyor. Kısmetse haftasonu bakarız. Olmazsa da acelemiz yok henüz. İçime sine bir yer buluruz inşallah. Pek gelemiyorum. Daha doğrusu zamansız geliyorum, kimse olmuyor. Uyku düzenim saçma sapan bu ara. Yarasa gibi yaşıyorum. O yüzden de okuyup çıkıyorum sadece. Sarıl, kokla kızlarını. Teyzeleri için de fazladan bir kucak, bir öpücük lütfen
Hoşgeldinnnnn:)Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
kafam karisik hangi hastaneye gitsem sastim fsh yuksek normal yolla hamilr kalamam tup bebeye yonlendirdiler . Ama tup bebeye bas vurmadim henuz amcamizin kizi kirk uc yasinda evlendi suanda 46 yasinda 40 gunluk kizi var normal yolla hamile kaldi rabbimverine oluyo
anında uygulandı canım.....
okuduğunu bilmek de güzel.. bizimle ol da sen..inşallah gönlüne göre yeniliklere açık bir ev çıkar karşınıza... herşey çok güzel olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?