Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yarasa oldum bennnn

Bacım, köy modasını incele gitmeden önce. Şalvar üstü beyaz gömlek mi olur köyde? Pullu boncuklu t-shirt ya da modern olsun dersen atlet. Ama gömlek olmaz. Beğenmedim, Bizımle diğılsın

arkadaş naptın ya? zaten matematik tırt bende. ünv. kazandım da devlet matematikten af etti beni:) şimdi toplam 3 kız ve 7 delikanlı mı var....
Bak benimde aklım karıştı simdi evet 7 yakışıklı prens 3 tane güzeller güzeli kız yeğenin var

Bu ne guzel dua aminnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin, bir kez daha topiği kuran arkadaşa teşekkürler. Bu forum terapi gibi, negatiflik- moral bozukluğuna yer vermiyoruz. Yaşın fazla değil, dna hasarının çözümü bulunur, tıp her geçen gün ilerliyor. Kalbini ferah tutmaya çalış çünkü stres bizim baş düşmanımız. Bebiş yolunda bolca sabır ve şans diliyorum. Sevgiler.

E ertorun kuzucumm moral bozmak yok...
En kötü hayatımız çocuksuz devam edecek..
Ama bunu kabullenmek icin zaman gerekiyor ben ancak 6.yilimla anliyorum...
Ne olmaz denilenler anne oldu bi bilsen...
Ama hiç sebepsiz olamayanlarda var..
Gelmişse vesile olma vakti emin ol istemesende olacak:)))

tsk ederim evet sorun fsh yuksek olunca hic bir doktor ilac yazmadi tahlillerimi elime tutusturup tup bebek metkezi dediler cok stres yaptim

tsk ederim evet sorun fsh yuksek olunca hic bir doktor ilac yazmadi tahlillerimi elime tutusturup tup bebek metkezi dediler cok stres yaptim

Oyyyyu aman haaaa ne yaparsan yap ama stres yapma ne olur...
O varya ooo en büyük engel...
Sakin olalım emin ol her sey yoluna girecrktir

magnesya allahim o kizini yiyecegim gercekten:)))) cok isterim gelmek insallah birgun kismet olur...
kirpimirpi hoşgeldinnnn:)))))))
2220 hicccc beniii görmeeee bi laff atma zaten sen hıhhhh

Tikkat ettiysen bacım, adımın geçtiği meşaşlara cevap yasdım. Sooora gittim yattım. Zira 3 saatlik uykuya dayanamadım daha fazla. Hepinizi görüyorum. Ama inan halsizlikten zor yazıyorum. Şimdi bile tek göz bakıyorum ekrana. Gücenmeyin ne olur. Hepinizi yüreğimde taşıyorum ben...

evet farkindayim cunku ilk yaptirdigim tahlilde fsh im 12.8di doktorun bana sen asla cocuk sahibi olamazsin dedi tek care tup dedi cok stres yaptim uc aysonra baska doktora gittim fsh 15 e yukseldi ustelik uc ay icinde hayit tohumu ve aslan pencesi icmistim ams stresden malesef 15cikti bu doktorda elime tahlilleri verip tup bebeye yonlendirdi tekrar baktormaya cesaratim yok

Hiç stres yapma. Belli bir seviyenin üzerindeki fsh ile tüp bebek merkezleri de tedaviye almıyor. Alsa da sadece para odaklı oluyor. Resmi olarak ilacı da yok. Benim de yüksek çıkmıştı tüp bebek öncesi. O zaman epey üzülüp ağlamıştım. Sonra araştırdım. Hayıttan fayda sağlayan çok kişi var. Bizim yaş grubumuzdan da. En önemlisi mutlu olmayı öğrenmek. Biraz da destekle olmaz diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…