- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.241
magnesya geçmişler olsun, bu aralar üstüste geliyor gibi her şey ama öyle değil de tamam mı... Annenin ellerinden öperiz, sıhhat dileriz. Keyfi ve sağlığı daim olsun... Kızlarına bizim için de sarıl :)))) Süslü anne olmaya ha gayret...
@alpcemre @Eua güçlü olmaya devam başka türlüsü mümkün olmayacak, karakteriniz bu :) Hem yalnız değilsiniz sadece yeterince sahiplenilmediğinizi hissettiğiniz anlarınızdasınız... Sahip olduklarınız çok kıymetli...
@alpcemre Cinsiyet için prenses ağırlığı var sanırım. Gönlündeki olsun :) Diğer organik filiz sahibi D dnzdry sizde de bugün yarın cinsiyet tahminlerimiz başlar... Gönlündeki olsun :)
Teyzeleri olarak sağlıklı olsunlar istedikleri cinsiyette olsunlar hepsi kabul :)
@Lulinda Ali ye notlarını kulağına fısıldayacağın günlerine az kaldı... O da sana, size notlarını tekmeleriyle söylüyor :))))) Yuvarlanıp gidiyorsunuz işte anne oğul, baba oğul maile :) Sağlıkla haberlerini alıp, detaylıdan mutlu mesut eve gidin inşallah :))))
@acmila çok güzel geçsin zamanların... Rahim filminde pür-i pak olsun :) Yüzüklerin efendisi ilan ediyorum seni :)
Ben takı konusunda kötüyüm. Her şeyi kaybetme huyum var. Sıkıntılıyım aram yok, takı tutamıyorum üstümde çıkarıp hep bir yere bırakıyorum. O nedenle bir takarım yarım saate kalmaz hoop bir yerlere tıkarım. Telefonla konuşurken küpe bile çıkarıyorum sonradan fark ediyorum. O yüzden ya kaybolurlar ya da bulamam. Takı çekmecem bu nedenle facia durumda. Karmakarışık :))))
yeteeeeer keyifleri, sağlıkları, talihleri kendileri kadar güzel olsun... Çok "fırlama" görünüyorlar... Minik İlker'e de Ali'nin abisi gibi bakıyorum malum Lulinda'ya benzettiydim onu :))))
portakales Portakalım sana nolduu niye keyfini kaçırdılar senin... PC arızası tamam ama tadın yok sanki, tatsız portakal mı olurmuş hiç. Şeker Portakalı'nı yeniden sipariş ettim geçen gün, senin kulaklarını da çınlattım :)
Bond bond Yasebond :) @yase07 geçmiş olsun baş ağrısını tetikleyen hormonlar kahrolsun... İyi haberlerin olsun hep.
sara_28 çocuk odası olabilecek yer kitaplık ve yedek giysi dolabı ile dolu :) E şimdilik sıkıntı yok... İlerideki gelişmelere göre ya tümden kitaplığa döner ya da kitaplıklar başka alanlara peyder pey dağıtılır :) Bekleyelim görelim...
Yüzlerce kitabım var ve onlar benim eeeeeeeeeen büyük zenginliğim... (Fiyatları bakımından da öyle hahahaha)
Sen hatırlamışsın yaşa mutfaklı örgücü mucizeci dükkanı :))))
Ben de sericiyim :) Yazarı sevdim mi seriye bağlarım. Tersi bir durum olduğunda da aynen yayınevine iade yollarım. Arızalıyım. Can Dündar'ın, üstelik adıma imzalı kitaplarına öyle yapmıştım. Pişman değilim...
Ahmet Ümit severim diyen kimdi :)))) Geç kalmışsın evet ama tadına varmışsın... Bir iki tanesi daha farklı olsa da hepsi çok güzel... Beyoğlu Rapsodi'si ile tanışmıştım 2000'lerin başında o zamana kadar olanların tümünü almıştım. Nevzat karakterinin olduğu kitapları farklı tatta :) Son zamanlarda ki Sultan'ı Öldürmek biraz yavan kalsa da İstanbul Hatırası tam filmlikti :)Yaparlar dedim ama yapmadılar şimdiye kadar.
Dan Brown kitaplarının çoğunu google ile birlikte okuyordum. Kitabı daha iyi özdeşleştirmek için. İstanbul Hatırası'nda da aynı şeyi yapmıştım :)))
@ensu nerelerde göz kamaştırıcı saks mavisi ile ortalığı kasıp kavurdu sanırım yorgun düştü :)))))
2220 ev işlerinden başını mı kaşıyamıyor, pinpona mı verdi kendini göremedim.
Yok yok ben ezelden beridir orada yaşarmış gibi "kırmızı yanaklı, gürbüz, beyaz efil efil gömlekli, altında şalvarlı, saçları örülmüş, aklı da kahveye uğramayıp evde kalan kocasından dolayı havalara uçacak kadar dünya dertlerinden uzak" kadın olabilmek istiyorum... Mümkün olursa bu olmak istiyorum. Hahaha 40 yıllık karakter değişir mi bilmiyorum ama çoook istiyorum :)
Ne bir şeyleri yönetmek, düzenlemek, organize etmek, dominant kalmak vs. hiççç istemiyorum...
Güdülebilirim bile hatta :))))
hoşbuldum :)Hoşgeldinnnnn:)
Bak benimde aklım karıştı simdiarkadaş naptın ya? zaten matematik tırt bende. ünv. kazandım da devlet matematikten af etti beni:) şimdi toplam 3 kız ve 7 delikanlı mı var....
canım kızım az önce bana dedi ki:' annesi ve babası olmayan o kadar çok çocuk var ki... anne bunun ihtimali bile çok çirkin... ' bu kız beni mafediyo maf!!!
Bu ne guzel dua aminnnnnnnnnnnnnha haaaaaaaa!!! KIZLAR DİLEĞİM ŞUDUR: sol avucum içine doluşan pırt pırtlardan ,etrafa yayılan şu mis kokudan tez zamanda sizin de olsun.... acı yemiş gibi kızaran bu minik surat gibisi size ıkına ıkına baksın... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Hoşgeldin, bir kez daha topiği kuran arkadaşa teşekkürler. Bu forum terapi gibi, negatiflik- moral bozukluğuna yer vermiyoruz. Yaşın fazla değil, dna hasarının çözümü bulunur, tıp her geçen gün ilerliyor. Kalbini ferah tutmaya çalış çünkü stres bizim baş düşmanımız. Bebiş yolunda bolca sabır ve şans diliyorum. Sevgiler.Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
Sadece fsh sorun ise üzme kendini. Hayıt suyu şifa oluyor genellikle. İstersen 3 adet dönemi dene. Adtin ikinci günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakılıyor. Sabah akşam. Bir kahve fincanı hayıt suyunu bir bardağa tamamlayacak şekilde su ekleyip açken içmek fsh yi düşürüyor. Bu arada zihnini boşaltmak ve kendini mutlu hissetmek te önemli. Sadece kendin için yaşadığın zaman dilimleri ayarlayıp sonuna kadar tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Bu arada kendini hazır hissettiğinde başlarsın tedaviye. Merkezler bir yere kaçmıyor. Anne olmak kaderinde varsa, her şey seni o yola sokuyor zaten... Dilerim yüreğin acımadan, tedaviler hakkında tecrübe edinmeden kavuşursun yavruna...
tsk ederim evet sorun fsh yuksek olunca hic bir doktor ilac yazmadi tahlillerimi elime tutusturup tup bebek metkezi dediler cok stres yaptimSadece fsh sorun ise üzme kendini. Hayıt suyu şifa oluyor genellikle. İstersen 3 adet dönemi dene. Adtin ikinci günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakılıyor. Sabah akşam. Bir kahve fincanı hayıt suyunu bir bardağa tamamlayacak şekilde su ekleyip açken içmek fsh yi düşürüyor. Bu arada zihnini boşaltmak ve kendini mutlu hissetmek te önemli. Sadece kendin için yaşadığın zaman dilimleri ayarlayıp sonuna kadar tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Bu arada kendini hazır hissettiğinde başlarsın tedaviye. Merkezler bir yere kaçmıyor. Anne olmak kaderinde varsa, her şey seni o yola sokuyor zaten... Dilerim yüreğin acımadan, tedaviler hakkında tecrübe edinmeden kavuşursun yavruna...
tsk ederim evet sorun fsh yuksek olunca hic bir doktor ilac yazmadi tahlillerimi elime tutusturup tup bebek metkezi dediler cok stres yaptim
magnesya allahim o kizini yiyecegim gercekten:)))) cok isterim gelmek insallah birgun kismet olur...
kirpimirpi hoşgeldinnnn:)))))))
2220 hicccc beniii görmeeee bi laff atma zaten sen hıhhhh
tsk ederim evet sorun fsh yuksek olunca hic bir doktor ilac yazmadi tahlillerimi elime tutusturup tup bebek metkezi dediler cok stres yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?