Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..
bebek icin alternatifler herzaman var..

hic doru durust biseyde soramiyon doktorlara fsh kalemle isaretleyip gonderiyolar

Doktor da şans işi. Ben bundan 4-5 yıl önce ilgili bir doktorla karşılaştım. Bizim tayinimiz çıktı, sonra doktor hastaneden ayrıldı, bulamadım bir daha. Ondan sonrakilerle de olmadı. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırsın...

Ensu'm Haklısın ben de aynı düşünüyorum artık. Kendime bakmam Lazım ama şu sıralar kardeşimin bana ihtiyacı var ve kendimi uzak tutmam imkansız.. Derin mevzuu..
Ben çok fazla üstünde durduğum için değil, sorumluluk hali hazırda bende olduğu için böyle bir durum var. Tedavimi erteleme nedenim benim bu sorumluluk bilincinden biraz uzaklaşmak için kendime tanıdığım zaman.. Onlar bişey yapmasa da ben kendimi böyle hissediyorum. Ondan dolayı da gelecek (Allah nasip ederse) olan bebişim için duygu dünyamda yer hazırlamaya çalışıyorum aslında.. Çünkü ben ilk tedavimde olsun istediğim kadar olması ihtimalinden de korktum.. O korkuyu yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum.. Kendimi tedavi ediyorum yani
Aklıma takılan sadece benim hazır olmam Haziran Temmuz'a kalabilir, histereskopiden olumlu etkisi ne kadar Sürüyor biliyormusun canım?
Bu arada gece nasıldı?

Ya ben de öyle bir yerde yaşamak istiyorum.. Ya da geleyim ırgatlık yapayım olma mı

Hoşgeldin arkadaşım.. Doğru yerdesin.. Gönlünce içini döküp, yorum alabileceğin.. Bilgileri en iyi şekliyle sorup, öğrenebileceğin yer tam da burası..
Burası bize iyi geliyor, sana da iyi gelecektir.
Umutsuzluk ve yılgınlık yok burada.. Gidebildiğimiz yere kadar, yapabildiğimiz kadar.. Allah nasip ettiyse bizi doğru tedaviye ulaştırır ya da organik bebek verir.. Vermeyecekse de vardır bir hikmeti diyoruz..

Bugün ben de aynı duygular içindeyim. Zalimlik gibi geliyor söylenenler, yapılanlar. En çok ta aileden gelince yaralıyor insanı. Ama kimsemiz yoksa, Rabbimiz var...
Zalimlik diye aynısını düşündüm.. Biri beni Ağlayarak arayıp dert yanıyorsa, onu azarlamam ben.. O kişi sırf üzülmeyelim diye iyi olduğuna dair mesaj attıysa Kayıtsız kalmam. Amannnnn

Aminnnnnnnnnnn

Canım uğurlu bir ev olsun kısmetinizde..

canım kızım az önce bana dedi ki:' annesi ve babası olmayan o kadar çok çocuk var ki... anne bunun ihtimali bile çok çirkin... ' bu kız beni mafediyo maf!!!
Bu kız beni de mahvediyor .. Nasıl başa çıkacaksın sorularıyla :) aman Allah'ım maşallah sana bebeğim

cnm haklisin onlar bizim canlarimiz..bende buyuk ablamla arada sorun yasiyorum ama hicte kopamiyorum..
insallah tez zamanda duygusal olarakk hazir olursun cnm..
histereskopinin etkisi ilk uc ay etkili oluyormus tutunma acisindan.. temmuz gec yaa zaten donmusun varrr hazirda koyduruver gitsinnn..:))

Stresten arınırsam aslında Mayıs istiyorum ama bilemiyorum o Yüzden Haziran Temmuz dedim.. Burçlarla ilgili Değilim ama Mayıs olsun kova Burcu olsunlar istiyorum.. Megolamanca biliyorum ama ilk transferde bile tüh demiştim bu Yüzden bile
İnşsllah Mayıs adetimden önce sakin bir hayata başlayıp transferimi yaptırırım.
Eğer olmazsa Temmuz geç oluyor demek..
Hayırlısı ile Mayıs olur inşallah
Herşey kardeşimin düzenini kurmasına bakıyor.. O bana bişey yapmıyor aslında sadece O düzenini kurmadan ben sakin olamayacağım biliyorum.. Stresten arınmadan yaparsam gene tutamazmış gibi geliyor.. Hatırlarsan ilk transferimde Günlerce ağlatmışlardı beni.. Aynı durun olursa, Anlamsız olur..
Sen nasılsın, adet ne zaman gelecek? Ne zaman gidiyorsun kısaca?

Hatta ben şimdi kararı kesinleştireyim Allah nasip ederse Mayıs'ta koyduruvereyim ışıklarımı.. 5. Güne bekletecek Emre bey.. Inşallah hepsi Yaşar Işıklarımın..
Bu arada "Işık" diyorum donmuşlarıma onlar benim ışığım olsun dedim bakalım

cnm burca bende takmis durumdayim:)) ikizler olmasin cok cilgin ve gezgic olur bana az zaman ayirir diye dusunmustum birde yengec olmasin fazla aglak olur diye takilmistim ben yengecim.. arslanda karar kilmistim:)) lider ruhlu basarili oluyo arslan burclari birazda benmerkezli oluyolar boylece hayata iyi atilir diye dusundumde bunlar iste hep oylesinee dusunceler:)) biraz daha sabret cnm ozaman kardesin duzenini kursun sende kafa olarak rahatla..bende iyiyim cnm gece cok guzel gecti cok eglenceliydi iyi geldi.. yorulmusum.. adet olmama daha var cnm bir iki hafta bekliyorum bende..

insallahh isigin tutunur sana cnm kizin olursa isil yada isik koyarsin:))

Reactions: Eua
insallahh isigin tutunur sana cnm kizin olursa isil yada isik koyarsin:))

Erkek olursa ismi hazır kız olursa neden Olmasın.. Işık güzel isim.. Ben de Aslan, Yay ya da en çok benim gibi kova olsun istiyorum da nasip tabii.. Öyle olacak sanırım bakarsın erken doğar, başka burç olur..

Keyfine bak tatlım şaka yapıyorummm..
Sen iyi ol gerisi vızzzz :))

yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..
bebek icin alternatifler herzaman var..

60 mıııı!! Bebeğe yazık yaww 10 yaşında onunla hiç oynayamayan ve onu hiç anlayamayan bi anne babasi olacak
Anne olmak icin illa dogurmaya gerek yok diye düşündüğümden bir süre sonra hala anne olamamışsam evlat edine bilirim:)
Zaten bizim ailenin menapoz ortalamasinin 43 oldugunu dusunursek :)) az vaktim kaldi

Erkek olursa ismi hazır kız olursa neden Olmasın.. Işık güzel isim.. Ben de Aslan, Yay ya da en çok benim gibi kova olsun istiyorum da nasip tabii.. Öyle olacak sanırım bakarsın erken doğar, başka burç olur..

Hahahah alemsinizz :)))
Işık pek parlak isim :))
Isim demisken aklima Türk Dil Kurumu geldi.. Esnaf kelimesinin anlamini abartmislar gene.. belden aşagı vurup kadina yapistirmislar.. neyin pwsindeler bu sapiklar anlamis degilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…