- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.261
Zaten doktorlar yasdan dolayi almiyolar tedaviye.
yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..@ertorun kuzucumm moral bozmak yok...
En kötü hayatımız çocuksuz devam edecek..
Ama bunu kabullenmek icin zaman gerekiyor ben ancak 6.yilimla anliyorum...
Ne olmaz denilenler anne oldu bi bilsen...
Ama hiç sebepsiz olamayanlarda var..
Gelmişse vesile olma vakti emin ol istemesende olacak:)))
hic doru durust biseyde soramiyon doktorlara fsh kalemle isaretleyip gonderiyolar
amin insallahDoktor da şans işi. Ben bundan 4-5 yıl önce ilgili bir doktorla karşılaştım. Bizim tayinimiz çıktı, sonra doktor hastaneden ayrıldı, bulamadım bir daha. Ondan sonrakilerle de olmadı. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırsın...
canımm sen tam bi anne profiliyle bakıyorsun kardeşlerine o yüzden böyle üzüntü yaşıyorsun..
ne yazıkki yaşlar ilerleyince hayatlar değişince ilişkilerde değişebiliyor..
o sebepten sana geçen ay kardeşlerin için tedavini ertelememeni söylemiştim..
boşver iyi olsunlarda yardımcı olmasınlar..
üstüne bir de çatlakmışsın sen.... bana gel bana! caanım horozum cama çıkmış içeri bakıyor. badem ağacım çiçekten meyveye döndü. . bahçenin bellenmesi de lazım. e domates biber ekecez.. bahçenin dip bucak derlenmesi lazım. malum evlatlar için haşerelerden arınması gerek heryerin..meyve ağaçlarının dipleri de havalandırılacak... bana içinden çatlamaya başlamış, bu işleri organize edecek birileri lazım...... Ayrıca dağın dibindeyiz.. keçileri rahatlıkla kaçırabilirsin.... 5 km .ileride at çiftliği var. Şener Şen misali ata binip o dağlarda gezebilirsin... :))))) eheee heeeyt
Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
Zalimlik diye aynısını düşündüm.. Biri beni Ağlayarak arayıp dert yanıyorsa, onu azarlamam ben.. O kişi sırf üzülmeyelim diye iyi olduğuna dair mesaj attıysa Kayıtsız kalmam. AmannnnnBugün ben de aynı duygular içindeyim. Zalimlik gibi geliyor söylenenler, yapılanlar. En çok ta aileden gelince yaralıyor insanı. Ama kimsemiz yoksa, Rabbimiz var...
Aminnnnnnnnnnnha haaaaaaaa!!! KIZLAR DİLEĞİM ŞUDUR: sol avucum içine doluşan pırt pırtlardan ,etrafa yayılan şu mis kokudan tez zamanda sizin de olsun.... acı yemiş gibi kızaran bu minik surat gibisi size ıkına ıkına baksın... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Canım uğurlu bir ev olsun kısmetinizde..Geçmiş olsun arkadaşım. Annene acil şifalar dilerim.
Ev halimde henüz bir değişiklik yok. Alıcılar tekrar gelmedi. Eşim bir evden bahsediyor. Kısmetse haftasonu bakarız. Olmazsa da acelemiz yok henüz. İçime sine bir yer buluruz inşallah. Pek gelemiyorum. Daha doğrusu zamansız geliyorum, kimse olmuyor. Uyku düzenim saçma sapan bu ara. Yarasa gibi yaşıyorum. O yüzden de okuyup çıkıyorum sadece. Sarıl, kokla kızlarını. Teyzeleri için de fazladan bir kucak, bir öpücük lütfen
Bu kız beni de mahvediyor .. Nasıl başa çıkacaksın sorularıyla :) aman Allah'ım maşallah sana bebeğimcanım kızım az önce bana dedi ki:' annesi ve babası olmayan o kadar çok çocuk var ki... anne bunun ihtimali bile çok çirkin... ' bu kız beni mafediyo maf!!!
cnm haklisin onlar bizim canlarimiz..bende buyuk ablamla arada sorun yasiyorum ama hicte kopamiyorum..Ensu'm Haklısın ben de aynı düşünüyorum artık. Kendime bakmam Lazım ama şu sıralar kardeşimin bana ihtiyacı var ve kendimi uzak tutmam imkansız.. Derin mevzuu..
Ben çok fazla üstünde durduğum için değil, sorumluluk hali hazırda bende olduğu için böyle bir durum var. Tedavimi erteleme nedenim benim bu sorumluluk bilincinden biraz uzaklaşmak için kendime tanıdığım zaman.. Onlar bişey yapmasa da ben kendimi böyle hissediyorum. Ondan dolayı da gelecek (Allah nasip ederse) olan bebişim için duygu dünyamda yer hazırlamaya çalışıyorum aslında.. Çünkü ben ilk tedavimde olsun istediğim kadar olması ihtimalinden de korktum.. O korkuyu yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum.. Kendimi tedavi ediyorum yani
Aklıma takılan sadece benim hazır olmam Haziran Temmuz'a kalabilir, histereskopiden olumlu etkisi ne kadar Sürüyor biliyormusun canım?
Bu arada gece nasıldı?
Ya ben de öyle bir yerde yaşamak istiyorum.. Ya da geleyim ırgatlık yapayım olma mı
Hoşgeldin arkadaşım.. Doğru yerdesin.. Gönlünce içini döküp, yorum alabileceğin.. Bilgileri en iyi şekliyle sorup, öğrenebileceğin yer tam da burası..
Burası bize iyi geliyor, sana da iyi gelecektir.
Umutsuzluk ve yılgınlık yok burada.. Gidebildiğimiz yere kadar, yapabildiğimiz kadar.. Allah nasip ettiyse bizi doğru tedaviye ulaştırır ya da organik bebek verir.. Vermeyecekse de vardır bir hikmeti diyoruz..
Stresten arınırsam aslında Mayıs istiyorum ama bilemiyorum o Yüzden Haziran Temmuz dedim.. Burçlarla ilgili Değilim ama Mayıs olsun kova Burcu olsunlar istiyorum.. Megolamanca biliyorum ama ilk transferde bile tüh demiştim bu Yüzden bilecnm haklisin onlar bizim canlarimiz..bende buyuk ablamla arada sorun yasiyorum ama hicte kopamiyorum..
insallah tez zamanda duygusal olarakk hazir olursun cnm..
histereskopinin etkisi ilk uc ay etkili oluyormus tutunma acisindan.. temmuz gec yaa zaten donmusun varrr hazirda koyduruver gitsinnn..:))
Hatta ben şimdi kararı kesinleştireyim Allah nasip ederse Mayıs'ta koyduruvereyim ışıklarımı.. 5. Güne bekletecek Emre bey.. Inşallah hepsi Yaşar Işıklarımın..cnm haklisin onlar bizim canlarimiz..bende buyuk ablamla arada sorun yasiyorum ama hicte kopamiyorum..
insallah tez zamanda duygusal olarakk hazir olursun cnm..
histereskopinin etkisi ilk uc ay etkili oluyormus tutunma acisindan.. temmuz gec yaa zaten donmusun varrr hazirda koyduruver gitsinnn..:))
cnm burca bende takmis durumdayim:)) ikizler olmasin cok cilgin ve gezgic olur bana az zaman ayirir diye dusunmustum birde yengec olmasin fazla aglak olur diye takilmistim ben yengecim.. arslanda karar kilmistim:)) lider ruhlu basarili oluyo arslan burclari birazda benmerkezli oluyolar boylece hayata iyi atilir diye dusundumde bunlar iste hep oylesinee dusunceler:)) biraz daha sabret cnm ozaman kardesin duzenini kursun sende kafa olarak rahatla..bende iyiyim cnm gece cok guzel gecti cok eglenceliydi iyi geldi.. yorulmusum.. adet olmama daha var cnm bir iki hafta bekliyorum bende..Stresten arınırsam aslında Mayıs istiyorum ama bilemiyorum o Yüzden Haziran Temmuz dedim.. Burçlarla ilgili Değilim ama Mayıs olsun kova Burcu olsunlar istiyorum.. Megolamanca biliyorum ama ilk transferde bile tüh demiştim bu Yüzden bile
İnşsllah Mayıs adetimden önce sakin bir hayata başlayıp transferimi yaptırırım.
Eğer olmazsa Temmuz geç oluyor demek..
Hayırlısı ile Mayıs olur inşallah
Herşey kardeşimin düzenini kurmasına bakıyor.. O bana bişey yapmıyor aslında sadece O düzenini kurmadan ben sakin olamayacağım biliyorum.. Stresten arınmadan yaparsam gene tutamazmış gibi geliyor.. Hatırlarsan ilk transferimde Günlerce ağlatmışlardı beni.. Aynı durun olursa, Anlamsız olur..
Sen nasılsın, adet ne zaman gelecek? Ne zaman gidiyorsun kısaca?
insallahh isigin tutunur sana cnm kizin olursa isil yada isik koyarsin:))Hatta ben şimdi kararı kesinleştireyim Allah nasip ederse Mayıs'ta koyduruvereyim ışıklarımı.. 5. Güne bekletecek Emre bey.. Inşallah hepsi Yaşar Işıklarımın..
Bu arada "Işık" diyorum donmuşlarımaonlar benim ışığım olsun dedim bakalım
insallahh isigin tutunur sana cnm kizin olursa isil yada isik koyarsin:))
cnm burca bende takmis durumdayim:)) ikizler olmasin cok cilgin ve gezgic olur bana az zaman ayirir diye dusunmustum birde yengec olmasin fazla aglak olur diye takilmistim ben yengecim.. arslanda karar kilmistim:)) lider ruhlu basarili oluyo arslan burclari birazda benmerkezli oluyolar boylece hayata iyi atilir diye dusundumde bunlar iste hep oylesinee dusunceler:)) biraz daha sabret cnm ozaman kardesin duzenini kursun sende kafa olarak rahatla..bende iyiyim cnm gece cok guzel gecti cok eglenceliydi iyi geldi.. yorulmusum.. adet olmama daha var cnm bir iki hafta bekliyorum bende..
Tikkat ettiysen bacım, adımın geçtiği meşaşlara cevap yasdım. Sooora gittim yattım. Zira 3 saatlik uykuya dayanamadım daha fazla. Hepinizi görüyorum. Ama inan halsizlikten zor yazıyorum. Şimdi bile tek göz bakıyorum ekrana. Gücenmeyin ne olur. Hepinizi yüreğimde taşıyorum ben...
yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..
bebek icin alternatifler herzaman var..
Erkek olursa ismi hazır kız olursa neden Olmasın.. Işık güzel isim.. Ben de Aslan, Yay ya da en çok benim gibi kova olsun istiyorum da nasip tabii.. Öyle olacak sanırım bakarsın erken doğar, başka burç olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?