Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zalimlik diye aynısını düşündüm.. Biri beni Ağlayarak arayıp dert yanıyorsa, onu azarlamam ben.. O kişi sırf üzülmeyelim diye iyi olduğuna dair mesaj attıysa Kayıtsız kalmam. Amannnnn

Tam da bu yüzden, en çok acıyan yerimizden kırıveriyorlar. Kanıyor mu, acıyor mu diye sormadan. Acıdı deyince umursamadan... Duygusal zulüm değil mi bu? Neyse. Ben depreştim yine. Gidip kedilerime bakayım...

Zalimlik diye aynısını düşündüm.. Biri beni Ağlayarak arayıp dert yanıyorsa, onu azarlamam ben.. O kişi sırf üzülmeyelim diye iyi olduğuna dair mesaj attıysa Kayıtsız kalmam. Amannnnn
Günaydın, mesajını ve Zanork'un cevabını okuyunca üzüldüm. Anlamadığım bu kişiler aile ferdi olmasaydı ilişkiniz nasıl olurdu? Yani sizi üzmelerine izin verir miydiniz? Bir yerden sonra çizgiyi çekmez miydiniz? Tamam insan ailesini seçemiyor ama fazla fedakarlık, kendini yıpratma nereye kadar sürecek. Ay yine üzüldüm, kardeşin evlenecek diye sen bebiş konusunu erteliyorsun, yanlış anlama da evlenme sorumluluğunu alacak insan hazırlık vs. işlerinde sorumluluğunu alsın. Senin fedakarlığın bir şekilde onun da çocuk kalmasına neden olmuyor mu? Dışarıdan ahkam kesmek kolay olur misali olayları yaşayan sensin, benim dileğim üzülmemen ve hassas dönemlerini en az hasarla atlatman ve özgürce kendi hayatını dolu dolu yaşaman. Bol şans ve sevgiler.

yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..
bebek icin alternatifler herzaman var..

yok cnm bu topikte boyle bi kabullenme.. Allahin takdiriyse olmayabilir bu bilinmez ama biz 60 yasina kadar kabullenmiyoruz.. :) sen ne cabuk kabullenmeyi anladinn yasinda kucuk..
bebek icin alternatifler herzaman var..

teşekkür ederim sizlere inanan nasıl moral oldunuz evet haklısınız yılmak yok inanç ve mücadele

teşekkür ederim sizlere inanan nasıl moral oldunuz evet haklısınız yılmak yok inanç ve mücadele
Hosgeldin arkadasim mucadelende her zaman yanındayız yaşa takılmış gidiyorsun bu iş stresten olmuyor zaten kafayı takma oluruna bak endokrin dr git bence tsh icin ilac verir guvatr olabilir

Haklısın canım, zaman hızla geçiyor. Ama ben hala hamileyim, doğum yapacağım, anne olacağım modunda değilim ya nedense.. O havaya giremedim gibi sanki.. Bir yanım inanmıyor doğum yapacağıma, bir yanım korkuyor nasıl bakacağım, nasıl ebeveyn olacağım, bebeğimi mutlu edebilecek miyim diye.. Bir yanım hayatımın baştan sona değişecek olmasından dolayı tedirgin.. Ne bileyim yaa, karman çormanım işte.

Valla duygucum bayrağı çekip teslim olasım geliyor bazen hayata.. Faturaymış, kiraymış, cartmış curtmuş, hayat gailesiymiş, hepsinden arınmak istiyorum. Çok yorgun hissediyorum şu sıralar ve anne olacak olmam gerçeği de bir yandan daha da bi sorumluluk yüklüyor sırtıma.. Ezilmiş gibiyim şu an. Yeminlen yıldım. Keşke karakterimi değiştirebilsem de rahat etsem accık. Akıllı olmaktan yoruldum, deli sorumsuz bencil olup kafamı dinlendirmek istiyorum. Nazım Hikmetin bir şiiri vardı ya..

kafamı çıkarıp dolaba kilitlesem bir haftalığına,
karanlığına boş bir dolabın
omuzlarıma bir çınar diksem kafamın yerine
uyusam gölgesinde bir haftalığına

Aynen böyle hissediyorum ve böylesi bir dinginlik arzu ediyorum.
Bebiş kız gibi şu an için.. Haftaya randevum var, 16+2 olacak randevu günü. Herhalde kesinleşir artık. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti ne olursa olsun..

Dünden beri daha iyice hissediyorum. Buraya yazmak bile iyi geldi. Eğer bebeciğin, bizimle geçirmek istediği bir ömrü varsa, sağlıkla gelecek.Ben de bolca sevgi ve teşekkür

1 Mayıs cumaya geliyomuş şimdi siz söyleyince baktım bende budaaaa üç günlük tatil demek bizde Uzungölemi gitsek diye düşündüm şimdi oraya gitmedim henüz
Oooo.. Çok geç kalmışsın canım, ben taaa güneyden kalıp gittim Uzungöle, hem de gerçekten Uzungöl iken.. Yemyeşildi, yapılarla çirkinleşmemiş, bozulmamıştı. 12 sene önceydi galiba.. Bence bir an önce git de daha da bozulmadan bari bu haliyle gör.

Ne güzel demişsin.. Olmayanın da, olanın da var bir hikmeti. Dün akşam eşime, bak dedim biz onu istiyoruz, o da bizi görür, beğenir severse, bu dünyada yaşamak için bizi seçerse gelir....ama istemezse, belki de hayırlısı budur. Herşey olacağına varıyor neticede. Teşekkür ederim desteğin için...Yüzüm güldü sayenizde..

Ama doktorlar yaşın daha önemli olduğunu söylüyorlar. ben 38 yaşındayım eylülde 39 olcam ve ahm 3.56 fsh 5.53 ama yinede yaş önemliymiş
Yaş doktorların sığındığı bir bahane canım, 38 yaşda ne varmış ayrıca.. Sanırsın 48! Benim doktorum 37'den sonra doğurganlık sorunları olduğunu söyledi. Sen o sınırı daha yeni geçmişsin üstelik. Bence yaşı takıntı yapmayı bir an önce bırakmalısın.

Hoş geldin arkadaşım.. Burada dertleşir içini döker ferahlar derdine çare olacak fikirler alır, yol arkadaşları edinirsin. Doğru yerdesin. Umarım herşey yolunda gider ve tedavinin sonunda bebeğine kavuşursun.

hoşbuldumm :) umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. sanırım az önce yanlışlıkla bana gelen mesaja başka yerden cevap vermiş oldum :)))) vallahi dün geceden beri, daha olumlu düşünüyorum. İnsanın, konuşabileceği birilerine çok ihtiyacı oluyor. Sürekli çocuk soranlar, ee yaşınız geçiyor hadi artık diyenler vs... yorulmuştum artık. güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım burada herkesin ve benim bebek haberlerimizi okumak nasip olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…