- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.301
Canım nolur burcu boşver, ben de burca takmıştım bir ara.. Boğa, yengeç veya kova istiyordum. Tutmadı.. Ben eşlerin enerjisine uygun burçta bir bebeğe sahip olduklarına inanıyorum artık. Benimkisi de Başak olacak, demek bize başak lazımmış. Ben de balık burcuyum ve Başak benim tam karşımda yer alan burç zodyakda.. Ne demekse artık bu, bilmiyorum ama karşıt olmak da beni ürkütmüyor değil. Kendini sakin, dingin hissettiğin anda transferini yaptır bence canım, burcu boşver, zaten bir süre sonra aman olsun da ne burcu olursa olsun noktasına geliyorsun. Üzülerek bildiriyorum.Stresten arınırsam aslında Mayıs istiyorum ama bilemiyorum o Yüzden Haziran Temmuz dedim.. Burçlarla ilgili Değilim ama Mayıs olsun kova Burcu olsunlar istiyorum.. Megolamanca biliyorum ama ilk transferde bile tüh demiştim bu Yüzden bile
İnşsllah Mayıs adetimden önce sakin bir hayata başlayıp transferimi yaptırırım.
Eğer olmazsa Temmuz geç oluyor demek..
Hayırlısı ile Mayıs olur inşallah
Herşey kardeşimin düzenini kurmasına bakıyor.. O bana bişey yapmıyor aslında sadece O düzenini kurmadan ben sakin olamayacağım biliyorum.. Stresten arınmadan yaparsam gene tutamazmış gibi geliyor.. Hatırlarsan ilk transferimde Günlerce ağlatmışlardı beni.. Aynı durun olursa, Anlamsız olur..
Sen nasılsın, adet ne zaman gelecek? Ne zaman gidiyorsun kısaca?
Yimeeeee... Büyüsün yavrucağıım.Günaydınnnnnnnn canolarrr:))
alpcemre günaydınn annecikkk :))) cik cik cikkkkk yerim o doğmamış bebeğini görürsün
hoşbuldumm :) umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. sanırım az önce yanlışlıkla bana gelen mesaja başka yerden cevap vermiş oldum :)))) vallahi dün geceden beri, daha olumlu düşünüyorum. İnsanın, konuşabileceği birilerine çok ihtiyacı oluyor. Sürekli çocuk soranlar, ee yaşınız geçiyor hadi artık diyenler vs... yorulmuştum artık. güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım burada herkesin ve benim bebek haberlerimizi okumak nasip olur :))
kirpimirpi hoşgeldin bende yeniyim dün üye oldum ama o kadar iyi geldiki burası anlatamam çok iyi dostlar var çok umutsuzdum şimdi umutluyum
Canım nolur burcu boşver, ben de burca takmıştım bir ara.. Boğa, yengeç veya kova istiyordum. Tutmadı.. Ben eşlerin enerjisine uygun burçta bir bebeğe sahip olduklarına inanıyorum artık. Benimkisi de Başak olacak, demek bize başak lazımmış. Ben de balık burcuyum ve Başak benim tam karşımda yer alan burç zodyakda.. Ne demekse artık bu, bilmiyorum ama karşıt olmak da beni ürkütmüyor değil. Kendini sakin, dingin hissettiğin anda transferini yaptır bence canım, burcu boşver, zaten bir süre sonra aman olsun da ne burcu olursa olsun noktasına geliyorsun. Üzülerek bildiriyorum.Dilerim gönlüne göre olur tatlım.
İnşallah herşey gönlüne göre olur, her işin yolunda gider tedavinde ve bebeğine kavuşursun canım. Hamile duası bak..
kirpimirpi hoşgeldin bende yeniyim dün üye oldum ama o kadar iyi geldiki burası anlatamam çok iyi dostlar var çok umutsuzdum şimdi umutluyum [/QUOThoşbulduk ikimizde o zaman :) gerçekten bana da iyi geldi.. benim de umudum yerine geldi. ne mutlu bize o zaman
Ya ben de pek inanmazdım ama en sevdiğim arkadaşlarımın yengeç ve akrep olduğunu görünce Alla Alla didim.Amannn burç dediğin şeyy palavra :)) Yıldızlar, enerji insanları ayrı ayrı etkiler bi gruba sokmaz kesinlikle:))
İstedikleri burç olsun diye sezaryanlearını ayarlayan insanlar biliyorum.. Bana biraz saçma geliyor..
Hormonlardandır kesin seni sevmeyen ölsün beyaYa ben de pek inanmazdım ama en sevdiğim arkadaşlarımın yengeç ve akrep olduğunu görünce Alla Alla didim.Evrenin bir enerjisi var ama yaa.. ne bilem şimdi.. Bazen düşününce saçma gibi ama istatistiğe vurunca yaşadıklarından doğru da gibi..
Bu arada kızlar.. Evren filan diyince.. Herşeyin teorisine gittim geçen gün tek başcağızıma, çok güzeldi. Stephen Hawkingin yaşamını anlatıyor. Sonra didim ki.. Ne hayatlar var, vayy beeaaa.. Ben de kendiminkinden dolayı bazen dibe vurup teslim bayrağını çekiyorum ama neler yaşayanlar var.. Muhtemelen ben onun yerinde olsam depresyonun dibine vurur ötenazi isterdim falan yani..2 sene ömrün var demişler adama 21 yaşındayken, şu an 72 yaşındaymış. Bana deseler ben o 2 yılı da tamamlayamaz daha erken ölürdüm sanırım. Gerçi adamın da etrafında her daim destekçileri de vardı da.. Belki beni de o kadar seven destekleyen olsa ben de tutunurdum yaşama.. Görüldüğü üzere hala kimse beni sevmiyor modundayım.
Ya ben de pek inanmazdım ama en sevdiğim arkadaşlarımın yengeç ve akrep olduğunu görünce Alla Alla didim.Evrenin bir enerjisi var ama yaa.. ne bilem şimdi.. Bazen düşününce saçma gibi ama istatistiğe vurunca yaşadıklarından doğru da gibi..
Bu arada kızlar.. Evren filan diyince.. Herşeyin teorisine gittim geçen gün tek başcağızıma, çok güzeldi. Stephen Hawkingin yaşamını anlatıyor. Sonra didim ki.. Ne hayatlar var, vayy beeaaa.. Ben de kendiminkinden dolayı bazen dibe vurup teslim bayrağını çekiyorum ama neler yaşayanlar var.. Muhtemelen ben onun yerinde olsam depresyonun dibine vurur ötenazi isterdim falan yani..2 sene ömrün var demişler adama 21 yaşındayken, şu an 72 yaşındaymış. Bana deseler ben o 2 yılı da tamamlayamaz daha erken ölürdüm sanırım. Gerçi adamın da etrafında her daim destekçileri de vardı da.. Belki beni de o kadar seven destekleyen olsa ben de tutunurdum yaşama.. Görüldüğü üzere hala kimse beni sevmiyor modundayım.
Hormonlardandır kesin seni sevmeyen ölsün beya
Aaaaaa niye sevmesinnn yaaa biz çok çok seviyoruz ve kocan seviyor. Bebeğin seviyor dahaaa ne olsunnn :))
Gerisi boş vızz cızz...
Evrene sevgisiz mesajlar göndermeyelim :))
Bende öyle oluyorumm ne tuhaftır insan bi dibe çöküyor sonra hoppp ayağa kalkıyor..
Hayat işte in çık merdiven misali....
Filmi izleyeyim bende unutmaz isem:)
Hormonlardandır kesin seni sevmeyen ölsün beya
Bu beniiiiiiiiimmmmmmmmm...
Merhaba, ben de "hayırlısıyla hayatına eşlik edebileceğim emanetini - meleğini istiyorum, bekliyorum," diye dua etmiştim, ediyorum. Zülfi LİVANELİ'nin de "çocuklar anne babalarının değildir, dünyanın bir varlığıdır" gibi bir sözü vardı. Gelirlerse mutlu oluruz gelmezlerse çok mutsuz olmayalım. Sevgiler.Çok hoşuma giden bi yazıydı bu;
" Senin çocuğun aslında senin değil. Onlar, kendisine
özlem duyan yaşamın oğulları, kızları. Senin aracılığınla bu Dünya'ya geldiler ama
senden gelmediler. Ve belki seninle Bir'likteler ama sana ait değiller.. "
Dün anlatmak istediğim buydu aslında.. Bunu bildikten ve benimsedikten sonra daha güçlü oluyor insan...
Dilerim sizlerde bu güzel anların vesilesi olursunuz en kısa zamanda..
Merhaba, ben de "hayırlısıyla hayatına eşlik edebileceğim emanetini - meleğini istiyorum, bekliyorum," diye dua etmiştim, ediyorum. Zülfi LİVANELİ'nin de "çocuklar anne babalarının değildir, dünyanın bir varlığıdır" gibi bir sözü vardı. Gelirlerse mutlu oluruz gelmezlerse çok mutsuz olmayalım. Sevgiler.
Cnm benimde 11.hafta ama gören 5-6aylık hamile sanıyo.gaz problemi zirvede.midem kaynayan kazan sanki.iyi ki tüp bebek olduğunu biliyo herkes yoksa evlilikten önce hamile kaldıda ondan evlendi diye dedimkodum yapılacaktı :)Bilmiyorum ki napıyor benim vücut.10 hafta çok iştahlıydım, daha doğrusu midemi bastırmak için ha bire bişiiler yiyordum ama şimdi iştah sıfır. Zorla yiyorum çoğu zaman, sırf hamileyim diye.. Kilo almıyorum da sanırım çok gaz oluyo ve hormonlardan göbek saldı bıraktı kendini iyice.. Bebiş karnını doyursun da..
Cnm benimde 11.hafta ama gören 5-6aylık hamile sanıyo.gaz problemi zirvede.midem kaynayan kazan sanki.iyi ki tüp bebek olduğunu biliyo herkes yoksa evlilikten önce hamile kaldıda ondan evlendi diye dedimkodum yapılacaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?