- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.321
Accık esrarlı olsun dedim.Çok seçemedimmm yüzünü amaaa pek güzell bi fotoğraf:)))
Aman sansınlar ne olacak. Ben evlenmeden önce başlamıştım valla çalışmalara. Annemlere de söylemiştim. Hamile kalırsam evleniriz diye ama evren bize evlenmeden olmaz dedi sanırım:)Cnm benimde 11.hafta ama gören 5-6aylık hamile sanıyo.gaz problemi zirvede.midem kaynayan kazan sanki.iyi ki tüp bebek olduğunu biliyo herkes yoksa evlilikten önce hamile kaldıda ondan evlendi diye dedimkodum yapılacaktı :)
Taş gibisin maşallah:)Accık esrarlı olsun dedim.
Şahanesin tatlım,kızında kesin sana benzeyecekBu beniiiiiiiiimmmmmmmmm...
Taş gibisin maşallah:)
Hangi hesabımda acep:) Tamam gördüm:)lulindacim instagramda seni takipteyim :)
Hangi hesabımda acep:)
Aaaaaaa bak şimdi,kışkış yap o modunaYa ben de pek inanmazdım ama en sevdiğim arkadaşlarımın yengeç ve akrep olduğunu görünce Alla Alla didim.Evrenin bir enerjisi var ama yaa.. ne bilem şimdi.. Bazen düşününce saçma gibi ama istatistiğe vurunca yaşadıklarından doğru da gibi..
Bu arada kızlar.. Evren filan diyince.. Herşeyin teorisine gittim geçen gün tek başcağızıma, çok güzeldi. Stephen Hawkingin yaşamını anlatıyor. Sonra didim ki.. Ne hayatlar var, vayy beeaaa.. Ben de kendiminkinden dolayı bazen dibe vurup teslim bayrağını çekiyorum ama neler yaşayanlar var.. Muhtemelen ben onun yerinde olsam depresyonun dibine vurur ötenazi isterdim falan yani..2 sene ömrün var demişler adama 21 yaşındayken, şu an 72 yaşındaymış. Bana deseler ben o 2 yılı da tamamlayamaz daha erken ölürdüm sanırım. Gerçi adamın da etrafında her daim destekçileri de vardı da.. Belki beni de o kadar seven destekleyen olsa ben de tutunurdum yaşama.. Görüldüğü üzere hala kimse beni sevmiyor modundayım.
Tamam canım, ben seni ikisinden de takibe aldım:)bilmiimmm...sabah bebek fotosu paylasmissin...
lulindacim instagramda seni takipteyim :)
Tamam canım, ben seni ikisinden de takibe aldım:)
Ediyorum zaten:)Aaaa benide takippp ettt benidee benideee lalalalalalalaalalla :)
Aaaa benide takippp ettt benidee benideee lalalalalalalaalalla :)
Ediyorum zaten:)
Hoşgeldin,Rabbim hepimize tez vakitte versin.Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
nasil bulcam seni cnm?
nasil bulcam seni cnm?
Ana ayrı güzel kız ayrı vallaAyyy ikinizde pek tatlısınızz yaaaa maşallah :)) Allah ayırmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?