- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.341
Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
Ana ayrı güzel kız ayrı valla
3 tane aslanlar gibi çocuk büyütmüşsün, şimdiye kadar kendi ayakların üstünde durmuşsun, aşkı da bulmuşsun. Bundan sonra sen hiç korkma, herkes senden korksun:)Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
Valla ben de çok merak ediyorum. Kara kuru birşey olur herhalde. Sarışın çıkarsa bir Bahçeci kapısı çalarım hahaha:)))Evettt
Bir de Ali'yi göreceğiz o çekik gözleri ve esmer teni şimdiden koklayasım geldi seni düşünemiyorum hahahah :)
Valla ben de çok merak ediyorum. Kara kuru birşey olur herhalde. Sarışın çıkarsa bir Bahçeci kapısı çalarım hahaha:)))
Ben de melez severim. Ali de de olabilir. Çünkü annemin anneannesi zenci,dayısı melez. Genetikte var,belki bize düşer. Oyy ne güzel olur. Çikolatam diye severim:)Hahahhaha sende o ihtimal yoktur sanmam:)) Ben melez severimm lütfenn haahaha :)
Geçmiş olsun,annenin pamuk ellerinden öperim,kızlara kokulu öpücükler.hanımlar kocaman bir MERHABA :) @ertorun hoşgeldin. Herşey çok güzel olcak de.. olur o zaman. @egunal hadi hayırlısı olsun. Usul usul büyüsün minnakın. @alpcemre kızına isim aramaya başla bence. Bir bakacaksın doğum çantası hazırlıyorsun:) @wishduygu iyileştin mi kuzum?2220 ev halin nicedir? Inşallah moralin iyidir. Inşallah!!!! @yeteeeeer üç yakışıklı teyzesimiydin sen?? @sara_28 tak takıştır şimdi..sonra benim gibi özlemle bakarsın takılarına ,,@mercan5 transfer olalı kaç gün oldu. Umarım pozitif alırsın. Lulinda kocaman selam sanada. portakales seninde günün güzel olsun.
Tüüüüüm topik arkadaşları herkese kocaman selam.. annem ameliyat oldu. 83 Yaşında. Safrası alındı. Onunlaydım şükür iyi. Bu arada annem beni benim Asya mı doğuduğum yaşta doğurmuş. Asya dedim. Ağlıyo şimdi.. agu diyeyim biraz. Öptüm sizi..
Ayyy ikinizde pek tatlısınızz yaaaa maşallah :)) Allah ayırmasın:)
Ana ayrı güzel kız ayrı valla
Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
Valla ben de çok merak ediyorum. Kara kuru birşey olur herhalde. Sarışın çıkarsa bir Bahçeci kapısı çalarım hahaha:)))
Daha iyi günlerin olsun,geçmiş gitmiş kötü günler geri gelmesinler mutlluğun daim olsun sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
Bende takipteyim tatlımHangi hesabımda acep:) Tamam gördüm:)
Ben seni şahsiden takibe alacağım. Bol kedi köpek fotolu kişi.
Hahaha alemsinBir çiftin evlendikten çoooook uzun yıllar sonra bir bebeği olmuş. Kadın da adam da esmer ama çocuk kızıl. Adam tutturmuş bu benim olamaz diye. Hastaneyi birbirine katmış. Testler yapılmış, çocuğun onlara ait olduğu tespit edilmiş ama adam inatçı. Yok diyor olmaz, olamaz. Ailelerimizde bir tane bile kızıl kimse yok. Bir yanlışlık var. Doktor çağırmış adamı odasına.
- Bu sizin çocuğunuz demiş. Orası kesin. Testler de öyle söylüyor. Sonra aklına gelmiş. Siz demiş eşinizle ne sıklıkta....? Adam susmuş. Doktor ısrar etmiş:
- Haftada iki?
- ....
- Haftada bir?
- ....
- Ayda bir?
- ....
- 3 ayda bir?
- ....
- 6 ayda bir?
Kızarmış taze baba. Doktor gülmüş: Çocuğunuz tabi kızıl olur demiş. Kullanılmamaktan paslanmıştır eşiniz...
Bu durumda kapkara olanlar ateşli aşıkların, sarışınlar da mesafeli eşlerin oluyor sanırım
Hangisisin ki acaba canım? 5 kişi takibe almış?Bende takipteyim tatlım
Hoşbuldum.. Amiiinnnn.. İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin..Hoşgeldin,Rabbim hepimize tez vakitte versin.
Özeline yazdım.Hangisisin ki acaba canım? 5 kişi takibe almış?
İyiyim canişkom aksam buhar banyosu kafama iyi geldi sinizüt demek agrı yapan bugün iyiyim sen nasılsın cimcimemNasılsın be yaaa ?
magnesya allahim o kizini yiyecegim gercekten:)))) cok isterim gelmek insallah birgun kismet olur...
kirpimirpi hoşgeldinnnn:)))))))
2220 hicccc beniii görmeeee bi laff atma zaten sen hıhhhh
Ne güldümBir çiftin evlendikten çoooook uzun yıllar sonra bir bebeği olmuş. Kadın da adam da esmer ama çocuk kızıl. Adam tutturmuş bu benim olamaz diye. Hastaneyi birbirine katmış. Testler yapılmış, çocuğun onlara ait olduğu tespit edilmiş ama adam inatçı. Yok diyor olmaz, olamaz. Ailelerimizde bir tane bile kızıl kimse yok. Bir yanlışlık var. Doktor çağırmış adamı odasına.
- Bu sizin çocuğunuz demiş. Orası kesin. Testler de öyle söylüyor. Sonra aklına gelmiş. Siz demiş eşinizle ne sıklıkta....? Adam susmuş. Doktor ısrar etmiş:
- Haftada iki?
- ....
- Haftada bir?
- ....
- Ayda bir?
- ....
- 3 ayda bir?
- ....
- 6 ayda bir?
Kızarmış taze baba. Doktor gülmüş: Çocuğunuz tabi kızıl olur demiş. Kullanılmamaktan paslanmıştır eşiniz...
Bu durumda kapkara olanlar ateşli aşıkların, sarışınlar da mesafeli eşlerin oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?