Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biraz zaman verince her şey yoluna giriyor canım...
Dilerim yakın zamanda da bebeğini kucağına alınca tamam olursun:)
Kilo verilir,dağlara yine gidilir merak etme.. Yeter ki ömrümüz uzun ve sağlıklı olsun..

3 tane aslanlar gibi çocuk büyütmüşsün, şimdiye kadar kendi ayakların üstünde durmuşsun, aşkı da bulmuşsun. Bundan sonra sen hiç korkma, herkes senden korksun:)

Geçmiş olsun,annenin pamuk ellerinden öperim,kızlara kokulu öpücükler.

aay bende diyorum bu kim ki? sonra jeton dustu :)

Valla ben de çok merak ediyorum. Kara kuru birşey olur herhalde. Sarışın çıkarsa bir Bahçeci kapısı çalarım hahaha:)))

Bir çiftin evlendikten çoooook uzun yıllar sonra bir bebeği olmuş. Kadın da adam da esmer ama çocuk kızıl. Adam tutturmuş bu benim olamaz diye. Hastaneyi birbirine katmış. Testler yapılmış, çocuğun onlara ait olduğu tespit edilmiş ama adam inatçı. Yok diyor olmaz, olamaz. Ailelerimizde bir tane bile kızıl kimse yok. Bir yanlışlık var. Doktor çağırmış adamı odasına.
- Bu sizin çocuğunuz demiş. Orası kesin. Testler de öyle söylüyor. Sonra aklına gelmiş. Siz demiş eşinizle ne sıklıkta....? Adam susmuş. Doktor ısrar etmiş:
- Haftada iki?
- ....
- Haftada bir?
- ....
- Ayda bir?
- ....
- 3 ayda bir?
- ....
- 6 ayda bir?
Kızarmış taze baba. Doktor gülmüş: Çocuğunuz tabi kızıl olur demiş. Kullanılmamaktan paslanmıştır eşiniz...

Bu durumda kapkara olanlar ateşli aşıkların, sarışınlar da mesafeli eşlerin oluyor sanırım

Daha iyi günlerin olsun,geçmiş gitmiş kötü günler geri gelmesinler mutlluğun daim olsun sağlıkla kucağına alırsın.

Hahaha alemsin

Ne güldümiyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…