Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yok arkadaşım öyle planlar.. ben de büyük kızım aslan olacak diye aynı sebepten sevinmiştim.. banyo küveti ve havlularını aslan motifli aldım... ne bileyim kızın 8 aylık doğacağını ??? izmir sokaklarında doğacaktı kızcaaz. konak doğum evine zor attım kendimi. sonuç: ahanda nurtopu gibi yengeç kızım var. ağlak mı, duygusal mı , gözyaşı hazırda bekliyor mu, kendine acımayı seviyor mu??? eveeeeeet.

hem de en güzelinden anne olacaksın. bu mayada var. sen minnakının keyfini sür... özleyeceksin tekmelerini... ama o buruş buruş yüzü gördüğünde anne oluyor insan... herşeye değer herşeye..... hayatın değişecek mi... evet . hayatına ekstra anlam katacak...yörünge değişecek... onunla nefes alacaksın........ ve bunlar sana da anlam katacak..... sev o göbüşü. hayatına katacak her değişim için ona teşekkür et......

Kizlar ne zamandır duada edemiyoruz dün cok sevdigim hocam aradı teferiyeciyeyi hastaykende isyerinde rahat okuyabilecegimi söyledi ayrıca, nisan yagmurunun faydası ilk yagmur suyuna 33 kere fatiha ihlas ayet el kürsi nas ve felak okuyup icmek iyi gelirmiş

şaşkınlıkla okudum... nasıl bir eziyettir bu!!! nedir bu kaynanalrın gelinlerden istediği.. tamam hepsi böyle değil ama... çok üzüldüm... unut gitsin.. dediğin gibi keyfine bak.. hamişliğin tadını çıkar ve unutma sen ne yaşarsan bebiş de onu yaşıyor... dağlara da çıkarsın, kilo da verirsin, gezersin de.. bunlar çok uzak değil..... minnakın kalbini üzmeyesin.. :)

Taş gibisin maşallah:)

Şahanesin tatlım,kızında kesin sana benzeyecek
Babasına da benzese sorun değil yüz olarak da Allah
valla ben hepiniziin cemalini merak ediyorum... meraklı bir teraziyim yani:) fekat pek ayırt edilmiyor. lakin tip 10 nomara :) :)
Ben de hepinizi merak ediyorum. Keşke İstanbulda olsam da buluşmalara katılabilsem.. Teşekkür ederim canım, sağol ama o tip de gitti gidiyor.com Önde koca bi göbüş. basenler şişti.. Bakalım ne adar zamanda toparlayacağız yeniden kaportayı.

Bazen çok korkuyorum iyi bakamazsak, mutlu edemezsek diye. Umarım iyi bir anne olurum ve onu mutlu edebilme gücüm hep olur, ölene dek..

Şahanesin tatlım,kızında kesin sana benzeyecek
Sana yazdığım kısım yarım kalmış canım, çoklu alıntılayınca. Yüzü babasına benzese de sorun değil, babası yakışıklı ama inşallah Allahım karakteri bana benzer.. Çok mu kendimi beğenmişim? Cık, diilim, ama tüpçüye benzeyecek hali yok, babaya benzeyeceğine bana benzesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…