- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.361
Bu kız beni de mahvediyor .. Nasıl başa çıkacaksın sorularıyla :) aman Allah'ım maşallah sana bebeğim
cnm burca bende takmis durumdayim:)) ikizler olmasin cok cilgin ve gezgic olur bana az zaman ayirir diye dusunmustum birde yengec olmasin fazla aglak olur diye takilmistim ben yengecim.. arslanda karar kilmistim:)) lider ruhlu basarili oluyo arslan burclari birazda benmerkezli oluyolar boylece hayata iyi atilir diye dusundumde bunlar iste hep oylesinee dusunceler:)) biraz daha sabret cnm ozaman kardesin duzenini kursun sende kafa olarak rahatla..bende iyiyim cnm gece cok guzel gecti cok eglenceliydi iyi geldi.. yorulmusum.. adet olmama daha var cnm bir iki hafta bekliyorum bende..
Haklısın canım, zaman hızla geçiyor. Ama ben hala hamileyim, doğum yapacağım, anne olacağım modunda değilim ya nedense.. O havaya giremedim gibi sanki.. Bir yanım inanmıyor doğum yapacağıma, bir yanım korkuyor nasıl bakacağım, nasıl ebeveyn olacağım, bebeğimi mutlu edebilecek miyim diye.. Bir yanım hayatımın baştan sona değişecek olmasından dolayı tedirgin.. Ne bileyim yaa, karman çormanım işte.
Bu beniiiiiiiiimmmmmmmmm...
Aaaa benide takippp ettt benidee benideee lalalalalalalaalalla :)
Sana ne verdi kullanman için.bana cok enteresan geldi okumak isteyen arkadaslar buyursun.
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=3&m3=127
Bende teraziyim,bazen denge kuramıyorum,ayar kaçıyor,benim Eşim tipik ikizler,kızımda tipik Boğa.valla ben hepiniziin cemalini merak ediyorum... meraklı bir teraziyim yani:) fekat pek ayırt edilmiyor. lakin tip 10 nomara :) :)
ensu benimde burc takintim var oyle boyle degil hemde :)
yay ikizler terazi olcak diye cok korkmustum
Sana ne verdi kullanman için.
Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
Taş gibisin maşallah:)
Babasına da benzese sorun değil yüz olarak da AllahŞahanesin tatlım,kızında kesin sana benzeyecek
Ben de hepinizi merak ediyorum. Keşke İstanbulda olsam da buluşmalara katılabilsem.. Teşekkür ederim canım, sağol ama o tip de gitti gidiyor.comvalla ben hepiniziin cemalini merak ediyorum... meraklı bir teraziyim yani:) fekat pek ayırt edilmiyor. lakin tip 10 nomara :) :)
Ben teraziyim
Bazen çok korkuyorum iyi bakamazsak, mutlu edemezsek diye.hem de en güzelinden anne olacaksın. bu mayada var. sen minnakının keyfini sür... özleyeceksin tekmelerini... ama o buruş buruş yüzü gördüğünde anne oluyor insan... herşeye değer herşeye..... hayatın değişecek mi... evet . hayatına ekstra anlam katacak...yörünge değişecek... onunla nefes alacaksın........ ve bunlar sana da anlam katacak..... sev o göbüşü. hayatına katacak her değişim için ona teşekkür et......
Sana yazdığım kısım yarım kalmış canım, çoklu alıntılayınca. Yüzü babasına benzese de sorun değil, babası yakışıklı ama inşallah Allahım karakteri bana benzer..Şahanesin tatlım,kızında kesin sana benzeyecek
Bende teraziyim,bazen denge kuramıyorum,ayar kaçıyor,benim Eşim tipik ikizler,kızımda tipik Boğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?