- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.381
İçeriğinde ki nedir acaba?yok yok olmuyor böyle biz acmila ile el ele tutuşup geleceğiz sanırımvalla aci su gibim bisey. gunde 3 defa 2 sIKIM...
pazartesi tekrar gitcem bakalim ne diycek. benim dogumdan sonra hic sutum olmamisti. belkide buna bagli olmadi..
Su akar yatağını bulur canım, bebekle umarım hayatındaki taşlar tamamen yerine oturur.Kızlar hepinizi okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum.tlf dan çok zor oluyo.hepimiz için dua ediyorum.yazılarınızı okumak gerçekten iyi geliyo.sanki hepinizle yıllardır tanışıyo gibiyim.keşke imkanımız olsada hep birlikte buluşup yüzyüze sohbet edebilsek ne güzel olurdu.bu tedaviler beklemeler hormonlar dehşet zor.nasreddin hoca eşekten düşeni getir diye boşa dememiş.dehşet depresyona girdim ama şükür daha iyiyim.yakın zamanda tedavi görmüş veya doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum.çoğunluk aynı durumdaymış.önce eşime aşık olduğuma ve evlendiğime bin pişman oldum.sonra hemen tedavi olup hamile kalışıma sinir oldum.artık gezemicem dağlara gidemicem aldığım kiloları veremicem maddi olarak kendime hiçbişey yapamicam v.s...eşimin annesi ve kardeşiyle olan problemler yüzünden zaten kötüydüm.evden gittiler şükür ama eşim annesinin dolduruşarıyla bebeği aldırmamı istedi.tmm dedim çıktım evden.bi saat sonra en az 50 sms yazdı çabuk eve gel bebeğime dokunma diye :) iyi bi ders aldı.şimdi 11.haftadayız.ultrasona bakıp bakıp öpüyo kafayı yiyecek.ben de eskiye göre daha iyiyim.depresyon yerine hayatın tadını çıkarmalıyım diyorum.ne olursa olsun sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için herşeyden öncede kendimiz için iyi olmalı hayatın güzelliklerini yaşamalıyız.rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda versin.hepinizi seviyorum.iyi ki burdasınız.en büyük desteğim moral kaynağım oldunuz
İçeriğinde ki nedir acaba?yok yok olmuyor böyle biz acmila ile el ele tutuşup geleceğiz sanırım
Bazen çok korkuyorum iyi bakamazsak, mutlu edemezsek diye.Umarım iyi bir anne olurum ve onu mutlu edebilme gücüm hep olur, ölene dek..
Babasına da benzese sorun değil yüz olarak da Allah
Ben de hepinizi merak ediyorum. Keşke İstanbulda olsam da buluşmalara katılabilsem.. Teşekkür ederim canım, sağol ama o tip de gitti gidiyor.comÖnde koca bi göbüş. basenler şişti.. Bakalım ne adar zamanda toparlayacağız yeniden kaportayı.
Bak işte... Yengeçlere kanım ısınıyor illa ki.. Öyle olunca da burçlar etkili midir nedir yaa diyorum işte..Tünaydın tünaydın tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Önce okuyayım ondan sonra yazayım dedim ama maşallah maşallah :)
Karnım aç okumaya devam edemedim, enerjimi depolanıp geleyim
Son sayfalarda burçlar murçlar yazılmış... Daha önce bahsi olmuştu. O zaman da yazmıştım hiçççççççç anlamıyorum, anlamaya da yeltenmediğimi itiraf ediyorum yine :)
Doğum gün ve tarihime göre Yengeç mişim.
Üstüne tam hı evet yengeçmişim ben diye benimseyecekken yükselen cinsi çıktıydı.
Ona da baktıydık burada Yay mışım.
sonra ucunu bucağını karıştırıp yok çin burcu yok o burcu derken kendimi evrenin koruyucu kollarına "alık" olarak bırakmıştım.
Yemek yiyip geleyim, yetişeceğim size
vala ben o kaportayı iki kere dağıttım.. şimdi bıraktım dağınık duruyo. ben de İzmir'deyim.. buluşmaları burnumu çeke çeke okuyorum:)
Anne olan herkes böyle söylüyor, sanırım hormonlardan.. Umarım öyle oluruz canım.bu butun hamile kadinlarin korkusu canim. hormonlardan galiba. bi dogsun sag salim onun disinda hersey bos gelcek ve siz cok iyi anne-baba olacaksiniz.
Ben de balığım.. Duygusal, sulugöz, hayalperest.bende merakli bi balik :)
yukselenim yengec...dusunun artik nasil biri oldugumu
bebelerim aslan...
Ben ikizlerim. Ayol korkulacak neyimiz var ki? Hava burcu, sağı solu belli olmaz, olayları çok dert etmez. Ama bazılarımız var ki çokkk gevezeee. Rahmetli Erdal İNÖNÜ en beğendiğim ikizlerden biriydi.ensu benimde burc takintim var oyle boyle degil hemde :)
yay ikizler terazi olcak diye cok korkmustum
Eşimde terazi. Dengeliyoruz.valla ben hepiniziin cemalini merak ediyorum... meraklı bir teraziyim yani:) fekat pek ayırt edilmiyor. lakin tip 10 nomara :) :)
Haklısın canım, zaman hızla geçiyor. Ama ben hala hamileyim, doğum yapacağım, anne olacağım modunda değilim ya nedense.. O havaya giremedim gibi sanki.. Bir yanım inanmıyor doğum yapacağıma, bir yanım korkuyor nasıl bakacağım, nasıl ebeveyn olacağım, bebeğimi mutlu edebilecek miyim diye.. Bir yanım hayatımın baştan sona değişecek olmasından dolayı tedirgin.. Ne bileyim yaa, karman çormanım işte.
Valla duygucum bayrağı çekip teslim olasım geliyor bazen hayata.. Faturaymış, kiraymış, cartmış curtmuş, hayat gailesiymiş, hepsinden arınmak istiyorum. Çok yorgun hissediyorum şu sıralar ve anne olacak olmam gerçeği de bir yandan daha da bi sorumluluk yüklüyor sırtıma.. Ezilmiş gibiyim şu an. Yeminlen yıldım.Keşke karakterimi değiştirebilsem de rahat etsem accık. Akıllı olmaktan yoruldum, deli sorumsuz bencil olup kafamı dinlendirmek istiyorum. Nazım Hikmetin bir şiiri vardı ya..
kafamı çıkarıp dolaba kilitlesem bir haftalığına,
karanlığına boş bir dolabın
omuzlarıma bir çınar diksem kafamın yerine
uyusam gölgesinde bir haftalığına
Aynen böyle hissediyorum ve böylesi bir dinginlik arzu ediyorum.
Bebiş kız gibi şu an için.. Haftaya randevum var, 16+2 olacak randevu günü. Herhalde kesinleşir artık. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti ne olursa olsun..
bende forumda yeniyim sizlerden bu konuda destek bekliyorum;
Mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.
benim fsh 5.36 amh 3.56 rahim filmim temiz ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte
Merhaba, siteye bugün üye oldum. Uzun bir süredir yazılanları okuyorum ama sanırım benim de artık buraya girme ve dertleşme zamanım geldi. 40 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. Bebek istediğimizde testleri yaptırdık ve yaşıma rağmen değerlerim gayet iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji çok düşüktü. Kadın doğumcu bize hemen tüp bebek dedi ama eşimde bende nedense biraz daha araştırmak istedik ve bu siteden Kaan Aydos'u buldum. Mail yoluyla iletişime geçtik. Eşime bir takım yeni testler verdi. Bunların sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Tüp bebek şansını arttırmak için de tedavi gerekiyor diyerek eşime ilaçlar verdi ve nisan da gel dedi. Yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyor. Son yapılan testte eşimde DNA hasarı %40 çıktı. Anlamadığım bu ilaçlar işe yaramadı mı? Yaraması için daha uzun bir süre mi gerekiyor? DNA hasarı bebekte herhangi bir soruna yol açıyor mu?.. Benim yaşımda daha ne kadar bekleyebiliriz ki?....Kafamda sürekli sorular dönüyor. Bu pazartesi eşim Ankara'ya Kaan Aydos'a muayeneye gidiyor. Ne diyecek bilemiyorum. Bir yandan yaşımın ileri olması, bir yandan eşimin durumu; o kadar moralim bozuk ki, sonuçlar geldiğinden beri ağlıyorum.. Burada yazılan, olumlu sonuçları görünce, hele ki ileri yaşta sağlıklı gebelik yaşamış insanların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bu arada yeni olduğum için siteyi tam olarak kullanmayı da bilmiyorum. Az önce başka bir foruma da yazdım ama sanırım orada takip bırakılmış artık. İnşallah isteyen, dileyen herkes bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşur. bu kadar zor hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştimİçim endişe dolu........
Hoşgeldinizzzzzz hanımlar...
İçinizdeki endişelerin benzerleri,
umut olabilecek hikayelerin kahramanları,
mutluluğu paylaştıkça artmasının hazları,
hayatın kendisine dair her türden, her konudan, ilmi bazen şifacı yorumlar, sohbetler,
Kağıt üstünde tevellütüyle ablanız, kardeşiniz veya yaşıtınız, akranınız kadınlar
Gönlüyle, ruhuyla, (çoğunlukla) bedenleriyle de tevellütlere taş çıkartan, 7-70 arası değişen halleriyle olgun çıtırlar
hepimiz toptan buradayız :)
Siz niye geç kaldınız :)))))))) arayı kapatınız :))))
Ben de melez severim. Ali de de olabilir. Çünkü annemin anneannesi zenci,dayısı melez. Genetikte var,belki bize düşer. Oyy ne güzel olur. Çikolatam diye severim:)
Utanmaaaaa canımm:)amin canm...ayyy tesekkurler canm utandim sankim
valla ben hepiniziin cemalini merak ediyorum... meraklı bir teraziyim yani:) fekat pek ayırt edilmiyor. lakin tip 10 nomara :) :)
İntagrammmm açınn benim facebook um yokknoluyo yav... takip makip???? bende o dediklerinizden yok... :) :) bi feysim var kardeşleeeeer:ben burdan takipteyim ..ehehehe
Ben teraziyim
Ben ikizlerim. Ayol korkulacak neyimiz var ki? Hava burcu, sağı solu belli olmaz, olayları çok dert etmez. Ama bazılarımız var ki çokkk gevezeee. Rahmetli Erdal İNÖNÜ en beğendiğim ikizlerden biriydi.
Selam. 3 donmusun 2si gitti. 1 kaldi. Ptesi tedavim basladi. Son durum bu tatlim40Asistani bugün mesainin hakkını ver...
Yeni gelenlere bilgi, var olanlara hatırlatma olsun...
Hadi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?