Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tıpkısının aynısı mevcut :)
Az sayfa birikince yetişiliyor da, 40-50 sayfa birikince çooooooooook zor oluyor :)))) Ama her şeye yetişiriz çok becerikli kişileriz :)))) Kolay gelsin

vallahi bir yandan yazılanları takip etmeye çalışıyorum bir yandan da iş :)))) bayıldım buraya..geç kalmışım hakikaten hepiniz süpersinizzz...

Merhaba güzeller,
Geçen bahar her bahçeye çıkışımda bir tomurcuk bir çiçek gördüğümde allahım şuncağızlara can veriyorsun bana da ver, bende tomyrcuklanayım, diye gözyaşı döker dua ederdim.

Şimdi tomurcuğum içimde büyüyor:) bu papatyaları size gönderiyorum, bahçemizden:))

Dualarımdasınız:)

Eklentiler

• image.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 86
Yarasa burcu musun hahahahaha fare burcu bile oluyorsa ben onu burca yorarım uykusuzluğa değil

Sizınlayım.
Altı kaval üstü şişhane durumu olması bakımından tam da o acayip altı şalvar üstü payetli tshirt halim var benim! geçenlerde yolladığım resme atıf pullu mullu, payetli payetli önemli değil uzun olması makbul kafasından hep bunlar :))))

Yarasa oldum bennnn

Bacım, köy modasını incele gitmeden önce. Şalvar üstü beyaz gömlek mi olur köyde? Pullu boncuklu t-shirt ya da modern olsun dersen atlet. Ama gömlek olmaz. Beğenmedim, Bizımle diğılsın

Çok güzel çok güzel çok güzelllllllllllllllllllllll
Papatyalar da içindeki papatyan da sen de :)))))))))))
Sizin oralarda harikadır şimdi, tam doğa uyanırken mis gibi hava...
Yazın kalabalıklarında h.sonları kaos gibi geliyor bana ama onun dışında h.içleri ve yazın dışındaki mevsimlerde bayılıyorum :)))

Her şey yolunda mı? Testler tetkikler aşermeler belirtiler hatta tekmeler :)))

Papatyalar çokkk güzel, bebişinin bahtı da güzel olsun inş.

Papatyaların hiç solmasın inşallah :)))

papatyalar çok güzel görünüyolar baharın müjdecisi onlar paylaştığın için sağol canım

Wish duygu çok tatlısın,seni okudukça kendime çok yakın buluyorum:) okuduğun kitaplar, gittiğin yerler, ( şambala kabak koyunda bzimde 3 günlük bir maceramız var, bozburun mesela 2 kez gittim, biri balayında benim için çok özel bir yerdir) bir yerde yolumuz keşismiş olmalı:))

Tahlillerimiz harmony ile çok şükür temiz çıktı, 7 Nisan da Prof Recep has da ayrıntılı ultrasonumuz var. Çok şükür iyimiz arada minik kıpırtılar var ama emin değilim:) 20. Haftada tekmelere başlarız herhalde:) geçen ay ben anne olarak çok kilo alımı dışında bir sorun yok dedi doktorum, zaten hafif tombul başlamıştım, çıktığımız tatilde ay soğan çorbası meşhur, krem brüle yemeden Paris olmaz, Belçika çukulatası yok brugge nin waffeli, patatesi, biraları derken kilo alıp gelmiş geldiğimdede süpriz hamilelik haberini almıştım:)

Pis şeylere aşeriyorum mesela kokoreç olsa şimdi, yarım ekmek götürebilirim:) sonra hayatta yemediğim sucuk, salam gibi şeyler:) limonu dilimleyip portakal gibi yiyorum:) göğüsler oldu şimdiden iki katı ki küçük değillerdi, süt doluna herhalde Hollanda ineği gibi olucam:)

Zaman geçmiyor sanki , havalar güzelleştikçe daha kolay geçer belki...

Benden haberler bu kadar, sevgiyle....

Vallahi uykusuzum. Kediler akşam yemekten sonra bahçeye çıkıyor. Soğukken işini bitiren eve giriyordu, şimdi dolaşmaya gidiyorlar. Geldiklerini bildiğim için bekliyorum ben de. Öyle olunca sabah kalkamıyorum. Ya da gün içinde uyumak zorunda kalıyorum...
Sen her zaman bizimlesin arkadaşım. Rüyama bile girdin bir zaman. Gönlünden ne geçiyorsa onu giy. Benimki latife sadece. Uykusuzluğuma say

neden bebeğe yazıkki canım, herkez hayatta kısmetini yaşar.. genç anne olupta bebeği ile zaman geçirmeyen bırakıp giden, aramayan sormayan tonla anne var onlarda çocuklar nekadar mutlu oluyorki.. yada yanında olupda hiçbirşeyi ile ilgilenmeyen anne babalar var..
annelik duygusunun yaşı yoktur ya..
neden menapozuna az kalsın daha 29 yaşında değilmisin, 14 yıl az zamanmı.. oo canım yaa sen böyle dersen biz ne yapalım..

Kendini hayıflama,o zaman Karışık olsunfıstık

Kızlar iyi akşamlar hepinize ayrı ayrı .Ne zamandır girip okuyamıyorum .Telefondan giriyorum takip etmeye çalışmak adına kopuk kopuk bir şeyler oluyo .. anlayamıyorum .Geçen hafta yoğun geçti adetim 20 gün gecikmeyle geldi Allahım menapozamı giriyorum derken Erbil bey bu gün yarın olursun dedi ve 3 gün sonra adetim geldi .Tedaviye başladık sürpriz yumurtafa görünce bir opu daha yapalım kararı aldık .bu kaçıncı opum oldu unuttum artık ..Kader kısmet Cuma sabahı opum var inşallah herşey güzel olur .Aklıma getirmek istemiyorum ama döllenme sorunum olmasın lütfen Allahım. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım .Geçen hafta akupunktura 2 kez gittim en azından stres hormonuma iyi geldiği kesin .Seansdan çıkınca pampık gibi oluyorum :)Eşim bu durumdan pek bir memnun ..

Sizleri de merak ediyorum hepinizi ayrı ayrı .Selam ve dua ile ....

Ben 60 yasinda anne olmayi dusunmedigim icin oyle dedim canim tabi ki az degil..
Ama herkesin dusuncesi farkli, istisnalar kaideyi bozmaz use de ben 60 yasinda anne opmayi bencilce buluyorum..
Ayrica da seni pek cok seviyorumm oyle demeee biz napcaz diyyee

slm kızlar nasılsınız bu gün bebek görmeye geldi kız kardeşimin arkadaşalrı pazarımda vardı yorucu bir gün oldu

canım tabiki orada 60 sonuna kadar uğraşacağımızı anlatmak içindi..
yinede anneliğin bencilliği olmaz..
annelikle ilgilli her yaştada düşünceler değişiyor, sende haklısın daha genç yaşlarda hayata bakış daha farklı oluyor..
bende senii seviyorum canımcığım:))

Tektaşınla buluşmanız çok yakın bu durumda...
Umarım çoooooooooook çok gönülden diliyorum bunu son olsun, tam olsun, bebek doğsun :)
Tedavi için nasıl ilerliyorsunuz... Endometrium ile ilgili sıkıntıların geride kaldı mı? Farklı bir şey uygulandı mı?

Selam. 3 donmusun 2si gitti. 1 kaldi. Ptesi tedavim basladi. Son durum bu tatlim

S simay72 :))))))))) Farklı renkler, farklı şehirler, farklı karakterler, farklı hayatlar olsa da ortak noktamız çok... :)
Dünyanın küçük olduğuna inananlardan biri olarak yolumuz kesin kesişmiştir...

Kabak koyuna gidip macerası olmayan kimse var mı merak ettim bu arada :))))) Söğüt-Bozburun-Selimiye uzun yıllar keşfedilene kadar bizim saklı cennetlerimizdendi, keşfedildi, hızla tüketiliyor... Umarım ileriye güzel şeyler kalır :) Biz rotayı başka yerlere çevirdik o yüzden :)

Tahlillere çok sevindim, harmony ile sevindiğin gibi sevinin hep :) Ayrıntılıda her ayrıntı, organ organ parmak parmak mutlu mesut etsin :) Doktorunuz da çok iyi doktorlardan birisi adını duydum çok. İçerideki hareketlenmeler balon pıtırcığı olarak başlıyormuş diyorlar ya başlamıştır :) Tekmeler için eli kulağındadır içeriden tepkilerini iletir. Tatilde yenilen yemeklerin günahı olmaz :) Bakmadan dönülmez... O kadar fütursuzca yiyip içip keyfini sürdüğünden hamile kaldın belki de kilonun lafı mı olur :))))

Toksoplazma nasıl çıktı? Tadımlık şarküteri yiyenler var :) Kokoreç için hiçççççççççççççççççbir şey diyemeyeceğim adını biliyorum sadece ama kötü bir şeyse hamilelik için yeme yeme :) Limona bayıldım. Koca memelere itiraz olmaz sanırım :))))))))))))) süt bakımından diyorum süt :))))

Su gibi aksın zaman, bahar tadında, bahar tazeliğinde, bahar gibi müjdeleri ve haberleriyle...
Çoooooooook sevgiler

Sorumluluklardan sıtkını sıyır :) kedileri de kendini de biraz özgür bırak, yatmaktan kemiklerin ağrıyana kadar uyu...

Zamansız uyuyup, zamansız uyanırsan görüşemeyiz öyle rüyalarda buluşuruz işte :)))

Sana da iki doz koyun terapisi

Birikince okumak gerçekten çok zor oluyor, ben çok iyi biliyorum onu :)
20 gün ciddi gecikme olmuş ama sonucu pek güzel olmuş.
Hem de sürprizli olmuş. Cuma günü sürpizi kadar güzel bir yumurta elde edilsin... Süpermeni ile büyük çoooooooooooooook büyük aşk yaşayıp embriyo olsun... Dilerim her şey dilediğin, arzu ettiğin, gönlünden geçirdiğin, evhamları yok edecek, mutlu edecek gelişmelerle ilerler. Şansın bol olsun, yolun hep açık...

Pampık gibi hatunları neden çok seviyor bu erkekler diyorum, sonra kendimi düşünüyorum ben de kendimi pampık gibiyken daha çok seviyorum :)))) İğnelerle iyi ilişkilerin devam etsin, pampık kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…