- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.401
vallahi bir yandan yazılanları takip etmeye çalışıyorum bir yandan da iş :)))) bayıldım buraya..geç kalmışım hakikaten hepiniz süpersinizzz...
Yarasa oldum bennnn
Bacım, köy modasını incele gitmeden önce. Şalvar üstü beyaz gömlek mi olur köyde? Pullu boncuklu t-shirt ya da modern olsun dersen atlet. Ama gömlek olmaz. Beğenmedim, Bizımle diğılsın
Merhaba güzeller,
Geçen bahar her bahçeye çıkışımda bir tomurcuk bir çiçek gördüğümde allahım şuncağızlara can veriyorsun bana da ver, bende tomyrcuklanayım, diye gözyaşı döker dua ederdim.
Şimdi tomurcuğum içimde büyüyor:) bu papatyaları size gönderiyorum, bahçemizden:))
Dualarımdasınız:)
Papatyalar çokkk güzel, bebişinin bahtı da güzel olsun inş.Merhaba güzeller,
Geçen bahar her bahçeye çıkışımda bir tomurcuk bir çiçek gördüğümde allahım şuncağızlara can veriyorsun bana da ver, bende tomyrcuklanayım, diye gözyaşı döker dua ederdim.
Şimdi tomurcuğum içimde büyüyor:) bu papatyaları size gönderiyorum, bahçemizden:))
Merhaba güzeller,
Merhaba güzeller,
Çok güzel çok güzel çok güzelllllllllllllllllllllll
Papatyalar da içindeki papatyan da sen de :)))))))))))
Sizin oralarda harikadır şimdi, tam doğa uyanırken mis gibi hava...
Yazın kalabalıklarında h.sonları kaos gibi geliyor bana ama onun dışında h.içleri ve yazın dışındaki mevsimlerde bayılıyorum :)))
Her şey yolunda mı? Testler tetkikler aşermeler belirtiler hatta tekmeler :)))
Papatyalar çokkk güzel, bebişinin bahtı da güzel olsun inş.
Papatyaların hiç solmasın inşallah :)))
papatyalar çok güzel görünüyolar baharın müjdecisi onlar paylaştığın için sağol canım
Yarasa burcu musun hahahahaha fare burcu bile oluyorsa ben onu burca yorarım uykusuzluğa değil
Sizınlayım.
Altı kaval üstü şişhane durumu olması bakımından tam da o acayip altı şalvar üstü payetli tshirt halim var benim! geçenlerde yolladığım resme atıfpullu mullu, payetli payetli önemli değil uzun olması makbul kafasından hep bunlar :))))
60 mıııı!! Bebeğe yazık yaww 10 yaşında onunla hiç oynayamayan ve onu hiç anlayamayan bi anne babasi olacak
Anne olmak icin illa dogurmaya gerek yok diye düşündüğümden bir süre sonra hala anne olamamışsam evlat edine bilirim:)
Zaten bizim ailenin menapoz ortalamasinin 43 oldugunu dusunursek :)) az vaktim kaldi
ensu benimde burc takintim var oyle boyle degil hemde :)
yay ikizler terazi olcak diye cok korkmustum
Kendini hayıflama,o zaman Karışık olsunSana yazdığım kısım yarım kalmış canım, çoklu alıntılayınca. Yüzü babasına benzese de sorun değil, babası yakışıklı ama inşallah Allahım karakteri bana benzer..Çok mu kendimi beğenmişim? Cık, diilim, ama tüpçüye benzeyecek hali yok, babaya benzeyeceğine bana benzesin.
neden bebeğe yazıkki canım, herkez hayatta kısmetini yaşar.. genç anne olupta bebeği ile zaman geçirmeyen bırakıp giden, aramayan sormayan tonla anne var onlarda çocuklar nekadar mutlu oluyorki.. yada yanında olupda hiçbirşeyi ile ilgilenmeyen anne babalar var..
annelik duygusunun yaşı yoktur ya..
neden menapozuna az kalsın daha 29 yaşında değilmisin, 14 yıl az zamanmı.. oo canım yaa sen böyle dersen biz ne yapalım..
Ben 60 yasinda anne olmayi dusunmedigim icin oyle dedim canim tabi ki az degil..
Ama herkesin dusuncesi farkli, istisnalar kaideyi bozmaz use de ben 60 yasinda anne opmayi bencilce buluyorum..
Ayrica da seni pek cok seviyorumm oyle demeee biz napcaz diyyee
Selam. 3 donmusun 2si gitti. 1 kaldi. Ptesi tedavim basladi. Son durum bu tatlim
Wish duygu çok tatlısın,seni okudukça kendime çok yakın buluyorum:) okuduğun kitaplar, gittiğin yerler, ( şambala kabak koyunda bzimde 3 günlük bir maceramız var, bozburun mesela 2 kez gittim, biri balayında benim için çok özel bir yerdir) bir yerde yolumuz keşismiş olmalı:))
Tahlillerimiz harmony ile çok şükür temiz çıktı, 7 Nisan da Prof Recep has da ayrıntılı ultrasonumuz var. Çok şükür iyimiz arada minik kıpırtılar var ama emin değilim:) 20. Haftada tekmelere başlarız herhalde:) geçen ay ben anne olarak çok kilo alımı dışında bir sorun yok dedi doktorum, zaten hafif tombul başlamıştım, çıktığımız tatilde ay soğan çorbası meşhur, krem brüle yemeden Paris olmaz, Belçika çukulatası yok brugge nin waffeli, patatesi, biraları derken kilo alıp gelmiş geldiğimdede süpriz hamilelik haberini almıştım:)
Pis şeylere aşeriyorum mesela kokoreç olsa şimdi, yarım ekmek götürebilirim:) sonra hayatta yemediğim sucuk, salam gibi şeyler:) limonu dilimleyip portakal gibi yiyorum:) göğüsler oldu şimdiden iki katı ki küçük değillerdi, süt doluna herhalde Hollanda ineği gibi olucam:)
Zaman geçmiyor sanki , havalar güzelleştikçe daha kolay geçer belki...
Benden haberler bu kadar, sevgiyle....
Vallahi uykusuzum. Kediler akşam yemekten sonra bahçeye çıkıyor. Soğukken işini bitiren eve giriyordu, şimdi dolaşmaya gidiyorlar. Geldiklerini bildiğim için bekliyorum ben de. Öyle olunca sabah kalkamıyorum. Ya da gün içinde uyumak zorunda kalıyorum...
Sen her zaman bizimlesin arkadaşım. Rüyama bile girdin bir zaman. Gönlünden ne geçiyorsa onu giy. Benimki latife sadece. Uykusuzluğuma say
Kızlar iyi akşamlar hepinize ayrı ayrı .Ne zamandır girip okuyamıyorum .Telefondan giriyorum takip etmeye çalışmak adına kopuk kopuk bir şeyler oluyo .. anlayamıyorum .Geçen hafta yoğun geçti adetim 20 gün gecikmeyle geldi Allahım menapozamı giriyorum derken Erbil bey bu gün yarın olursun dedi ve 3 gün sonra adetim geldi .Tedaviye başladık sürpriz yumurtafa görünce bir opu daha yapalım kararı aldık .bu kaçıncı opum oldu unuttum artık ..Kader kısmet Cuma sabahı opum var inşallah herşey güzel olur .Aklıma getirmek istemiyorum ama döllenme sorunum olmasın lütfen Allahım. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım .Geçen hafta akupunktura 2 kez gittim en azından stres hormonuma iyi geldiği kesin .Seansdan çıkınca pampık gibi oluyorum :)Eşim bu durumdan pek bir memnun ..
Sizleri de merak ediyorum hepinizi ayrı ayrı .Selam ve dua ile ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?