Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüp bebek doktorlarıyla içli dışlı (tam tabiriyle öyle içli dışlııı hahhaa içimize de dışımıza da müdahiller) olunca böyle onlara benziyoruz ara ara galiba :)

Bugün reçete olsa yazacak gibi bir açıklama yaparken buldum kendimi! Kınıyorum hahahahah

ben de yaaaay

canımm merhaba, opunun güzel geçmesinii en kalitelisinden döllenmesinii dilerim.. ne güzel haberler getirdin.. sürpriz yumoşun uğurun olsun hayatım.. güzell haberlerini bekliyoruz.. özletme kendini.. kopukta olsaa haberdar ett..

off ya ben de keske orda olsam ve beraber olabilsek :-(

ensu benimde burc takintim var oyle boyle degil hemde :)

yay ikizler terazi olcak diye cok korkmustum
bak ben yayim ama korkulacak bisey yok merak etmeee cok iyimser cok merhametli ve yaslilari ve hayvanlari en cok koruyan burcmus bi de dogayi sadece cok ozgur cok...

Ben de seni merak ediyordum. Harmony nin iyi çıkmasına çok sevindim. İnsan acaip rahatlıyor gerçekten. Şimdi de biraz detaylı ultrason endişesi var ama az kaldı. Benimki de 6 Nisan da.
Haftaya tekmeleri hissedersin büyük ihtimalle. Tam 20.hafta çok hissettim ben. Hatta eşim de hissetti. Ondan öncekiler kabarcık patlaması gibiydi. Bu hafta epey tekme yiyorum artık:)

Bir kaç gün bıraktım dışarıda. Sesleri kısıldı miyavlamaktan. Sabaha kadar bağırmışlar kapıda. Kapıyı açık bırakınca başka kediler de giriyor. Mecbur bekliyorum. Havalar da ağır bu ara. Sürekli yağmur havası var. O da uyku yapıyor. Amaan ne bileyim işte. Şaştı saatlerim... Düzelir yakında.

ah canim ciceklerin ne guzel bize de bahar getirdin ve cok duygulandirdin ya beni... Allahim sonuna erdirsin ve guzel dileklerin icin de aminn

ah canim ciceklerin ne guzel bize de bahar getirdin ve cok duygulandirdin ya beni... Allahim sonuna erdirsin ve guzel dileklerin icin de aminn
Canım nasılsın?

Ben daha iyiyim, sen ?

Papatyaların mis kokusunu burnumun ucunda hissettim,tomurcuğun sağlıkla gelsin,duan için amin inşallah.

Cokkk güzel harmoni iyi çıkmış şükür ya sevindim S simay72 dualarımızdasın patatyalar harika gerçekten
ALISALIS canim hersey iyi olsun tedavin sonunda sana ikiz olsun hadi bakem az kaldı heyecanla bekliyoz@kuddus canim yaysın he tam müzik kadını
Eua kuzum insallah mayisa hersey yolunda olacak insallah merak etme bebisin seni bekliyor az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…