- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.441
Canım nasılsın?
Ben daha iyiyim, sen ?
Ayyy aşkim güzbaharim kizz netcez biz bu duygusal halerle yaaa canim yaa bu stresle nasil olcak bu is hem son sans diyosun rahat olman lazim yaaa nedesem bilemedim mayisdada rahat olamiyacagina göre şu dügünKızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
Canim iyi olduguna cokkkk sevindimGenel olarak iyiyim arkadaşım. Uykusuzluk yaşıyorum biraz. Çok şükür onun dışında keyfim iyi.
İyiki varsınız. .. sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın.
Yumi kalitemi göze alarak yazdiklarina katliyirum ve seni ayakta alkisliyorum 60 yas cok fazla ama o duygu a istek o yaslarda o azim halen varsa ve o bebek o yasta anasina geliyosa varsin gelsin herseyde vardir bir hayirneden bebeğe yazıkki canım, herkez hayatta kısmetini yaşar.. genç anne olupta bebeği ile zaman geçirmeyen bırakıp giden, aramayan sormayan tonla anne var onlarda çocuklar nekadar mutlu oluyorki.. yada yanında olupda hiçbirşeyi ile ilgilenmeyen anne babalar var..
annelik duygusunun yaşı yoktur ya..
neden menapozuna az kalsın daha 29 yaşında değilmisin, 14 yıl az zamanmı.. oo canım yaa sen böyle dersen biz ne yapalım..
Sagol canim icim cok rahatladi gerek yok deseler bile o soru isareti kayboldu simdi daha dikatli ve bilicli beslenip mayisa hazirlanirimAcmila,
Gecmis olsun dis agrin, yarina düzelsinde tekrar doktora gitmene gerek kalmasin. rahim filminde sorun cikmadigina sevindim arkadasim, tedavin hayirli olsun sana bebeklerini getirsin dilerim.sendende güzel haberler gelecek yolun acik sansin bol olsun.
Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
Hakkında hayırlısı olsun emeklerin sana bebis olarak mükafat olsun insalllah kuzum takma kafaya hersey zaten olacaga varıyor streslendigine yanma bak tadını cıkart tedavininİyiki varsınız. .. sizi çoook seviyorum... sev dua ile kalın.
hoşbuldum :) teşekkürler..hosgeldin tatlimmmm
Gecmis olsun kuzum dişciye gidecen varmış demekki ooo rahim filmine sevindim insallah uygun zamanda tedaviyle bebis gelecek kuzum hhahh yaz sonu herkes gebe hadi gariiiiiIyi aksamlar tatli bayanlar...
Canlarim iki haberim var biri iyi biri ayyy affff cokkk aci vericiii
öncelikle dün kapali carsida findik fistik alirken Inplatat kaplamam ďüştü ayy bir telaşe disciyi bulduk ama dönüs stresli olunca zazen agrimda yoktu bugüne biraktim birakmaz olaydim sabah gitim takildi ama obekleme süreci dis eti şişmìş cok bastirdik yerine otursun diye sonrasi ve halen cok agrim var agri kesici aldim ama imkan yok gecnedi yarina kadar düzelmezse yine dìşcideyim .
Gelelim ikinci güzel habere .....
bugün dis agrima ranen rahim filmi cektirdim ayy agri sizi yokkk sonucum harika cikti tüpler
acik yapisiklik yok dokrorunuz hakliymis dedi doktor rahim cok temiz cikti demeki kötü olan benim yumurtalar onlari adam etmem lazim iki ayim var adam olcaklar baska careleri yok
ayyy bu dis nerden ciktiyaa canimm yaniyooo
Iyi aksamlar tatli bayanlar...
Canlarim iki haberim var biri iyi biri ayyy affff cokkk aci vericiii
öncelikle dün kapali carsida findik fistik alirken Inplatat kaplamam ďüştü ayy bir telaşe disciyi bulduk ama dönüs stresli olunca zazen agrimda yoktu bugüne biraktim birakmaz olaydim sabah gitim takildi ama obekleme süreci dis eti şişmìş cok bastirdik yerine otursun diye sonrasi ve halen cok agrim var agri kesici aldim ama imkan yok gecnedi yarina kadar düzelmezse yine dìşcideyim .
Gelelim ikinci güzel habere .....
bugün dis agrima ranen rahim filmi cektirdim ayy agri sizi yokkk sonucum harika cikti tüpler
acik yapisiklik yok dokrorunuz hakliymis dedi doktor rahim cok temiz cikti demeki kötü olan benim yumurtalar onlari adam etmem lazim iki ayim var adam olcaklar baska careleri yok
ayyy bu dis nerden ciktiyaa canimm yaniyooo
Çiçeklere böceklere, dağlara taşlara, kuşlara yılanlara.. Ağaçlara bulutlara.. Herkeşçiklere GÜNAYDIIIIN!Tüm topik arkadaşlarıma sevgiler kocamaaaaaannnn!!
Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yumi kalitemi göze alarak yazdiklarina katliyirum ve seni ayakta alkisliyorum 60 yas cok fazla ama o duygu a istek o yaslarda o azim halen varsa ve o bebek o yasta anasina geliyosa varsin gelsin herseyde vardir bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?